2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar, kizimin genital bolgesinde sivilce gibi bir sey cikmis icinde degil, disinda boyle kirmizi ufak bi sislik gibi. Fikriniz var mi?

Probiyotik içsen birde avokadol
işinize karışmak gibi olmasın ama emziriyorsan yada sütünü sağıyorsan sen probiyotik ayran, kefir içebilirsin yada direkt takviye al birde bol bol avocado ye senin sütünden bebeğe geçer. Sadece mama veriyorsanda mamanın markasını değiştirebilrisin dr onaylarsa tabi belki bunlar işini görür birde bebeklere probiotik damla duymuştum Dr sorabilirsin
işi

Bebege her gün probiyotik damla veriyoruz zaten, ben kullanmıyorum ama. Emiyor gunde 2 3 kez mama max, çok kullanmıyoruz. Gazı çok diye süt ürünü tuketmiyorum pek

Allahım her gece uykusuna daldırırken pestilim cıkıyor neden böyle oluyor anlamıyorum cocuk resmen uykuya dalmak istiyor ama dalamıyor. Akşam 8 bucuktan beri uyutmaya calısıyorum ama yataga koyunca uyanıyor. Kendime hayrım kalmadı artık bugünler cok güzel ama çokta yorucu

Bence herkes gaz/kaka ugrasiyor gidip temmuz annelerine bakiyorum ben de ara ara
Ay bugün benimkide kaka yapmadı tam kabız mı oldu diye endişeleniyordum ki babasının sihirli ellerine bıraktı bende rahatlayınca buraya damladım ama bir baktım kimse yok aman bebişler iyi olsun yeter ki

Bizimki se boyle bi basliyoruz uyutma cabalarina saatlerce suruyor

Kızlar bebişim bu ara uykusunda 3-4 kez hiiiiiikğ diye sesler çıkarmaya başladı nefessiz kalırmış gibi. En son kontrolde dr söylemiştim uyanıkken uykuya dalarken yada uykusundan kalkarken yapması normal uyurken yapması sıkıntı demişti. Şimdi de evham yaptım netten baktığımda uyku apnesi tarzında yazılar görüyorum bazıları da normal diyor . Sizin bebişler de uyurken bu tarz sesler çıkarıyor mu?

Canim aptamilde glikoz var tatli hipp te yok ymtabi icmez hipp tadi yok saman

Benimki de ayni yaartik ayağımda salliyorum yoksa beşik sallamaktan kolum kopuyor

Rüya görürken yapıyor bazen uykuda

Bide sezeryan olanlar benim belim tutulmuscasina hala.agriyo gece bebeği.kucagima almakta bile.gucluk çekiyorum boyun tutulursa donduremezsin ya başına aynı öyle belim sizde aynı durumu yaşayan var mı
Normal dogumum bendede var ayni durum yel mi aliyorum napiyorum ani hareket edince kitleniyorum egilme dogrulmada cok zorlaniyorum

Baktimda baya canli aynen benim kafadan

Sizin bebelerde sümüklümü yaa temizle temizle bitiremedim bu neymis boyle uuff ciger kalmadi cek cek

Allah Allah eds falan denesen. Parmağınla denedin mi emiyor mu parmağını? Bir de ağzına baktın mı yara falan mı var acaba?
Hastaymışız ondan emmiyormuş bebeğim((
Doktora götürdünüz mü? Emmek istememesinin bir sebebi olabilir, burun tıkanıklığı, kulak ağrısı vs gibi

Emmek istememesinin nedeni oymuş demek ki. Çocuk doktoruna götürdünüz mü yoksa aile hekimine filan mı sordunuz? Götürmediyseniz çocuk doktoruna götürün bence mutlaka, bronşiolit filan olmasın
Evet hastalıktan emmiyormuş. Şimdi banada geçti grip ağzım falan hep yara oldu. Birde doktora götürmüştüm ağzına baktırmıştım bir şeyi yok demiştiler. Bence dikkatlice bakmamış bende varsa bebektede kesin olur
Evet canım hastalıktanmış ben bilemedim ilk başta
Teşekkür ederim Evet emmeme sebebi buymuş meğerse(( öksürüyü baya arttı evet bu mentollu şeyden kullanıyorum bende
Bizim doktor prospan verdi hngi doktora goturuyosun
İyi geldimi o şurup? Eşim universitete çalışıyor diye oraya götürmüştüm. Ama böyle giderse Tekdende bir doktoru var komşumun ona gideceğim.

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…