2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sizin bebelerde sümüklümü yaa temizle temizle bitiremedim bu neymis boyle uuff ciger kalmadi cek cek
Canım ben çok temizliyordum. Doğduğundan beri sümüklü bizimki de. Doktor o kadar temizleme, gerek yok. Bi sabah bi akşam yeter dedi. Manuel aspiratör kullanıyorum temizleyince. Otomatik aspiratoru de bıraktım. Çok fazla kullanmak da iyi değil çünkü.

Affınıza sığınıyorum. Insallah mideniz bulanmaz. Bir adet kaka fotografi paylasicam. Sadece genel bi nabız ölçmek istiyorum normal bebek kakası nasıl, böyle mi oluyor diye. Sizin bebislerinizinki de boyle mi? Bizim genel kakalarimiz bu şekilde. (Kızım haftada 1 kaka yaptığından kıvamı, dokusu başkaydı, normali böyle mi bilmediğimden soruyorum)

Eklentiler

• 20221003_091031.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 60
  • 20221011_124147.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 60
Hardal rengi evet ama sağdaki gibi oyle bir dolu parçacık yok bizimkinde. Bizim de kabizlik sorunu oldu ama yine de krema gibi parçacık yok böyle iri.

Ben bilmiyordum vay bak sen minnosa
Anne sütüne en yakin hipp combiotic canim aklinda olsun

Sizin bebelerde sümüklümü yaa temizle temizle bitiremedim bu neymis boyle uuff ciger kalmadi cek cek
Ayyy kiyameti kopariyo cekerken sana tavsiyem aspiratorun hortumunu cikar ordan cek daha cabuk cikiyo
Sagdaki gibi bizim genelde normal canim mamadan pütür oluyomus dr demisti

Ayyy kiyameti kopariyo cekerken sana tavsiyem aspiratorun hortumunu cikar ordan cek daha cabuk cikiyo

Ama biz mama kullanmıyoruz. Bazen puturlu oluyor bazen çok kaygan jelimsi görünüşlü putursuz oluyor. Eksi eksi kokuyor bi de.

Evet hemen kesiyo oksurigu

Mantikli denemek lazim bide sungeri kacarsa ümügüme

Evet bizim kakamız da böyle renkte ve parçacıklı

Hipp com. Su an kullandığımız zaten ama sevemedi sanirim

Ama biz mama kullanmıyoruz. Bazen puturlu oluyor bazen çok kaygan jelimsi görünüşlü putursuz oluyor. Eksi eksi kokuyor bi de.
Bazen jizimfe pütürsüz oluyor mamayi kestigim haftada pütürlüydü normal kokmasi da normal deviriyor bazen
Mantikli denemek lazim bide sungeri kacarsa ümügüme
Kiz ucu degil hani otribebe benimki nazal ucu taktigin plastik var ya onun hortumunu cikar nefes boruna süngeri kaçirip geberecen başima
Hipp com. Su an kullandığımız zaten ama sevemedi sanirim
Aptamilden sonra sevmeeez

Anladimda ne olur ne olmaz bide ölüp gitmek var

Benim oğlum da resmen bağıra bağıra uyuyor doktora gidene kadar yüreğimiz ağzımızda yatıyorduk. Doktor nefes aldığı yerlerin henüz kikirdaklasmadigini etli olduğunu bir kaç ay içinde düzeleceğini söylemişti birinci ay kontrolünde, gerçekten günden güne azalmaya basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…