- 7 Şubat 2022
- 668
- 731
- 53
Bende de var hep bi sumuk her gun temizliyoruzSizin bebelerde sümüklümü yaa temizle temizle bitiremedim bu neymis boyle uuff ciger kalmadi cek cek
Canım ben çok temizliyordum. Doğduğundan beri sümüklü bizimki de. Doktor o kadar temizleme, gerek yok. Bi sabah bi akşam yeter dedi. Manuel aspiratör kullanıyorum temizleyince. Otomatik aspiratoru de bıraktım. Çok fazla kullanmak da iyi değil çünkü.Sizin bebelerde sümüklümü yaa temizle temizle bitiremedim bu neymis boyle uuff ciger kalmadi cek cek
Hirilti çok olmuyor, sadece burun ici alıyorum. Zaten hirilti olduğunda aspiratör şartı burun önünde mukus olmasa da arkada birikiyor ne yazık kiBizim genzinde hep sade serum fizyolejikle bir cikiyo birde aspiratorle temizliyorum
Hardal rengi evet ama sağdaki gibi oyle bir dolu parçacık yok bizimkinde. Bizim de kabizlik sorunu oldu ama yine de krema gibi parçacık yok böyle iri.Affınıza sığınıyorum. Insallah mideniz bulanmaz. Bir adet kaka fotografi paylasicam. Sadece genel bi nabız ölçmek istiyorum normal bebek kakası nasıl, böyle mi oluyor diye. Sizin bebislerinizinki de boyle mi? Bizim genel kakalarimiz bu şekilde. (Kızım haftada 1 kaka yaptığından kıvamı, dokusu başkaydı, normali böyle mi bilmediğimden soruyorum)
Anne sütüne en yakin hipp combiotic canim aklinda olsunBen bilmiyordumvay bak sen minnosa
Ayyy kiyameti kopariyo cekerken sana tavsiyem aspiratorun hortumunu cikar ordan cek daha cabuk cikiyoSizin bebelerde sümüklümü yaa temizle temizle bitiremedim bu neymis boyle uuff ciger kalmadi cek cek
Sagdaki gibi bizim genelde normal canim mamadan pütür oluyomus dr demistiAffınıza sığınıyorum. Insallah mideniz bulanmaz. Bir adet kaka fotografi paylasicam. Sadece genel bi nabız ölçmek istiyorum normal bebek kakası nasıl, böyle mi oluyor diye. Sizin bebislerinizinki de boyle mi? Bizim genel kakalarimiz bu şekilde. (Kızım haftada 1 kaka yaptığından kıvamı, dokusu başkaydı, normali böyle mi bilmediğimden soruyorum)
Ama biz mama kullanmıyoruz. Bazen puturlu oluyor bazen çok kaygan jelimsi görünüşlü putursuz oluyor. Eksi eksi kokuyor bi de.Anne sütüne en yakin hipp combiotic canim aklinda olsun
Ayyy kiyameti kopariyo cekerken sana tavsiyem aspiratorun hortumunu cikar ordan cek daha cabuk cikiyo
Sagdaki gibi bizim genelde normal canim mamadan pütür oluyomus dr demisti
Evet hemen kesiyo oksuriguHastaymışız ondan emmiyormuş bebeğim((
Evet hastalıktan emmiyormuş. Şimdi banada geçti grip ağzım falan hep yara oldu. Birde doktora götürmüştüm ağzına baktırmıştım bir şeyi yok demiştiler. Bence dikkatlice bakmamış bende varsa bebektede kesin olur
Evet canım hastalıktanmış ben bilemedim ilk başta
Teşekkür ederimEvet emmeme sebebi buymuş meğerse(( öksürüyü baya arttı evet bu mentollu şeyden kullanıyorum bende
İyi geldimi o şurup? Eşim universitete çalışıyor diye oraya götürmüştüm. Ama böyle giderse Tekdende bir doktoru var komşumun ona gideceğim.
Mantikli denemek lazimAnne sütüne en yakin hipp combiotic canim aklinda olsun
Ayyy kiyameti kopariyo cekerken sana tavsiyem aspiratorun hortumunu cikar ordan cek daha cabuk cikiyo
Evet bizim kakamız da böyle renkte ve parçacıklıAffınıza sığınıyorum. Insallah mideniz bulanmaz. Bir adet kaka fotografi paylasicam. Sadece genel bi nabız ölçmek istiyorum normal bebek kakası nasıl, böyle mi oluyor diye. Sizin bebislerinizinki de boyle mi? Bizim genel kakalarimiz bu şekilde. (Kızım haftada 1 kaka yaptığından kıvamı, dokusu başkaydı, normali böyle mi bilmediğimden soruyorum)
Hipp com. Su an kullandığımız zaten ama sevemedi sanirimAnne sütüne en yakin hipp combiotic canim aklinda olsun
Bazen jizimfe pütürsüz oluyor mamayi kestigim haftada pütürlüydü normal kokmasi da normal deviriyor bazenAma biz mama kullanmıyoruz. Bazen puturlu oluyor bazen çok kaygan jelimsi görünüşlü putursuz oluyor. Eksi eksi kokuyor bi de.
Kiz ucu degil hani otribebe benimki nazal ucu taktigin plastik var ya onun hortumunu cikar nefes boruna süngeri kaçirip geberecen başimaMantikli denemek lazimbide sungeri kacarsa ümügüme
Aptamilden sonra sevmeeezHipp com. Su an kullandığımız zaten ama sevemedi sanirim
Anladimda ne olur ne olmaz bide ölüp gitmek varBazen jizimfe pütürsüz oluyor mamayi kestigim haftada pütürlüydü normal kokmasi da normal deviriyor bazen
Kiz ucu degil hani otribebe benimki nazal ucu taktigin plastik var ya onun hortumunu cikar nefes boruna süngeri kaçirip geberecen başima
Aptamilden sonra sevmeeez
Sunngerin kactigi neyse de onca sumukMantikli denemek lazimbide sungeri kacarsa ümügüme
Ordan kaçmaz işteAnladimda ne olur ne olmaz bide ölüp gitmek var
Benim oğlum da resmen bağıra bağıra uyuyor doktora gidene kadar yüreğimiz ağzımızda yatıyorduk. Doktor nefes aldığı yerlerin henüz kikirdaklasmadigini etli olduğunu bir kaç ay içinde düzeleceğini söylemişti birinci ay kontrolünde, gerçekten günden güne azalmaya basladiKızlar bebişim bu ara uykusunda 3-4 kez hiiiiiikğ diye sesler çıkarmaya başladı nefessiz kalırmış gibi. En son kontrolde dr söylemiştim uyanıkken uykuya dalarken yada uykusundan kalkarken yapması normal uyurken yapması sıkıntı demişti. Şimdi de evham yaptım netten baktığımda uyku apnesi tarzında yazılar görüyorum bazıları da normal diyor . Sizin bebişler de uyurken bu tarz sesler çıkarıyor mu?
Bizde aptamil den sonra sma mamaya geçtik, bebeğim sevdi içiyor belki deneyebilirsinizHipp com. Su an kullandığımız zaten ama sevemedi sanirim
Gaz durumu nasıl? Aptamildej sonda farketti mi? Sma nin hangi serisi bir deBizde aptamil den sonra sma mamaya geçtik, bebeğim sevdi içiyor belki deneyebilirsiniz
Perşembeye yine doktora gidicem iki hafta önce gittim rörtgen de bişey cikmiyo ama ben tutuk geziyorumNormal dogumum bendede var ayni durum yel mi aliyorum napiyorum ani hareket edince kitleniyorum egilme dogrulmada cok zorlaniyorum
Gurban oluyum sümügunee giii tek iyi olsunda kücücük burundan onca sumuk garipSunngerin kactigi neyse de onca sumuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?