2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Perşembeye yine doktora gidicem iki hafta önce gittim rörtgen de bişey cikmiyo ama ben tutuk geziyorum
Yo dogumda zorlandigimiz icin oluyo yada genelde emzirirken ben asagidan kaldiriyorum kiyafetimi belim acik kaliyo yel aliyorum zaten bel fitigi var bende o yuzden cok kurcalamiyorum

Valla ben de çok nadir girebiliyorum 4. Sınıfa giden bir de kızım var bol koşmalı günlerimiz önemli bir durumum var aklınıza gelirse genel bi dua ederseniz bizim için Allah razı
olsun…

Haftaya hem 3 ay kontrolümüz var ve rotavirüs aşısı bakalım hayırlısı. Onun dışında gece uykumuzun ilki uzun bizim 3 saat gibi sonra saat başı kalkıyor sabah ta 6 da kalkıyor siZde durumlar nasıl?

Normal canım anne sütü alan bebeğin kakası böyle olur sarı hardal renkte içi pütürlü parçacıklı. Onlar sütün yağları diye biliyorum fazlaları atılıyor

Ama biz mama kullanmıyoruz. Bazen puturlu oluyor bazen çok kaygan jelimsi görünüşlü putursuz oluyor. Eksi eksi kokuyor bi de.
Bizim doktor anne sütü sarı renkli ve pütürlü olur demişti. Bizim genelde sarı ve pütürlü

Gaz durumu nasıl? Aptamildej sonda farketti mi? Sma nin hangi serisi bir de
Canım bizde aptamilden sma optiproya geçtik gerçekten aşırı memnum gaz sorunumuz çok az desem yeri. Aptamilde çocuk uyuyamıyordu gazdan. Optipro anne sütü ve mama şeklinde ilerleyen bebekler içinmiş comfort olan sadece mama ile beslenen bebekler içinmiş biryerde öyle okumuştum.

Ben de baktım biraz comfort gaz için diye anladım. Anne sütü artı mama bizim de. Deneyeceğim kesin bitiyor elimdeki.mama zaten. Bu kutu hep çöpe gitti, yaptım az içti bıraktı. Hangisini alsam seriden kararsızım cnm

Ben attım aptamili baktım olacak gibi değil. Ben optiprodan çok memnunum bebeğimde çok seviyor. Trendyol yorumlarına bak istersen birde. Bende nette bi yazıya denk gelmiştim orada öyle yazıyordu comfort sadece mama alan bebekler için optrpto anne sütü ve mama şeklinde diye ne kadar doğru bilmiyorum

Gaz durumu önemli bir de. Kolik değiliz, ama gaz yaparken canı yanıyor resmen kakaya geç çıktığından. GaZda farketti mi?

Evet kızımın alerji başlamadan önce böyleydi. Pütürlü olması gerekiyormuş

Gaz durumu önemli bir de. Kolik değiliz, ama gaz yaparken canı yanıyor resmen kakaya geç çıktığından. GaZda farketti mi?
Evet canım alttan da üstten de kendi çıkarıyor çoğu zaman ama anne sütü üzerine verdiğimde benim çıkarmam ile çıkarıyor gazını ama ağlatacak yada zorlanacak bir kıvama gelmedi çok şükür aptamilde uyku bile uyuyamıyordu doğru düzgün yaramadı bize aptamil.

Allah yardımcın olsun canım
Gece uykusunu uzun uyuyor benimki de genelde uyanmıyor 2 kere kalkıyoruz en fazla. Emip yatıyor tekrar. Sabahta 9gibi uyanıyor öyle erkenden kalkmıyor allaha şükür

Tamam cnm sipariş verdim, çok sagol

İyi geceler güzel anneler. uzun zamandır takip edemedim. Nasılsınız. Yıkılmadım ayaktayım modundayım ben. Resmen gün sayıyorum şu 3 4. Aylara gelsekte şu gaz sorunumuz çözülse. Gaz atakları hafifleyen yada biten var mı ? Deliksiz uyku uyumayı çok özledim yaaa. Geçecek bu günler diyerek avutuyorum kendimi. Allah sağlık versin tüm evlatlarımıza

Benim kızımında böyle kakası. Anne sütü ile beklenirken de böyle pütürlüydü. Renk olarakta normal zaten.
Bizim şükür biraz düzelmeye başkadı sanki. Ama hala gün sayıyorum bende.
Yine yavruma Allah rızası için uyu diye yalvarma seanslarimiz başlamiştir
İyi geceler çayı içir kız hemen dalıyorlar uykuya neyseki bebem uyudu benim. Bende yatıyorum şimdi o yüzden

Gunaydin analar. Gaz sancisi ne guzel bitmisti bi kac gundur sabaha karsi yine cildira cildira agliyo yavrum. Eltimin gecen yil dogurdugu kizina bakiorum icimden lan nasi cabuk buyudu benimki niye buyumuyo diorum. Snra kendi bebegime bakiorum allahim nasi minikti ne ara buyudu diorum. Dertleri dusununce zaman gecmemis gibi. Hem buyusun istiyorum hem hic buyumesin

Kiz bunun dalma sorunu degil gece 100 kere kalkma sorunj var aç kedi
Ay bende 2 gundur cok iyiydi ya heralde hafifledi diye seviniyodum sabaha kadar ikinarak agladi bugün 6 ay bi geceydo diyorum bende

Kiz bunun dalma sorunu degil gece 100 kere kalkma sorunj var aç kedi

Ay bende 2 gundur cok iyiydi ya heralde hafifledi diye seviniyodum sabaha kadar ikinarak agladi bugün 6 ay bi geceydo diyorum bende
İşte uyanmıyor o çayı içince. Ben bazen veyorum çok ağladığında ya da uyumadığında. Sürekli uyandığında falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…