2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınlar, ben bu kızçemi önceden gündüz 2 saatte bir, gece de maksimum 3 saatte bir emziriyordum. 2. Ay kontrolünde doktor büyüdü artık uyuyorsa uyandırma 5 saate kadar uyuyabilir dedi. Şimdi daha seyrek emiyor, memelerim bayağı şişti akıyo gece filan. Aç mı kalıyordur, yine saat kursam mı diye düşünmeye başladım

Bizim de geri geldi gaz sancısı dün anamı ağlattı bütün gün bir damla uyumadı en sonunda gece 11de ikimiz de sızmışız koyniş koyniş uyumuşuz ama şimdi yine var ne bitmez şeymiş çıldıracağım sabah eşime işe gitme diye yalvardım resmen ama gitti tabi zalim adam akşam gelince katılcam gaz savaşlarına diyerekten

Kiz bunun dalma sorunu degil gece 100 kere kalkma sorunj var aç kedi

Ay bende 2 gundur cok iyiydi ya heralde hafifledi diye seviniyodum sabaha kadar ikinarak agladi bugün 6 ay bi geceydo diyorum bende
Kız uzatıp durmayın şu süreyi anaa bi 3 ay dediler sonra 4 oldu bak şimdi 6 ya uzuyor kendimi motive etmeye çalışıyorum az kaldı diye ama olmaz ki böyle uzadıkça uzuyor bu

Ay gerçekten güzel bir kitap okurkenki hisler gibi, hem insan sonunu merak edip bir an önce bitirmek istiyor, hem de çok zevkli hemen bitmesin diyor

Gaz durumu nasıl? Aptamildej sonda farketti mi? Sma nin hangi serisi bir de
Gaz aptamil içerken olduğundan daha iyi diye farkediyorum, ama sma bizi şu anlamda düzenledi, kakası gazı ile birlikte minik te olsa her bezde olurdu, sma dan sonra tek seferde dolu dolu kaka almaya başladım, kaka ile çişi ayırt ettik yani ve kilo alımı güzelleşti normale döndü. Sma optipro serisi, meme reddi yaşadığımız için mama ya başlamıştım 43. Gün memeyi tutturdum çok şükür şimdi azaltmaya çalışıyorum mama ile beslemeyi ama tadını istiyor yine de oglum Mamanin , siz neden mama takviyesi veriyordunuz?

Yediklerinizden etkileniyor olabilir mi? Geçip tekrar geldiyse belki beslenme duzeninizden etkilenmiştir diye düşündüm. Çünkü benim oğlum da öyle bir kaç gün gazı olmuyor, farklı bir şey tükettiği lmde buna çikolata da dahil. Gaz sancısı çekiyor

İşte uyanmıyor o çayı içince. Ben bazen veyorum çok ağladığında ya da uyumadığında. Sürekli uyandığında falan.
Eminmisin bak sana güvenip alirim adi ne bu çayin
Kız uzatıp durmayın şu süreyi anaa bi 3 ay dediler sonra 4 oldu bak şimdi 6 ya uzuyor kendimi motive etmeye çalışıyorum az kaldı diye ama olmaz ki böyle uzadıkça uzuyor bu
Kiz kandiriyorlar 3 ay diye inanma gün gectikçe daha da bordo bereli oluyo bu bebe kolik analari hep 6. Ayda anca bitti diyolar kendimi kötüye aliştiriyorum

Tecrübeli analar başina gelenler size bir soru oğlum 3 gündür balgamlı kusuyor emerken birden aglamaya basliyor gazini cikarayim diye kaldırıyorum lök diye kusuveriyor emdigini de neden acaba

Eminmisin bak sana güvenip alirim adi ne bu çayin

Kiz kandiriyorlar 3 ay diye inanma gün gectikçe daha da bordo bereli oluyo bu bebe kolik analari hep 6. Ayda anca bitti diyolar kendimi kötüye aliştiriyorum
Haha humana iyi geceler çayı ay dur şimdi senin bebe farklı tepki falan verir. Ama ben olsam denerim. Neler denemedik ki bugüne kadar

Bence saat kurmayın persentil tablosuna göre normalde kilosu gelen sütu sagip dolaba atın, muhteşem birikirek gıdada kullanılır, keşke benimde öyle aksa gelse ben ogl biraz daha uyusun da sütüm birisin diyorum, yoksa mama vermek fırında kalıyorum

Tecrübeli analar başina gelenler size bir soru oğlum 3 gündür balgamlı kusuyor emerken birden aglamaya basliyor gazini cikarayim diye kaldırıyorum lök diye kusuveriyor emdigini de neden acaba
Benim oğlumda da aynı durum söz konusuydu, ikinci ay kontrolünde doktor idrar tahlili kültürü aldı, temiz çıkınca reflü tanısı koyarak gaviskon şase tedavisi basladik

Teyzeleyy bugün 3 aşı oldum. 1i koluma iz yapan aşı 2 si bacaktan. Calpol ver dediler.1 yıl kese yapma dediler. 2 gün banyo yapilmayacak. Kolda yara olcakmış filan..
Boyum 1 ay önden gidiyormuş 2 kilo almışım3dü 5200olmuşAnnemin bir göğsü nerdeyse boş ama sütü yarıyor demek
Umarım sizler de iyisinizdir

Haha humana iyi geceler çayı ay dur şimdi senin bebe farklı tepki falan verir. Ama ben olsam denerim. Neler denemedik ki bugüne kadar
Içindekiler bölümünün fotosunu alabilirmisin canim
Benim oğlumda da aynı durum söz konusuydu, ikinci ay kontrolünde doktor idrar tahlili kültürü aldı, temiz çıkınca reflü tanısı koyarak gaviskon şase tedavisi basladik
Eşimde diyo ki üşüttük cocugu herhalde reflü yataginda yatiyor dogdugundan beri de ama

Calpolu ne kadar ver dediler

Kızlar 2. Ay aşısını olduk calpolu ateşi çıkarsa mi vereceğiz bir de ne kadar vermem gerekiyor

Kurma tabi ki. Benm oglum ilk uykuyu dun gece 6 bucuk saat uyudu. Aksam 8 den gece 2 bucuga kadar. Artk yavas yavas uykular uzayacak uyanmalar azaacak. Ilk oglum 5 aylikken gece uyanmayi kesti mesela. Darisi buna
Ay beslenme duzenim mi var ki. Sabah ayak ustu domates zeytin peynir. Tum gun su su su aksam da ne bulduysan onu yemece

Domateste gaz yapıyor diyorlar sinir oluyorum

Kurma tabi ki. Benm oglum ilk uykuyu dun gece 6 bucuk saat uyudu. Aksam 8 den gece 2 bucuga kadar. Artk yavas yavas uykular uzayacak uyanmalar azaacak. Ilk oglum 5 aylikken gece uyanmayi kesti mesela. Darisi buna
İyi bari, aç mı kalıyor ki diye endişelendim, elini emiyor habire ama o artık açlık emaresi değil yeni emmişken de elini sokuyor. Kucağıma alıyorum tshirtümü emiyor
Tummy time yapalım diye yüzü koyun koyuyorum oyun halısını emmeye çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…