2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Önlük mönlük tutmaz bu bebe çok hareketli emziğin ipine bile dolanıyor kaşla göz arasında Allah'tan bu ara azaldı ılık akıtmalar bakıyım yine artarsa bi denerim önlüğü

Önlük mönlük tutmaz bu bebe çok hareketli emziğin ipine bile dolanıyor kaşla göz arasında Allah'tan bu ara azaldı ılık akıtmalar bakıyım yine artarsa bi denerim önlüğü
Günde 1 Önlük yetmiyor zaten

O zaman delirellanin bana söylediği sözü hemen kendisine söylüyorum eee bunlar bebe kurulu robot değiller ki bu ataklar ergenliğe kadar devam ediyordur geçeceğini düşünmüyorum
Ne doğru söylemişim ya ben yoruldum, birkaç saatlik uyku ile benim sağlığım tepetaklak bebeye de hayrım bir yere kadar böyle giderse.

Ataktan sonra önce uyusun diye sonra en az 1 saat uyanmasın diye dua ediyorum

Yok değil öyle kabuk gibi değil kendi kendine kayboluyor bu sonra çıkıyor

Ne doğru söylemişim ya ben yoruldum, birkaç saatlik uyku ile benim sağlığım tepetaklak bebeye de hayrım bir yere kadar böyle giderse.

Ataktan sonra önce uyusun diye sonra en az 1 saat uyanmasın diye dua ediyorum
Bismillah 60 günde mi yoruldun bu fragmandi film yeni başlıyor anneler açıkmaz,anneler uyumaz,anneler yorulmaz, anneler hasta olmaz o yüzden degilmi cennet anaların ayakları altında tabiki yorulursun sonuçta sende robot değilsin ayrı bir tedirginlik oluyor acaba bebegin birşeyi mi var diye o minnaklarin bu atakları geçecek canım çok güzel günler de gelecek

Kızlar önerdiğiniz gaz için damla hangisi ve nasıl kullanıyorsunuz

4 saat uyuyorum sadece, bsgisikligim düştü , cilt alerjim nuksetti ve ilaç kortizonlu diye kullanamıyorum. Bebekten çok bu durum yipratici

Klipsli diyince niyeyse sıkıstırcaklar da iyilesene kadar aciycakmis gibi dusunuyorum. Oyle degildir dimi
Ya bende öyle düşünüyorum orda bir aparat kalıyor ve yapışması mı beklemiyor acaba dikişsiz nasıl oluyor çözemedim

Kızlar önerdiğiniz gaz için damla hangisi ve nasıl kullanıyorsunuz
Sab simplex ve biogaia kullanıyoruz biz. Biogaia günde bir kez beş damla. Sab simplex günde dört kez sekiz damla kullanabilirsin demişti doktor ama onu günde iki ya da üç kez veriyorum. Bu şekilde maşallah bayadır çok sıkıntı yaşamıyoruz.

Kerem bugün çok huysuz. Değiştiğimiz mamadan kaynaklı mı yoksa asidan dolayı mı anlayamadık. Uyuyor ama mızmızlanarak, sakin huylu çocuk gitti huysuz mızmız geldi. Pışpışla uyudu sürekli. Ateşi çıkmadı ama bi tuhaftı bugün. Umarım aşıdandır çünkü mamaya mecbur devam edeceğiz eğer huysuzluğu devam ederse calpol vericem aşı ağrı filan yaptı belkide, 2. Gün etkisi daha çok oluyormuş aşının.

Kızlaar boğazımda iltihap başlangıcı var doktor kloroben gargara verdi ama prospektüsünde emziren annelerde kullanılmaz diyo ben özellikle söyledim emzirdiğimi ama doktor bunu yazmış kullanan var mı aranız da ya ?

Memorialde narkoz mu veriyolar yoksa lokal anestezi mi?

Bi de tamamlayici saglik sigortasi sunneti kapsiyo mu acaba bilgisi olan var mi?
Klips yöntemi lokal. Hiçbir özel sigorta sünneti karşılamıyor

Memorialde narkoz mu veriyolar yoksa lokal anestezi mi?

Bi de tamamlayici saglik sigortasi sunneti kapsiyo mu acaba bilgisi olan var mi?
Lokal oldu, aynı gün dil bağıda oldu. İkisinide feryal hanım yaptı. Sigorta Sünneti karşılamıyor. Sünnette çok rahattık güzel iyileşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…