Önlük mönlük tutmaz bu bebe çok hareketli emziğin ipine bile dolanıyor kaşla göz arasındaYok saha ilk meme bitmeden doymasi imkansız. Ben besleme sırasında gaz çıkarsam kıyamet kopar bir memeyi kapatıp diğerine geçene kadar beslerken kıyameti koparıyorbeslerken ictigini kusuyor, 1 saat sonra da yoğurt gibi kusuyor.
Ahahha Önlük tavşana çocuğa üzerine akmasın deli
1 ay önce olduk biz, yenidogan sünneti. Çan yöntemi ile ucundan deriyi aliyorlar, dikiş felan gormedik
Günde 1 Önlük yetmiyor zatenÖnlük mönlük tutmaz bu bebe çok hareketli emziğin ipine bile dolanıyor kaşla göz arasındaAllah'tan bu ara azaldı ılık akıtmalar bakıyım yine artarsa bi denerim önlüğü
Ne doğru söylemişimO zaman delirellanin bana söylediği sözü hemen kendisine söylüyorum eee bunlar bebe kurulu robot değiller kibu ataklar ergenliğe kadar devam ediyordur geçeceğini düşünmüyorum
Yok değil öyle kabuk gibi değil kendi kendine kayboluyor bu sonra çıkıyorKonak olmasın o? Bizimde geçtiğimiz 2 hafta vardı uğraştık baya. Her duştan yarım saat- 1 saat önce konak tarağıyla tarayıp yağladık bebe yağı yada zeytinyağı farketmiyor. Duşta sabunladık. Duş sonrası kabarıyor, konak tarağıyla topladık. Şuan bitti gibi
Ne doğru söylemişimya ben yoruldum, birkaç saatlik uyku ile benim sağlığım tepetaklak bebeye de hayrım bir yere kadar böyle giderse.
Ataktan sonra önce uyusun diye sonra en az 1 saat uyanmasın diye dua ediyorum
4 saat uyuyorum sadece, bsgisikligim düştü , cilt alerjim nuksetti ve ilaç kortizonlu diye kullanamıyorum. Bebekten çok bu durum yipraticiBismillah 60 günde mi yoruldun bu fragmandi film yeni başlıyor anneler açıkmaz,anneler uyumaz,anneler yorulmaz, anneler hasta olmaz o yüzden degilmi cennet anaların ayakları altında tabiki yorulursun sonuçta sende robot değilsin ayrı bir tedirginlik oluyor acaba bebegin birşeyi mi var diye o minnaklarin bu atakları geçecek canım çok güzel günler de gelecek
Ya bende öyle düşünüyorum orda bir aparat kalıyor ve yapışması mı beklemiyor acaba dikişsiz nasıl oluyor çözemedimKlipsli diyince niyeyse sıkıstırcaklar da iyilesene kadar aciycakmis gibi dusunuyorum. Oyle degildir dimi
Sab simplex ve biogaia kullanıyoruz biz. Biogaia günde bir kez beş damla. Sab simplex günde dört kez sekiz damla kullanabilirsin demişti doktor ama onu günde iki ya da üç kez veriyorum. Bu şekilde maşallah bayadır çok sıkıntı yaşamıyoruz.Kızlar önerdiğiniz gaz için damla hangisi ve nasıl kullanıyorsunuz
Sıkıştırarak kesiiliyor deri evet :)Klipsli diyince niyeyse sıkıstırcaklar da iyilesene kadar aciycakmis gibi dusunuyorum. Oyle degildir dimi
Memorial ataşehirde feryal hanıma yaptırdık gayet rahattıkKızlar istanbulda yaptıran varmı sünnet? Ben ilk doktordan memnun kalmadım önereceğiniz duyduğunuz biri varmı
Memorialde narkoz mu veriyolar yoksa lokal anestezi mi?Memorial ataşehirde feryal hanıma yaptırdık gayet rahattık
155 liraNormalde 350 TL şuan indirim de 199 törpüler bu fiyata hiç düşmemişti
155 lira aldım çok memnunumSordum canım bulamadım
Ay inşallah içim gidiyor böyle çizdiği zaman.
Aynen aynen dün akşam baktım 180 e aldım hemen.
Klips yöntemi lokal. Hiçbir özel sigorta sünneti karşılamıyorMemorialde narkoz mu veriyolar yoksa lokal anestezi mi?
Bi de tamamlayici saglik sigortasi sunneti kapsiyo mu acaba bilgisi olan var mi?
Lokal oldu, aynı gün dil bağıda oldu. İkisinide feryal hanım yaptı. Sigorta Sünneti karşılamıyor. Sünnette çok rahattık güzel iyileştiMemorialde narkoz mu veriyolar yoksa lokal anestezi mi?
Bi de tamamlayici saglik sigortasi sunneti kapsiyo mu acaba bilgisi olan var mi?
Kız hanaaa bu şimdi mi söylenir?155 lira aldım çok memnunum
skrskr 6 törpü başlığı seti, elektrikli manikür tırnak makinesi, bebekler ve çocuklar için, bebek tırnak makinesi, manikür https://www.amazon.com.tr/dp/B09NBL...i_i_K2S571679W4G75QVH8SN?_encoding=UTF8&psc=1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?