2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Agumentin binlik yazdi doktorum ama yan muadili amoklavin verdi kullandim bebekte kizarma dokuntu gibi seyler gorursen kes demisti bi sorun olmadi sukur kullandim hepsini.. eczane gecmisim var o yuzden biliyorum bir cogunu rahatca kullaniyorum ilaclari.. pastilin icinde genelde bitkisel icerik oldugu icin kullanabilirsin bi zarari olmaz bogaz agrisi oksuruk gibi o tur seyleri hafifletir

Gecmis olsun benimde buyuk oglan hasta dun acile zor attik kendimizi eminim kucukte hastalanacak yine fazlasiyla salgin var korktugum hep basima gelir benimde sakinan goze cop batiyo malesef

Tmm cnm sağol ben de şimdi bebeğin doktoruna sordum o da kullanabilirsin dedi. Pastil peki zencefilli benim boğazımı çok rahatlatır kullanabilirim heralde dimi zencefil iyi midir kötü müdür valla hep bi tedirginlik birşey kullanırken

Bebişim hastalandı Hiç gaz sancısı olmayan cıyak cıyak ağlamaları olmayan çocuk birkaç gündür huzursuz, ağlıyor, yeşil mukuslu kaka yapıyor, salı günü biraz ateşlendi hatta, sonra düştü bir daha ateşi olmamıştı. Doktoru da bu hafta izinliymiş haftaya kaka mikroskobisi yaparız demişti. Ama bu gece çok ağladı yavrum, 3-4 gibi bir uyandı kıvranarak, ağla ağla bi hal oldu, sonra kustu bayağı. Daha önce tek seferde foş diye kusmuşluğu vardı ama bu sefer resmen büyük insan gibi dura dura kustu. Aldık acile geldik. Çiş, kaka tahlili istedi doktor. Kakayı yaptı örneği verdik neyse ki. Çişi hastanede yapıp veremedik. Eve geldik şimdi, yapıştırdık poşeti çiş nöbeti bekliyoruz. Nesi var yavrumun bilemedim

Mustelanın hangi kremini kullanıyorsun canım?

Bunu kullanıyorum canım
Sağol canım görmüştüm bunu trendyolda bende alayım bari iyi yorumları vardı. Benimkisi de cok kötü çiziyor jilet gibi kesikler atıyor kanıyor yüzü. Kessemde derine girmediğimden hemen uzuyor. Bu elektrikli törpüden memnun kalırsan söyler misin bende alayım

Al al iyi baya. Yanakları pütür pütürdü hep düzeldi mesela. Baya iyi geldi yumuşacık yapıyor hemen yüzünü. Aynen bende öyle çık derinden kesmeye korktuğum için hemen uzuyor. Anlık olarak çiziyor hemen. Tamam canım ama burda kullanıp memnun kalanlar da var. Geçen konuştuk bana da onlar dedi. Al istersen erteleme.

Kızlar moms granola yiyen var mi valla pratik şeylere ihtiyacim var süte bi katkısı olur mu acaba

Zencefil hamilelikte bile kullaniliyo icin rahat olsun kullan bisey olmaz Allahin izniyle canim

Sebze falan yemişmiydiniz .. geniz akintisi varsa mukuslu kaka o yuzdende olabiliyor, sari ve yesil kaka normal sayiliyo genelde .. üsütmüş olabilir surekli kusmasi yoksa gecmis olsun bu arada sadece bebegjn üsütmesi degil seninde üsütmemen lazim annedende alabiliyo

Gecmis olsun benimde buyuk oglan hasta dun acile zor attik kendimizi eminim kucukte hastalanacak yine fazlasiyla salgin var korktugum hep basima gelir benimde sakinan goze cop batiyo malesef
Ya gecmis olsun. ishal salgını varmış. Benim ablamin 2 kızı da hasta günlerdir. Mideleri hiçbir şey tutmuyor kusuyorlar.

Gecmis olsun canım. Yeşil kaka enfeksiyon göstergesi. Saydığın diğer semptomlar olmasaydı üşütme, çok besleme fln denebilirdi ama ateş de gösterdiğine göre enfeksiyon. Çünkü bizim de dün gece ateşinin çıktı ve yeşil mukuslu kaka yaptı bebeğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…