İçindekiler bu canım her zaman vermiyorum verdiğim zamanda da 30cc veriyorum.Bende sorayim doktora kuruyorsa daha cok tikanir
Düzeldi bizim cok sukur dr mide sivisidir öksürme vs yoksa korkma dedi
Yok kiz kusmadi çok süt yapti oyle böyle degil ama etkisi 10 gün suruyor etki etmiyor artik sen memryi biraktin mi eds denemedin dimi
Amaan mukusu takma bu kadar valla ben yiyorum kakasini yapsinda tek mukus falan önemli degil
Gül dedikleri şey degil mi ya bu bence çok guzel duruyor yakışıyor vs diyerek motive edersin gecmezse de ama tedavisi vardir ya lazerle falan
Normal canim ama rahatsiz oluyorsa poposuna hakiki zeytinyagi sür varsa
Evet canim bendim
Ya takip etme. Cahillik en güzeli. Ben atak fln takip etmiyorum, dolayisiyla ataga girmiyorYa hamilelikte neyi yanlış yaptim benbebem 40 indan sonra ne düzgün uyuyor ne de uyanıkken kucaklıyor duruyor. 40 dan sonra güneş açacak demislerdi
Yok atak /sıçrama haftası var da fabrika ayarlarına geri dönme yok mu2.atak geliyor şimdi Delirella panik atak
Ya ben memnun kaldim ama daha rahat bi yontemi var mi merak ediyorum. Mecbur etriricez ettirmeye deBizde dikişli yaptırmıştık hiç memnun kalmadım. Hatta sünnetin kendisi beni çok rahatsız etti bir daha oğlum olursa yaptırmam diyordum. Bilmiyorum şimdi bebişte ne yapıcaz
Sakincasi yoksa varsa eger bana foto atabilir misinYok saha ilk meme bitmeden doymasi imkansız. Ben besleme sırasında gaz çıkarsam kıyamet kopar bir memeyi kapatıp diğerine geçene kadar beslerken kıyameti koparıyorbeslerken ictigini kusuyor, 1 saat sonra da yoğurt gibi kusuyor.
Ahahha Önlük tavşana çocuğa üzerine akmasın deli
1 ay önce olduk biz, yenidogan sünneti. Çan yöntemi ile ucundan deriyi aliyorlar, dikiş felan gormedik
Biliyorum canım çıkmadan vermiyorum. Azıcık uyku yapsada bari uyusaAteşi yoksa ilaç verme cnm. Benim ilk gun ateş olmadı, 2.gun oldu biraz 2 kez yükseldi calpol verdim bir daha gecti
Medikalcilere sordun mu canim eczanelerde oluyor sanmistim biz eczaneden almiştik ilk hastanenin yaninda bence hala geç degil alirsan geri memeye alişirİçindekiler bu canım her zaman vermiyorum verdiğim zamanda da 30cc veriyorum.
Eds maalesef burda bulamadım hiç bir yerde. Netten alana kadar da bıraktı. Buraya kargı gelmeyince sorun oldu baya. Ara sora emiyor. Emmese de ne yapayım artık karnı duysun yeter diyorum. Sağım yapıyorum onu veriyorum
Bide klipsli vardı sanırım dikişsiz onu düşünüyorum amaYa ben memnun kaldim ama daha rahat bi yontemi var mi merak ediyorum. Mecbur etriricez ettirmeye de
Rica ederim o törpüler çok kullanışlı diyorlar iyi yapmıssın memnun kalırsan yaz mutlaka canımKesiyorum ama nasıl oluyor anlamıyorum. Pilli törpü sipariş verdim dün. Bakalım onda nasıl olacak. Mustelanın kremini aldım iyi geliyor hemen geçiriyor. Ama süt de olabilir deneyeyim hiç duymamıştım. Teşekkür ederim
Kızlar istanbulda yaptıran varmı sünnet? Ben ilk doktordan memnun kalmadım önereceğiniz duyduğunuz biri varmıBende 2. Ay aşiksrindan 1 hafta sonra dusunuyorum sünneti
Klipsli diyince niyeyse sıkıstırcaklar da iyilesene kadar aciycakmis gibi dusunuyorum. Oyle degildir dimiBide klipsli vardı sanırım dikişsiz onu düşünüyorum ama
Ya takip etme. Cahillik en güzeli. Ben atak fln takip etmiyorum, dolayisiyla ataga girmiyorAa ne güzel de büyüyüp gelişiyor uyuyup uyanınca diyorum. Şey gibi covid kelimesini yasaklayan Türkmenistan gibi. Ülkede kimse covid olmadı sayelerinde.
Biliyorum canım çıkmadan vermiyorum. Azıcık uyku yapsada bari uyusa
Benim en başından beri ısırıyor.silikonla bile acitiyorBenim bebe kafayi yedi iyice damaklari cok sert meme ucunu isirmayi belledi canim yanmiyo degil dişi cikinca yapmasa bari ..süt gelmesede neyse isirirken kükremek neyin nesi şaşırdı deli oglan
Dm den donuyorumKızlar istanbulda yaptıran varmı sünnet? Ben ilk doktordan memnun kalmadım önereceğiniz duyduğunuz biri varmı
O zaman delirellanin bana söylediği sözü hemen kendisine söylüyorum eee bunlar bebe kurulu robot değiller kiYa hamilelikte neyi yanlış yaptim benbebem 40 indan sonra ne düzgün uyuyor ne de uyanıkken kucaklıyor duruyor. 40 dan sonra güneş açacak demislerdi
Yok atak /sıçrama haftası var da fabrika ayarlarına geri dönme yok mu2.atak geliyor şimdi Delirella panik atak
Normalde 350 TL şuan indirim de 199 törpüler bu fiyata hiç düşmemiştiBaktım onlarda çok pahalı ya normal bebekler için törpüler var mı?
Bende olursa kağıt törpü alayım diyorum ama ellerini de elletmiyor. Tırnaklarını sık sık kesiyorum ama savaş vererek kesiyorum resmen.
Hiç duymadım ama geçmeyecek olsa bile başka çözümü yok mu? Krem yakma ya da alma gibi bir şey
Sordum canım bulamadımMedikalcilere sordun mu canim eczanelerde oluyor sanmistim biz eczaneden almiştik ilk hastanenin yaninda bence hala geç degil alirsan geri memeye alişir
Ay inşallah içim gidiyor böyle çizdiği zaman.Rica ederim o törpüler çok kullanışlı diyorlar iyi yapmıssın memnun kalırsan yaz mutlaka canım
Aynen aynen dün akşam baktım 180 e aldım hemen.Normalde 350 TL şuan indirim de 199 törpüler bu fiyata hiç düşmemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?