2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya hamilelikte neyi yanlış yaptim ben bebem 40 indan sonra ne düzgün uyuyor ne de uyanıkken kucaklıyor duruyor. 40 dan sonra güneş açacak demislerdi

Yok atak /sıçrama haftası var da fabrika ayarlarına geri dönme yok mu 2.atak geliyor şimdi Delirella panik atak

İçindekiler bu canım her zaman vermiyorum verdiğim zamanda da 30cc veriyorum.

Eds maalesef burda bulamadım hiç bir yerde. Netten alana kadar da bıraktı. Buraya kargı gelmeyince sorun oldu baya. Ara sora emiyor. Emmese de ne yapayım artık karnı duysun yeter diyorum. Sağım yapıyorum onu veriyorum

Eklentiler

• 16657386777761035112373913669143.webp
    53,2 KB · Görüntüleme: 39
  • 16657387003026098576019409220180.webp
    49,9 KB · Görüntüleme: 42
Ya takip etme. Cahillik en güzeli. Ben atak fln takip etmiyorum, dolayisiyla ataga girmiyor Aa ne güzel de büyüyüp gelişiyor uyuyup uyanınca diyorum. Şey gibi covid kelimesini yasaklayan Türkmenistan gibi. Ülkede kimse covid olmadı sayelerinde.

Bizde dikişli yaptırmıştık hiç memnun kalmadım. Hatta sünnetin kendisi beni çok rahatsız etti bir daha oğlum olursa yaptırmam diyordum. Bilmiyorum şimdi bebişte ne yapıcaz
Ya ben memnun kaldim ama daha rahat bi yontemi var mi merak ediyorum. Mecbur etriricez ettirmeye de

Sakincasi yoksa varsa eger bana foto atabilir misin

Medikalcilere sordun mu canim eczanelerde oluyor sanmistim biz eczaneden almiştik ilk hastanenin yaninda bence hala geç degil alirsan geri memeye alişir

Bende 2. Ay aşiksrindan 1 hafta sonra dusunuyorum sünneti

Rica ederim o törpüler çok kullanışlı diyorlar iyi yapmıssın memnun kalırsan yaz mutlaka canım

Kizlar dogum kontrol hapina ne zman baslamak lazim fikriniz var mi yada kullanan ?

Benim bebe kafayi yedi iyice damaklari cok sert meme ucunu isirmayi belledi canim yanmiyo degil dişi cikinca yapmasa bari ..süt gelmesede neyse isirirken kükremek neyin nesi şaşırdı deli oglan

Haklisin ahahhqha. Bilip de bsey yapamamak ayrı kötü çünkü. Kalan tam.son sağlam tahtaları da kaybediyorum hayırlısı. Rekor kırdık, sabah 6 akşam 6 arası 3 saat uyudu. Hiçbir kitaba uymuyor

Biliyorum canım çıkmadan vermiyorum. Azıcık uyku yapsada bari uyusa

İlk gun mis uyudu valla

Benim bebe kafayi yedi iyice damaklari cok sert meme ucunu isirmayi belledi canim yanmiyo degil dişi cikinca yapmasa bari ..süt gelmesede neyse isirirken kükremek neyin nesi şaşırdı deli oglan
Benim en başından beri ısırıyor.silikonla bile acitiyor

O zaman delirellanin bana söylediği sözü hemen kendisine söylüyorum eee bunlar bebe kurulu robot değiller ki bu ataklar ergenliğe kadar devam ediyordur geçeceğini düşünmüyorum

Normalde 350 TL şuan indirim de 199 törpüler bu fiyata hiç düşmemişti

Medikalcilere sordun mu canim eczanelerde oluyor sanmistim biz eczaneden almiştik ilk hastanenin yaninda bence hala geç degil alirsan geri memeye alişir
Sordum canım bulamadım
Rica ederim o törpüler çok kullanışlı diyorlar iyi yapmıssın memnun kalırsan yaz mutlaka canım
Ay inşallah içim gidiyor böyle çizdiği zaman.
Normalde 350 TL şuan indirim de 199 törpüler bu fiyata hiç düşmemişti
Aynen aynen dün akşam baktım 180 e aldım hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…