2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doktorlarda fikir ayrılıgı var bu konuda kimiai rotanın öyle bi etkisi yok diyor kimisi de alerjik bebeklerin alerjisini hortlatıyor daha da artırıyor diyor bakalım değerlendiriyorum

Amanın tıp camiası hep ayrık, hamilelikte de, gıdalar konusunda da. Günün sonunda tercih hastanin
Benimki başından sonuna kadar iştahlı hasjsk doyduğunu anlamıyor bir hırsla öbürünü de emiyor sonra kusuyor maymun iştahlı bebem

Duygusal ac bizimkiler birkaç kezeme bitince hala arandi agladi mama verdim icmedi bile sipa, Çöp oldu kac şişe mama

Benimki emerken de kusmaya başladı, canımı sıkmıyor değil
. Reflu mj olduk düşünmüyor degilim

Konak olmasın o? Bizimde geçtiğimiz 2 hafta vardı uğraştık baya. Her duştan yarım saat- 1 saat önce konak tarağıyla tarayıp yağladık bebe yağı yada zeytinyağı farketmiyor. Duşta sabunladık. Duş sonrası kabarıyor, konak tarağıyla topladık. Şuan bitti gibi

Bizim doktorda yaptıralım 3 ve 5. Aylarda dedi. Ablamın ikizleride alerjikti tüm aşıları yaptırdı o da. Sorun yaşamadılar bende yaptıracağım

Gazini çıkarmak gerekiyor besleme arasında bile. Sonra emzirmeye devam etmek lazım. Gazı geldiyse gerisi geriye çıkartabilir. Cok beslediysen çıkartabilir. Salladiysan vehayut midesine baskı uyguladiysan da cikarabilir

Maşallah dediğim 3 gün yaşamıyor gecemiz çok zor geçti. 2-4-6 saatlerinde gaz için uyandık çok fazla ağladı. Normalde 4buçuk gibi sıkışırdı bu gece çok fazla sancısı oldu. Acaba kullandığımız yeni mamadan dolayı mı. A avozge siz alerjik mamaya geçince gaz kakada nasıl değişiklik oldu? Bizim kakamız koyu renkli çıktı ve çok fazla gaz yaptı.

Uzulme kuzum bu en azindan geciyo. Benim kuzenimin oglunda sol gozun yaninda alindan baslayip yanagin yarisina kadae gelen siyah bi leke var. Bebekken kucuktu. Smdi coxuk lisede kocaman avic kadar oldu leke. Lazerle sildirmeye gidiyomus. Olur da izi kalirsa artk caresi var rahatsiz oldugunda sildirilir

Valla daha ilk memeyi bitirmeye yakın ılık ılık kusmuğu akıtıyor karnımdan aşağı hasjsk çok garip bir his sonra devam ikisini de bitirene kadar midede yer açıp devam ediyor resmen

Öyle tıp ilerledi artık tedavisi varmış bununda olmadı ileride estetikte yaptırır sildirirde İnsanlar sormak istiyor soramıyor gibi sanki kusur varmış hissi oluyo :) takmıyorum artık bi yandan iyi diyorum oğlumun yakışıklılığını kapatıyor nazar değmez

Onumuzdeki cuma atlas guneyi sunnet ettiricem. Cok korkuyorum ilk oglumu dikisli sunnet ettirmistik. Var mi farkli bi yontemle bebegini sunnet ettiren

Canım tırnaklarını düzenli kesmekten başka yapacak bişey yok. Sütünü sürersen çizdiği yere iz kalmadan hızlıca geçer

Canım tırnaklarını düzenli kesmekten başka yapacak bişey yok. Sütünü sürersen çizdiği yere iz kalmadan hızlıca geçer
Kesiyorum ama nasıl oluyor anlamıyorum. Pilli törpü sipariş verdim dün. Bakalım onda nasıl olacak. Mustelanın kremini aldım iyi geliyor hemen geçiriyor. Ama süt de olabilir deneyeyim hiç duymamıştım. Teşekkür ederim

Onumuzdeki cuma atlas guneyi sunnet ettiricem. Cok korkuyorum ilk oglumu dikisli sunnet ettirmistik. Var mi farkli bi yontemle bebegini sunnet ettiren
Bizde dikişli yaptırmıştık hiç memnun kalmadım. Hatta sünnetin kendisi beni çok rahatsız etti bir daha oğlum olursa yaptırmam diyordum. Bilmiyorum şimdi bebişte ne yapıcaz

Bende sorayim doktora kuruyorsa daha cok tikanir
Düzeldi bizim cok sukur dr mide sivisidir öksürme vs yoksa korkma dedi
Yok kiz kusmadi çok süt yapti oyle böyle degil ama etkisi 10 gün suruyor etki etmiyor artik sen memryi biraktin mi eds denemedin dimi
At at. Bugün cikolata yedim bizde de mukus vardı. Yani napim bendeki de can. Biktim sürekli kendimden vermeye. Annelik böyle bi şey olmamali.
Amaan mukusu takma bu kadar valla ben yiyorum kakasini yapsinda tek mukus falan önemli degil
Gül dedikleri şey degil mi ya bu bence çok guzel duruyor yakışıyor vs diyerek motive edersin gecmezse de ama tedavisi vardir ya lazerle falan
Kizlar beni kizim 47 gunluk 3 gundur kaka yapmiyoo normal mi sizce normal degilse nasil kaka yapmasini saglayabilirim.
Normal canim ama rahatsiz oluyorsa poposuna hakiki zeytinyagi sür varsa
Lady Luck kız çayın fotosunu sen mi istemiştin? Unuttum ya ben onu
Evet canim bendim

Kızlar sabah 2.ay aşılarını yaptırdık bebisin. 1haftada 600gram almış iyileşince emmeside düzeldi kilo almasıda çok şükür. 6saatte bir çay kaşığı calpol verebilirsiniz dedi. Koluna dokunmak yok, bacakta şişlik olursa masaj yapın dedi ebe hanım

Gazini çıkarmak gerekiyor besleme arasında bile. Sonra emzirmeye devam etmek lazım. Gazı geldiyse gerisi geriye çıkartabilir. Cok beslediysen çıkartabilir. Salladiysan vehayut midesine baskı uyguladiysan da cikarabilir

Yok saha ilk meme bitmeden doymasi imkansız. Ben besleme sırasında gaz çıkarsam kıyamet kopar bir memeyi kapatıp diğerine geçene kadar beslerken kıyameti koparıyor beslerken ictigini kusuyor, 1 saat sonra da yoğurt gibi kusuyor.

Valla daha ilk memeyi bitirmeye yakın ılık ılık kusmuğu akıtıyor karnımdan aşağı hasjsk çok garip bir his sonra devam ikisini de bitirene kadar midede yer açıp devam ediyor resmen

Ahahha Önlük tavşana çocuğa üzerine akmasın deli

1 ay önce olduk biz, yenidogan sünneti. Çan yöntemi ile ucundan deriyi aliyorlar, dikiş felan gormedik

Ateşi yoksa ilaç verme cnm. Benim ilk gun ateş olmadı, 2.gun oldu biraz 2 kez yükseldi calpol verdim bir daha gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…