Doktorlarda fikir ayrılıgı var bu konuda kimiai rotanın öyle bi etkisi yok diyor kimisi de alerjik bebeklerin alerjisini hortlatıyor daha da artırıyor diyor bakalım değerlendiriyorum
Benimki başından sonuna kadar iştahlı hasjsk doyduğunu anlamıyor bir hırsla öbürünü de emiyor sonra kusuyor maymun iştahlı bebem
Konak olmasın o? Bizimde geçtiğimiz 2 hafta vardı uğraştık baya. Her duştan yarım saat- 1 saat önce konak tarağıyla tarayıp yağladık bebe yağı yada zeytinyağı farketmiyor. Duşta sabunladık. Duş sonrası kabarıyor, konak tarağıyla topladık. Şuan bitti gibiKizlar bugün doktordaydik dün asilari oldu çok şükür ateş olmadi bugün kalça filmi çekildi göz muayenesi yapıldı.cocuk doktoru rota aşının önemini anlattı bu ay çok asi oldu gelecek ay muhakkak yaptır dedi. Basında konak gibi birşey vardı yıkanınca geçiyor sonra kepek gibi çıkıyor. Mantara benzetti ilaç vermek istemiyorum bir süre lavantalı yada defne sabunu ile yika gözlemle ona göre bakalım dedi bırakın şu markalı ürünleri doğal defne yada lavanta sabunu bul al dedi. Doğal sabunların bebeklerde kullanımı hakinda fikriniz varmı kullanan var mi
Bizim doktorda yaptıralım 3 ve 5. Aylarda dedi. Ablamın ikizleride alerjikti tüm aşıları yaptırdı o da. Sorun yaşamadılar bende yaptıracağımBen mama veriyorum bazen sütüm yetmiyor bebem ac oluyor 90 ml mama ile destekliyorum malesef. Biz asıyı coktan olduk sonraki gğn cok uyudu bi huzursuzlugu olmadı ama 2. Güb aglama krizleri huzursuzluk cok yaptı. Rotayı da 3. Aya yazdı hemsire 2. Dozunu da 1 ay sonraya. Ama 3. Ay gelemedin ya 4. Ay geldin mesela 2. Dozunu da 5. Ayda olursun dedi. Benim bebem alerjik oldugu için rotada kararsızım ben
16 aylıktı canım çok hafif bir iz kalıyor oda zamanla gider inşallahKaç yaşında geçti tamamen? Bizimki tam alnında dikkat çekici yerde, hafif iz kalması bile rahatsız edebilir ileride
Gazini çıkarmak gerekiyor besleme arasında bile. Sonra emzirmeye devam etmek lazım. Gazı geldiyse gerisi geriye çıkartabilir. Cok beslediysen çıkartabilir. Salladiysan vehayut midesine baskı uyguladiysan da cikarabilirAmanın tıp camiası hep ayrık, hamilelikte de, gıdalar konusunda da. Günün sonunda tercih hastanin
Duygusal ac bizimkilerbirkaç kezeme bitince hala arandi agladi mama verdim icmedi bile sipa, Çöp oldu kac şişe mama
Benimki emerken de kusmaya başladı, canımı sıkmıyor değil
. Reflu mj olduk düşünmüyor degilim
İnşallah canım16 aylıktı canım çok hafif bir iz kalıyor oda zamanla gider inşallah
Evet eczaneden alıyorsunuz özel aşı rota devlet karşılamıyor. Bizim sağlık sigortamız vardı özel ondan 150 tl ödedikAşıyı sağlık ocağında yok sanırım eczaneden mi alcaz ne kadar
Uzulme kuzum bu en azindan geciyo. Benim kuzenimin oglunda sol gozun yaninda alindan baslayip yanagin yarisina kadae gelen siyah bi leke var. Bebekken kucuktu. Smdi coxuk lisede kocaman avic kadar oldu leke. Lazerle sildirmeye gidiyomus. Olur da izi kalirsa artk caresi var rahatsiz oldugunda sildirilirBende öyle diyorum, başlarda gözüme bile gelmiyordu bugün hastanede bi çocuk öyle diyince, bide bi akraba anneme direk Çağla’nın oğlunun alnındaki ne doğum lekesi mi demiş :) insanların ilk gözüne o geliyor . İleride keremi rahatsız etmesin de. Şükür yinede başka sağlık sorunumuz yok
Valla daha ilk memeyi bitirmeye yakın ılık ılık kusmuğu akıtıyor karnımdan aşağı hasjsk çok garip bir hisAmanın tıp camiası hep ayrık, hamilelikte de, gıdalar konusunda da. Günün sonunda tercih hastanin
Duygusal ac bizimkilerbirkaç kezeme bitince hala arandi agladi mama verdim icmedi bile sipa, Çöp oldu kac şişe mama
Benimki emerken de kusmaya başladı, canımı sıkmıyor değil
. Reflu mj olduk düşünmüyor degilim
Öyle tıp ilerledi artık tedavisi varmış bununda olmadı ileride estetikte yaptırır sildirirdeUzulme kuzum bu en azindan geciyo. Benim kuzenimin oglunda sol gozun yaninda alindan baslayip yanagin yarisina kadae gelen siyah bi leke var. Bebekken kucuktu. Smdi coxuk lisede kocaman avic kadar oldu leke. Lazerle sildirmeye gidiyomus. Olur da izi kalirsa artk caresi var rahatsiz oldugunda sildirilir
Canım tırnaklarını düzenli kesmekten başka yapacak bişey yok. Sütünü sürersen çizdiği yere iz kalmadan hızlıca geçerKızlar ya kızım yüzünü resmen yırtıyor tırnakları da yok kesiyorum. Gaz kaka yapacağım diye parçalıyor kendini.Bu aydan sonra eldivende olmaz. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bunun gibi daha çok var yüzünde. Biri iyileşmeden yenisini yapıyor.
Kesiyorum ama nasıl oluyor anlamıyorum. Pilli törpü sipariş verdim dün. Bakalım onda nasıl olacak. Mustelanın kremini aldım iyi geliyor hemen geçiriyor. Ama süt de olabilir deneyeyim hiç duymamıştım. Teşekkür ederimCanım tırnaklarını düzenli kesmekten başka yapacak bişey yok. Sütünü sürersen çizdiği yere iz kalmadan hızlıca geçer
Bizde dikişli yaptırmıştık hiç memnun kalmadım. Hatta sünnetin kendisi beni çok rahatsız etti bir daha oğlum olursa yaptırmam diyordum. Bilmiyorum şimdi bebişte ne yapıcazOnumuzdeki cuma atlas guneyi sunnet ettiricem. Cok korkuyorumilk oglumu dikisli sunnet ettirmistik. Var mi farkli bi yontemle bebegini sunnet ettiren
Bende sorayim doktora kuruyorsa daha cok tikanirBizde oyleyiz surekli balgamli kusma, kakasinda bile balgam bugun goturdum doktora cok normal dösünde hirilti siddetli öksürük olmadigi surece serum fizyolejik ile temizleyeme devam et, surekli temizleme dedi birde burun damlasi verdi yag gibi ayni, delikleri kuru kalmasin kanama yara olmamasi icin diye.. serum kurutuyormus tuzlu su oldugu icin.. öyle emdigini hep cikarmaz ama fazlasini cikarirken hep balgam var
Düzeldi bizim cok sukur dr mide sivisidir öksürme vs yoksa korkma dediCanimcim birkaç kere oldu bizde de. Kusmak değil de boyle balgamli süt tükürür gibi çıkardı. Aynı şekilde gazını çıkarırken oldu bizde de. Çok sık olmadığından dert etmedim. Sunacak midesi soluk borusu var çıkarması normaldir dedim. Balgami da vardı zaten o ara. Unutmuştu ve balgami atamiyordu. Oyle kusarken balgami da çıkarırdı diye sevindim hatta. Şu an iyi.
Yok kiz kusmadi çok süt yapti oyle böyle degil ama etkisi 10 gün suruyor etki etmiyor artik sen memryi biraktin mi eds denemedin dimiKustu mu bebeğin anlamadım. Kötü mü damla? Bende alacaktım sütüm çok azaldı. Tek sağımda 60 anca çıkıyor çift memeden
Karanlıkta uyuyor ama dışarıdan trafo ışığı geliyor lamba gibi hafif aydınlık oluyor. Ağlayınca dalan tek feneri açıyorum. Gece ışığı kullanmıyorum hiç
Amaan mukusu takma bu kadar valla ben yiyorum kakasini yapsinda tek mukus falan önemli degilAt at. Bugün cikolata yedim bizde de mukus vardı. Yani napim bendeki de can. Biktim sürekli kendimden vermeye. Annelik böyle bi şey olmamali.
Gül dedikleri şey degil mi ya bu bence çok guzel duruyor yakışıyor vs diyerek motive edersin gecmezse de ama tedavisi vardir ya lazerle falanKızlar hemanjiyom diye bişey duydunuz mu? Nasıl bi şansa ablam şubatta doğum yapmıştı ikizlerinde vardı, benim oğlanda da çıktı. Tüm doktorlar geçer diyor. Doğduğunda çok küçük normal doğum lekesi gibiydi zamanla büyüdü kabardı kızardı. İkşzlerden birimin bacağındaki geçti hafif iz var ama. Oğlumunki çok dikkat çekici yerde keşke başka yerde olsaymış diyorum. Ben takmıyordum am bugün hastanede 3-4 yaşlarında bi çocuk kafası uf olmuş diyince acaba ilerde kerem rahatsız olur mu diye düşünmeye başladım. Etrafında geçtiğini duyan hemanjiyoma denk gelen var mi?
Normal canim ama rahatsiz oluyorsa poposuna hakiki zeytinyagi sür varsaKizlar beni kizim 47 gunluk 3 gundur kaka yapmiyoo normal mi sizce normal degilse nasil kaka yapmasini saglayabilirim.
Evet canim bendim
Gazini çıkarmak gerekiyor besleme arasında bile. Sonra emzirmeye devam etmek lazım. Gazı geldiyse gerisi geriye çıkartabilir. Cok beslediysen çıkartabilir. Salladiysan vehayut midesine baskı uyguladiysan da cikarabilir
Valla daha ilk memeyi bitirmeye yakın ılık ılık kusmuğu akıtıyor karnımdan aşağı hasjsk çok garip bir hissonra devam ikisini de bitirene kadar midede yer açıp devam ediyor resmen
Onumuzdeki cuma atlas guneyi sunnet ettiricem. Cok korkuyorumilk oglumu dikisli sunnet ettirmistik. Var mi farkli bi yontemle bebegini sunnet ettiren
Ateşi yoksa ilaç verme cnm. Benim ilk gun ateş olmadı, 2.gun oldu biraz 2 kez yükseldi calpol verdim bir daha gectiKızlar sabah 2.ay aşılarını yaptırdık bebisin. 1haftada 600gram almış iyileşince emmeside düzeldi kilo almasıda çok şükür. 6saatte bir çay kaşığı calpol verebilirsiniz dedi. Koluna dokunmak yok, bacakta şişlik olursa masaj yapın dedi ebe hanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?