2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biogaia ben de kullandım pek işe yarıyor gibi gelmedi bana bıraktım o yüzden

Kızlar iyi akşamlar inşallah herkes ve bebeler iyidir
Size bir sorum olacaktı. Çocuklara özellikle yaysız yatak kullanan var mı? Varsa model ve memnuniyetiniz ne? Bizi aşarsa yaylı yatak bakacağız onun içinde önerilere açığım

Günde 1 Önlük yetmiyor zaten
Ayy günde kaç tane ağız mendili kirletiyoruz belli değil hele babası gazını çıkaracağı zaman ağız mendili kullanmıyor toplanıyormuş çocuk tutup çekiyormuş havlu koyacakmış o yüzden omzuna. Benim ellerimle emek emek yaptığım iğne oyalı mutfak havlularım keremin kusmuk havluları oldu neyse ki kullanılmışlardan verdim gıcırlar duruyor ama yerlerini değişsem iyi olur gibi benim herif kullanılanları bulamazsa onlara saldırabilir

Aristokrat büyüyor çocuk, ne öyle ağız mendili felan

Ben de aşı konusunda düşüncelerdeyim bazı bebeklerde kötü etkisi olmuyormus tabi ama korkuyorum bi yandna da baska alerjiler eklenir mi diye aşı da olmazsa rota cok kötü bi hastalık yakalanma olasılıgı yüksek napcam bilemiyorum şu anlık. Ben aptamil pregomin as kullanıyorum su anda. Bebeğim eskiye göre daha az gaz cıkarıyor ama bence mama ile alakası yok yaptıgım diyet rahatlattı yavrumu cunku daha cok anne sütü alıyor. Kakamız da mukuslu oluyor rengi sarı renk, ama şöyle soyleyim. Normal mama kullanırken hipp combiotic kullanıyordum ve son zamanlarda cocugumu cok rahatsız etmeye baslamıştı fıskırır tarzda kusturuyordu mama. İlk dogdugunda evolvia kullandık hastane tavsiyesiyle ama cok cok cok gaz yaptı cocuk mahvoldu hemen 3 4 gğn sonra bırakıp hipp e gecmiştik. Evolvia gaz yapan bi mama bence.

Hemsire bana verem asısı huzursuzluk yapar dedi asının diğer t günü çok huysuzlandı hatta saatlerce agladı susturamadım yüksek ihtimal aşıdandır

Ben şuan neocate kullanıyorum gaz yaptı ve kaka rengi yeşil oldu kına rengi gibi. Azalmadı kaka sayısı. Huzursuzluğunu hem mamaya hem aşıya bağlıyorum. Belki calpol verebilirim bu gece

Bebem uyumuyor gözünden uyku akıyor qma yok yani uyumuyor. Şimdi düşüp bayılcam. Sabahtan beri ağzıma tükürdü

Diş doktorum gargarayi kesinlikle yazmadi receteme binlik antibiyotik kullandim mesela gargara kullanamadim bilemiyorum.

Kızlar önerdiğiniz gaz için damla hangisi ve nasıl kullanıyorsunuz
Samp simplex de gayet rahatlatti bizi günde 4 kere 14 damla ama ben akşam üstü 5 de ve 9 veriyorum sadece. İşimi görüyor bizim derler gece azdigi için

Aynen ikinci günü uyku yaptı bizde ben ilk gün akşama doğru ateşi çıkar gibi oldu riske atmamak icin 37 görünce çay kaşığı ile calpol verdim düştü. Dinlendirirdi çocuğu sakinleştirir

Korktuğum başıma geldi, oglum hastalandı. Ateşi çıktı, az önce calpol verdim. Insallah yeniden yükselmez. Pazartesi aşıları vardı. Bu durumda iptal olur herhalde. Aksi gibi araya hafta sonu girdi, arayıp erteleyemem de. Beyin çok güçlü bi sey. Ya bi de şöyle olursa diye endişelendigim her şey bir bir oluyor. Artik iyi ihtimalleri aklımdan gecirmeliyim ki iyi olsun.

Diş doktorum gargarayi kesinlikle yazmadi receteme binlik antibiyotik kullandim mesela gargara kullanamadim bilemiyorum.
Bu doktorlar neden hepsi bir değil ya ben kullandım boğazım gerçekten çok ağrıyo . Üstelik antibiyotiğe de başladım ve emzirmeye devam ediyorum sen hangi antibiyotiği kullandın ben amoklavin kullamıyorum. Acaba bu süreçte boğaz pastilleri kullanılır mı ? Bi bilgin var mı

Çok geçmiş olsun bsnim bebiş de hasta boğazı iltihaplı bizim de dün verem aşımız vardı ertelendi yavrularımız hiç hasta olmasın ya

Geçen haftalarda paylaşmıştım :)) iptal edebiliyorsan et
Aksi gibi alırlarsa birkaç saat içinde kargoladılar .
Benimki de öyle mahvoldum bugün ne derdi var asla anlamadım
Of değişiyor işte günden güne herhalde. Dertleri olmasa da ağlıyorlar.
Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…