- 7 Şubat 2022
- 668
- 731
- 53
Biogaia ben de kullandım pek işe yarıyor gibi gelmedi bana bıraktım o yüzdenSab simplex ve biogaia kullanıyoruz biz. Biogaia günde bir kez beş damla. Sab simplex günde dört kez sekiz damla kullanabilirsin demişti doktor ama onu günde iki ya da üç kez veriyorum. Bu şekilde maşallah bayadır çok sıkıntı yaşamıyoruz.
Geçen haftalarda paylaşmıştım :)) iptal edebiliyorsan etKız hanaaa bu şimdi mi söylenir?
Ayy günde kaç tane ağız mendili kirletiyoruz belli değil hele babası gazını çıkaracağı zaman ağız mendili kullanmıyor toplanıyormuş çocuk tutup çekiyormuş havlu koyacakmış o yüzden omzuna. Benim ellerimle emek emek yaptığım iğne oyalı mutfak havlularım keremin kusmuk havluları olduGünde 1 Önlük yetmiyor zaten
Aristokrat büyüyor çocuk, ne öyle ağız mendili felanAyy günde kaç tane ağız mendili kirletiyoruz belli değil hele babası gazını çıkaracağı zaman ağız mendili kullanmıyor toplanıyormuş çocuk tutup çekiyormuş havlu koyacakmış o yüzden omzuna. Benim ellerimle emek emek yaptığım iğne oyalı mutfak havlularım keremin kusmuk havluları olduneyse ki kullanılmışlardan verdim gıcırlar duruyor ama yerlerini değişsem iyi olur gibi benim herif kullanılanları bulamazsa onlara saldırabilir
Ben de aşı konusunda düşüncelerdeyim bazı bebeklerde kötü etkisi olmuyormus tabi ama korkuyorum bi yandna da baska alerjiler eklenir mi diye aşı da olmazsa rota cok kötü bi hastalık yakalanma olasılıgı yüksek napcam bilemiyorum şu anlık. Ben aptamil pregomin as kullanıyorum su anda. Bebeğim eskiye göre daha az gaz cıkarıyor ama bence mama ile alakası yok yaptıgım diyet rahatlattı yavrumu cunku daha cok anne sütü alıyor. Kakamız da mukuslu oluyor rengi sarı renk, ama şöyle soyleyim. Normal mama kullanırken hipp combiotic kullanıyordum ve son zamanlarda cocugumu cok rahatsız etmeye baslamıştı fıskırır tarzda kusturuyordu mama. İlk dogdugunda evolvia kullandık hastane tavsiyesiyle ama cok cok cok gaz yaptı cocuk mahvoldu hemen 3 4 gğn sonra bırakıp hipp e gecmiştik. Evolvia gaz yapan bi mama bence.Maşallah dediğim 3 gün yaşamıyorgecemiz çok zor geçti. 2-4-6 saatlerinde gaz için uyandık çok fazla ağladı. Normalde 4buçuk gibi sıkışırdı bu gece çok fazla sancısı oldu. Acaba kullandığımız yeni mamadan dolayı mı. A avozge siz alerjik mamaya geçince gaz kakada nasıl değişiklik oldu? Bizim kakamız koyu renkli çıktı ve çok fazla gaz yaptı.
Aaa bu ne güzel biseymiş her yer yapıyor mu acaba bunuSıkıştırarak kesiiliyor deri evet :)
Simülasyon var izlemek istersen tıkla
https://www.facebook.com/
Hemsire bana verem asısı huzursuzluk yapar dedi asının diğer t günü çok huysuzlandı hatta saatlerce agladı susturamadım yüksek ihtimal aşıdandırKerem bugün çok huysuz. Değiştiğimiz mamadan kaynaklı mı yoksa asidan dolayı mı anlayamadık. Uyuyor ama mızmızlanarak, sakin huylu çocuk gitti huysuz mızmız geldi. Pışpışla uyudu sürekli. Ateşi çıkmadı ama bi tuhaftı bugün. Umarım aşıdandır çünkü mamaya mecbur devam edeceğizeğer huysuzluğu devam ederse calpol vericem aşı ağrı filan yaptı belkide, 2. Gün etkisi daha çok oluyormuş aşının.
Ben şuan neocate kullanıyorum gaz yaptı ve kaka rengi yeşil oldu kına rengi gibi. Azalmadı kaka sayısı. Huzursuzluğunu hem mamaya hem aşıya bağlıyorum. Belki calpol verebilirim bu geceBen de aşı konusunda düşüncelerdeyim bazı bebeklerde kötü etkisi olmuyormus tabi ama korkuyorum bi yandna da baska alerjiler eklenir mi diye aşı da olmazsa rota cok kötü bi hastalık yakalanma olasılıgı yüksek napcam bilemiyorum şu anlık. Ben aptamil pregomin as kullanıyorum su anda. Bebeğim eskiye göre daha az gaz cıkarıyor ama bence mama ile alakası yok yaptıgım diyet rahatlattı yavrumu cunku daha cok anne sütü alıyor. Kakamız da mukuslu oluyor rengi sarı renk, ama şöyle soyleyim. Normal mama kullanırken hipp combiotic kullanıyordum ve son zamanlarda cocugumu cok rahatsız etmeye baslamıştı fıskırır tarzda kusturuyordu mama. İlk dogdugunda evolvia kullandık hastane tavsiyesiyle ama cok cok cok gaz yaptı cocuk mahvoldu hemen 3 4 gğn sonra bırakıp hipp e gecmiştik. Evolvia gaz yapan bi mama bence.
Bir kac tane denedim ama zinco kadar rahatlatmadi gunde 2 defa 4 damla kullaniyoduk 3 defaya cikardik..Kızlar önerdiğiniz gaz için damla hangisi ve nasıl kullanıyorsunuz
Diş doktorum gargarayi kesinlikle yazmadi receteme binlik antibiyotik kullandim mesela gargara kullanamadim bilemiyorum.Kızlaar boğazımda iltihap başlangıcı var doktor kloroben gargara verdi ama prospektüsünde emziren annelerde kullanılmaz diyoben özellikle söyledim emzirdiğimi ama doktor bunu yazmış kullanan var mı aranız da ya ?
Samp simplex de gayet rahatlatti bizi günde 4 kere 14 damla ama ben akşam üstü 5 de ve 9 veriyorum sadece. İşimi görüyor bizim derler gece azdigi içinKızlar önerdiğiniz gaz için damla hangisi ve nasıl kullanıyorsunuz
Aynen ikinci günü uyku yaptı bizde ben ilk gün akşama doğru ateşi çıkar gibi oldu riske atmamak icin 37 görünce çay kaşığı ile calpol verdim düştü. Dinlendirirdi çocuğu sakinleştirirKerem bugün çok huysuz. Değiştiğimiz mamadan kaynaklı mı yoksa asidan dolayı mı anlayamadık. Uyuyor ama mızmızlanarak, sakin huylu çocuk gitti huysuz mızmız geldi. Pışpışla uyudu sürekli. Ateşi çıkmadı ama bi tuhaftı bugün. Umarım aşıdandır çünkü mamaya mecbur devam edeceğizeğer huysuzluğu devam ederse calpol vericem aşı ağrı filan yaptı belkide, 2. Gün etkisi daha çok oluyormuş aşının.
Benimki de öyle mahvoldum bugün ne derdi var asla anlamadımBebem uyumuyor gözünden uyku akıyor qma yok yani uyumuyor. Şimdi düşüp bayılcam. Sabahtan beri ağzıma tükürdü
Bu doktorlar neden hepsi bir değil yaDiş doktorum gargarayi kesinlikle yazmadi receteme binlik antibiyotik kullandim mesela gargara kullanamadim bilemiyorum.
Çok geçmiş olsun bsnim bebiş de hasta boğazı iltihaplı bizim de dün verem aşımız vardı ertelendiKorktuğum başıma geldi, oglum hastalandı. Ateşi çıktı, az önce calpol verdim. Insallah yeniden yükselmez. Pazartesi aşıları vardı. Bu durumda iptal olur herhalde. Aksi gibi araya hafta sonu girdi, arayıp erteleyemem de. Beyin çok güçlü bi sey. Ya bi de şöyle olursa diye endişelendigim her şey bir bir oluyor. Artik iyi ihtimalleri aklımdan gecirmeliyim ki iyi olsun.
Aksi gibi alırlarsa birkaç saat içinde kargoladılar .Geçen haftalarda paylaşmıştım :)) iptal edebiliyorsan et
Of değişiyor işte günden güne herhalde. Dertleri olmasa da ağlıyorlar.Benimki de öyle mahvoldum bugün ne derdi var asla anlamadım
Çok geçmiş olsunKorktuğum başıma geldi, oglum hastalandı. Ateşi çıktı, az önce calpol verdim. Insallah yeniden yükselmez. Pazartesi aşıları vardı. Bu durumda iptal olur herhalde. Aksi gibi araya hafta sonu girdi, arayıp erteleyemem de. Beyin çok güçlü bi sey. Ya bi de şöyle olursa diye endişelendigim her şey bir bir oluyor. Artik iyi ihtimalleri aklımdan gecirmeliyim ki iyi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?