- 7 Şubat 2022
- 668
- 731
- 53
Ben de aldım bugün geliyor direkt deneyeceğimAl al iyi baya. Yanakları pütür pütürdü hep düzeldi mesela. Baya iyi geldi yumuşacık yapıyor hemen yüzünü. Aynen bende öyle çık derinden kesmeye korktuğum için hemen uzuyor. Anlık olarak çiziyor hemen. Tamam canım ama burda kullanıp memnun kalanlar da var. Geçen konuştuk bana da onlar dedi. Al istersen erteleme.
Evet idrar yolu enfeksiyonuymuş, tahlil sonucu çıktı, şimdi yine götürüyoruzGecmis olsun canım. Yeşil kaka enfeksiyon göstergesi. Saydığın diğer semptomlar olmasaydı üşütme, çok besleme fln denebilirdi ama ateş de gösterdiğine göre enfeksiyon. Çünkü bizim de dün gece ateşinin çıktı ve yeşil mukuslu kaka yaptı bebeğim.
İdrar yolu enfeksiyonu çıkmışSebze falan yemişmiydiniz .. geniz akintisi varsa mukuslu kaka o yuzdende olabiliyor, sari ve yesil kaka normal sayiliyo genelde .. üsütmüş olabilir surekli kusmasi yoksa gecmis olsun bu arada sadece bebegjn üsütmesi degil seninde üsütmemen lazim annedende alabiliyo
Salyalarım akarken nasıl aristokrat olcam demiyo hiçAristokrat büyüyor çocuk, ne öyle ağız mendili felan
Cok abarttılar fiyatını artık kücücük bir şey bide hemen bitiyorBen çileklisini çok seviyorum getirde 80 tl olmuş yuh dedim trendyoldan alcam artık
Çok geçmiş olsun inşallah biran önce iylesirBebişim hastalandıHiç gaz sancısı olmayan cıyak cıyak ağlamaları olmayan çocuk birkaç gündür huzursuz, ağlıyor, yeşil mukuslu kaka yapıyor, salı günü biraz ateşlendi hatta, sonra düştü bir daha ateşi olmamıştı. Doktoru da bu hafta izinliymiş haftaya kaka mikroskobisi yaparız demişti. Ama bu gece çok ağladı yavrum, 3-4 gibi bir uyandı kıvranarak, ağla ağla bi hal oldu, sonra kustu bayağı. Daha önce tek seferde foş diye kusmuşluğu vardı ama bu sefer resmen büyük insan gibi dura dura kustu. Aldık acile geldik. Çiş, kaka tahlili istedi doktor. Kakayı yaptı örneği verdik neyse ki. Çişi hastanede yapıp veremedik. Eve geldik şimdi, yapıştırdık poşeti çiş nöbeti bekliyoruz. Nesi var yavrumun bilemedim
Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah kuzucugaOnlari atlattik simdide ates bogaz agrisi basladi arkasi grip belli saol cumlmizin evlatlarina sifa versin Rabbim
Gecmis olsun biran once iyilesir insallahİdrar yolu enfeksiyonu çıkmışAntibiyotik başladı
Aminn saol canim benimCanım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah kuzucuga
Of evet ya çok bereketsiz bugün yulafli süte incir dograyip kaynattim baya hoştuCok abarttılar fiyatını artık kücücük bir şey bide hemen bitiyor
Bizdede öyleAllahim saat başi kalkmak zorundami bu uşak yadakikasini şaşmiyor yeminediyorum ıkına ıkına uyaniyor ağlama yok miz miz lanet gitsin bu kolik belasina ya
Ya kiyamam çok geçmiş olsun canım salgın sanırım şu ara anlamadım benim oğlum da hastaydı biraz direk getirdim en azından aile hekimine baktı ciğerleri vs dinledi suanlik korkulacak bişey yok ama bebekler de her şey çabuk ilerliyor durumu değişirss ates vs olursa çocuk uzmanına getir dedi yani demem o ki gerçekten şu dönem de ihmal etmemek lazım onlar çok minik bizde acemiyiz ilk bebeği olanlar olarak çok çok geçmiş olsun toparlar inşallah hemen bebisinArkadaşlar bebişleriniz normalin dışında huysuzsa, ateşlendiyse, emmek istemiyorsa ihmal etmeyin götürün doktora.
Bizim minnoş uslu bir bebek maşallah huysuzluğunu bile abartmadan yaptı anlayamadık hasta olduğunu. Ama salı günü ateşlenmişti yarım fitil attım düştü bir daha da olmadı diye üşüttü herhalde falan demiştik. Normalde çok keyifli, gülüyo konuşuyo arada ağlıyordu normalden fazla, hasta bebek böyle mi olur dedik, meğer idrar yolu enfeksiyonu olmuş kuzum, dün gece iyice ağlayıp sonra da kusunca yok artık bu normal değil deyip götürdük.
Yok ataktır yok gazdır yok midesini üşütmüştür diye ihmal etmeyin, geç fark edilirse bayağı sıkıntılıymış, şimdi okudukça korkuyorum inşallah basit bir idrar yolu enfeksiyonudur hemen iyileşir ve sonra da tekrarlamaz
Çok çok geçmiş olsun. İnşa Allah çabuk atlatırsınızArkadaşlar bebişleriniz normalin dışında huysuzsa, ateşlendiyse, emmek istemiyorsa ihmal etmeyin götürün doktora.
Bizim minnoş uslu bir bebek maşallah huysuzluğunu bile abartmadan yaptı anlayamadık hasta olduğunu. Ama salı günü ateşlenmişti yarım fitil attım düştü bir daha da olmadı diye üşüttü herhalde falan demiştik. Normalde çok keyifli, gülüyo konuşuyo arada ağlıyordu normalden fazla, hasta bebek böyle mi olur dedik, meğer idrar yolu enfeksiyonu olmuş kuzum, dün gece iyice ağlayıp sonra da kusunca yok artık bu normal değil deyip götürdük.
Yok ataktır yok gazdır yok midesini üşütmüştür diye ihmal etmeyin, geç fark edilirse bayağı sıkıntılıymış, şimdi okudukça korkuyorum inşallah basit bir idrar yolu enfeksiyonudur hemen iyileşir ve sonra da tekrarlamaz
Tmm cnm sağolZencefil hamilelikte bile kullaniliyo icin rahat olsun kullan bisey olmaz Allahin izniyle canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?