2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de aldım bugün geliyor direkt deneyeceğim

Evet idrar yolu enfeksiyonuymuş, tahlil sonucu çıktı, şimdi yine götürüyoruz
Lökositi çok yüksek çıkmış yaa

İdrar yolu enfeksiyonu çıkmış Antibiyotik başladı

Çok geçmiş olsun inşallah biran önce iylesir

Hasta bebişlerimize rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah❤

Allahim saat başi kalkmak zorundami bu uşak ya dakikasini şaşmiyor yeminediyorum ıkına ıkına uyaniyor ağlama yok miz miz lanet gitsin bu kolik belasina ya

Arkadaşlar bebişleriniz normalin dışında huysuzsa, ateşlendiyse, emmek istemiyorsa ihmal etmeyin götürün doktora.
Bizim minnoş uslu bir bebek maşallah huysuzluğunu bile abartmadan yaptı anlayamadık hasta olduğunu. Ama salı günü ateşlenmişti yarım fitil attım düştü bir daha da olmadı diye üşüttü herhalde falan demiştik. Normalde çok keyifli, gülüyo konuşuyo arada ağlıyordu normalden fazla, hasta bebek böyle mi olur dedik, meğer idrar yolu enfeksiyonu olmuş kuzum, dün gece iyice ağlayıp sonra da kusunca yok artık bu normal değil deyip götürdük.
Yok ataktır yok gazdır yok midesini üşütmüştür diye ihmal etmeyin, geç fark edilirse bayağı sıkıntılıymış, şimdi okudukça korkuyorum inşallah basit bir idrar yolu enfeksiyonudur hemen iyileşir ve sonra da tekrarlamaz

Merhaba kızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor Umarım hepiniz iyisinizdir. Takip edemiyorum kızım malesef hasta. Daha tam atlatamadı(( öksürügü balgamlı öksürük oldu. Çok zorlandık onu atmak için. Emmesi kısmen düzeldi. Az az emiyor kısa aralıklarla veya ayakta gezerek buda beni zorluyor. Gündüz uykumuz hiç yok gibi hep elim üstünde olsun istiyor. Uykusu var huzursuz ama bir türlü dalmıyor Hasta oldu unuttum damlasını sabahları vermeyi. Gece bir iki kere rezene demleyip verdim. O gece 3saat kesintisiz uyudu sonra emdi yine 3saat uyudu çok şaşırdım. Acaba rezenemi uyku getiriyo? Yoksa gazımı olmadı uyudu anlamadım. Ertesi günde öyle. Ama bu gece fabrika ayarlarına geri döndük uyumadı(( Humananın iyi geceler çayına başlamayı düşünüyorum. Kullananlar varmı? CipisS sen kullanıyordun qaliba yanlış okumadıysam. Memnunmusun?

Ya kiyamam çok geçmiş olsun canım salgın sanırım şu ara anlamadım benim oğlum da hastaydı biraz direk getirdim en azından aile hekimine baktı ciğerleri vs dinledi suanlik korkulacak bişey yok ama bebekler de her şey çabuk ilerliyor durumu değişirss ates vs olursa çocuk uzmanına getir dedi yani demem o ki gerçekten şu dönem de ihmal etmemek lazım onlar çok minik bizde acemiyiz ilk bebeği olanlar olarak çok çok geçmiş olsun toparlar inşallah hemen bebisin

Çok çok geçmiş olsun. İnşa Allah çabuk atlatırsınız Bizde huzursuzduk geçen hafta. Ondan 3-4gün öncesindede artık pazarertesi dayanamayıp doktora götürmüştüm. Enfeksiyon çıkmadı şükür. Ama başka virus kapmıştı kızım(( tahlillerden anladılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…