2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hastane tipi pompa hakkında ne düşünüyosunuz ? Kullanan var mı ben de lansinoh var ama acaba hastane tipi olsa daha mı iyi olur ya bebeğim artık nerdeyse memeyi hiç almak istemiyo bi fark var mı sizce hastane tipi ğompayla normal pompa arasında

Kızlar bebeğinize ne oyuncakları aldınız? Artık dikkatlice bir nesneye bakıyorlar. Hışırtılı kitap setim var ona bakıyor. Ne almalıyız hiç bir fikrim yok

Ben 3 aydır amedanin çift taraflı elektrikli pompasını kullanıyordum önce emziriyordum ardından mama veriyordum sonrasında sağım yapıyordum bir haftadır hastane tipi pompa kiraladım 3 aylığına sütüm çok arttı galiba bebem biberonu ve mamayı birakti günde 1 defa mama yiyor o da çok emerse ardından kaka yapmışsa göğüslerim boşsa yani neredeyse tamamen anne sütüne döndük

Bizdede öyle Birde geri uyutmak var
Ay sorma ya bezdum
Kızlar bebeğinize ne oyuncakları aldınız? Artık dikkatlice bir nesneye bakıyorlar. Hışırtılı kitap setim var ona bakıyor. Ne almalıyız hiç bir fikrim yok
Fisher price piyanolu oyun halisi aldim sevdi hişirtili kitap bende alcam amigurumi civciv ari falan var onlarla şebeklik yapiyorum hangimize guluyor bilmiyorum

Sende demi bebiş öksürüyo bizde de öyle malesef oğluş öksürüyo sürekli doktoru şurup verdi bakalım kullanıyoruz . Zaten zor rmiyodu şimdi nerdeyse hiç emmiyo hastane tipi pompa araştırıyorum şimdi kiralıcam

Yaa çok güzel hangi modelini aldın peki cnm ? Sağarak mı veriyodun çoğunlukla benim bebiş biraz hasta daha fazla emmesini istiyorum ki çabuk toparladın emmediği için de sağıyorum veriyorım.4 saatte bir sağıyorum o da 2 memeden 70 ml anca çıkıyo bakalım hasrane tipi kaç zamandır kiralamak istiyodum . Sen nerden kiralan?

Rabbim şifa versin inşallah canım sagarak veriyordum önceleri çok oluyordu bebekte büyüdü sütum de iyice azalınca hastane tipi kiraladım İstanbul/Ataşehir 'de ben 2.5-3 saatte bir sagiyordum

Eklentiler

• IMG_20221016_182257.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 62
Ben kullandim ikisi arasinda cok fark var. daha cok sagmak istiyosan oneririm

Rabbim şifa versin inşallah canım sagarak veriyordum önceleri çok oluyordu bebekte büyüdü sütum de iyice azalınca hastane tipi kiraladım İstanbul/Ataşehir 'de ben 2.5-3 saatte bir sagiyordum
Amin cnm Allah’ım korusun bebişlerimizi İnternete üzerinden mi siparişini verdin cnm veridysen linkini paylaşbilir misiniz ya da oranın telefonunu filan biliyorsan ne kadar kiraladın bi de

Ben kullandim ikisi arasinda cok fark var. daha cok sagmak istiyosan oneririm
Evet cnm daha çok çıkaın istiyorum süt bi de bitmesin iatiyorum bebeğim günde emse emse 3 kere filan emiyodu şimdi hasta 3 gündür boğazı kızarmıştı ben de ağlatmak istemiyorum hiç emmedi 3 gündür

Evet canım ben kullanıyorum. Çok aşırı zorlandığım zamanlarda geceleri sadece 30cc veriyorum. Mışıl mışıl uyuyor kızım. Baya memnunum. Ama sürekli verince etkisini kaybediyor. O yüzden her gün her gün vermiyorum

Tüm hasta bebişlerimize geçmiş olsun. Hemencik iyileşirler inşallah

Buralara bakamıyorum pek. Malum huysuz aksi bir kızım var. Her gün akşam 5 ten sonra coşuyoruz gece 1 e kadar.... o yüzden unuttum buraları neredeyse. Ne zaman bitecek bu gaz kaka sorunları valla bıktım ben ya

Amin cnm Allah’ım korusun bebişlerimizi İnternete üzerinden mi siparişini verdin cnm veridysen linkini paylaşbilir misiniz ya da oranın telefonunu filan biliyorsan ne kadar kiraladın bi de
Amin canım yok canım 3 sene öncede orada kiralamistim ilk bebeğimde aylık 400 TL numarasını özelden atıyorum

Benim bebe memede ağlamaya başladı son 1 haftadır. Hem emmek istiyor hem ağlıyor. Malum reflüsü de var.. internetten baktığımda reflü ve inek sütü alerjisi olabilir demişler. Her ikisi de var napsam bilemiyorum. Bi de zor uyuma başladı. Çok üzüyor memede ağlaması

Merhaba kızlar, biz yakında iki aylık olacağız ama göğüs ucu yaralarıma bir türlü çare bulamadım. İlk bir ay sütüm azdı sağıp verdim+mama destekli gittik. Sonra mamayı kestik. Bir aydır silikon uçla emziriyorum. göğüs uçlarım küçük kızım da silikonla daha kolay kavrıyor ama hala çok acı çekiyorum. Acaba silikon uçlar mı daha çok acıtıyor. Normal vermeye de cesaret edemiyorum çok canım yanar diye. Denemedğim krem yağ kalmadı. Tavsiyesi olan var mı?

Ben mastıt oldum sağımı artirinca gogus uçlarım yara oldu üstelik devamlı nemli tutmama rağmen bebeğimde bu aralar emmeye başlayinca dayanılmaz acısı oluyordu lanolin kullanıyordum pek faydası olmadı, gümüş kapak almıştım onları kaybettim zeytin yağı sürmeye başladım o azalttı sonrasında ayva çekirdeği çıkardım biraz su koydum jel gibi oldu zeytinyağı sonrası ayva çekirdeği sürdüm geçti şimdide gümüş kapakları buldum onları emmedigi zaman kullanıyorum

Kızlar benim bebiş üzerini asla örtmüyor yani örtüyorum direk başına yukarı geçiriyor yüzüne kadar geçiriyor battaniyeyi devamlı bide elini bastıryor ağzına korkuyorum boğulacak diye uyku tulumunu giydiriyorum üzerini anca hafif karın bölgesine kadar örtebiliyorum ne yapacağım tekrar üşütüp hasta olmasından korkuyorum bu arada hasta bebişlere şifa diliyorum çok zor bizimki yeni düzeldi daha 10 gündür. İnşallah sizlerin bebişleri de düzelir en kısa zamanda.

Merhaba kızlar. Benimde kız cok hasta. Geniz akıntısı var öksürük yapıyor. Dün aksam 1.5 saat ağlama krizi geçirdi. Buhar uyguluyorum serum fizyolojikle birde burnunu yıkıyorum. Ates yok suan için . Doktora götürcem bugün. Hepimize cok geçmiş olsun sanırım salgın var

Slikon uc aksine acısını hafifletir emerken. Kendımden bılıyorum. Ama benimki onu tutmadı bende sade memeyi acımdan veremedım sagdım verdım böylelşkle meme reddi oldu

Benimkide üstünü acıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…