- 27 Kasım 2021
- 375
- 517
- 23
- 35
Ben 3 aydır amedanin çift taraflı elektrikli pompasını kullanıyordum önce emziriyordum ardından mama veriyordum sonrasında sağım yapıyordum bir haftadır hastane tipi pompa kiraladım 3 aylığına sütüm çok arttı galiba bebem biberonu ve mamayı birakti günde 1 defa mama yiyor o da çok emerse ardından kaka yapmışsa göğüslerim boşsa yani neredeyse tamamen anne sütüne döndükKızlar hastane tipi pompa hakkında ne düşünüyosunuz ? Kullanan var mı ben de lansinoh var ama acaba hastane tipi olsa daha mı iyi olur ya bebeğim artık nerdeyse memeyi hiç almak istemiyobi fark var mı sizce hastane tipi ğompayla normal pompa arasında
Ay sorma ya bezdumBizdede öyleBirde geri uyutmak var
Fisher price piyanolu oyun halisi aldim sevdi hişirtili kitap bende alcam amigurumi civciv ari falan var onlarla şebeklik yapiyorum hangimize guluyor bilmiyorumKızlar bebeğinize ne oyuncakları aldınız? Artık dikkatlice bir nesneye bakıyorlar. Hışırtılı kitap setim var ona bakıyor. Ne almalıyız hiç bir fikrim yok
Sende demi bebiş öksürüyo bizde de öyle malesef oğluş öksürüyo sürekli doktoru şurup verdi bakalım kullanıyoruz . Zaten zor rmiyodu şimdi nerdeyse hiç emmiyoMerhaba kızlar nasılsınız? Nasıl gidiyorUmarım hepiniz iyisinizdir. Takip edemiyorum kızım malesef hasta. Daha tam atlatamadı(( öksürügü balgamlı öksürük oldu. Çok zorlandık onu atmak için. Emmesi kısmen düzeldi. Az az emiyor kısa aralıklarla veya ayakta gezerek buda beni zorluyor. Gündüz uykumuz hiç yok gibi hep elim üstünde olsun istiyor. Uykusu var huzursuz ama bir türlü dalmıyor Hasta oldu unuttum damlasını sabahları vermeyi. Gece bir iki kere rezene demleyip verdim. O gece 3saat kesintisiz uyudu sonra emdi yine 3saat uyudu çok şaşırdım. Acaba rezenemi uyku getiriyo? Yoksa gazımı olmadı uyudu anlamadım. Ertesi günde öyle. Ama bu gece fabrika ayarlarına geri döndük uyumadı(( Humananın iyi geceler çayına başlamayı düşünüyorum. Kullananlar varmı? CipisS sen kullanıyordun qaliba yanlış okumadıysam. Memnunmusun?
Yaa çok güzel hangi modelini aldın peki cnm ? Sağarak mı veriyodun çoğunlukla benim bebiş biraz hasta daha fazla emmesini istiyorum ki çabuk toparladın emmediği için de sağıyorum veriyorım.4 saatte bir sağıyorum o da 2 memeden 70 ml anca çıkıyo bakalım hasrane tipi kaç zamandır kiralamak istiyodum . Sen nerden kiralan?Ben 3 aydır amedanin çift taraflı elektrikli pompasını kullanıyordum önce emziriyordum ardından mama veriyordum sonrasında sağım yapıyordum bir haftadır hastane tipi pompa kiraladım 3 aylığına sütüm çok arttı galiba bebem biberonu ve mamayı birakti günde 1 defa mama yiyor o da çok emerse ardından kaka yapmışsa göğüslerim boşsa yani neredeyse tamamen anne sütüne döndük
Rabbim şifa versin inşallah canımYaa çok güzel hangi modelini aldın peki cnm ? Sağarak mı veriyodun çoğunlukla benim bebiş biraz hasta daha fazla emmesini istiyorum ki çabuk toparladın emmediği için de sağıyorum veriyorım.4 saatte bir sağıyorum o da 2 memeden 70 ml anca çıkıyo bakalım hasrane tipi kaç zamandır kiralamak istiyodum . Sen nerden kiralan?
Ben kullandim ikisi arasinda cok fark var. daha cok sagmak istiyosan oneririmKızlar hastane tipi pompa hakkında ne düşünüyosunuz ? Kullanan var mı ben de lansinoh var ama acaba hastane tipi olsa daha mı iyi olur ya bebeğim artık nerdeyse memeyi hiç almak istemiyobi fark var mı sizce hastane tipi ğompayla normal pompa arasında
Amin cnm Allah’ım korusun bebişlerimiziRabbim şifa versin inşallah canımsagarak veriyordum önceleri çok oluyordu bebekte büyüdü sütum de iyice azalınca hastane tipi kiraladım İstanbul/Ataşehir 'de ben 2.5-3 saatte bir sagiyordum
Evet cnm daha çok çıkaın istiyorum süt bi de bitmesin iatiyorum bebeğim günde emse emse 3 kere filan emiyodu şimdi hasta 3 gündür boğazı kızarmıştı ben de ağlatmak istemiyorum hiç emmedi 3 gündürBen kullandim ikisi arasinda cok fark var. daha cok sagmak istiyosan oneririm
Evet canım ben kullanıyorum. Çok aşırı zorlandığım zamanlarda geceleri sadece 30cc veriyorum. Mışıl mışıl uyuyor kızım. Baya memnunum. Ama sürekli verince etkisini kaybediyor. O yüzden her gün her gün vermiyorumMerhaba kızlar nasılsınız? Nasıl gidiyorUmarım hepiniz iyisinizdir. Takip edemiyorum kızım malesef hasta. Daha tam atlatamadı(( öksürügü balgamlı öksürük oldu. Çok zorlandık onu atmak için. Emmesi kısmen düzeldi. Az az emiyor kısa aralıklarla veya ayakta gezerek buda beni zorluyor. Gündüz uykumuz hiç yok gibi hep elim üstünde olsun istiyor. Uykusu var huzursuz ama bir türlü dalmıyor Hasta oldu unuttum damlasını sabahları vermeyi. Gece bir iki kere rezene demleyip verdim. O gece 3saat kesintisiz uyudu sonra emdi yine 3saat uyudu çok şaşırdım. Acaba rezenemi uyku getiriyo? Yoksa gazımı olmadı uyudu anlamadım. Ertesi günde öyle. Ama bu gece fabrika ayarlarına geri döndük uyumadı(( Humananın iyi geceler çayına başlamayı düşünüyorum. Kullananlar varmı? CipisS sen kullanıyordun qaliba yanlış okumadıysam. Memnunmusun?
Amin canımAmin cnm Allah’ım korusun bebişlerimiziİnternete üzerinden mi siparişini verdin cnm veridysen linkini paylaşbilir misiniz ya da oranın telefonunu filan biliyorsan ne kadar kiraladın bi de
Ben mastıt oldum sağımı artirinca gogus uçlarım yara oldu üstelik devamlı nemli tutmama rağmen bebeğimde bu aralar emmeye başlayinca dayanılmaz acısı oluyordu lanolin kullanıyordum pek faydası olmadı, gümüş kapak almıştım onları kaybettim zeytin yağı sürmeye başladım o azalttı sonrasında ayva çekirdeği çıkardım biraz su koydum jel gibi oldu zeytinyağı sonrası ayva çekirdeği sürdüm geçti şimdide gümüş kapakları buldum onları emmedigi zaman kullanıyorumMerhaba kızlar, biz yakında iki aylık olacağız ama göğüs ucu yaralarıma bir türlü çare bulamadım. İlk bir ay sütüm azdı sağıp verdim+mama destekli gittik. Sonra mamayı kestik. Bir aydır silikon uçla emziriyorum. göğüs uçlarım küçük kızım da silikonla daha kolay kavrıyor ama hala çok acı çekiyorum. Acaba silikon uçlar mı daha çok acıtıyor. Normal vermeye de cesaret edemiyorum çok canım yanar diye. Denemedğim krem yağ kalmadı. Tavsiyesi olan var mı?
Slikon uc aksine acısını hafifletir emerken. Kendımden bılıyorum. Ama benimki onu tutmadıMerhaba kızlar, biz yakında iki aylık olacağız ama göğüs ucu yaralarıma bir türlü çare bulamadım. İlk bir ay sütüm azdı sağıp verdim+mama destekli gittik. Sonra mamayı kestik. Bir aydır silikon uçla emziriyorum. göğüs uçlarım küçük kızım da silikonla daha kolay kavrıyor ama hala çok acı çekiyorum. Acaba silikon uçlar mı daha çok acıtıyor. Normal vermeye de cesaret edemiyorum çok canım yanar diye. Denemedğim krem yağ kalmadı. Tavsiyesi olan var mı?
Benimkide üstünü acıyor.Kızlar benim bebiş üzerini asla örtmüyor yani örtüyorum direk başına yukarı geçiriyor yüzüne kadar geçiriyor battaniyeyi devamlı bide elini bastıryor ağzına korkuyorum boğulacak diye uyku tulumunu giydiriyorum üzerini anca hafif karın bölgesine kadar örtebiliyorum ne yapacağım tekrar üşütüp hasta olmasından korkuyorumbu arada hasta bebişlere şifa diliyorum çok zor bizimki yeni düzeldi daha 10 gündür. İnşallah sizlerin bebişleri de düzelir en kısa zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?