2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeler buyudukce daha da zorladtı buraya girmek benimki sürekli kucak istiyor ana kucagında filab yatmıyor artık ögrendi beni alın diyor sıkılıyor. T tembel sirin cok gecmiş olsun canım, insallsh bi an önce gecer enfeksiyonu bebenin, idrarında keskin bir koku var mıydı acaba. Benim bebeminkibde baya keskin bir koku var ama ates vs olmadıgından gitmedim doktora sırf o koku için.

Benim bebegim de süekli elleri dışarıda olacak o yuzden 2 kat giydırıyorum uyurken kolları üşümesin diye kolları dışarda bırakıyorum. İnce bi battaniye yi kolları dısarı kalacak sekilde göğüs orta tarafını göğüs kısmına kadar cekiyorum kalın battanıyesiniyarıya kadar örtüyorum ı zaman üşümüyor

Caresi uyku tulumu

Eklentiler

• 16659729351842200565537672916396.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 79
2.5 aylik bebegi olanlar, bebeginiz yaklaşık kac dakika emiyor? 2 -3 gündür emmeyi hemen kesiyor, uzun emmiyor hasta diye mi yoksa daha hizli mi çekiyor memeyi bilmiyorum. Bir de biraksam gece uyanmıyor. 5.5 saate kdr bekleyip kendim uyandirip emziriyorum. Kac saate kdr uyuyabilir demişti doktorunuz? Ben 6 7 saat diye biliyorum kilo alımı iyise ama acikmistir diye kiyanmiyorum.

Ben kullandim ikisi arasinda cok fark var. daha cok sagmak istiyosan oneririm
Evet cnm daha çok çıkaın istiyorum süt bi de bitmesin iatiyorum bebeğim günde emse emse 3 kere filan emiyodu şimdi hasta 3 gündür boğazı kızarmıştı ben de ağlatmak istemiyorum hiç emmedi 3 gündür o
Evet cnm salgın var ihmal etme götür. Bizimkine şurup verdi doktor boğazı kızarıktı ilerlemesin diye. Geçmiş olsun

Benimki de oyle ıkınarak agliyor ya sinir jrizi geciriyor resmen gazini çıkarip sakinkestirip geri memeye koyuyorum kusuyor uzerime
Valla benim silikon buyuk meme ucum kucuk oldugu icin cok aciyodu sinra aventten küçük silikon uç aldim acisi azalmisti sonra silikonu biraktim daha az acidi her emmeden sonra meme uclarimi yikiyordum ben bi de bana kantaron yagi iyi gelmişti canim umarim gecer çok zor acısı
Kundak denedin mi canim
Valla benimki oldum olasin 10-10 dk emiyor hic fazlasi yok keske benimki de uyusa yaa saat başi uyaniyor

Benımde 2 gündür böyle. 5 dkda emiyor ve emme süresi 3 saate falan cıktı ilk defa hatta 5-6 saati buldugu da oluyor cok şaşırdım acaba hasta mı diye düşünüyorum dünden beri. 3 kere falanda kustu cünkü.

Ergopouch australia uyku tulumu tavsiye ederim 1.0 tog kullanıyoruz biz. Monde bebenin sitesinde kaç derede nasıl giydirilmesi gerektiği yazıyor toglara göre. Bizde de aynı problem vardı artık sabah uyandıgında göğsü bacakları sıcacık oluyor. Üstünü kapatma riskide sıfır

Canım 10 dk emmede kilo alımı nasıl? Benim kızımda öyle emiyordu ama malum hiç kilo almadı beslenememiş. Sanırım benim sütüm de az ondan böyle oldu. Dolu dolu sütüm vardı niye böyle azaldı bir anda hiç anlamıyorum

Canım peki kaç satte bir emiyor öyle? Bizde hep emme süresi 5-6dakika. Ama aralık kısaydı. Büyüdükce aralık uzadı bazen 1,5saat bazen 2saat Bazende 3dakika emiyor her saat başı

Süt artırıcı şeyler denesen canım yinedemi artmaz? Hipp in çaylarını çok övüyorlar. Bira mayası içerikli tabletlerde var süt artırıyor

Süt artırıcı şeyler denesen canım yinedemi artmaz? Hipp in çaylarını çok övüyorlar. Bira mayası içerikli tabletlerde var süt artırıyor
Denedim bir kaç bi şey aslında ama yok. Mesela taş gibi oluyor akıyor. Diyorum aha doldu emzireyim. Kızım emmiyor sağım yapıyorum em fazla iki meme 60cc çıkıyor. Moralim de bozuldukça herhalde toparlayamıyorum

Taş gibiyse vardır mutlaka. Sadece emdikce gelicektir. Hastane tipli sağma makinesi kiralasan? Onlardan çok geliyor diyorlar

Bizde öyleyiz. Eskiye nazaran %5-10 rahatlamam var oda kendi kendine oynayınca bir tuvalete giriyorum su içiyorum. Eskiden bunuda yapamazdlm. Uykusuzluğu huysuzluğu gün geçtikce dahada jötüye gidiyor hiç bir ilerleme yok

Bebekler üşümekten hasta olmaz canım uyku tulumu yeterli

Benimki memeyi 5-8dk arası emiyor. Sadece tek memeyi emiyor onuda bitiremiyor zaten. Hasta olunca emmesi azalıyor kesinlikle. Benim doktor gece 3saati geçmesin diyor

Taş gibiyse vardır mutlaka. Sadece emdikce gelicektir. Hastane tipli sağma makinesi kiralasan? Onlardan çok geliyor diyorlar
Bizde öyleyiz. Eskiye nazaran %5-10 rahatlamam var oda kendi kendine oynayınca bir tuvalete giriyorum su içiyorum. Eskiden bunuda yapamazdlm. Uykusuzluğu huysuzluğu gün geçtikce dahada jötüye gidiyor hiç bir ilerleme yok
O sıkıntılı biraz canım ben köyde oturuyorum merkez çok uzak. Bi sorun yaşasam sıkıntı olur bana. Lansinoh çiftli sağma aldım işte onunla ne kadar çıkarsa sağıyorum. Çok üzülüyorum ama bir yandan da en azından artık karnının duyduğunu bilmek rahatlatıyor. Açlıktan ağlamış bebeğim 1 ay boyunca ben salak gaz sancısı sanmışım. Şimdi karnı doyunca mışıl mışıl uyumaya başladı belli saatlerde. O ladar vicdan azabı çekip kendimi suçluyorum ki dün hastalandım acile gittik. Yani artık karnı doysun yeter diyorum. Sütümde yettiği yere kadar. 2 ay emdi şükür en azından.
Ben rahatça yemek yemeye başladım en azından bir süreliğine. Gündüzleri iyiyiz akşam 5 sapıtuyor işte. O da çözülecek rahatlıcaz. Ama gaz kaka sorunu devamkee. Bitmiyor yani. Çok merak ediyorum ne zaman bitecek

Kullandığın silikonun markası nedir? Lansinoh kullandim çok inceydi silikon ise yaramadı. Avent kullanıyorum memnunum
Ha arada yine emerken gaz gelirse ikinirsa canı yanarken mememi ısırıyor. Bir de earth mama pahalı ama azıcık kullansan kremini meme ucu için şifa niteliğinde. Çok faydasını görüyorum bizim sipa kestirince. Gumus kapaktan da memnunum

Valla 4-5 te 1 beslemeli diye biliyorum, 6 7 saat cook değil mi? Veya oradaki doktorlar makasi geniş almislar

Saginca bebeğin emdiği kadar çıkmaz ki cnm, moralini bozma,ma. Bebekler daha güçlü çekiyorlar. Sen mutlaka sağ ki mastır olmayasin

Kilo almamisti mama iciyor canim sen hatayi mamayi başlamakla yaptin bence canim biberon ardindan meme reddi e arz yok talep yok sütte azaldi sagmayla süt üremiyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…