2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Saginca bebeğin emdiği kadar çıkmaz ki cnm, moralini bozma,ma. Bebekler daha güçlü çekiyorlar. Sen mutlaka sağ ki mastır olmayasin
Yok sağıuorum yine. Çıkanı veriyorum ama işte az çıkıyor
Kilo almamisti mama iciyor canim sen hatayi mamayi başlamakla yaptin bence canim biberon ardindan meme reddi e arz yok talep yok sütte azaldi sagmayla süt üremiyor malesef
Kız ben mamaya başlamadan önce bu emmiyormuş zaten. Emzik gibi kullanıyormuş. Çekme çabası hiç yokmuş. Saftirik çekmeyince de aç kalmış hep. Bi de öyle olunca süt iyice azalmış.

Merhaba kizlar 2 gün sonra 3 aylık olacagiz çok şükür bir çok şey düzene girdi maşallah diyim uykusu kendi kendine oyalanma süresi o kadar bunalmistim ki hiç geçmeyecek sanıyordum ama söylenen gibi oldu hakkaten 3.ayda direk her şey kendini belli ediyormus gaz kaka pişik sorunlarmiz çözüldü nelerin bebegme yaramadıği nelerin pişik yaptigi vs bir çok şeyi çözdük gibi tabi ki katedecegimiz çok yol var ama şimdilik iyiyiz çok şükür bilenler yardımcı olursa sevinirim pişik olduğu dönem yeter ki geçsin diye her kremi denemiştim ama şimdi düzene girdi temiz içerikli ürünlere yönelmek istiyorum Instagram adresim yok sayfaları takip edemiyorum nette de çok fazla içerik okunmuyor satılan ürünler de sizden temiz içerikli pişik kremi losyon önerisi istiyorum

Canım silikon uc kullanıyordun galiba onunla ememiyorlar biz de 20 gün emme sorunu olunca slikon sağıp verme vs denedik hep ama memeyi unutmasın diye emmese de hep ağzına koymustuk 21.gun kendiliğinden emdi çok şükür ve çok zayıf doğmasna rağmen kilosu hep iyi gitti diyeceğim o ki silikonu bırakıp emmese de kendini vermeye çalış bı şekilde alışır belki öylelikle sütun artar tabi seni aktif ememeyecegi için sagdigin sütü kaşıkla falan ver yada mamayi yoksa tamamen bırakır ama biraz sabırli olup uğraşırsan eminim yeniden alışır çok zor oluyor bizim için ama değiyor

Mustela kullanıyorum ben cnm içeriği temiz iyi geldi benim kıza

Çok denedim canım memeyi ağzına bile almıyor silikon olmadan asla yaklaşmıyır. Kafasını çekiyor direkt. Neredeyse her gün deniyorum. Netten eds sipariş verdik bir şekilde gelecek buraya bir de onunla deneyeceğim bakalım. Biberonu bıraktırmam gerek.

Kizlar bebislerinizin odasinin derecesini kac yaptiniz. Biz 25-26 dereceye ayarladik ama ben usuyorum, bebek de usuyor mudur?

Kakasi ne renk? .

Biliyosunuz bebegim cuma gecesi ateslenmisti. Calpol verdim dustu, sabahinda doktora goturdum goz ucuyla bakti resmen. Cigerlerini dinleyip onemli olan nefes alisverisinin duzgun olmasi, cigerleri temiz burun temizligine devam et diye eve gonderdi. Israr ettim enfeksiyon varsa antibiyotik gerekiyorsa diye soyle bi bogazina da bakti. Iyi iyi dedi. Ne kan almak ne bi sey. Zaten daha giderken biliyorum hicbi şey yapmadan geri gondereceklerini. Ama gitmemiş olmayayım dedim şansımı denedim. Su an oksuruyo, burnu tıkalı ve kakasi yesil ve kötü kokuyor. Yine de ve yine de ne kan aliyolar ne başka bi ilac veriyolar. Gerçekten kabusum gerçek oluyor su an. Burda okuyorum Turkiyede hemen gaita, idrar testi yapiyolar, kan alıp her şeyi kontrol ediyolar. Gerekirse hastaneye yatiriyolar. Burda ateşi çıkarsa calpol ver. Artı sık sık burnunu temizle diyip gönderiyorlar. Cok endişeliyim bebeğim için. Özel de aynı devlet de. Valla çocuk huzursuz ve normalden çok karın ağrısı var. Gidip ağlayarak kanını alın crpsine bakın diye diz çöküp yalvarıcam az kaldı. Cok çaresiz hissediyorum bu ülkede. Anksiyetem hep bu gerizekalilar yüzünden azdı zaten son yıllarda. Aklim çıkıyor çocuklarım hastalanacak diye. Ki illaki hastalaniyolar. Kan almak ameliyatla es değer sanki abv. Kim, ne korkutmuş bunları niye bu kadar çekingenler korkuyolar anlamıyorum. Cok saçma ya. Hastalığı geçtim aşılar bile yılan hikayesi oldu. Hasta diye randevuyu iptal etmek için aradık. 20 dakika telefonda bekledim. 4 kişiyle konuştum. Diyorum verem aşısı da var aynı hafta. 4 asi çok gelmesin. Randevuda sorarsın diyo. Özele gidicem yine. Bu sefer dünyanın parasını vermiyim demiştim ama olmadı. Çünkü devlet a..ettiklerimin bi asi işini bile beceremiyorlar.

Gece 4 saatte bi beslenmeli max 5 saat 5saati geçmesin diyor 4 aylık olunca karaciğeri enerji depolamaya başlayınca gece beslenmesine ihtiyaç duymayabilir o zaman saat zorunluluğu olmaz uyanırsa emer diyor

Slikon uc aksine acısını hafifletir emerken. Kendımden bılıyorum. Ama benimki onu tutmadı bende sade memeyi acımdan veremedım sagdım verdım böylelşkle meme reddi oldu
Canım öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin yavruna benim bebe daha büyük bende çoğunlukla sağıp verdim hatta manada veriyordum şuan emiyor hatta biberon reddi oldu tekrar dene istersen bana 3 aydan sonra meme reddi yaşarsın demişti doktorumuz şimdi günde 1-2 defa mama veriyorum ama hep meme emiyor çok şükür

Benim ki 10 dak ya emiyor ya emmiyor ama mama istiyor peşine. Gece benimki de 6 saat uyuyor dr sormuştum uyuyabilir 6 saat normal demişti.

Gece 4 saatte bi beslenmeli max 5 saat 5saati geçmesin diyor 4 aylık olunca karaciğeri enerji depolamaya başlayınca gece beslenmesine ihtiyaç duymayabilir o zaman saat zorunluluğu olmaz uyanırsa emer diyor
Boyuyla kilonuzla da alakalı olabilir ac kalma süresi. Benim bebeğim nazar degmesin 4 aylik gibi bence belki de ondan uyuyordur da ben çarşamba doktora sorular riske atmışım zaten. Sag ol

Ya ben uzun uzadıya yazayım diye beklettim ama din üzerine ihtisas yapmış birine ne yazabilirim ki. Öyledir tabi. Doğrudur. Ben dinin bi matematiği olmadığını, sistematik olmadığını, diğer bi deyisle sözlerin önemli olmadığını, önemli olanın hislerin olduğunu, niyetin oldugunu, yani spirituel olduğunu düşündüğümden söylediklerimi önemsemiyordum ama dillendirmemeye gayret ederim. Ne de olsa dil de güçlü. Doğru.

Boyuyla kilonuzla da alakalı olabilir ac kalma süresi. Benim bebeğim nazar degmesin 4 aylik gibi bence belki de ondan uyuyordur da ben çarşamba doktora sorular riske atmışım zaten. Sag ol
Maşallah benim kızda 4 ay bebek standartlarında doktor sen bunu 5 saatten fazla aç bırakma diyor

Çokmgeçmiş olsun ne kadar zor yurtdışında yaşamak ya. He rüşvet böyle mi acaba sağlık konusunda merak ediyorum

doğru söylüyorsun bende bi dr gittiğimde 4 saate bi besle demişti en son ki dr 5-6 saat uyuyabilir demişti gelişimi ile alakalı belkide . Sende sor bakalım senin dr ne diyecek.

Benim doktorum ne zaman uyanırsa o zaman emzir diyor. Saat sınırı koymuyor

Ben mustela nın pişik kremini kullanıyorum

ayy bu ilk bebek acemiliklerimiz ya ben yazdiklarini hatirladigim kadariyla oyle bi varsayimda bulundum bende her agladiginda aç diye mama verip obur yaptim bebişimi doktoru yanliş amlayip 40 dkda bi besledim simdi hala uykusu yok gecelero saat basi kalkiyor lohusalik=her şeyi yanlis anlamaydi benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…