2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde bi ara olduk huysuzdu calpol verebilirsin dedi doktor rahat uyudu birde sicak tuttum malum havalar bi oyle bir boyle bebegide etkiliyo senden aliyo vs vs

Her zamankinden bi tik sicak suyla yikama ve terletme. Once terletip banyoyu cok sicak yapip yikarsan tekrar usumez terle de atar.

Duş aldırmıyorum duzenli, dus sonrası rahatlıyor ama süreli oldu bu kez. Banyoda değil salonda yıkıyorum ben, ayakli kuvetim var, salon hamam gibi cnm.

Bizde bi ara olduk huysuzdu calpol verebilirsin dedi doktor rahat uyudu birde sicak tuttum malum havalar bi oyle bir boyle bebegide etkiliyo senden aliyo vs vs

Calpol mu ? e parasetamol o? Bebek oldukca sıcak ortamda aslinda, benden aldı sanırım

Benim kızım idrar yolu enfeksiyonu olduğunda iştahı azalmıştı emmek istemiyordu, en son da bayağı ağlayıp sonra öğüre öğüre büyük insan gibi kusmuştu. Bence doktora danışın

Evet calpol .. doktor dedi sonucta kullan diye cok huzursuz oldugunda cay kasigiyla veriyorum rahatliyo .. kendini sicak tut senin üsütmen bebegin üsütmesi demek

Benim kızım idrar yolu enfeksiyonu olduğunda iştahı azalmıştı emmek istemiyordu, en son da bayağı ağlayıp sonra öğüre öğüre büyük insan gibi kusmuştu. Bence doktora danışın
Gün boyu emme sorunumuz yok.kusacagi zamandan önceki memede hem emmek istiyor, az cekiyor sonra ağlıyor diğer öğünlerde meme çekimi iyi

İdrar yolu enfeksiyonunda bezde değişiklik olmuyor muydu ?

Evet calpol .. doktor dedi sonucta kullan diye cok huzursuz oldugunda cay kasigiyla veriyorum rahatliyo .. kendini sicak tut senin üsütmen bebegin üsütmesi demek
Yok doktor vermiştir tabi de ateş ve ağrım için kullanıldığını bildigimden şaşırdım sadece. Sıcağı hiç sevmem ki babaanne gibi dolasiyorum dogumdan sonra çocuğa geçmesin diye yine de unuttum demek ki

Gün boyu emme sorunumuz yok.kusacagi zamandan önceki memede hem emmek istiyor, az cekiyor sonra ağlıyor diğer öğünlerde meme çekimi iyi

İdrar yolu enfeksiyonunda bezde değişiklik olmuyor muydu ?
Başlangıçta bezde değişiklik olmadı, o çok ağlayıp kustuğu gün daha koyu olduğunu fark etmiştim, kakası da yeşile dönmüştü, o gün götürdük ama lökosit yüksek çıktı 1-2 haftadır vardı belki.
İdrar yolu enfeksiyonudur diye demiyorum zaten ama başka bir hastalık, enfeksiyon falan olmasın diye bir doktora danış istersen. İnsan anlayamıyor, normal bir huysuzluk normal bir üşütme sanabiliyor.

Geçmiş olsun canım bu tarz bir sıkıntımız olmadı

Yeşil kaka hastalık belirtisimide benimkinin hep yeşil dr.normal dedi ama biz mamada kullanıyoruz ondanmıdırki

Heyyy maşşşallaahh kız ne içten maşallah çektim nazar değmese bari biz de fırsat buldukça yanında altyazılı ingilizce dizi izliyoruz öğrenir mi bilmem zor gibi

Heyyy maşşşallaahh kız ne içten maşallah çektim nazar değmese bari biz de fırsat buldukça yanında altyazılı ingilizce dizi izliyoruz öğrenir mi bilmem zor gibi
Zaten zor çocuk bide nazar edersen bulurum seni zeykus öğrensinler ya dil bilen insanı severim ben ben hayatta öğrenemem mesela biara İtalyaca ya merak sardım ilerleyemedim o yüzden daha küçükken merakları olursa ilerletirler diye düşünüyorum. Ama bizim gibi de olmayın böylesi de zor geliyor çocuk birşey diyor bon bon bakıyorum geçen ısrarla anlatmaya çalıştı yok annem ben anlamıyorum dedim sorun sende değil bende diyen ergenlere döndüm

Yok yok daha bir insan evladına nazar değdirdiğimi görmedim bişey olmaz bende küçükten öğrensin istiyorum da ondan hoşuma gitti maşallah dedim kız vesileyle bizde ilerletmek zorunda kalırdık skçjkld

Dün arkadaş sabah 8 e kadar dedi benim ki 12 de 90 i aldı gece 2 30 da uyandı bı günü bı günü tutmuyor
Benimki de ayni
Esime sallanan besik al desem sen ne ise yariyon der hemen
Benim kv gecen sene eltimin bebeyi salliyo anne yengem sallamaya aliştirmadi yatarak uyutuyor dedim işinin adi ne sallasin diyo gavur karı
Hasta olabilir biz grip olduk ve tam olarak böyle başladi arkasindan burun tikanmasi ve öksürük geldi ilerleyen günlerde malesef

Alerjik mama kullanıyorum ben cnm zaten onda sonra yeşil oldu önceki nırmal mamalarda sarıydı, dr a sordum normal siyah olmadığı sürece problem yok dedi
Evet bizimde yesil alerjik mama kullanInca yesile dondu rengi. Hangi mamayi kullaniyorsun? Kaka sorunumuz var, alerjik mamaya gecince kakasi azaldi. Normalde neredeyse her bezde kaka olurdu, alerjige gecince 2 gunde bir yapmaya basladi. Son 1 haftadir 5. Gunde yapti. Onda da fitil attim 2. Dkda fitil ayni halde kakayla cikti. Uyarmami bekliyormus. Bugun 3. Gun yapmadi hala, yapmayincada huzursuz oluyor

Aptamil cnm rapor çıkardım ben nutrica ve aptamil arasında seçim yapmam gerekiyordu nutricayı pek sevmedi kustu falan aptamile geçtik, benimde öyle kakası 2/3 günde bir yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…