- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Bizde bi ara olduk huysuzdu calpol verebilirsin dedi doktor rahat uyudu birde sicak tuttum malum havalar bi oyle bir boyle bebegide etkiliyo senden aliyo vs vsGunaydin kader arkadaşlarım
Cephede ilk 3 ayı 2 ileri 1 geri bitirdik, daha bu fragman dediler
Gaz "tam gaz" devam ediyor
Uyku sorunu devam ediyor
Bizde son durum böyle...
Ya sizde ?
Bu arada TECRÜBELİ Annelere soru;
Bebeğim 3 gündür midesini usutmus sanırım, kötü olduğunda midesi hem emmeye çalışıyor hem ağlıyor sonra da kusuyor, gerçek anlamda kusuyor fazla sütü cikarma degil yani, rahatlıyor kusunca bebem.
Havlu ısıtıp karnına koydum geçici iyi geldi. Başka deneyimi, önerisi olan var mı? Kötü olunca midesi ne emiyor ne uyuyor ağlıyor devamlı kusana kadar
Yapabileceğim baska şey var mı arkadaşlar?
Her zamankinden bi tik sicak suyla yikama ve terletme. Once terletip banyoyu cok sicak yapip yikarsan tekrar usumez terle de atar.
Bizde bi ara olduk huysuzdu calpol verebilirsin dedi doktor rahat uyudu birde sicak tuttum malum havalar bi oyle bir boyle bebegide etkiliyo senden aliyo vs vs
Benim kızım idrar yolu enfeksiyonu olduğunda iştahı azalmıştı emmek istemiyordu, en son da bayağı ağlayıp sonra öğüre öğüre büyük insan gibi kusmuştu. Bence doktora danışınGunaydin kader arkadaşlarım
Uyku sorunu devam ediyor
Bizde son durum böyle...
Ya sizde ?
Bebeğim 3 gündür midesini usutmus sanırım, kötü olduğunda midesi hem emmeye çalışıyor hem ağlıyor sonra da kusuyor, gerçek anlamda kusuyor fazla sütü cikarma degil yani, rahatlıyor kusunca bebem.
Havlu ısıtıp karnına koydum geçici iyi geldi. Başka deneyimi, önerisi olan var mı? Kötü olunca midesi ne emiyor ne uyuyor ağlıyor devamlı kusana kadar
Evet calpol .. doktor dedi sonucta kullan diye cok huzursuz oldugunda cay kasigiyla veriyorum rahatliyo .. kendini sicak tut senin üsütmen bebegin üsütmesi demekDuş aldırmıyorum duzenli, dus sonrası rahatlıyor ama süreli oldu bu kez. Banyoda değil salonda yıkıyorum ben, ayakli kuvetim var, salon hamam gibi cnm.
Calpol mu ?e parasetamol o? Bebek oldukca sıcak ortamda aslinda, benden aldı sanırım
Gün boyu emme sorunumuz yok.kusacagi zamandan önceki memede hem emmek istiyor, az cekiyor sonra ağlıyorBenim kızım idrar yolu enfeksiyonu olduğunda iştahı azalmıştı emmek istemiyordu, en son da bayağı ağlayıp sonra öğüre öğüre büyük insan gibi kusmuştu. Bence doktora danışın
Yok doktor vermiştir tabi de ateş ve ağrım için kullanıldığını bildigimden şaşırdım sadece. Sıcağı hiç sevmem ki babaanne gibi dolasiyorum dogumdan sonra çocuğa geçmesin diye yine de unuttum demek kiEvet calpol .. doktor dedi sonucta kullan diye cok huzursuz oldugunda cay kasigiyla veriyorum rahatliyo .. kendini sicak tut senin üsütmen bebegin üsütmesi demek
Başlangıçta bezde değişiklik olmadı, o çok ağlayıp kustuğu gün daha koyu olduğunu fark etmiştim, kakası da yeşile dönmüştü, o gün götürdük ama lökosit yüksek çıktı 1-2 haftadır vardı belki.Gün boyu emme sorunumuz yok.kusacagi zamandan önceki memede hem emmek istiyor, az cekiyor sonra ağlıyordiğer öğünlerde meme çekimi iyi
İdrar yolu enfeksiyonunda bezde değişiklik olmuyor muydu ?
Geçmiş olsun canım bu tarz bir sıkıntımız olmadıGunaydin kader arkadaşlarım
Uyku sorunu devam ediyor
Bizde son durum böyle...
Ya sizde ?
Yeşil kaka hastalık belirtisimideBaşlangıçta bezde değişiklik olmadı, o çok ağlayıp kustuğu gün daha koyu olduğunu fark etmiştim, kakası da yeşile dönmüştü, o gün götürdük ama lökosit yüksek çıktı 1-2 haftadır vardı belki.
İdrar yolu enfeksiyonudur diye demiyorum zaten ama başka bir hastalık, enfeksiyon falan olmasın diye bir doktora danış istersen. İnsan anlayamıyor, normal bir huysuzluk normal bir üşütme sanabiliyor.
Heyyy maşşşallaahhYok anam bacım biz Hatay dayız Mak. Yabancı dil arapça Kürtçevideolardan öğrendi sevdi günlük konuşmada kullanmaya başladı ezbere gitmiyor bildiğin öğretmiş gibi cümle kuruyor birşey anlatırken Türkçe anlatamayınca İngilizce söylüyor
Zaten zor çocuk bide nazar edersen bulurum seni zeykusHeyyy maşşşallaahhkız ne içten maşallah çektim nazar değmese bari biz de fırsat buldukça yanında altyazılı ingilizce dizi izliyoruz öğrenir mi bilmem zor gibi
Yok yok daha bir insan evladına nazar değdirdiğimi görmedim bişey olmaz bende küçükten öğrensin istiyorum da ondan hoşuma gitti maşallah dedimZaten zor çocuk bide nazar edersen bulurum seni zeykusöğrensinler ya dil bilen insanı severim ben ben hayatta öğrenemem mesela biara İtalyaca ya merak sardım ilerleyemedim o yüzden daha küçükken merakları olursa ilerletirler diye düşünüyorum. Ama bizim gibi de olmayın böylesi de zor geliyor çocuk birşey diyor bon bon bakıyorum geçen ısrarla anlatmaya çalıştı yok annem ben anlamıyorum dedim sorun sende değil bende diyen ergenlere döndüm
Ben de mama kullandim ama hiç yeşil olmadı cnmYeşil kaka hastalık belirtisimidebenimkinin hep yeşil dr.normal dedi ama biz mamada kullanıyoruz ondanmıdırki
Alerjik mama kullanıyorum ben cnm zaten onda sonra yeşil oldu önceki nırmal mamalarda sarıydı, dr a sordum normal siyah olmadığı sürece problem yok dediBen de mama kullandim ama hiç yeşil olmadı cnm
Benimki de ayniDün arkadaş sabah 8 e kadar dedi benim ki 12 de 90 i aldı gece 2 30 da uyandıbı günü bı günü tutmuyor
Benim kv gecen sene eltimin bebeyi salliyo anne yengem sallamaya aliştirmadi yatarak uyutuyor dedim işinin adi ne sallasin diyoEsime sallanan besik al desem sen ne ise yariyon der hemen
Hasta olabilir biz grip olduk ve tam olarak böyle başladi arkasindan burun tikanmasi ve öksürük geldi ilerleyen günlerde malesefGunaydin kader arkadaşlarım
Uyku sorunu devam ediyor
Bizde son durum böyle...
Ya sizde ?
Ne kadar ayip yaBenimki de ayni
Benim kv gecen sene eltimin bebeyi salliyo anne yengem sallamaya aliştirmadi yatarak uyutuyor dedim işinin adi ne sallasin diyogavur karı
Evet bizimde yesil alerjik mama kullanInca yesile dondu rengi. Hangi mamayi kullaniyorsun? Kaka sorunumuz var, alerjik mamaya gecince kakasi azaldi. Normalde neredeyse her bezde kaka olurdu, alerjige gecince 2 gunde bir yapmaya basladi. Son 1 haftadir 5. Gunde yapti. Onda da fitil attim 2. Dkda fitil ayni halde kakayla cikti. Uyarmami bekliyormus. Bugun 3. Gun yapmadi hala, yapmayincada huzursuz oluyorAlerjik mama kullanıyorum ben cnm zaten onda sonra yeşil oldu önceki nırmal mamalarda sarıydı, dr a sordum normal siyah olmadığı sürece problem yok dedi
Aptamil cnm rapor çıkardım ben nutrica ve aptamil arasında seçim yapmam gerekiyordu nutricayı pek sevmedi kustu falan aptamile geçtik, benimde öyle kakası 2/3 günde bir yapıyorEvet bizimde yesil alerjik mama kullanInca yesile dondu rengi. Hangi mamayi kullaniyorsun? Kaka sorunumuz var, alerjik mamaya gecince kakasi azaldi. Normalde neredeyse her bezde kaka olurdu, alerjige gecince 2 gunde bir yapmaya basladi. Son 1 haftadir 5. Gunde yapti. Onda da fitil attim 2. Dkda fitil ayni halde kakayla cikti. Uyarmami bekliyormus. Bugun 3. Gun yapmadi hala, yapmayincada huzursuz oluyor
Hahah eşim kendisi istedi valla sallanan beşiğiEsime sallanan besik al desem sen ne ise yariyon der hemen
E bazen benim bebemde yeşil yapıyorYeşil kaka hastalık belirtisimidebenimkinin hep yeşil dr.normal dedi ama biz mamada kullanıyoruz ondanmıdırki
Internete kalsa hersey hastalikE bazen benim bebemde yeşil yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?