2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım bence bazı bebekler de işe yaramıyor. Benim kozda mesela hiç bir maj işe yaramıyor.

Doğru yapıyosundur bence videoları izlediysen. Kızım o şekilde gazını da çıkarıyodı.
Benim işe yaramıştı
Masajla çözüldü

Gunaydiin. Doktoruna soran var mi ya 4 aylik bebek gece kac saat ac kalabilirmis

Günaydınlar

Tecrübeli annelere diş sorusu

Bebeğin üst ön damağında, tam ortadaki yerde ustu yuvarlak 2 beyaz kapı gibi damağında beyaz beyaz bsey belirmis. 2 gündür elini suruyuyor ve kıyafetin kolu ıslanıyor, o derece. Normal salya gibi değil yani

3.5 ayda erken dış cikar mi ya

Once altlar cikar diye biliyorum. Ama belli mi olur cikar mi cikar

Benim kızında öyle ama bahsettiğin şey alt damakta var

Gunaydiin. Doktoruna soran var mi ya 4 aylik bebek gece kac saat ac kalabilirmis
Kızım baya zamandır iştahsız yemiyor pek. Doktora sorduğum o ne zaman yemek isterse be yemek isterse o şekilde yap demişti. Gece 5 saate kadar bekliyorum. Demek ki bir şey olmuyor.

Bende aynıyım sizin givi uzun süre emzirme danışmanına gittim onun önerisi bu. Biberonla veriyorum arada beslenme sondası veriyorum memeyi emiyor ama sondadan mama geliuor
Ya ben beceremedim dün denedik alamadı bi türlü ağzı batıyor sonra ağladı hiç almadı nasıl yapıcam bilmiyorum bi tavsiyeniz varmı

Once altlar cikar diye biliyorum. Ama belli mi olur cikar mi cikar
Herkes gider Mersin'e, biz gideriz

Benim kızında öyle ama bahsettiğin şey alt damakta var

Yeni çıktı değil mi sizde de

Ya ben beceremedim dün denedik alamadı bi türlü ağzı batıyor sonra ağladı hiç almadı nasıl yapıcam bilmiyorum bi tavsiyeniz varmı
Kac numara sonda ?büyük olabilir mi

Neler olmuş

Mirune, avaozge, temmuz hesaplar pasif ceza felan yazıyor. Topik sahibi de editör yazıyor yeni farkettim

Bilgisi olan var mi

Kizlar mama sandalyesi ve katlanabilir oyun mati ne alalim sizce? Parcalaninca masa sandalye olan mama sandalyeleri nasildir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…