- 7 Şubat 2022
- 668
- 731
- 33
EveetKızlar bebeğinizin kusmaları devam ediyor mu?
Hastaneden çıktığımızda kerem de öyle olmuştu gece uyuyamadı gündüz kucaktan düşmedi neden böyle derken d vitaminini vermek için döktürmesin diye biraz sıkı elini tuttuğumda korkuyla ağladığını farkettim hastanede gelip gidip çocuğu delerken sıkı sıkı tuttukları için korktu heralde o bakışları unutamıcam sanırım. Biz az süre kaldık ama onda bile psikolojisi bozulmuş bebenin hiç bırakamıyodum başkasına da gitmiyodu sadece bende duruyoduOnce hasta oldugu icin die dusunmustum ama iyilesti de. Gece uyumuyo gunduz kucaktan inmiyo. Bitse su atal da az rahatlasam yatinca bile gecmiyo sirtimin agrisi
Normalde nasi besliosun bebegi? Benimki 3 saatte bi emiyo ustune mama veriyorum mesela. Sık emiyosa da 2 saatte bi mamayla basla. Yapa yapa kac ml iciyo onu bulursun zaten. Biberon bittiginde hala emmeye devam ediyosa doymamistir. Ben suan similac kullaniyorum memnunum
Atlas Güney malesef hala ayni. Ama dedigin mantikli normalde kmseyi yabancilamaz bugun bi tanidigin kizi geldi cok da sever bebekleri. Yikti yeri gogu ona baktikca. Babaannesine babasina bile gitmiyo. Minicik kolunun tekini boynuma doluyo ceneyi de omzuma koyuyo. Tum gun orda dursaHastaneden çıktığımızda kerem de öyle olmuştu gece uyuyamadı gündüz kucaktan düşmedi neden böyle derken d vitaminini vermek için döktürmesin diye biraz sıkı elini tuttuğumda korkuyla ağladığını farkettim hastanede gelip gidip çocuğu delerken sıkı sıkı tuttukları için korktu heralde o bakışları unutamıcam sanırım. Biz az süre kaldık ama onda bile psikolojisi bozulmuş bebenin hiç bırakamıyodum başkasına da gitmiyodu sadece bende duruyodubiraz zaman sonra düzeldi ama
Canım belli bi aya kadar mandalina ve portakal yeme demişti bana bi arkadaşım uyarmıştı. Ondandır dediğin gibi, hastalık konusunda da endişe etmedi, benim bebeğimde de öksürük hırıltı oldu geçti şükür sürekki burnunu açtım ve gögsünü sıcak tuttumKizlar oglum hastalandi ateş öksürük hırıltı resmen özel dahil doktorlar da sıra bulmak imkansız devlet hastanesi acilleri vs saymıyorum sadece ateş olsa evde takip edecektim ama çok tuhaf döküntü oldu çocuğun her yeri muhtemelen alerjik bişey sütten geçen ama neye bilmiyorum farklı olarak yediğim portakal vardı beni düşündüren iyi bı alerji doktoru bulup gitmemiz şart başına böyle bı durum gelen var mı bebeği alerjik olan anneler özellikle çünkü dr un kan da baktığı enfeksiyon değeri 0 çıkmış ondan sebep döküntü dusunmustu ama enfeksiyon yok yarın için tekrar çağırdı ne diyecek bakalım bebisin hasta olması çok zormuş saniye başı ateş takibi yapıyorum tüm.bebisler iyi olsun rabbim hepsine şifa versin
Kizlar oglum hastalandi ateş öksürük hırıltı resmen özel dahil doktorlar da sıra bulmak imkansız devlet hastanesi acilleri vs saymıyorum sadece ateş olsa evde takip edecektim ama çok tuhaf döküntü oldu çocuğun her yeri muhtemelen alerjik bişey sütten geçen ama neye bilmiyorum farklı olarak yediğim portakal vardı beni düşündüren iyi bı alerji doktoru bulup gitmemiz şart başına böyle bı durum gelen var mı bebeği alerjik olan anneler özellikle çünkü dr un kan da baktığı enfeksiyon değeri 0 çıkmış ondan sebep döküntü dusunmustu ama enfeksiyon yok yarın için tekrar çağırdı ne diyecek bakalım bebisin hasta olması çok zormuş saniye başı ateş takibi yapıyorum tüm.bebisler iyi olsun rabbim hepsine şifa versin
Sen sakaryadaydin sanırım böyle durumlarda Necmettin şafak neredeyse yedi yirmidort hastanede. Cildiyede kâdir güngör biraz zor sıra bulursun ama kortizonlu kremleri bı o vermiyor en azından bana öyle yaptiKizlar oglum hastalandi ateş öksürük hırıltı resmen özel dahil doktorlar da sıra bulmak imkansız devlet hastanesi acilleri vs saymıyorum sadece ateş olsa evde takip edecektim ama çok tuhaf döküntü oldu çocuğun her yeri muhtemelen alerjik bişey sütten geçen ama neye bilmiyorum farklı olarak yediğim portakal vardı beni düşündüren iyi bı alerji doktoru bulup gitmemiz şart başına böyle bı durum gelen var mı bebeği alerjik olan anneler özellikle çünkü dr un kan da baktığı enfeksiyon değeri 0 çıkmış ondan sebep döküntü dusunmustu ama enfeksiyon yok yarın için tekrar çağırdı ne diyecek bakalım bebisin hasta olması çok zormuş saniye başı ateş takibi yapıyorum tüm.bebisler iyi olsun rabbim hepsine şifa versin
Benim bebeğim de alerjik döküntünün resmini atar mısınızKizlar oglum hastalandi ateş öksürük hırıltı resmen özel dahil doktorlar da sıra bulmak imkansız devlet hastanesi acilleri vs saymıyorum sadece ateş olsa evde takip edecektim ama çok tuhaf döküntü oldu çocuğun her yeri muhtemelen alerjik bişey sütten geçen ama neye bilmiyorum farklı olarak yediğim portakal vardı beni düşündüren iyi bı alerji doktoru bulup gitmemiz şart başına böyle bı durum gelen var mı bebeği alerjik olan anneler özellikle çünkü dr un kan da baktığı enfeksiyon değeri 0 çıkmış ondan sebep döküntü dusunmustu ama enfeksiyon yok yarın için tekrar çağırdı ne diyecek bakalım bebisin hasta olması çok zormuş saniye başı ateş takibi yapıyorum tüm.bebisler iyi olsun rabbim hepsine şifa versin
Hepsiburadada 2.ürün 1 tl kampanyasından da bio natural aldım bakalım hepsini deneyimBen sleepy bio natural kullanıyorum baya memnunum ıslak mendilleri de ordan alıyorum :)
Yaa belki de portakaldan o zaman kaç aya kadar demişti canım çünkü tek aklıma gelen o farklı yani çok şükür ateş bugün hiç olmadı inşallah iyileşir benim bebişte biran önce ,Canım belli bi aya kadar mandalina ve portakal yeme demişti bana bi arkadaşım uyarmıştı. Ondandır dediğin gibi, hastalık konusunda da endişe etmedi, benim bebeğimde de öksürük hırıltı oldu geçti şükür sürekki burnunu açtım ve gögsünü sıcak tuttum
Yaa ilk kez duyuyorum ismi teşekkür ederim canım aklım da olsun artık ya sıkıntı yaşadık çünküSen sakaryadaydin sanırım böyle durumlarda Necmettin şafak neredeyse yedi yirmidort hastanede. Cildiyede kâdir güngör biraz zor sıra bulursun ama kortizonlu kremleri bı o vermiyor en azından bana öyle yapti
Mesaj olarak atiyorum canımBenim bebeğim de alerjik döküntünün resmini atar mısınız
Oyy kıyamam yavruşumAtlas Güney malesef hala ayni. Ama dedigin mantikli normalde kmseyi yabancilamaz bugun bi tanidigin kizi geldi cok da sever bebekleri. Yikti yeri gogu ona baktikca. Babaannesine babasina bile gitmiyo. Minicik kolunun tekini boynuma doluyo ceneyi de omzuma koyuyo. Tum gun orda dursa
Hatırlayamadım canım bi sorayım sana söyleyeceğim :)Yaa belki de portakaldan o zaman kaç aya kadar demişti canım çünkü tek aklıma gelen o farklı yani çok şükür ateş bugün hiç olmadı inşallah iyileşir benim bebişte biran önce ,bende burun aciyorum sürekli
Bayadir sirtustu yatiyo benim oglum. Zaten artk yan yatirsam da debelene debelene donuyo sirtustuneKızlar bebekler ne zaman sırt üstü yatırılmaya başlanıyor? Ben hala yan yatırıyorum.
Benimki de hep sırt üstü dönüyor ama ben hep yan yatırıyorum, riskli dönemi atlattık mı yani şimdiBayadir sirtustu yatiyo benim oglum. Zaten artk yan yatirsam da debelene debelene donuyo sirtustune
Bayadır sırtüstü zaten yatırdığım pozisyonda uyumuyorKızlar bebekler ne zaman sırt üstü yatırılmaya başlanıyor? Ben hala yan yatırıyorum.
Kalkıyor… gece 2 kez emziriyorum ben ki benimki geç uyuyor 12 civarıKızlar gerçekten sadece anne sütü alıp gece de sık kalkmıyor mu bebişler kimse bişey yazmıyor
Biz cok uyanıyoruz, 2 saatte 1, max 3 saat. 12, gece 3 sabah 6 gibi. Nerede oyleeeee kalkmamak, ağlıyorKızlar gerçekten sadece anne sütü alıp gece de sık kalkmıyor mu bebişler kimse bişey yazmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?