2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hastaneden çıktığımızda kerem de öyle olmuştu gece uyuyamadı gündüz kucaktan düşmedi neden böyle derken d vitaminini vermek için döktürmesin diye biraz sıkı elini tuttuğumda korkuyla ağladığını farkettim hastanede gelip gidip çocuğu delerken sıkı sıkı tuttukları için korktu heralde o bakışları unutamıcam sanırım. Biz az süre kaldık ama onda bile psikolojisi bozulmuş bebenin hiç bırakamıyodum başkasına da gitmiyodu sadece bende duruyodu biraz zaman sonra düzeldi ama

Atlas Güney malesef hala ayni. Ama dedigin mantikli normalde kmseyi yabancilamaz bugun bi tanidigin kizi geldi cok da sever bebekleri. Yikti yeri gogu ona baktikca. Babaannesine babasina bile gitmiyo. Minicik kolunun tekini boynuma doluyo ceneyi de omzuma koyuyo. Tum gun orda dursa

Kizlar oglum hastalandi ateş öksürük hırıltı resmen özel dahil doktorlar da sıra bulmak imkansız devlet hastanesi acilleri vs saymıyorum sadece ateş olsa evde takip edecektim ama çok tuhaf döküntü oldu çocuğun her yeri muhtemelen alerjik bişey sütten geçen ama neye bilmiyorum farklı olarak yediğim portakal vardı beni düşündüren iyi bı alerji doktoru bulup gitmemiz şart başına böyle bı durum gelen var mı bebeği alerjik olan anneler özellikle çünkü dr un kan da baktığı enfeksiyon değeri 0 çıkmış ondan sebep döküntü dusunmustu ama enfeksiyon yok yarın için tekrar çağırdı ne diyecek bakalım bebisin hasta olması çok zormuş saniye başı ateş takibi yapıyorum tüm.bebisler iyi olsun rabbim hepsine şifa versin

Canım belli bi aya kadar mandalina ve portakal yeme demişti bana bi arkadaşım uyarmıştı. Ondandır dediğin gibi, hastalık konusunda da endişe etmedi, benim bebeğimde de öksürük hırıltı oldu geçti şükür sürekki burnunu açtım ve gögsünü sıcak tuttum

Sen sakaryadaydin sanırım böyle durumlarda Necmettin şafak neredeyse yedi yirmidort hastanede. Cildiyede kâdir güngör biraz zor sıra bulursun ama kortizonlu kremleri bı o vermiyor en azından bana öyle yapti

Benim bebeğim de alerjik döküntünün resmini atar mısınız

Yaa belki de portakaldan o zaman kaç aya kadar demişti canım çünkü tek aklıma gelen o farklı yani çok şükür ateş bugün hiç olmadı inşallah iyileşir benim bebişte biran önce , bende burun aciyorum sürekli

Sen sakaryadaydin sanırım böyle durumlarda Necmettin şafak neredeyse yedi yirmidort hastanede. Cildiyede kâdir güngör biraz zor sıra bulursun ama kortizonlu kremleri bı o vermiyor en azından bana öyle yapti
Yaa ilk kez duyuyorum ismi teşekkür ederim canım aklım da olsun artık ya sıkıntı yaşadık çünkü

Oyy kıyamam yavruşum halbuki daha minicikler ama her şeyi anlıyorlar kendini tamamen güvende hissedene kadar böyle olacak inşallah bi daha yaşanmaz Allah bütün bebişlere sağlık versin

Hatırlayamadım canım bi sorayım sana söyleyeceğim :)

Kızlar bebekler ne zaman sırt üstü yatırılmaya başlanıyor? Ben hala yan yatırıyorum.

Kızlar gerçekten sadece anne sütü alıp gece de sık kalkmıyor mu bebişler kimse bişey yazmıyor
Biz cok uyanıyoruz, 2 saatte 1, max 3 saat. 12, gece 3 sabah 6 gibi. Nerede oyleeeee kalkmamak, ağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…