Erken dogmasin rağmen iyi toparlamis bence cnm seninki4.5 hafta erken doğdu 5. Aylık boyu 65 di kilo 6500
Hay maşallahBu arada 4 ayda 8 kg idik
Sleepy 2 çeşit var, biri daha uygun fiyatlı diğeri daha pahalı. Uygun fiyatlisindan hiç memnun kalmadım, içinde incecik pamuk içi gözüküyor, dis yuzeyi gacir gucur plastik. Trendyolda ürün değerlendirme fotograflarindan ürünün fotoğrafına bakabilirsin.Kızlar günaydın. Aranızda sleepy natural bez kullanan var mı? Varsa da memnun musunuz? Normalde prima premium care kullanıyorum ama parfümlü diye bırakıcam. Geceleri pampers harmonie kullanacağım sızdırma asla yapmadıgı ve parfüm vs içermediği için. Ama gündüzleride onu kullanırsam ocağıma incir ağacı dikecekgündüzleri sleepy natural kullanayım diyorum. Ne diyorsunuz
Ben kullaniyorum canbebe bulamayinca aldim. Yesil renkli olan. Sizdirma yapmadi pisik yapmadi ince bi bez sarkma yapcak gibi gorunmuyoKızlar günaydın. Aranızda sleepy natural bez kullanan var mı? Varsa da memnun musunuz? Normalde prima premium care kullanıyorum ama parfümlü diye bırakıcam. Geceleri pampers harmonie kullanacağım sızdırma asla yapmadıgı ve parfüm vs içermediği için. Ama gündüzleride onu kullanırsam ocağıma incir ağacı dikecekgündüzleri sleepy natural kullanayım diyorum. Ne diyorsunuz
Hem natural hem bionatural kullandim. Ikisi de guzel ama bionatural daha iyi. Sleepyler diger bezlerden ince oluyor.Kızlar günaydın. Aranızda sleepy natural bez kullanan var mı? Varsa da memnun musunuz? Normalde prima premium care kullanıyorum ama parfümlü diye bırakıcam. Geceleri pampers harmonie kullanacağım sızdırma asla yapmadıgı ve parfüm vs içermediği için. Ama gündüzleride onu kullanırsam ocağıma incir ağacı dikecekgündüzleri sleepy natural kullanayım diyorum. Ne diyorsunuz
EvetKızlar bebeğinizin kusmaları devam ediyor mu?
Sleepy 2 çeşit var, biri daha uygun fiyatlı diğeri daha pahalı. Uygun fiyatlisindan hiç memnun kalmadım, içinde incecik pamuk içi gözüküyor, dis yuzeyi gacir gucur plastik. Trendyolda ürün değerlendirme fotograflarindan ürünün fotoğrafına bakabilirsin.
Goon premium veya molfix premium dene, premiumlar daha kalitelu, ben onları kullanıyorum, indirimde bulursam prima premium care alıyorum.
Ben kullaniyorum canbebe bulamayinca aldim. Yesil renkli olan. Sizdirma yapmadi pisik yapmadi ince bi bez sarkma yapcak gibi gorunmuyo
Teşekkür ederim kızlar kücük hızlı bir araştırma yapıp sleepy ecologic olanı aldım. Kahverengi paketli olan. Prima premium care kullanıpta sleepye geçenler bu seriden cok memnun kalmış. Bezler az önce geldi migrostan. Bebegim uyandıktan sonra deneyimleyeceğim size de aktarırım. Primada 3 numara alırken sleepy de ne olur ne olmaz diye 4 numara tercih ettim.Hem natural hem bionatural kullandim. Ikisi de guzel ama bionatural daha iyi. Sleepyler diger bezlerden ince oluyor.
Ooo hem de nasilKızlar bebeğinizin kusmaları devam ediyor mu?
Ya evet sleepy çok küçük gelmişti banaTeşekkür ederim kızlar kücük hızlı bir araştırma yapıp sleepy ecologic olanı aldım. Kahverengi paketli olan. Prima premium care kullanıpta sleepye geçenler bu seriden cok memnun kalmış. Bezler az önce geldi migrostan. Bebegim uyandıktan sonra deneyimleyeceğim size de aktarırım. Primada 3 numara alırken sleepy de ne olur ne olmaz diye 4 numara tercih ettim.
Gerçekten uçmuş ya primada beze para dayandırmak mümkün değil gibi cidden birde ne kadar kaliteli olsa da bebegimin göbeginde ve bacak aralarında lastik izi yapıyor yani… her şeyiyle pürüzsüz olsa neyse dicemde. Bakalım şu sleepy ecologic olanı deneyim güzelse söylerim size de fiyatı şuan migrosta baya uygun 124,90 tl 48 adeti. Primada 52 adet 260 tl miydi neydi yaniYa evet sleepy çok küçük gelmişti banaprima da büyük zaten.Insallah memnun kalırsın, prima felan uçtu, 1 bez fiyatına prima için 4 bez alıyorsun cunku
Hey maşallahGerçekten uçmuş ya primada beze para dayandırmak mümkün değil gibi cidden birde ne kadar kaliteli olsa da bebegimin göbeginde ve bacak aralarında lastik izi yapıyor yani… her şeyiyle pürüzsüz olsa neyse dicemde. Bakalım şu sleepy ecologic olanı deneyim güzelse söylerim size de fiyatı şuan migrosta baya uygun 124,90 tl 48 adeti. Primada 52 adet 260 tl miydi neydi yani
İlk izlenimim gayet olumlu oldu hatta prima premiumdan daha cok beğendim sanırım. Gece de taşma yapmazsa favorim olacakHey maşallahben en son 190 dan stoklamistim prima, 260 nedir yahu . Yani alternatifi olan bsey bence bez, aile sermayesini çişe cope atmaya gerek yok
Molfix goon da uygun, 1.70 1.90 lardan aldım tanesini hep internetten premiumlari. Umarım memnun kalırsın bakalim
Aynen devamKızlar bebeğinizin kusmaları devam ediyor mu?
Merhaba deneyimli anneler. Ben hamileyim. Size bir şey sormak istiyorum. Ana kucağının müzikli, titreşimli( 2000 -3000 lira) olanını mı, yoksa daha tek tip, odadan odaya kolayca taşınabilen 300-400 liralık olandan mı önerirsiniz?
Asil ek gıdada bezin kalitesi belli oluyormus aşkında. O yuzden bebe ilk dogdugunda değil ek gıdaya geçince iyi bez alın diyorlarİlk izlenimim gayet olumlu oldu hatta prima premiumdan daha cok beğendim sanırım. Gece de taşma yapmazsa favorim olacak
Ben sleepy bio natural kullanıyorum baya memnunum ıslak mendilleri de ordan alıyorum :)Kızlar günaydın. Aranızda sleepy natural bez kullanan var mı? Varsa da memnun musunuz? Normalde prima premium care kullanıyorum ama parfümlü diye bırakıcam. Geceleri pampers harmonie kullanacağım sızdırma asla yapmadıgı ve parfüm vs içermediği için. Ama gündüzleride onu kullanırsam ocağıma incir ağacı dikecekgündüzleri sleepy natural kullanayım diyorum. Ne diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?