2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Smdi baktim %50 persentilde 63.9 yaziyo. Seninki 50 75 persentil arasi gorunuyo ama
Valla hoca öyle söyleyince moralim bozuldu. Her ay ort alti, alt sinir ustu diyor. 1 ile max 2 yaş arasında erken doğum farkını kapatıyormus büyürken dedi ama yasa daha cooook var

Benimki surekli emiyor. Saat basi diyebilirim. Uyanik oldugu her an memede. Sanirim sut yetmiyor ac kaliyor

Benimki surekli emiyor. Saat basi diyebilirim. Uyanik oldugu her an memede. Sanirim sut yetmiyor ac kaliyor
Saat başı emmesi ac anlamına gelmez ille. Bizimki de yebidigan gibi hala 2 saatte 1 emiyor, bazen daha erken meme istiyor, anneye temas da etmek istiyorlar ve kilo gelisimimiz iyi. Önemli olan günde kaç bez değiştiriyorsunuz?

Kilo alimina az dedi hemsire. 6700 geldi kilosu. Bez cok sık degistiriyorum dolmasa bile. Kaka da 2 3 yapiyor gunde. Boyu da 67 ymis ama ben olcunce daha az cikiyor.

Bu ay bebekler dogum kilosunun 2 katina cikmis olmaliymis. Gerideyiz biz

Kilo alimina az dedi hemsire. 6700 geldi kilosu. Bez cok sık degistiriyorum dolmasa bile. Kaka da 2 3 yapiyor gunde. Boyu da 67 ymis ama ben olcunce daha az cikiyor.
Bebeğinin kilosu daha az olan arkadaşlar var. Doktor onlara normal demişti. Herkes farklıbirsey söylüyor sanırım

Bebeğinin kilosu daha az olan arkadaşlar var. Doktor onlara normal demişti. Herkes farklıbirsey söylüyor sanırım
Belki dogum kilosuna gore yorum yapiyorlardir. Ilk 1 ay cok sagliksiz beslenmistim surekli aburcubur yiyordum bebegim iyi kilo almisti. Saglikli beslenmeye basladikca kilosu dustu bebegimin. Canim sikilmaya basladi

Kilolu doğmuş olabilir mi bebeğin? Biz de 7 kg olduk, çok fark yok aramızda. Doğum kilosu neydi? Boyu masallah gayet guzel

Belki dogum kilosuna gore yorum yapiyorlardir. Ilk 1 ay cok sagliksiz beslenmistim surekli aburcubur yiyordum bebegim iyi kilo almisti. Saglikli beslenmeye basladikca kilosu dustu bebegimin. Canim sikilmaya basladi
Bilmiyorum onu sormamistim. Sanmıyorum ama bugün için konuşmadık doğduğu günden beri zayıf çocuk ama bu sağlıksız demek degi. Kiloya takılmayın bence.

3600 dogdu. Birwz da mama vermeye calisicam, bebegim pek gonullu degil mamaya ama
Yer yer alır kilo. Yemezse ters yap, önce mama sonra meme (memeyi seviyorsa)

Bir de boy daha önemli bence, müdahale edemedigin nokta, kiloyu bir şekilde arttırabilirsiniz:))

Kızlar selam özledim sizleri umarım bebeler de sizler de iyisiniz. 18 temmuzlu oğlum gece hala sürekli kalkıyor mama almıyor kafayı yicem kimler benden?? 5 ay kontrolünde başlayalım bişeylere dicem ben kızımı bu aylarda odasına almıştım bunu denedim ayaklarım şişti git gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…