4 ay en dusuk 57 die hatirliorum ben. Gayet iyi boyu daha nolcak65 cnm
Kötü değil ama ortalama altı/ alt sınır üstü cnm4 ay en dusuk 57 die hatirliorum ben. Gayet iyi boyu daha nolcak
Smdi baktim %50 persentilde 63.9 yaziyo. Seninki 50 75 persentil arasi gorunuyo amaKötü değil ama ortalama altı/ alt sınır üstü cnm
Valla hoca öyle söyleyince moralim bozuldu. Her ay ort alti, alt sinir ustu diyor. 1 ile max 2 yaş arasında erken doğum farkını kapatıyormus büyürken dedi ama yasa daha cooook varSmdi baktim %50 persentilde 63.9 yaziyo. Seninki 50 75 persentil arasi gorunuyo ama
Benimki surekli emiyor. Saat basi diyebilirim. Uyanik oldugu her an memede. Sanirim sut yetmiyor ac kaliyorOnce hasta oldugu icin die dusunmustum ama iyilesti de. Gece uyumuyo gunduz kucaktan inmiyo. Bitse su atal da az rahatlasam yatinca bile gecmiyo sirtimin agrisi
Normalde nasi besliosun bebegi? Benimki 3 saatte bi emiyo ustune mama veriyorum mesela. Sık emiyosa da 2 saatte bi mamayla basla. Yapa yapa kac ml iciyo onu bulursun zaten. Biberon bittiginde hala emmeye devam ediyosa doymamistir. Ben suan similac kullaniyorum memnunum
Saat başı emmesi ac anlamına gelmez ille. Bizimki de yebidigan gibi hala 2 saatte 1 emiyor, bazen daha erken meme istiyor, anneye temas da etmek istiyorlar ve kilo gelisimimiz iyi. Önemli olan günde kaç bez değiştiriyorsunuz?Benimki surekli emiyor. Saat basi diyebilirim. Uyanik oldugu her an memede. Sanirim sut yetmiyor ac kaliyor
Yok kuzum bibarastir da bak senin oglan ortalamanin ustundeValla hoca öyle söyleyince moralim bozuldu. Her ay ort alti, alt sinir ustu diyor. 1 ile max 2 yaş arasında erken doğum farkını kapatıyormus büyürken dedi ama yasa daha cooook var
Kilo alimina az dedi hemsire. 6700 geldi kilosu. Bez cok sık degistiriyorum dolmasa bile. Kaka da 2 3 yapiyor gunde. Boyu da 67 ymis ama ben olcunce daha az cikiyor.Saat başı emmesi ac anlamına gelmez ille. Bizimki de yebidigan gibi hala 2 saatte 1 emiyor, bazen daha erken meme istiyor, anneye temas da etmek istiyorlar ve kilo gelisimimiz iyi. Önemli olan günde kaç bez değiştiriyorsunuz?
Bebeğinin kilosu daha az olan arkadaşlar var. Doktor onlara normal demişti. Herkes farklıbirsey söylüyor sanırımKilo alimina az dedi hemsire. 6700 geldi kilosu. Bez cok sık degistiriyorum dolmasa bile. Kaka da 2 3 yapiyor gunde. Boyu da 67 ymis ama ben olcunce daha az cikiyor.
Belki dogum kilosuna gore yorum yapiyorlardir. Ilk 1 ay cok sagliksiz beslenmistim surekli aburcubur yiyordum bebegim iyi kilo almisti. Saglikli beslenmeye basladikca kilosu dustu bebegimin. Canim sikilmaya basladiBebeğinin kilosu daha az olan arkadaşlar var. Doktor onlara normal demişti. Herkes farklıbirsey söylüyor sanırım
Kilolu doğmuş olabilir mi bebeğin? Biz de 7 kg olduk, çok fark yok aramızda. Doğum kilosu neydi? Boyu masallah gayet guzelKilo alimina az dedi hemsire. 6700 geldi kilosu. Bez cok sık degistiriyorum dolmasa bile. Kaka da 2 3 yapiyor gunde. Boyu da 67 ymis ama ben olcunce daha az cikiyor.
Önümüzdeki aya bakiyim bir de, ay anne olunca her şey dertYok kuzum bibarastir da bak senin oglan ortalamanin ustunde
Bilmiyorum onu sormamistim. Sanmıyorum ama bugün için konuşmadık doğduğu günden beri zayıf çocuk ama bu sağlıksız demek degi. Kiloya takılmayın bence.Belki dogum kilosuna gore yorum yapiyorlardir. Ilk 1 ay cok sagliksiz beslenmistim surekli aburcubur yiyordum bebegim iyi kilo almisti. Saglikli beslenmeye basladikca kilosu dustu bebegimin. Canim sikilmaya basladi
3600 dogdu. Birwz da mama vermeye calisicam, bebegim pek gonullu degil mamaya amaKilolu doğmuş olabilir mi bebeğin? Biz de 7 kg olduk, çok fark yok aramızda. Doğum kilosu neydi? Boyu masallah gayet guzel
Yer yer alır kilo. Yemezse ters yap, önce mama sonra meme (memeyi seviyorsa)3600 dogdu. Birwz da mama vermeye calisicam, bebegim pek gonullu degil mamaya ama
4.5 hafta erken doğdu 5. Aylık boyu 65 di kilo 650065 cnm
4.5 hafta erken doğdu 5. Aylık boyu 65 di kilo 6500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?