2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde kızım 32.haftada doğdu erkenci kuşum ilk başlarda önde gidiyordu birden beslenememeye başladı preeklampsi geçiriyordum doktorum da farketmedi erken doğdu kilosu 1600 gr'di sonra 1350 kg'a düştü 10 gün kuvezde kaldı ama ben iylesemedigim için kalmak zorunda kaldı kilosunu 4_5 günde tamamlamıştı çok şükür Rabbime bir sıkıntımız olmadı şimdiki hamileliğimde bebeğim 1 hafta önde gidiyormus bugün ogrendik 19 haftalık 250 Gr

Rabbim en iyisini bilir inşallahh iyi olur herşey çok teşekkür ederim

İnşallah öyledir bu haftalarda bu kadar su fazlalıgı normalde olmaz mı bilmiyorum internetten zaten hiç iyi bişey yazmıyor Allah'ım hayırlısını nasip etsin teşekkür ederim

İlerleyen haftalarda olsa su fazlalıgı sanrmm bu kadar endişe werici değilmiş ama şuan erken olduğu için doktorda endişeliydi hayırlısı ne diyeyim elimden birşey gelmez zaten teşekkür ederim canım

Bu dediğiniz bebek arabasının fiyatı nedir ben internette 9 bin TL gördüm yanlış mı gördüm acaba
Operaistanbulda kampanya var. Bebek arabası,aton ana kucağı ve yanında seçeceğiniz bir hediye(beşik,kangru) 11.600 tl. Ben beşik seçicem alman markası kaliteli bir beşikti. O sekilde hesaplı oluyor

Bunu bende yazayım diyordum normal mi başka kimsede var mı diye? ben de 18+1 im iki gündür ağrıyor benim ilk gebelikteson trimesterda olmuştu bu tar ağrılar. Altı yılda çok fazla çürüdüğümü düşünmeye başlıyorum günden güne

Çok geçmiş olsun canım ama böyle bir konuda tek bir doktorla kalma diyebilirim inşallah en kısa zamanda hayırlı güzel sonuçlar alırsınız

Çok geçmiş olsun canım ama böyle bir konuda tek bir doktorla kalma diyebilirim inşallah en kısa zamanda hayırlı güzel sonuçlar alırsınız
İnşallah canım kan tahlili filan çıksn şeker yüklemesi filanda yapilacak sanrm ondan sonra perinatologa gideceğim tek doktorla kalmamak lazım dediğin gibi.. insan bir anda ne olduğunu anlayamıyor şaşkın üzgün ve kaygılıyım...

Müminin silahı zırhı dua. Hadislerde geçen şifa dualarını okumanızı tavsiye ederim . Rabbim gönlünüzü ferahlatsınen kısa zamanda inşallah

Günaydın hepinize hamişler dün yaşadığım hüznü anlatamam halada öyleyim dokunsalar ağlarım çok üzgünüm ama ilk düşündüğüm doğunca acı çekecekse hamileliğime dewam etmemek oldu hemen wazgecip pes ettim sanki şimdi biraz daha aklı selim düşünyrm Allah imtihan edecekse beni sağlıklı kucağıma werip sonradan da edebilir bunun bir kaçışı yok ki Allah'ın takdiri elbet tecelli eder inşallah iyidir minik kızım duanızı bekliyorum hepinizinama insan bir an umutsuzluğa kapılıyor gerçekten...
Ben 2li 3lü tarama yaptrmadm ama o hastalarda ense kalınlığı filan bakıldı normaldi herşey dün organlarına baktı hepsi oluşmuş normal görünüyodu bu haftalarda su fazlalıgı down sendromu şüphesiyle birleştiriliyor ama onun belirtilerije baktığımda bebeğin burnu belirgin olmuyomis ama benim bebeğimin gayet belirgin kafam çok karışık belkide hiçbir şey yoktur sadece gebelik şekeridir doktor şeker çıkarsa diyet ve insülin başlıycanı söyledi...
Karnım su fazla olduğu için normalden fazla büyük bunu farketmiştm ama hiç böyle bişi aklıma getirmemistim..
Birde şunu farkettim insan böyle birşey yaşayınca moral arıyor iyi bişi duymak istiyorum yorumlarınıza desteğinize ayrıca teşekkür ederim sevgiyle

Bende pleeklemsi geçirdim Allah korumis bu gebeliğinizde çok dikkat etmenizi öneririm sağlıkla gelsin minik kuzumuz

Aynen dinlenmek lazim oyle yapiyorum bende simdide bagaca vurmaya basladi nasil cok ayakta durmucaksin ki 2 cocuk okula git gel is guc vs afiyett bal seker olsun sevindim gercekten yarasin sanada bebisinede tuzla tuzla ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…