- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
Hoş buldum çok teşekkür ederimMerhaba, hoşgeldiniz hayırlı olsun..
Benimde kızım 32.haftada doğdu erkenci kuşum ilk başlarda önde gidiyordu birden beslenememeye başladı preeklampsi geçiriyordum doktorum da farketmedi erken doğdu kilosu 1600 gr'di sonra 1350 kg'a düştü 10 gün kuvezde kaldı ama ben iylesemedigim için kalmak zorunda kaldı kilosunu 4_5 günde tamamlamıştı çok şükür Rabbime bir sıkıntımız olmadı şimdiki hamileliğimde bebeğim 1 hafta önde gidiyormus bugün ogrendik 19 haftalık 250 GrMerhaba, inş bidaki sefere öğrenirsinizbenim de ilk oğlumda 2 hafta önde gidiyordu bi problem olmuyor dr babası da bay uzun o Tara çekmiştir biraz uzun iri olacaktır demişti.. Öyle de oldu gidişata bakınca :) hatta daha iyi olmuştu önde gitmesi, 33+2 de doğdu, Dr kilosu 35-36 arası bebeğe eşit yoksa bu haftalarda genelde bu kiloda olmaz falan demişti.. İyi ki önden gidiyormuş diye sevinmiştik biz de günlerde..
Geçmiş olsun önemli bişey değildir inş Allahın izniyle, detaylı us a da az kalmış daha net görünür rahatlarsınız..
Evet aynı şekilde benim de sağa sola dönerken hatta zirve bi acı yaşıyorum, randevu vakti geldiğinde Dr lara soralım bakalıkm ne diyecekler..
Rabbim en iyisini bilir inşallahh iyi olur herşey çok teşekkür ederimSen testlerini ihmal etme sekeri vs keske ne olur ne olmaz bi yaptirsaydin 2li 3lu taramani hersey Allahtan tabiki canina kiycak degilsin ama hic degilse bilirdin kendini ona gore hazirlardin.. yer gok dua uzerine bol dol dua et gonlunu ferah tut insallah duzene girer bizide mutlaka haberdar et
İnşallah öyledirGebelik şekerinde su baya fazla oluyor dediğiniz gibi. Şeker ve ayrıntılı test zamanınıza 2-3hafta var sanırım değil mi? Kötü düşünmeyin muhtemelen şekerdir onda da diyet ile zaten herşey yoluna giriyor
Sağol canım inşallah şuan için çok üzgünümNetlesmeden morali dusurup pes etme cnm. Başka doktora da görün bir bakalım. Dikkat onerdigi seyleri uygulamak senin elinde. İçini ferah tut
İlerleyen haftalarda olsa su fazlalıgı sanrmm bu kadar endişe werici değilmiş ama şuan erken olduğu için doktorda endişeliydi hayırlısı ne diyeyim elimden birşey gelmez zaten teşekkür ederim canımya bana ilk hamileligimde suyun çok karpuzu çok yeme demişti ben de bir karpuz seviyorum yiyorum anlatamam meğer hiç alakası yokmuş başka.bi doktora gittim suyun gayet normal karpuzla da ilgisi yok suyu olmayana da.karpuz mu ye diyeces senle dalga geçmişler demişlerdi. çok takma kafana inşallah bı sorun olmaz arkadasim
İlginç geldi bilmiyordumTabiki fazla oluncada sıkıntı
Operaistanbulda kampanya var. Bebek arabası,aton ana kucağı ve yanında seçeceğiniz bir hediye(beşik,kangru) 11.600 tl. Ben beşik seçicem alman markası kaliteli bir beşikti. O sekilde hesaplı oluyorBu dediğiniz bebek arabasının fiyatı nedir ben internette 9 bin TL gördüm yanlış mı gördüm acaba
Bende bende. Eşim öğlene gelmeyecek olsa akşama kadar yatarımKarli puslu bi sabahtan gunaydin. Hiiic yataktan cikmak istemiyorum bugun
Bunu bende yazayım diyordum normal mi başka kimsede var mı diye? ben de 18+1 im iki gündür ağrıyor benim ilk gebelikteson trimesterda olmuştu bu tar ağrılar. Altı yılda çok fazla çürüdüğümü düşünmeye başlıyorum günden güneBenim ogleden sonra pelvik agrim (cati da diyebiliriz) basladi ya. Yururken tam icerden kemiklerim sizliyor. Bu agri 32. Haftamda baslamisti kizimda. Daha 19. Haftadayim. Biraz uzaninca gecer dedim gecmedi. Boyle pelvik kemikleri, catisi agriyan var mi?
Çok geçmiş olsun canım ama böyle bir konuda tek bir doktorla kalma diyebilirim inşallah en kısa zamanda hayırlı güzel sonuçlar alırsınızKızlar çok moralim bozuk18 hafta 5 günlük bebeğim ama suyu coook fazla dedi doktor bu haftalarda bu kadar fazla olması hiç normal değilmiş yediklerine dikkat et dedi ama pek yediklerimle alakalı olduğunu düşünmüyor, bebekte bir anomali olabileceğini ima etti kan tahlili istedi 10 gün sonra tekrar çağırdı tekrar ölçecek suyunu ama doktorda şaşırdı belki gebelik şekeri olabilir dedi ama pek ihtimal wermedi dua edin iyi olalım bana günler geçmez artık hiç.....
İnşallah canım kan tahlili filan çıksn şeker yüklemesi filanda yapilacak sanrm ondan sonra perinatologa gideceğim tek doktorla kalmamak lazım dediğin gibi.. insan bir anda ne olduğunu anlayamıyor şaşkın üzgün ve kaygılıyım...Çok geçmiş olsun canım ama böyle bir konuda tek bir doktorla kalma diyebilirim inşallah en kısa zamanda hayırlı güzel sonuçlar alırsınız
Müminin silahı zırhı dua. Hadislerde geçen şifa dualarını okumanızı tavsiye ederim . Rabbim gönlünüzü ferahlatsınen kısa zamanda inşallahİnşallah canım kan tahlili filan çıksn şeker yüklemesi filanda yapilacak sanrm ondan sonra perinatologa gideceğim tek doktorla kalmamak lazım dediğin gibi.. insan bir anda ne olduğunu anlayamıyor şaşkın üzgün ve kaygılıyım...
Amin Allah razı olsun sizde bana dua edin inşallahMüminin silahı zırhı dua. Hadislerde geçen şifa dualarını okumanızı tavsiye ederim . Rabbim gönlünüzü ferahlatsınen kısa zamanda inşallah
Bende pleeklemsi geçirdim Allah korumis bu gebeliğinizde çok dikkat etmenizi öneririm sağlıkla gelsin minik kuzumuzBenimde kızım 32.haftada doğdu erkenci kuşum ilk başlarda önde gidiyordu birden beslenememeye başladı preeklampsi geçiriyordum doktorum da farketmedi erken doğdu kilosu 1600 gr'di sonra 1350 kg'a düştü 10 gün kuvezde kaldı ama ben iylesemedigim için kalmak zorunda kaldı kilosunu 4_5 günde tamamlamıştı çok şükür Rabbime bir sıkıntımız olmadı şimdiki hamileliğimde bebeğim 1 hafta önde gidiyormus bugün ogrendik 19 haftalık 250 Gr
Aynen dinlenmek lazim oyle yapiyorum bende simdide bagaca vurmaya basladi nasil cok ayakta durmucaksin ki 2 cocuk okula git gel is guc vsOndan degildir ya. Sanirim uzanmak gerekiyor. Kemikler doguma hazirlaniyor diye genisliyor, agirlik merkez sistemi degisiyor, bebek agirlasip sinirlere baski uyguluyor. Ben ayagimla ici dolu camasir sepetini ittirdim. O zamam fark ettim. Zor bir hareket yapinca pelvik kemigim zonkluyor. Cok ayakta durup is yapjncq basliyor dinlenjnce geciyor. Siz de bol bol su icip uzanin.
Not): Ahaha adin degisince yabanci sandim. Bu arada ayva buldum. Mujdemi isterim. Yarin yicem ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?