- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Guzel haberler alicaksin insallah hakkinizda hayirlisi olsun bol bol duaRabbim en iyisini bilir inşallahh iyi olur herşey çok teşekkür ederim
Canim ümitsizliğe kapilma rabbim seni küçük bir sinava tabi tutuyor şuan isyan etme bol bol dua et ki daha büyük sinavlar vermeyesin sadaka ver kuran dinle sürekli bu zor günler de geçicek inşallahGünaydın hepinize hamişler dün yaşadığım hüznü anlatamam halada öyleyim dokunsalar ağlarım çok üzgünüm ama ilk düşündüğüm doğunca acı çekecekse hamileliğime dewam etmemek oldu hemen wazgecip pes ettim sanki şimdi biraz daha aklı selim düşünyrm Allah imtihan edecekse beni sağlıklı kucağıma werip sonradan da edebilir bunun bir kaçışı yok ki Allah'ın takdiri elbet tecelli eder inşallah iyidir minik kızım duanızı bekliyorum hepinizinama insan bir an umutsuzluğa kapılıyor gerçekten...
Ben 2li 3lü tarama yaptrmadm ama o hastalarda ense kalınlığı filan bakıldı normaldi herşey dün organlarına baktı hepsi oluşmuş normal görünüyodu bu haftalarda su fazlalıgı down sendromu şüphesiyle birleştiriliyor ama onun belirtilerije baktığımda bebeğin burnu belirgin olmuyomis ama benim bebeğimin gayet belirgin kafam çok karışık belkide hiçbir şey yoktur sadece gebelik şekeridir doktor şeker çıkarsa diyet ve insülin başlıycanı söyledi...
Karnım su fazla olduğu için normalden fazla büyük bunu farketmiştm ama hiç böyle bişi aklıma getirmemistim..
Birde şunu farkettim insan böyle birşey yaşayınca moral arıyor iyi bişi duymak istiyorum yorumlarınıza desteğinize ayrıca teşekkür ederim sevgiyle
Çok geçmiş olsun. İyi düşün iyi olsun. Kalbine kötüyü getirme. Bakalım sonuçların çıkınca ona göre yol izleyeceksiniz zaten. İnşallah her şey yolundadır bebişiniz de sağlıkla gelir sizeGünaydın hepinize hamişler dün yaşadığım hüznü anlatamam halada öyleyim dokunsalar ağlarım çok üzgünüm ama ilk düşündüğüm doğunca acı çekecekse hamileliğime dewam etmemek oldu hemen wazgecip pes ettim sanki şimdi biraz daha aklı selim düşünyrm Allah imtihan edecekse beni sağlıklı kucağıma werip sonradan da edebilir bunun bir kaçışı yok ki Allah'ın takdiri elbet tecelli eder inşallah iyidir minik kızım duanızı bekliyorum hepinizinama insan bir an umutsuzluğa kapılıyor gerçekten...
Ben 2li 3lü tarama yaptrmadm ama o hastalarda ense kalınlığı filan bakıldı normaldi herşey dün organlarına baktı hepsi oluşmuş normal görünüyodu bu haftalarda su fazlalıgı down sendromu şüphesiyle birleştiriliyor ama onun belirtilerije baktığımda bebeğin burnu belirgin olmuyomis ama benim bebeğimin gayet belirgin kafam çok karışık belkide hiçbir şey yoktur sadece gebelik şekeridir doktor şeker çıkarsa diyet ve insülin başlıycanı söyledi...
Karnım su fazla olduğu için normalden fazla büyük bunu farketmiştm ama hiç böyle bişi aklıma getirmemistim..
Birde şunu farkettim insan böyle birşey yaşayınca moral arıyor iyi bişi duymak istiyorum yorumlarınıza desteğinize ayrıca teşekkür ederim sevgiyle
Bak kendinde ne guzel demissin .. ya saglikli cocukla sinanirsam diye bunun bilincinde olman guzel bisey.. lutfen uzme kendinide bebeginide insallah gececek bu zor gunlerde sen Allaha sigin sadece.. insanin anne karni degilde doguncada ayni kaderimiz bastan belli insan oglu ne oldum demicekte ne olacam demeli 7den 70e insanin basina is geliyo sen tedbirle duani et taktiri Allaha birak hersey yoluna girer ...Günaydın hepinize hamişler dün yaşadığım hüznü anlatamam halada öyleyim dokunsalar ağlarım çok üzgünüm ama ilk düşündüğüm doğunca acı çekecekse hamileliğime dewam etmemek oldu hemen wazgecip pes ettim sanki şimdi biraz daha aklı selim düşünyrm Allah imtihan edecekse beni sağlıklı kucağıma werip sonradan da edebilir bunun bir kaçışı yok ki Allah'ın takdiri elbet tecelli eder inşallah iyidir minik kızım duanızı bekliyorum hepinizinama insan bir an umutsuzluğa kapılıyor gerçekten...
Sıkma canını Allah büyük bakalım neyle sonuçlanacak zaman gösterecek. Herşeyin hayırlısını dilemek lazm evladın da tabi ki. Rabbim kaldıramayacağımız yük yüklemesin bize inşallah hayırlı sağlıklı evlat olsunlar. Dilerim güzel sonuçlanır.Günaydın hepinize hamişler dün yaşadığım hüznü anlatamam halada öyleyim dokunsalar ağlarım çok üzgünüm ama ilk düşündüğüm doğunca acı çekecekse hamileliğime dewam etmemek oldu hemen wazgecip pes ettim sanki şimdi biraz daha aklı selim düşünyrm Allah imtihan edecekse beni sağlıklı kucağıma werip sonradan da edebilir bunun bir kaçışı yok ki Allah'ın takdiri elbet tecelli eder inşallah iyidir minik kızım duanızı bekliyorum hepinizinama insan bir an umutsuzluğa kapılıyor gerçekten...
Marka vermek yasak sanırım tam kuralları bilmiyorum ama Trendyol da b ile başlayan en çok satan bitkisel boya var dışı beyaz kutunun ondan aldimHangi markayla boyadınız, ben de ilk gebelikte boyamadım ama şimdi yaşım aldı başını gitti
Sağol canım çok doğru diyosun çünkü ancak Allah'ın ol demesiyle olur herşeyCanim ümitsizliğe kapilma rabbim seni küçük bir sinava tabi tutuyor şuan isyan etme bol bol dua et ki daha büyük sinavlar vermeyesin sadaka ver kuran dinle sürekli bu zor günler de geçicek inşallah
İnşallah dua beklerim çok teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun. İyi düşün iyi olsun. Kalbine kötüyü getirme. Bakalım sonuçların çıkınca ona göre yol izleyeceksiniz zaten. İnşallah her şey yolundadır bebişiniz de sağlıkla gelir size❤
Allah razı olsun yer gök dua inşallah herşey iyi olur sagolasunBak kendinde ne guzel demissin .. ya saglikli cocukla sinanirsam diye bunun bilincinde olman guzel bisey.. lutfen uzme kendinide bebeginide insallah gececek bu zor gunlerde sen Allaha sigin sadece.. insanin anne karni degilde doguncada ayni kaderimiz bastan belli insan oglu ne oldum demicekte ne olacam demeli 7den 70e insanin basina is geliyo sen tedbirle duani et taktiri Allaha birak hersey yoluna girer ...
Amin amin Allah razı olsun inşallah inşallah Rabbim imtihanımızı kolaylaştırsnSıkma canını Allah büyük bakalım neyle sonuçlanacak zaman gösterecek. Herşeyin hayırlısını dilemek lazm evladın da tabi ki. Rabbim kaldıramayacağımız yük yüklemesin bize inşallah hayırlı sağlıklı evlat olsunlar. Dilerim güzel sonuçlanır.
İkisine birden bakıyorumBenimki de ayni şekilde 2 hafta, ay iyi çok sevindim öyle dediyse doktorunuz. Sağlıkla gelsinler İnşallahpeki uygulamalardan falan bakarken kendi haftamıza göre mi bebişin haftasına göre mi bakıyoruz kafam bi karıştı orda
Canım ağzından bal damlıyor inşallah inşallahH huzurumvekizlarim canım çok geçmiş olsun, içini ferah tut inşallah hiç bişey çıkmıcak bebişini sağlıkla alıcaksın kucağına
Allah çok büyük sadece dua et benim ilk cocugumda hamile olduğumu bilmeden adet sokturucu içtiğim için çocuğumun sakat rahatsız engelli böbrek sıkıntısı çekeceği vs vs denip kürtaj önerildi ama yapmadık Allah'a çok çok şükürler olsun ki sağlıklı aslan gibi doğdu oğlum şuan 4.5 yaşında içini ferah tutCanım ağzından bal damlıyor inşallah inşallah
Bu aventleri de çok seviyorumKızlar vodafone yanımda da avent indirimle 70 tl oluyo kargo ile ilgileniyorsanızEki Görüntüle 3022715
kuzum aynen kızımda da kullandım tanesi 35 e geldi çok olan bişi değil :)Bu aventleri de çok seviyorumbaya uygun gelmiş fiyatı
Ben daha önce 2 yane almıştım başka bir marka emzik. Tutup tutamayacağın bilmediğim için alamıyorum farklıkuzum aynen kızımda da kullandım tanesi 35 e geldi çok olan bişi değil :)
hahah çürüklük değildir de vücudumuzda bir şeyler eksik ama ne eksik bilmiyorum. magnezyum kar etmiyor. düşününce 2 yıl önce doğum yaptım bu doğum tüketmiş içimde bir şeyleri, pek hazır değilmişim gebeliğe diye düşündüm. o yüzden ilk gebeliğimde hiç yaşamadığım ağrılar kramplar yaşıyorum diye düşündüm. doktora söylüyorum, 2. gebelikte daha çok ağrı olur, normaldir diye kestirip atıyor. erken doğum belirtileri olabilir mi diye endişelendiriyorum özellikle vajinada baskı ve ağrıyı.Bunu bende yazayım diyordum normal mi başka kimsede var mı diye? ben de 18+1 im iki gündür ağrıyor benim ilk gebelikteson trimesterda olmuştu bu tar ağrılar. Altı yılda çok fazla çürüdüğümü düşünmeye başlıyorum günden güne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?