2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim ümitsizliğe kapilma rabbim seni küçük bir sinava tabi tutuyor şuan isyan etme bol bol dua et ki daha büyük sinavlar vermeyesin sadaka ver kuran dinle sürekli bu zor günler de geçicek inşallah

Çok geçmiş olsun. İyi düşün iyi olsun. Kalbine kötüyü getirme. Bakalım sonuçların çıkınca ona göre yol izleyeceksiniz zaten. İnşallah her şey yolundadır bebişiniz de sağlıkla gelir size

Bak kendinde ne guzel demissin .. ya saglikli cocukla sinanirsam diye bunun bilincinde olman guzel bisey.. lutfen uzme kendinide bebeginide insallah gececek bu zor gunlerde sen Allaha sigin sadece.. insanin anne karni degilde doguncada ayni kaderimiz bastan belli insan oglu ne oldum demicekte ne olacam demeli 7den 70e insanin basina is geliyo sen tedbirle duani et taktiri Allaha birak hersey yoluna girer ...

Sıkma canını Allah büyük bakalım neyle sonuçlanacak zaman gösterecek. Herşeyin hayırlısını dilemek lazm evladın da tabi ki. Rabbim kaldıramayacağımız yük yüklemesin bize inşallah hayırlı sağlıklı evlat olsunlar. Dilerim güzel sonuçlanır.

Ay ben de çocuğu eşimi okula gönderdim. Yatağa girdim hava kapalı içim sıkıldı kar da gelmedi daha buraya.Aylar oldu ınstagramı kaldırdım ben hamilelik psikolojisi ile biraz ara vermek istedim. Öyle iş dışında telefonda yapcak bişe yok bı sıkılıyorum ki.. Bahar gelse dışarı atsam kendimi diye iç geçiriyorum.

Hangi markayla boyadınız, ben de ilk gebelikte boyamadım ama şimdi yaşım aldı başını gitti
Marka vermek yasak sanırım tam kuralları bilmiyorum ama Trendyol da b ile başlayan en çok satan bitkisel boya var dışı beyaz kutunun ondan aldim

Canim ümitsizliğe kapilma rabbim seni küçük bir sinava tabi tutuyor şuan isyan etme bol bol dua et ki daha büyük sinavlar vermeyesin sadaka ver kuran dinle sürekli bu zor günler de geçicek inşallah
Sağol canım çok doğru diyosun çünkü ancak Allah'ın ol demesiyle olur herşey

İnşallah dua beklerim çok teşekkür ederim canım

Allah razı olsun yer gök dua inşallah herşey iyi olur sagolasun

Amin amin Allah razı olsun inşallah inşallah Rabbim imtihanımızı kolaylaştırsn

İkisine birden bakıyorum

Canım ağzından bal damlıyor inşallah inşallah
Allah çok büyük sadece dua et benim ilk cocugumda hamile olduğumu bilmeden adet sokturucu içtiğim için çocuğumun sakat rahatsız engelli böbrek sıkıntısı çekeceği vs vs denip kürtaj önerildi ama yapmadık Allah'a çok çok şükürler olsun ki sağlıklı aslan gibi doğdu oğlum şuan 4.5 yaşında içini ferah tut

hahah çürüklük değildir de vücudumuzda bir şeyler eksik ama ne eksik bilmiyorum. magnezyum kar etmiyor. düşününce 2 yıl önce doğum yaptım bu doğum tüketmiş içimde bir şeyleri, pek hazır değilmişim gebeliğe diye düşündüm. o yüzden ilk gebeliğimde hiç yaşamadığım ağrılar kramplar yaşıyorum diye düşündüm. doktora söylüyorum, 2. gebelikte daha çok ağrı olur, normaldir diye kestirip atıyor. erken doğum belirtileri olabilir mi diye endişelendiriyorum özellikle vajinada baskı ve ağrıyı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…