2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkesten duyuyorum ikinci gebelik daha zor diye ama ilk defa bir doktordan aktarım görüyorum. Benim ilk gebelikle arasında altı yıl gibi bir zaman da var ne ile ilişkilendirdi acaba ikinci gebeliğin zorluğunu?

Herkesten duyuyorum ikinci gebelik daha zor diye ama ilk defa bir doktordan aktarım görüyorum. Benim ilk gebelikle arasında altı yıl gibi bir zaman da var ne ile ilişkilendirdi acaba ikinci gebeliğin zorluğunu?
Ilkinde tazecik oluyoruz. Ikincide cocuk sorumlulugu tuketio zaten insani. Cocugu olup da hic olmadigi zamanlardaki gibi dinlenip tazelenebilen var mi

Valla gerçekten bilmiyorum ki. Diyorum ki bazen öyle ağrıyor ki işi gücü bırakıyorum, oturuyorum, zonkluyor uzun süre. acile gitmeyi bile düşünüyorum. O da diyor rahmin büyüyor, rahim ve bebek sinirlerine baskı yapıyor. e diyorum ben kızımda yaşamadım böyle ağrılar. 2. gebelikte daha çok ağrı olur zaten diyor. hangi açıdan niye diyor o kadarını bilmiyorum. sorarım bir sonraki gittiğimde.

Benim o denli yoğun değil ama yeni başladı artar mı bilmem çarşamba randevum var bakalım sorcam ben de inşallah

Ilkinde tazecik oluyoruz. Ikincide cocuk sorumlulugu tuketio zaten insani. Cocugu olup da hic olmadigi zamanlardaki gibi dinlenip tazelenebilen var mi
yok ya mümkün mü. çocuksuz hayatım varken ay hiçbir şeye zamanım yok vs diyordum ama şimdi diyorum ne çok zamanım varmış, hiç bilmiyormuşum zamanı değerlendirmeyi. şimdi kısa zamanda aynı anda kaç iş yapıyorum. zamanı bu kadar iyi kullanma yeteneğim olduğunu bebeğimle beraber öğrendim

Benim de var hep agrilarim bacak kalca agrim ayri vajina bolgesinde degil ama tam klitorisin ust tarafinda baski agri hissediyorum o ayri. Karnim surekli agriyo. Kis hamileligi cok zormus azck ususem her yerlerim agriyo oglumda hic boyle degildi

H huzurumvekizlarim canım bebeğin ölçümleri iyiyse bence bebekle ilgili bir sorum çıkmayacak içini ferah tut. Arkadaşların da söylediği gibi başka bir doktordan görüş almak belki içini rahatlatır belki de gebelik şekeri dir ama bebek iyidir Allah’ın izniyle güzel haberini verdiğinde hepimiz mutlu olacağız inşallah.

Nekadarcilekbirhayat canım iyiki paylaştım e bebekte baktığımda ikisi 100 TL idi benim oğlum bi bu emziği kabul etmişti kızıma da bunu almak istiyordum hemen alayım

Günaydın hanımlar :) umarım herşey yolundadır. Ben bu sabah tetenoz asısı vurdurdum. Aranızda olan varmı? Bir doz daha olacagım . Birde su bebek hareketlerini tam hissetsek ne kadar rahatlayacak içim. Sabırsızlıkla bekliyorum

Bende dün oldum ağrısı çok başka aynı zamanda kan verdim gebelik şekeri için falan sonuçlarım çıktı. Ay sonunda randevum doktorum anca o zaman bakar.

Bende dün oldum ağrısı çok başka aynı zamanda kan verdim gebelik şekeri için falan sonuçlarım çıktı. Ay sonunda randevum doktorum anca o zaman bakar. Eki Görüntüle 3022756
Bende tahlil verdim. Daha tam cıkmadı sanırım sonuclar. Zaten enfeksiyon filan görünüyor grip atlattııgımdan. Whatsaptan göndercem sonucları bakalım ne diyecek

Arkadaşlar prilamı bırakabilen var mı? Dün akşam yine içmemeyi deniyim dedim bugün kustum 19.haftadayım hala da kusulmaz ki ya 9 ay prilam mı içicem

Bende pleeklemsi geçirdim Allah korumis bu gebeliğinizde çok dikkat etmenizi öneririm sağlıkla gelsin minik kuzumuz
Aminnn inşallah çok teşekkür ederim aspirin kullanıyorum kilo almamaya dikkat ediyorum bol bol su tüketiyorum tuz kullanmıyorum kontrollere 15 günde bir gidiyorum önceki hamileliğimde A plus bir hastaneye gidiyordum ama doktor iyi değildi ki farkedemedi bu doktor daha tedbirli perinataloga da gidiyorum ben tedbirimi almaya çalışıyorum takdirde Allah'ın artık

Çok çok iyi yapmssn canım inşallah herşey yolunda gider suyu azalırsa yada o eğilimde olursa havuç suyu icmeni şiddetle tavsiye ederim sağlıkla gelsin inşallah

Sağlık ocağı beni 20. Haftada çağırdı aşı için. Hareket konusunda kesinlikle öyle hissetsek içiniz rahatlayacak

Çok çok iyi yapmssn canım inşallah herşey yolunda gider suyu azalırsa yada o eğilimde olursa havuç suyu icmeni şiddetle tavsiye ederim sağlıkla gelsin inşallah
İnşallah dün kontrolüm vardı 19.haftaya girmişiz normalde 18 haftalık tüp bebek tedavisi ile oldu o yüzden 1 hafta önde ilerliyor suyu normal kilosu boyu çok çok iyi dedi doktorum sizinde minnosunuz sağlıkla gelsin sizin aldığınız tedbirler var mı varsa öğrenmek isterim

Herkesin irisi farklı demek ki Allah sağlık versin sağlıkla gelsinler de gerisi boş teşekkür ederim

Evet doktor bana da boyu uzun olacak falan dedi, dediğiniz gibi olası bi erken doğum durumunda faydası olur bu durumun teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…