Ben de dediğiniz gibi yapayım içinden çıkamadım başka türlüİkisine birden bakıyorum
Minik kus Allaha emanet VELA YEUDUHU HIFZUHUMA VE HUVEL ALIYYUL AZIM iyi haberler vereceksiniz ben inanıyorumGünaydın hepinize hamişler dün yaşadığım hüznü anlatamam halada öyleyim dokunsalar ağlarım çok üzgünüm ama ilk düşündüğüm doğunca acı çekecekse hamileliğime dewam etmemek oldu hemen wazgecip pes ettim sanki şimdi biraz daha aklı selim düşünyrm Allah imtihan edecekse beni sağlıklı kucağıma werip sonradan da edebilir bunun bir kaçışı yok ki Allah'ın takdiri elbet tecelli eder inşallah iyidir minik kızım duanızı bekliyorum hepinizinama insan bir an umutsuzluğa kapılıyor gerçekten...
Ben 2li 3lü tarama yaptrmadm ama o hastalarda ense kalınlığı filan bakıldı normaldi herşey dün organlarına baktı hepsi oluşmuş normal görünüyodu bu haftalarda su fazlalıgı down sendromu şüphesiyle birleştiriliyor ama onun belirtilerije baktığımda bebeğin burnu belirgin olmuyomis ama benim bebeğimin gayet belirgin kafam çok karışık belkide hiçbir şey yoktur sadece gebelik şekeridir doktor şeker çıkarsa diyet ve insülin başlıycanı söyledi...
Karnım su fazla olduğu için normalden fazla büyük bunu farketmiştm ama hiç böyle bişi aklıma getirmemistim..
Birde şunu farkettim insan böyle birşey yaşayınca moral arıyor iyi bişi duymak istiyorum yorumlarınıza desteğinize ayrıca teşekkür ederim sevgiyle
Aynen bende de var kizim hic kullanmadı birini Avent ikili almıştım,evde deneyip tutarsa ona gore alacağım ☺Ben daha önce 2 yane almıştım başka bir marka emzik. Tutup tutamayacağın bilmediğim için alamıyorum farklı
Amin canım inşallah bende öyle umuyorum Rabbim en iyisini bilir çok teşekkür ederimMinik kus Allaha emanet VELA YEUDUHU HIFZUHUMA VE HUVEL ALIYYUL AZIM iyi haberler vereceksiniz ben inanıyorum
Haftaya carsamba olacagim ins hatta ben 5. Dozu tamamliycam kizimin hamileliginde basladim dogumdan sonra devam ettimGünaydın hanımlar :) umarım herşey yolundadır. Ben bu sabah tetenoz asısı vurdurdum. Aranızda olan varmı? Bir doz daha olacagım . Birde su bebek hareketlerini tam hissetsek ne kadar rahatlayacak içim. Sabırsızlıkla bekliyorum
rica ederim canım ben çok meraklıyımdır indirim işine kaliteliyi ucuza almayı severimH huzurumvekizlarim canım bebeğin ölçümleri iyiyse bence bebekle ilgili bir sorum çıkmayacak içini ferah tut. Arkadaşların da söylediği gibi başka bir doktordan görüş almak belki içini rahatlatır belki de gebelik şekeri dir ama bebek iyidir Allah’ın izniyle güzel haberini verdiğinde hepimiz mutlu olacağız inşallah.
Nekadarcilekbirhayat canım iyiki paylaştım e bebekte baktığımda ikisi 100 TL idi benim oğlum bi bu emziği kabul etmişti kızıma da bunu almak istiyordum hemen alayım
kuzum kod MART25 yaz sepette genel bi kod özel değil sende kullanabilirsinNe güzel uyguna almışsınız Kod alma imkanı olup kullanmayan varsa bana verebilir mi? ben de istiyorum Avent
Kız 70 e nasıl geldi bende olmuyor ben vodefonulu degilim ondan mı kikuzum aynen kızımda da kullandım tanesi 35 e geldi çok olan bişi değil :)
Hanimlar banada cinsiyet tahmini yaparmisiniz bende augstos 15de anne olacam insallahYaabizim ki de maşallah hodri meydan gözümüze soktu. Attım di buraya şov yapmış resmen demişlerdi.
benim yanağımda küçük bi tane vardı şimdi kocaman oldu rengi koyulaştıKızlar bugün dermatologa gittim, alerji oldu karnım covid sonrası olabiliyor dedi doktor ilaç verdi vs. Asıl size söyleyeceğim gebelikte yüzde lekelenme çok oluyormuş yaz kış mutlaka güneş kremi sür dedi, onda da eczanelerde satılan hamilelik için özel olan güneş kremleri var onları kullan, şapkasız yazın asla dışarı çıkma o lekelerle senelerce uğraşırsın dedi. Sizin de aklınızda olsun :)
sevindim inşallah devam eder ya şunun şurasından ne kaldı 24. haftaya :)Ewt ediyor canım henüz iptal olduğuna dair gelen bir yazı olmadı
sevindim inşallah devam eder ya şunun şurasından ne kaldı 24. haftaya :)
Canım benim üzülme sen yinede yediklerine dikkat et. Kötüyü düşünüp cagırmaKızlar çok moralim bozuk18 hafta 5 günlük bebeğim ama suyu coook fazla dedi doktor bu haftalarda bu kadar fazla olması hiç normal değilmiş yediklerine dikkat et dedi ama pek yediklerimle alakalı olduğunu düşünmüyor, bebekte bir anomali olabileceğini ima etti kan tahlili istedi 10 gün sonra tekrar çağırdı tekrar ölçecek suyunu ama doktorda şaşırdı belki gebelik şekeri olabilir dedi ama pek ihtimal wermedi dua edin iyi olalım bana günler geçmez artık hiç.....
Ciltte lekelenme galiba birazda genetik benim ilk gebeliğimde hiç olmadı şimdi ikinci gebeligim 1 ay önce covid gecirdik çok şükür yine olmadı açık tenli olmama rağmenbenim yanağımda küçük bi tane vardı şimdi kocaman oldu rengi koyulaştımaske takıyorum diye krem sürmüyordum ama hem krem hem maske, şapka herşeyi kullanacağım artık
Bende öyle yapacağım. İnşallah tutar emzik çok tatlı oluyor bebişlerdeAynen bende de var kizim hic kullanmadı birini Avent ikili almıştım,evde deneyip tutarsa ona gore alacağım ☺
Ben ilk gebeliğimde 2 doz yaptırdım 3. dozu doğumdan sonraydı yaptırmadım keşke o zaman yaptirsaydim simdi yapilmazdi tetanoz aşısının 5 yıl koruyuculuğu varmış o yüzden bu bebeğimde tek doz yapılacakGünaydın hanımlar :) umarım herşey yolundadır. Ben bu sabah tetenoz asısı vurdurdum. Aranızda olan varmı? Bir doz daha olacagım . Birde su bebek hareketlerini tam hissetsek ne kadar rahatlayacak içim. Sabırsızlıkla bekliyorum
Olmadı kendisi indirimde şu an 95 tl ondan mı acabakuzum kod MART25 yaz sepette genel bi kod özel değil sende kullanabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?