2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Minik kus Allaha emanet VELA YEUDUHU HIFZUHUMA VE HUVEL ALIYYUL AZIM iyi haberler vereceksiniz ben inanıyorum

Haftaya carsamba olacagim ins hatta ben 5. Dozu tamamliycam kizimin hamileliginde basladim dogumdan sonra devam ettim

rica ederim canım ben çok meraklıyımdır indirim işine kaliteliyi ucuza almayı severim denk geldikçe sayfaya da atarım başka şeylerde iyi günlerde kullansın minik :)

Kızlar bugün dermatologa gittim, alerji oldu karnım covid sonrası olabiliyor dedi doktor ilaç verdi vs. Asıl size söyleyeceğim gebelikte yüzde lekelenme çok oluyormuş yaz kış mutlaka güneş kremi sür dedi, onda da eczanelerde satılan hamilelik için özel olan güneş kremleri var onları kullan, şapkasız yazın asla dışarı çıkma o lekelerle senelerce uğraşırsın dedi. Sizin de aklınızda olsun :)

Yaabizim ki de maşallah hodri meydan gözümüze soktu. Attım di buraya şov yapmış resmen demişlerdi.
Hanimlar banada cinsiyet tahmini yaparmisiniz bende augstos 15de anne olacam insallah doktorumuz kiza benziyor dedi ama net garanti vermedi. Fotolara bakarmisiniz 18 haftaligiz

Eklentiler

• 20220309_113410.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 50
  • 20220309_113404.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 54
benim yanağımda küçük bi tane vardı şimdi kocaman oldu rengi koyulaştı maske takıyorum diye krem sürmüyordum ama hem krem hem maske, şapka herşeyi kullanacağım artık

Bize hiç doktor boyu uzun olacak falan demedi. normalde 16+3 ultrasona göre 16+6 çıktı 180 gram dedi ağırlığına boyu hakkında hiçbirşey söylemedi. Babası 193 ben 174 bilemedim bu çocuk kime çekecek

Canım benim üzülme sen yinede yediklerine dikkat et. Kötüyü düşünüp cagırma

benim yanağımda küçük bi tane vardı şimdi kocaman oldu rengi koyulaştı maske takıyorum diye krem sürmüyordum ama hem krem hem maske, şapka herşeyi kullanacağım artık
Ciltte lekelenme galiba birazda genetik benim ilk gebeliğimde hiç olmadı şimdi ikinci gebeligim 1 ay önce covid gecirdik çok şükür yine olmadı açık tenli olmama rağmen

Ben ilk gebeliğimde 2 doz yaptırdım 3. dozu doğumdan sonraydı yaptırmadım keşke o zaman yaptirsaydim simdi yapilmazdi tetanoz aşısının 5 yıl koruyuculuğu varmış o yüzden bu bebeğimde tek doz yapılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…