Zorunlu mu bu aşi bana da dedi bi arkadaşim vallahi ben aşi falan vurulamam valla alerjilerim azarGünaydın hanımlar :) umarım herşey yolundadır. Ben bu sabah tetenoz asısı vurdurdum. Aranızda olan varmı? Bir doz daha olacagım . Birde su bebek hareketlerini tam hissetsek ne kadar rahatlayacak içim. Sabırsızlıkla bekliyorum
Şimdi doktordan geldim çikolata yiyip gittim ona ragmen uyudu cinsiyetimiz tamamen kız herşeyi güzel dedi 206 gr olmuş. 4 lü taramaya gerek yok dedi ikili sonucuma iyi cıkmış dedi 1 hafta önden gidiyor. 1 ay sonra gel dedi.
Alerjin varsa yapmıyorlarsa o ayrı ama yapılması gerekiyor. İlk hamilelikte oldum 6-7 yıl geçti neredeyse tabi yeniden olacağım. Mart sonuna randevu verdi.Zorunlu mu bu aşi bana da dedi bi arkadaşim vallahi ben aşi falan vurulamam valla alerjilerim azar
Aa cok sagol canımmkuzum kod MART25 yaz sepette genel bi kod özel değil sende kullanabilirsin
Anne ve bebeği koruyor ameliyat sırasında tetanoz kapma olasılığına karsıZorunlu mu bu aşi bana da dedi bi arkadaşim vallahi ben aşi falan vurulamam valla alerjilerim azar
Benim de ilk bebeğimle ikinci arası 2 yaş kızımda hiç yorulmazdim ağrım olmazdı gerçi erken doğdu 32.haftada ama bu bebeğimde hep ağrım var halsizim yorgunum hep bir alt tarafa baskı var ikinci hamilelik gerçekten çok zormuşHerkesten duyuyorum ikinci gebelik daha zor diye ama ilk defa bir doktordan aktarım görüyorum. Benim ilk gebelikle arasında altı yıl gibi bir zaman da var ne ile ilişkilendirdi acaba ikinci gebeliğin zorluğunu?
Ben de çok kararsızım vurulup vurulmamakta. Kimi zararı oluyor diyor kimi de vurulması gerekiyor diyorZorunlu mu bu aşi bana da dedi bi arkadaşim vallahi ben aşi falan vurulamam valla alerjilerim azar
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin zor ama sonu çok güzel inşallahBenim de ilk bebeğimle ikinci arası 2 yaş kızımda hiç yorulmazdim ağrım olmazdı gerçi erken doğdu 32.haftada ama bu bebeğimde hep ağrım var halsizim yorgunum hep bir alt tarafa baskı var ikinci hamilelik gerçekten çok zormuş
Hepimiz saglıkla kavuşalım inşallahUykucu şirine demekki. Sağlıkla kavuşunnn
Zorunlu degil imza atip yaptirmicam diyebiliyosun.Zorunlu mu bu aşi bana da dedi bi arkadaşim vallahi ben aşi falan vurulamam valla alerjilerim azar
Aminnnn inşallah sağlıkla gelsin minnoslarRabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin zor ama sonu çok güzel inşallah
Çok çok geçmiş olsun. Kalbinizi ferah tutun bol-bol dua edin inşa Allah bir şey olmaz. Polihidramniyoz en önemli sebebi diyabetik bir anne. Gebelik şekeri olma ihtimalı yüksek. Ama dovn sendromunda pek su fazlalığı olmaz. İnternette okuyup kafanızı yormayın. Suyun Belirli oranda çok olması su fazlalığı(polihidramniyoz) kabul ediliyor. Belki cihaz doğru ölçmemiştir veya diğer arkadaşların dediği gibi önceki gebeliklerinde yaşayıp sağlam bebek dünyaya getirenlerde var. Başka bir doktora görünün. Bir kaç fikir alın.Günaydın hepinize hamişler dün yaşadığım hüznü anlatamam halada öyleyim dokunsalar ağlarım çok üzgünüm ama ilk düşündüğüm doğunca acı çekecekse hamileliğime dewam etmemek oldu hemen wazgecip pes ettim sanki şimdi biraz daha aklı selim düşünyrm Allah imtihan edecekse beni sağlıklı kucağıma werip sonradan da edebilir bunun bir kaçışı yok ki Allah'ın takdiri elbet tecelli eder inşallah iyidir minik kızım duanızı bekliyorum hepinizinama insan bir an umutsuzluğa kapılıyor gerçekten...
Ben 2li 3lü tarama yaptrmadm ama o hastalarda ense kalınlığı filan bakıldı normaldi herşey dün organlarına baktı hepsi oluşmuş normal görünüyodu bu haftalarda su fazlalıgı down sendromu şüphesiyle birleştiriliyor ama onun belirtilerije baktığımda bebeğin burnu belirgin olmuyomis ama benim bebeğimin gayet belirgin kafam çok karışık belkide hiçbir şey yoktur sadece gebelik şekeridir doktor şeker çıkarsa diyet ve insülin başlıycanı söyledi...
Karnım su fazla olduğu için normalden fazla büyük bunu farketmiştm ama hiç böyle bişi aklıma getirmemistim..
Birde şunu farkettim insan böyle birşey yaşayınca moral arıyor iyi bişi duymak istiyorum yorumlarınıza desteğinize ayrıca teşekkür ederim sevgiyle
Bende hala içiyorumArkadaşlar prilamı bırakabilen var mı? Dün akşam yine içmemeyi deniyim dedim bugün kustum19.haftadayım hala da kusulmaz ki ya 9 ay prilam mı içicem
Ben olmadım ama çağıran falan olmadı benim mi gitmem lazım bilmiyorum. Doppler cihazı ile dinliyorlar diye biliyorumKızlar selam,
Tetanoz aşınızı oldunuz mu? Beni sağlık ocağından aradılar yarın aşı için çağırdılar. bide kalbini dinleyeceklermiş. neyle dinleyecekler acaba?
Bana kalırsa prilam insanın bulantı eşiğini azaltıyor ve bağımlılık yapıyor ilk zamanlar gruptakilerin çoğunluğuna göre daha az bulantım olmasına rağmen kimi zaman uyuyamıyorum diye bazen de çalıştığım için çok kötü olmamama rağmen yutmaya başladım. İki hafta önce bırakmak istediğimde inanılmaz kötü oldum. Bir hafta on gün direndim çok şükür şuanda içmiyorum ama hala bulantılarım devam ediyor malesefBende hala içiyorumiçmediğim gün daha şiddetli kusuyorum. İlk başlarda hiç böyle değildiki
Beni ilk gebeliğimde cagirmadilar bende bilmiyordum yaptırmadım. Zararı var mı ki benim hiç bir fikrim yok ama önemli bir aşı dediklerini biliyorum sadeceZorunlu degil imza atip yaptirmicam diyebiliyosun.
Çok sağolun Allah razı olsun şeker olmasına razıyım yeterki başka bişi olmasn Rabbim daha ağırıyla imtihan etmesin inşallahÇok çok geçmiş olsun. Kalbinizi ferah tutun bol-bol dua edin inşa Allah bir şey olmaz. Polihidramniyoz en önemli sebebi diyabetik bir anne. Gebelik şekeri olma ihtimalı yüksek. Ama dovn sendromunda pek su fazlalığı olmaz. İnternette okuyup kafanızı yormayın. Suyun Belirli oranda çok olması su fazlalığı(polihidramniyoz) kabul ediliyor. Belki cihaz doğru ölçmemiştir veya diğer arkadaşların dediği gibi önceki gebeliklerinde yaşayıp sağlam bebek dünyaya getirenlerde var. Başka bir doktora görünün. Bir kaç fikir alın.
İnşallah kuzum ama işte elde değil insann bu kaygıyla iyi olamıyor geçecek inşallahCanım benim üzülme sen yinede yediklerine dikkat et. Kötüyü düşünüp cagırma
Canım hiç moralini bozma Rabbim sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallahGünaydın hepinize hamişler dün yaşadığım hüznü anlatamam halada öyleyim dokunsalar ağlarım çok üzgünüm ama ilk düşündüğüm doğunca acı çekecekse hamileliğime dewam etmemek oldu hemen wazgecip pes ettim sanki şimdi biraz daha aklı selim düşünyrm Allah imtihan edecekse beni sağlıklı kucağıma werip sonradan da edebilir bunun bir kaçışı yok ki Allah'ın takdiri elbet tecelli eder inşallah iyidir minik kızım duanızı bekliyorum hepinizinama insan bir an umutsuzluğa kapılıyor gerçekten...
Ben 2li 3lü tarama yaptrmadm ama o hastalarda ense kalınlığı filan bakıldı normaldi herşey dün organlarına baktı hepsi oluşmuş normal görünüyodu bu haftalarda su fazlalıgı down sendromu şüphesiyle birleştiriliyor ama onun belirtilerije baktığımda bebeğin burnu belirgin olmuyomis ama benim bebeğimin gayet belirgin kafam çok karışık belkide hiçbir şey yoktur sadece gebelik şekeridir doktor şeker çıkarsa diyet ve insülin başlıycanı söyledi...
Karnım su fazla olduğu için normalden fazla büyük bunu farketmiştm ama hiç böyle bişi aklıma getirmemistim..
Birde şunu farkettim insan böyle birşey yaşayınca moral arıyor iyi bişi duymak istiyorum yorumlarınıza desteğinize ayrıca teşekkür ederim sevgiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?