2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Zorunlu mu bu aşi bana da dedi bi arkadaşim vallahi ben aşi falan vurulamam valla alerjilerim azar

Uykucu şirine demekki. Sağlıkla kavuşunnn

Zorunlu mu bu aşi bana da dedi bi arkadaşim vallahi ben aşi falan vurulamam valla alerjilerim azar
Alerjin varsa yapmıyorlarsa o ayrı ama yapılması gerekiyor. İlk hamilelikte oldum 6-7 yıl geçti neredeyse tabi yeniden olacağım. Mart sonuna randevu verdi.

Herkesten duyuyorum ikinci gebelik daha zor diye ama ilk defa bir doktordan aktarım görüyorum. Benim ilk gebelikle arasında altı yıl gibi bir zaman da var ne ile ilişkilendirdi acaba ikinci gebeliğin zorluğunu?
Benim de ilk bebeğimle ikinci arası 2 yaş kızımda hiç yorulmazdim ağrım olmazdı gerçi erken doğdu 32.haftada ama bu bebeğimde hep ağrım var halsizim yorgunum hep bir alt tarafa baskı var ikinci hamilelik gerçekten çok zormuş

Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin zor ama sonu çok güzel inşallah

Çok çok geçmiş olsun. Kalbinizi ferah tutun bol-bol dua edin inşa Allah bir şey olmaz. Polihidramniyoz en önemli sebebi diyabetik bir anne. Gebelik şekeri olma ihtimalı yüksek. Ama dovn sendromunda pek su fazlalığı olmaz. İnternette okuyup kafanızı yormayın. Suyun Belirli oranda çok olması su fazlalığı(polihidramniyoz) kabul ediliyor. Belki cihaz doğru ölçmemiştir veya diğer arkadaşların dediği gibi önceki gebeliklerinde yaşayıp sağlam bebek dünyaya getirenlerde var. Başka bir doktora görünün. Bir kaç fikir alın.

Kızlar selam,

Tetanoz aşınızı oldunuz mu? Beni sağlık ocağından aradılar yarın aşı için çağırdılar. bide kalbini dinleyeceklermiş. neyle dinleyecekler acaba?

Bende hala içiyorum içmediğim gün daha şiddetli kusuyorum. İlk başlarda hiç böyle değildiki
Bana kalırsa prilam insanın bulantı eşiğini azaltıyor ve bağımlılık yapıyor ilk zamanlar gruptakilerin çoğunluğuna göre daha az bulantım olmasına rağmen kimi zaman uyuyamıyorum diye bazen de çalıştığım için çok kötü olmamama rağmen yutmaya başladım. İki hafta önce bırakmak istediğimde inanılmaz kötü oldum. Bir hafta on gün direndim çok şükür şuanda içmiyorum ama hala bulantılarım devam ediyor malesef

Çok sağolun Allah razı olsun şeker olmasına razıyım yeterki başka bişi olmasn Rabbim daha ağırıyla imtihan etmesin inşallah genel kan tahlilleri yaptrcam haftaya onun sonucuna göre birşeyler olacaktır başka doktor detaylı ultrason ve hepsini düşünüyorum dua edin inşallah

Canım hiç moralini bozma Rabbim sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah benim insülin direncim olduğu için 16. haftada şeker yüklemesi istedi doktorum tedbir amaçlı ben 5 saatlik açlıkla yaptım ilk saat biraz yüksek çıktı doktorum diyetisyene yönlendirdi üstelik kilomda yok şekerli hiçbir şey tüketmem canım istemez hamur işi ayda bir defa tüketirim ama yinede riskim var dikkat ediyorum o yüzden sizinde büyük ihtimalle şekeriniz yüksektir kendinizide bebeğinizi de strese sokmayın içinizi ferah tutun herşey güzel olacak Allah'ın izniyle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…