2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bağımlılık yaptığını bende artık düşünmeye başladım. İlk başlarda 2tane alıyordum. Şimdi 1tane alıyorum. Ama bırakınca her yediğimi çıkarır oldum 7-8cı haftalarda sadece akşamları kusardım. yarım yarımmı alsam sonra bıraksam.

Dualarımız sizinle İyi düşünün iyi olsun doktorunuzun korkuttuğu gibi bir şey olmaz inşa Allah

Canım ıslak mendili simdiden alsam nasıl olur sence? 5 ayda kurur mu? 194 tl ye geliyo pampersın 9 tanesi yanı tanesi 21 küsüre geliyor suan marketlerde falan cok pahalı
Nerede kuzum ben de pampers alıcam kızımda erkenden almıştım hiç kurumuyor kuzum ağzını açmayınca bişe olmuyo

Günaydın kizlar dehşet bir boğaz agrisi ve yutkunmada bilr zorlukla uyandim
Çok geçmiş olsun covid olma ihtimaliniz var benimde 2 ay önce çok şiddetli boğaz ağrım oldu eşim kızım ben covid olduk benim sadece boğaz ağrım oldu halada devam ediyor eşim ve kızım ağır atlattı ama onların tamamen geçti o yüzden test yaptırın

Benim ilk gebelikte böyle şeyler hiç olmazdı ama ikinci bebekte çok oluyor özellikle baskı yapıyor çok yorulursam ağrılarım artıyor dün muayenede doktor normal dedi çok ağrın olursa uzan ya da duş al dedi belki size de faydası olur diye paylaşmak istedim

benim yanağımda küçük bi tane vardı şimdi kocaman oldu rengi koyulaştı maske takıyorum diye krem sürmüyordum ama hem krem hem maske, şapka herşeyi kullanacağım artık
Ben hep evdeyim diye sürmüyordum ama artık bir krem alıp sürücem evim güneşli oluyor Bu hamilelik döneminde her şeye dikkat etmek lazım herhalde zor :)

Merhaba benim ikinci hamileliğim tüp bebek birde yaşım 37 o yüzden 2'li tarama yapsaydım yaşımdan dolayı riskli çıkacaktı bende fetal DNA testi yaptırdım 450 dolara biraz masraflı ama çok şükür Rabbime içimiz rahatladı ve test sonucuna göre 11.haftada cinsiyeti de öğrendik şuan 18 haftalık hamileyim ama 19 haftalık gözüküyor 22.haftada detaylı USG yaptıracağız nasip olursa inşallah detaylı USG yaptırırsıniz perinatalog zaten size 4'lu tarama onerirse ona göre yaptırırsıniz sağlıkla gelsin minnaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…