- 2 Ağustos 2021
- 1.370
- 986
- 73
- 30
Bağımlılık yaptığını bende artık düşünmeye başladım. İlk başlarda 2tane alıyordum. Şimdi 1tane alıyorum. Ama bırakınca her yediğimi çıkarır oldumBana kalırsa prilam insanın bulantı eşiğini azaltıyor ve bağımlılık yapıyor ilk zamanlar gruptakilerin çoğunluğuna göre daha az bulantım olmasına rağmen kimi zaman uyuyamıyorum diye bazen de çalıştığım için çok kötü olmamama rağmen yutmaya başladım. İki hafta önce bırakmak istediğimde inanılmaz kötü oldum. Bir hafta on gün direndim çok şükür şuanda içmiyorum ama hala bulantılarım devam ediyor malesef
İyi yapmışsın canımmm valla değerlendirilir yani :)Aa cok sagol canımmchicco banyo süngeri aldım bende 55 tlye geldi
Dualarımız sizinleÇok sağolun Allah razı olsun şeker olmasına razıyım yeterki başka bişi olmasn Rabbim daha ağırıyla imtihan etmesin inşallahgenel kan tahlilleri yaptrcam haftaya onun sonucuna göre birşeyler olacaktır başka doktor detaylı ultrason ve hepsini düşünüyorum dua edin inşallah
Kuzum büyük yaz benim yazdığım gibiBen ilk gebeliğimde 2 doz yaptırdım 3. dozu doğumdan sonraydı yaptırmadım keşke o zaman yaptirsaydim simdi yapilmazdi tetanoz aşısının 5 yıl koruyuculuğu varmış o yüzden bu bebeğimde tek doz yapılacak
Canım ıslak mendili simdiden alsam nasıl olur sence? 5 ayda kurur mu? 194 tl ye geliyo pampersın 9 tanesi yanı tanesi 21 küsüre geliyor suan marketlerde falan cok pahalıİyi yapmışsın canımmm valla değerlendirilir yani :)
Nerede kuzum ben de pampers alıcam kızımda erkenden almıştım hiç kurumuyor kuzum ağzını açmayınca bişe olmuyoCanım ıslak mendili simdiden alsam nasıl olur sence? 5 ayda kurur mu? 194 tl ye geliyo pampersın 9 tanesi yanı tanesi 21 küsüre geliyor suan marketlerde falan cok pahalı
Çok geçmiş olsun covid olma ihtimaliniz var benimde 2 ay önce çok şiddetli boğaz ağrım oldu eşim kızım ben covid olduk benim sadece boğaz ağrım oldu halada devam ediyor eşim ve kızım ağır atlattı ama onların tamamen geçti o yüzden test yaptırınGünaydın kizlar dehşet bir boğaz agrisi ve yutkunmada bilr zorlukla uyandim
Ahh inşallah çok teşekkür ederimDualarımız sizinleİyi düşünün iyi olsun doktorunuzun korkuttuğu gibi bir şey olmaz inşa Allah
Küçük yazdığımin farkında değildim kusuruma bakmayın yaziyi birazda koyulastirdimKuzum büyük yaz benim yazdığım gibi
Ayyyy ben yanlış etiket yapmışım kuzum benim kusura bakmaKüçük yazdığımin farkında değildim kusuruma bakmayın yaziyi birazda koyulastirdim
Benim ilk gebelikte böyle şeyler hiç olmazdı ama ikinci bebekte çok oluyor özellikle baskı yapıyor çok yorulursam ağrılarım artıyor dün muayenede doktor normal dedi çok ağrın olursa uzan ya da duş al dedi belki size de faydası olur diye paylaşmak istedimOndan degildir ya. Sanirim uzanmak gerekiyor. Kemikler doguma hazirlaniyor diye genisliyor, agirlik merkez sistemi degisiyor, bebek agirlasip sinirlere baski uyguluyor. Ben ayagimla ici dolu camasir sepetini ittirdim. O zamam fark ettim. Zor bir hareket yapinca pelvik kemigim zonkluyor. Cok ayakta durup is yapjncq basliyor dinlenjnce geciyor. Siz de bol bol su icip uzanin.
Not): Ahaha adin degisince yabanci sandim. Bu arada ayva buldum. Mujdemi isterim. Yarin yicem ben de
Canım büyük harf ile kodu yazmayı denesene bir küçük olunca kabul etmiyoOlmadı kendisi indirimde şu an 95 tl ondan mı acaba
en başından beri ben hiç gitmedim hep onlar aradı beniBen olmadım ama çağıran falan olmadı benim mi gitmem lazım bilmiyorum. Doppler cihazı ile dinliyorlar diye biliyorum
YaaAyyyy ben yanlış etiket yapmışım kuzum benim kusura bakmabaşka bir arkadaşa yazacaktım onu kod girememişti
Merhaba, Vodafone yanımdaya baktım 95.99 fiyatı artmış olabilir mi?Kızlar vodafone yanımda da avent indirimle 70 tl oluyo kargo ile ilgileniyorsanızEki Görüntüle 3022715
Vodafone de e bebekte gene e bebeğe özel 25 tl kod var kuzumNerede kuzum ben de pampers alıcam kızımda erkenden almıştım hiç kurumuyor kuzum ağzını açmayınca bişe olmuyo
Ayyy sanırım bana dediniz ama büyük harfle de yazınca kabul etmedi uygulamasını mı indirmek lazım anlamadım ya da zaten indirime girdi diye olmadı.Ayyyy ben yanlış etiket yapmışım kuzum benim kusura bakmabaşka bir arkadaşa yazacaktım onu kod girememişti
bu arada vodafoneli değilim ebebek internet sayfasından deniyorumAyyy sanırım bana dediniz ama büyük harfle de yazınca kabul etmedi uygulamasını mı indirmek lazım anlamadım ya da zaten indirime girdi diye olmadı.
Ben hep evdeyim diye sürmüyordum ama artık bir krem alıp sürücem evim güneşli oluyor Bu hamilelik döneminde her şeye dikkat etmek lazım herhalde zor :)benim yanağımda küçük bi tane vardı şimdi kocaman oldu rengi koyulaştımaske takıyorum diye krem sürmüyordum ama hem krem hem maske, şapka herşeyi kullanacağım artık
Merhaba benim ikinci hamileliğim tüp bebek birde yaşım 37 o yüzden 2'li tarama yapsaydım yaşımdan dolayı riskli çıkacaktı bende fetal DNA testi yaptırdım 450 dolara biraz masraflı ama çok şükür Rabbime içimiz rahatladı ve test sonucuna göre 11.haftada cinsiyeti de öğrendik şuan 18 haftalık hamileyim ama 19 haftalık gözüküyor 22.haftada detaylı USG yaptıracağız nasip olursa inşallah detaylı USG yaptırırsıniz perinatalog zaten size 4'lu tarama onerirse ona göre yaptırırsıniz sağlıkla gelsin minnaklarselam kizlar bugun ikii testimizin sonucu icin aradi drum sonucumuz normal cikmis ama yasim 36 oldugu icin 4 lu testide onerdi ama yaptirmayi dusunmuyorum direk ayrintili usg giricem ne guzel herkesin cinsiyetleri belli olmus bizimki % 70 kiz demisti bizde baya benimsedik ama bakalim cinsiyetini ogrenenler sizde degisme oldumu yoksa drlarinizin tahminleri tuttumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?