2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkesin usulü farklı valla ben akşamları iki alıyordum pat diye bıraktım canıma tak etti çünkü ... Bıraktığım ilk 4-5 gün çok kötüydü nefes almak bile ölümdü. Şuanda sürekli mide bulantısı hali var ama bariz öğürme çıkarma çok şükür yok belki doğuma kadar bu hal olacak ama kullanıp bağımlı olmak da istemedim. Bariz çok kötü istifra etmeye devam etseydim heralde pes ederdim

Alerjin varsa yapmıyorlarsa o ayrı ama yapılması gerekiyor. İlk hamilelikte oldum 6-7 yıl geçti neredeyse tabi yeniden olacağım. Mart sonuna randevu verdi.
Aşı alerjim var benim antibiyotik alerjim de var var allah var
Anne ve bebeği koruyor ameliyat sırasında tetanoz kapma olasılığına karsı
İnsallah birsey olmaz doktorumla bu konuyu konuşayim gidince
Ben de çok kararsızım vurulup vurulmamakta. Kimi zararı oluyor diyor kimi de vurulması gerekiyor diyor
Ben aşidan alerji olup hastanede yatmistim ilkokulda ondan beri aşi olmadim
Zorunlu degil imza atip yaptirmicam diyebiliyosun.
Aa çok iyi
Teşekkür ederim 2 yil.önce olmuştum bir daha asla zor durumda kalmadigim sürece o lanet çubugu burnuma sokturmam iğrenç bisey zaten evden cikmiyorum test yaptirsam nolcak sanki

Bişey sorucam bahsettiginiz ilaç prilam mi

Beni ilk gebeliğimde cagirmadilar bende bilmiyordum yaptırmadım. Zararı var mı ki benim hiç bir fikrim yok ama önemli bir aşı dediklerini biliyorum sadece
Ben ilkinde 2 doz yaptirdim gebelik sonrasi 5 e tamamladim smdi asi falan gerekmiyomus bana. Onemli bi asi tabi ki. Ben genel olarak tum asilari yapturma taraftariyim. Ama mecburi mi degil

Öyle mi geçmiş olsun, iyi maşallah çabuk toparlamış minnoş benim ki de 2550 gr doğmuştu enfeksiyonu vardı 1 hafta kaldı şükür kurtuldu enfeksiyondan, hastaneden çıkarırken 2400 Dü sonra hızlı toparladı bizim ki de.. O korku var ama yine erken doğum olursa diye, benimkinin herhangi bi sebebini de bulamadılar niye erken olduğuna dair bi anda suyum gelmişti 33+2 geceden..
Günaydın kizlar dehşet bir boğaz agrisi ve yutkunmada bilr zorlukla uyandim
Geçmiş olsun ıhlamur falan için inş geçer hemen..

Ben ilkinde 2 doz yaptirdim gebelik sonrasi 5 e tamamladim smdi asi falan gerekmiyomus bana. Onemli bi asi tabi ki. Ben genel olarak tum asilari yapturma taraftariyim. Ama mecburi mi degil
Herhangi kötü bir ihtimal durumunda geri dönüşü zor şeyler ortaya çıkıyormuş şimdi ben de yaptırmak istiyorum umarım alerji yan etki vs olmaz

Çok teşekkürler bogazin iyi cok sukur qma asla nefes alamiyorum burnum tikali serum fizyolojik deneyecegim simdi

Çok teşekkürler bogazin iyi cok sukur qma asla nefes alamiyorum burnum tikali serum fizyolojik deneyecegim simdi
Çok geçmiş olsun boğazların için bal zencefil limon bana çok iyi geliyordu öneririm. Burun tıkanıklığı için şırınga ile burun deliklerime sulandırdığım ev sirkesi gönderiyordum her iki buruna ikişer şırınga dolusu. Benim bir ara duvar olmuştu burnum.

Ne güzel Rabbimin imtihanı karşısında ne güzel sabretmissin maaşaallah Rabbim evladınada sanada güzel ömürler wersin inşallah iyi olur benim içinde herşey

Kizlar dolap uygulamasinda bir bayan gösterdi arkadaşim h&m marka etiketli ürünleri uyguna veriyor ven baya bişey aldim muhtemelen orda outlet bölümünde falan calisan birisi ilgilenen olursa atabilirim

Ayy bende transfer öncesi yaptırdım gerçekten çok kötüydü sonrası eşim yaptırdı biz yaptırmadık biz temasliydik aynı belirtileri gösterdik hamilelikte zaten sadece parol kullanıyorsunuz bol bol su ve sıvı birde c vitamini almak gerekiyor benim doktorum c vitaminini meyve olarak al ilaç olarak almanı istemiyorum demişti ateşin çıkarsa muhakkak hastaneye gitmen gerekli dedi covid bazı hamilelerde erken doğuma sebebiyet veriyor Allah korusun

Çok geçmiş olsun Rabbim o günleri bir daha yaşatmasın inşallah perinataloga gidiyor musunuz ben 2 ayda bir perinataloga gidiyorum muayene olarak da profa gidiyorum korkuyorum ama benimki belliydi preeklampsi geçirdim şuan aspirin kullanıyorum 31.haftaya kadar bir tane bile sıkıntı yaşamadım bir anda tansiyonum 19'a yükseldi 32. haftada almak zorunda kaldılar üstelik çok iyi bir hastaneye gidiyordum ama doktor farketmedi şuan biraz daha tedbirliyim arada farklı bir doktora da gidiyorum sizde tek doktorla kalmayın ama muhakkak bir perinataloga gidin sağlıkla gününde gelsin yavrunuz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…