Herkesin usulü farklı valla ben akşamları iki alıyordum pat diye bıraktım canıma tak etti çünkü ... Bıraktığım ilk 4-5 gün çok kötüydü nefes almak bile ölümdü. Şuanda sürekli mide bulantısı hali var ama bariz öğürme çıkarma çok şükür yok belki doğuma kadar bu hal olacak ama kullanıp bağımlı olmak da istemedim. Bariz çok kötü istifra etmeye devam etseydim heralde pes ederdimBağımlılık yaptığını bende artık düşünmeye başladım. İlk başlarda 2tane alıyordum. Şimdi 1tane alıyorum. Ama bırakınca her yediğimi çıkarır oldum7-8cı haftalarda sadece akşamları kusardım. yarım yarımmı alsam sonra bıraksam.
Aşı alerjim var benim antibiyotik alerjim de var var allah varAlerjin varsa yapmıyorlarsa o ayrı ama yapılması gerekiyor. İlk hamilelikte oldum 6-7 yıl geçti neredeyse tabi yeniden olacağım. Mart sonuna randevu verdi.
İnsallah birsey olmaz doktorumla bu konuyu konuşayim gidinceAnne ve bebeği koruyor ameliyat sırasında tetanoz kapma olasılığına karsı
Ben aşidan alerji olup hastanede yatmistim ilkokulda ondan beri aşi olmadimBen de çok kararsızım vurulup vurulmamakta. Kimi zararı oluyor diyor kimi de vurulması gerekiyor diyor
Aa çok iyiZorunlu degil imza atip yaptirmicam diyebiliyosun.
Teşekkür ederim 2 yil.önce olmuştum bir daha asla zor durumda kalmadigim sürece o lanet çubugu burnuma sokturmamÇok geçmiş olsun covid olma ihtimaliniz var benimde 2 ay önce çok şiddetli boğaz ağrım oldu eşim kızım ben covid olduk benim sadece boğaz ağrım oldu halada devam ediyor eşim ve kızım ağır atlattı ama onların tamamen geçti o yüzden test yaptırın
Bişey sorucam bahsettiginiz ilaç prilam miHerkesin usulü farklı valla ben akşamları iki alıyordum pat diye bıraktım canıma tak etti çünkü ... Bıraktığım ilk 4-5 gün çok kötüydü nefes almak bile ölümdü. Şuanda sürekli mide bulantısı hali var ama bariz öğürme çıkarma çok şükür yok belki doğuma kadar bu hal olacak ama kullanıp bağımlı olmak da istemedim. Bariz çok kötü istifra etmeye devam etseydim heralde pes ederdim
Ben ilkinde 2 doz yaptirdim gebelik sonrasi 5 e tamamladim smdi asi falan gerekmiyomus bana. Onemli bi asi tabi ki. Ben genel olarak tum asilari yapturma taraftariyim. Ama mecburi mi degilBeni ilk gebeliğimde cagirmadilar bende bilmiyordum yaptırmadım. Zararı var mı ki benim hiç bir fikrim yok ama önemli bir aşı dediklerini biliyorum sadece
Olmaz canım vodefone yanımda uygılaması indiriceksin üyelik acıcanorda e bebek satıcı olarak var hepsiburada vs gibi yapmıslar.bu arada vodafoneli değilim ebebek internet sayfasından deniyorum
Öyle mi geçmiş olsun, iyi maşallah çabuk toparlamış minnoşBenimde kızım 32.haftada doğdu erkenci kuşum ilk başlarda önde gidiyordu birden beslenememeye başladı preeklampsi geçiriyordum doktorum da farketmedi erken doğdu kilosu 1600 gr'di sonra 1350 kg'a düştü 10 gün kuvezde kaldı ama ben iylesemedigim için kalmak zorunda kaldı kilosunu 4_5 günde tamamlamıştı çok şükür Rabbime bir sıkıntımız olmadı şimdiki hamileliğimde bebeğim 1 hafta önde gidiyormus bugün ogrendik 19 haftalık 250 Gr
Geçmiş olsun ıhlamur falan için inş geçer hemen..Günaydın kizlar dehşet bir boğaz agrisi ve yutkunmada bilr zorlukla uyandim
Herhangi kötü bir ihtimal durumunda geri dönüşü zor şeyler ortaya çıkıyormuş şimdi ben de yaptırmak istiyorum umarım alerji yan etki vs olmazBen ilkinde 2 doz yaptirdim gebelik sonrasi 5 e tamamladim smdi asi falan gerekmiyomus bana. Onemli bi asi tabi ki. Ben genel olarak tum asilari yapturma taraftariyim. Ama mecburi mi degil
Çok teşekkürler bogazin iyi cok sukur qma asla nefes alamiyorum burnum tikali serum fizyolojik deneyecegim simdiÖyle mi geçmiş olsun, iyi maşallah çabuk toparlamış minnoşbenim ki de 2550 gr doğmuştu enfeksiyonu vardı 1 hafta kaldı şükür kurtuldu enfeksiyondan, hastaneden çıkarırken 2400 Dü sonra hızlı toparladı bizim ki de.. O korku var ama yine erken doğum olursa diye, benimkinin herhangi bi sebebini de bulamadılar niye erken olduğuna dair bi anda suyum gelmişti 33+2 geceden..
Geçmiş olsun ıhlamur falan için inş geçer hemen..
Evet prilamBişey sorucam bahsettiginiz ilaç prilam mi
Ne güzel aktiflermis beni bir kere aradılar sonrası yok. Yarın bir gideyim bakalımen başından beri ben hiç gitmedim hep onlar aradı beni
Çok geçmiş olsun boğazların için bal zencefil limon bana çok iyi geliyordu öneririm. Burun tıkanıklığı için şırınga ile burun deliklerime sulandırdığım ev sirkesi gönderiyordum her iki buruna ikişer şırınga dolusu. Benim bir ara duvar olmuştu burnum.Çok teşekkürler bogazin iyi cok sukur qma asla nefes alamiyorum burnum tikali serum fizyolojik deneyecegim simdi
Ne güzel Rabbimin imtihanı karşısında ne güzel sabretmissin maaşaallah Rabbim evladınada sanada güzel ömürler wersin inşallah iyi olur benim içinde herşeyAllah çok büyük sadece dua et benim ilk cocugumda hamile olduğumu bilmeden adet sokturucu içtiğim için çocuğumun sakat rahatsız engelli böbrek sıkıntısı çekeceği vs vs denip kürtaj önerildi ama yapmadık Allah'a çok çok şükürler olsun ki sağlıklı aslan gibi doğdu oğlum şuan 4.5 yaşında içini ferah tut
İndirim kuponu da girmen gerekiyo canım MART25 yaz büyük şekilde 70oluyoMerhaba, Vodafone yanımdaya baktım 95.99 fiyatı artmış olabilir mi?
Yok canım bende de 95 ti kuponu girince düşüyo 70 e sen de neden olmadı anlamadım janna da yaptı çünküAyyy sanırım bana dediniz ama büyük harfle de yazınca kabul etmedi uygulamasını mı indirmek lazım anlamadım ya da zaten indirime girdi diye olmadı.
Ay hadi görmedim bi koşup bakıyorumVodafone de e bebekte gene e bebeğe özel 25 tl kod var kuzum
Bende kullaniyorum da cidden bagimlilik mi yapiyor muş vu aksam icmeyip denicem korktum yaEvet prilam
Yok canım vodafonun uygulamasından yapman gerekbu arada vodafoneli değilim ebebek internet sayfasından deniyorum
Aşı alerjim var benim antibiyotik alerjim de var var allah var
İnsallah birsey olmaz doktorumla bu konuyu konuşayim gidince
Ben aşidan alerji olup hastanede yatmistim ilkokulda ondan beri aşi olmadim
Aa çok iyi
Teşekkür ederim 2 yil.önce olmuştum bir daha asla zor durumda kalmadigim sürece o lanet çubugu burnuma sokturmamiğrenç bisey zaten evden cikmiyorum test yaptirsam nolcak sanki
Çok geçmiş olsun Rabbim o günleri bir daha yaşatmasın inşallahÖyle mi geçmiş olsun, iyi maşallah çabuk toparlamış minnoşbenim ki de 2550 gr doğmuştu enfeksiyonu vardı 1 hafta kaldı şükür kurtuldu enfeksiyondan, hastaneden çıkarırken 2400 Dü sonra hızlı toparladı bizim ki de.. O korku var ama yine erken doğum olursa diye, benimkinin herhangi bi sebebini de bulamadılar niye erken olduğuna dair bi anda suyum gelmişti 33+2 geceden..
Geçmiş olsun ıhlamur falan için inş geçer hemen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?