Ciltte lekelenme galiba birazda genetik benim ilk gebeliğimde hiç olmadı şimdi ikinci gebeligim 1 ay önce covid gecirdik çok şükür yine olmadı açık tenli olmama rağmen
İyi akşamlar, bugün kontrol günümüzdü. Beyfendi sırtını dönmüş başını da gömmüş hiçbir şey göstermedi bize :) doktorla tetanoz aşısını konuştuk bana 20-24 haftalarda yapman daha iyi olur dedi. Bu haftaları bekleyeniniz var mı yada böyle söyleyen doktor? Ablamda 1 ay önce doğum yaptı o da 18. Haftada olmuştu. Beklesem mi olsam mı bilemedim
Hamilelikte vücutta oluşan çatlaklar da genetik annemde ablamda da leke ve çatlak oluşmadı bizler baya açık tenliyiz ama esmer olan yegenimin yüzünde çok fazla leke oldu maalesef ama doğumdan 1 yıl sonra geçti
İyi akşamlar, bugün kontrol günümüzdü. Beyfendi sırtını dönmüş başını da gömmüş hiçbir şey göstermedi bize :) doktorla tetanoz aşısını konuştuk bana 20-24 haftalarda yapman daha iyi olur dedi. Bu haftaları bekleyeniniz var mı yada böyle söyleyen doktor? Ablamda 1 ay önce doğum yaptı o da 18. Haftada olmuştu. Beklesem mi olsam mı bilemedim
Ben kızımda iki doz tetanoz aşısı oldum arada 5 yıl geçmediği için (5 yıl koruyuculuğu varmış) 3. dozu 24. haftada olmamı istedi doktorum hatta tetanoz aşısından en az 2 hafta sonrada covid aşısı olmamı istedi
Ben ilk gebeliğimde 2 doz yaptırdım 3. dozu doğumdan sonraydı yaptırmadım keşke o zaman yaptirsaydim simdi yapilmazdi tetanoz aşısının 5 yıl koruyuculuğu varmış o yüzden bu bebeğimde tek doz yapılacak
Beni ne arayan ne soran var tetonozu kizimda 5 snee once vuruldum koruyormus hala nasil oluyosa vurmadilar .. kalp icinde aramadilar .. Allaha emant gidiyoruz .. doktor muanemde nisanin ilk haftasina kaldi Allahtan tahlillerim iyi bebegimin hareketide varda ordan biraz rahat nesef aliyorum
Malta'da tetanoz asisi vurulmuyor. Sanirim tum Avrupa'da durum oyle. Tetanoz asisina artik doğumda son derece steril aletlerle operasyon yapildigi icin gerek yok diyen Turk doktorlari da var ama sanirim Saglik Bakanligi eski usul zorunlu tutuyormus.
Ben bıraktım prilam i. Suanda aktif bir mide bulantısı var doğru dürüst yemek yiyemiyorum ama hiç yiyememe durumunda olmadığım için şükrediyorum. İki haftadır mide yanması bende yaşıyorum ama turşuya çok düştüğüm için yanma olduğunu düşünüyordum açıkçası. Çünkü ilk hamileliğimde altı ayi geçmişti başladığında. Sol tarafa yatmayı ben de bir deneyim
Bence bunda bir yanlışlık var aile hekiminize tekrar sorun benim kızım 27 aylık bana 5 yıl geçmediği için dendi kendi muayene doktoruma sordum 5 yıl geçmezse ilk 2 doza gerek yok dedi 3. doz yeterli dedi
Ben bıraktım prilam i. Suanda aktif bir mide bulantısı var doğru dürüst yemek yiyemiyorum ama hiç yiyememe durumunda olmadığım için şükrediyorum. İki haftadır mide yanması bende yaşıyorum ama turşuya çok düştüğüm için yanma olduğunu düşünüyordum açıkçası. Çünkü ilk hamileliğimde altı ayi geçmişti başladığında. Sol tarafa yatmayı ben de bir deneyim
Benim zaten normaldede vardi mide yanmam aci su gelmesi falan hamilelikte iyice artiyo benim zmani geldi anami aglatir artik.. sol tarafa yatinxa gercekten cok faydasi oluyo ilaca var daha bitince almicam bnde yazdirmamsa doktora icimden kokuyo sanki ilac