2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bence bunda bir yanlışlık var aile hekiminize tekrar sorun benim kızım 27 aylık bana 5 yıl geçmediği için dendi kendi muayene doktoruma sordum 5 yıl geçmezse ilk 2 doza gerek yok dedi 3. doz yeterli dedi
Ama benim dozlarimda tam o yuzden dusmuyorum uzerne bakalim haftaya ugrucam bi kizim icin onuda tekrar sorarim

Asi takviminde var ama zorunlu degil. Zorunlu hic bi asi yok canim

Ama benim dozlarimda tam o yuzden dusmuyorum uzerne bakalim haftaya ugrucam bi kizim icin onuda tekrar sorarim
Tam dozları yapılsaydı yine bana koruyuculuğu 5 yıl denildi canım doktorumda öyle söyledi ama her doktorun düşüncesi farklı oluyor yine teyit ettirmekte fayda var bazı doktorlar tetanoz aşısını gerekli bile görmüyor

Mide yanması bende de vardı ama bu kadar yoğun ağza acı su gelmesi durumunu yaşamıyordum. İlkinde gaviscom ve rennie ile durmustum. Gazamiz mübarek olsun toptan

20.haftada yapılan detaylı ultrasonu mu diyorsun? Ben yaptıracağım, bebeğim hakkında bilgi alma imkanım varken gerekli olduğunu düşünüyorum
Ben de yaptıracağım. 19+3'e randevu aldım. Sizlerin kaçıncı haftada yaptıracağını merak ettim. İlk iki çocuğumda 20.haftadan sonra yaptırmıştım. Radyolog yapmıştı. Şimdiki doktorum özellikle 19-20 arası yaptır, dedi. Önerdiği bir perinatolog var. Ona gideceğim. İstersen radyoloğa da gidebilirsin, dedi gerçi.

Elenatal 2 verdi doktorum. 26.haftada denir baslayacagiz demişti, haftaya randevum var belli olur
Sizin kullandığınız vitaminde demir de var büyük ihtimalle eksik olursa sonrasında demir başlayacaktır bende demir( ferrum fort) d-vitamini( d-calofer), vitalea multivitamin kullanıyorum

Benim bebeğim 18 haftalık ama 19 +2 gün gözüküyor 3 hafta sonrasına perinataloga randevu aldım yani 22.haftada detaylı USG yaptıracağım

Benim bebeğim 18 haftalık ama 19 +2 gün gözüküyor 3 hafta sonrasına perinataloga randevu aldım yani 22.haftada detaylı USG yaptıracağım
Benim bebeğim de 16+3'te 17+5 görünüyordu ama bunun bir önemi yok diye biliyorum randevu alırken. Yine son adete göre randevuyu alıyoruz. O yüzden normal gününe göre aldım. Bebeğim önde olduğu için mi ısrarla 19 haftan dolunca git, dedi acaba doktorum.

Demir ilacı bende kabızlık yapıyor ama mecburen almak zorunda kalıyorum
Hemoglobin bir yere kadar idare ediyor ama depolar boşsa sıkıntı. Doğumda çok kan gidiyor. 12 hgb ile doğuma girip 10'la çıkmıştım. Depoların dolu olması lazım. Benim hemoglobinim 13,5 ama ferritinim 5 maalesef.

19 hafta dolunca 20. hafta oluyor sizin detaylı 18_23.haftalarda bakılıyor yani tam zamanlı gönderiyor kafanıza takacaginiz bir durum yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…