Ben kovid degilim bence sadece burnum tikali ve bogazim aciyodu dün her haltta kovidden süphelenir oldukAyy bende transfer öncesi yaptırdım gerçekten çok kötüydü sonrası eşim yaptırdı biz yaptırmadık biz temasliydik aynı belirtileri gösterdik hamilelikte zaten sadece parol kullanıyorsunuz bol bol su ve sıvı birde c vitamini almak gerekiyor benim doktorum c vitaminini meyve olarak al ilaç olarak almanı istemiyorum demişti ateşin çıkarsa muhakkak hastaneye gitmen gerekli dedi covid bazı hamilelerde erken doğuma sebebiyet veriyor Allah korusun
zeynpbo Profil sayfası & Dolap.com linki buA çok iyiymiş, ben bakabilirim hm nin ürünlerini seviyorum.. Bilgileri atarsanız sevinirim
Amin sağolun inş, size de kimseye yaşatmasın erkan doğum veya riskini bile.. Ben de o dönem hiç bir sıkıntı yaşamadım suyum gelene kadar, özelde ayda bir devlete de ara ara gidiyordum dr larda herhangi bir sıkıntı farketmedi.. Bazı erken doğumlar sebepsiz oluyormuş daha doğrusu sebebi tespit edilemiyormuş..
Şuan da perinatolog a gitmiyorum doğum yaptığım eski dr ma gidiyorum özelde, bundan önce kalp durması ile kürtaj olduğum için coraspirin verdi bi sıkıntı görünmüyor ama tedbir amaçlı dedi.. bi yandan da devlete gidiyorum yine.. Perinatolog a ayrıntılı için gittiğim de konuşurum diye aklımda şimdilik durumu anlatıp sürekli takibe gerek varmı danışıcam bi..
Amin inş vaktinde sağlıkla kucağımıza alalım
Bana dr 20 ya da 21 haftada gitmemi dedi ben de ona göre alacağım randevuyu..
Bi yerde son 10 yılda yapılmadıysa yapılması gerekiyor diye okumuştum ama nerde okudum ne derece doğru hatırlamıyorum..
Bir de bugün takip ettiğim iyi bir kadın doğum dr a sordum bu aşıyı o da hayatınızda hiç yaptırmadıysanız olun dedi..
Kendi dr da tarlada doğum yapmıcaksım ya herşey steril artık hiç gerek yok dedi:)) herkes bişey söylüyor..
Ben regenesis ve devit 3 kullanılıyorum, bide denir ilacı yazmış dr devletteki, onda da folik asit vardı ekstra, benim vitaminde de olunca başlamadım bidaki gittiğimde soracağım, tahlil de demir falan da iiyi çıkmış hep belki gerek kalmaz içmeme..
Ben yuruyus yaptim 1 saat gecti cok sukur o gün simdi göbegim sanciyorAynı şikayet yüzünden acile gittim gece birşey mi oldu diye. Doktor beneğin eşi tutunuyor bu sancılar normal bebek de iyi dedi. Boyle bende de sağ tarafta hep aynı aralıklarda sacı oluyordu. Hala da oluyor, bu mesajı yazarken bile oluyor. Gündüz hareket ettiğimde cok olmuypr ama yatınca mutlaka oluyor
Ben hiç bir şey kullanmıyorum bu ay. Kan sonuçlarıma göre hiç bir şey vermedi. Sağlık ocağının verdiği demiri alayım mı dedim yok dedi değerin çok iyi fazlasını istemiyoruz dedi.Arkadaşlar vitamin olarak neler kullanıyorsunuz?
Ayyy çok geçmiş olsuunSmdi kizlar durum su. Degerlerim iyi kac oldugunu hatirlamiyorum. Ama oglumda kullanip zaten olan kabizligimi daha da ileri tasimistim. Sonrasi 20. Haftada hemoroid ameliyati. Dogum sonrasi doktor bana acilden yatis verip simsiyah bi serum taktirmisti 8 e dusmustu kanim. Hemen yukselmisti onunla. En kotu kullanmasam doktorla konusup sonrasinda ya da ola ki sezaryen olsam oncesinde takviye yapilabilir mi ki? Cunku 5 tane daha dogursam ama bi hemoroid ameliyati daha olmasam die dusunuyorum
Valla bu konu hakkinda hic bi fikrim yok canim en iyiisi doktorunla hareket etmen olur heralde neyi gerek ve uygun gorurse sende oyle ilerle .. kan ilaci 1 2 gun beni ishal yapti sonra normale dondum kabiz olmadim hic .. demek herkeste bir olmuyoSmdi kizlar durum su. Degerlerim iyi kac oldugunu hatirlamiyorum. Ama oglumda kullanip zaten olan kabizligimi daha da ileri tasimistim. Sonrasi 20. Haftada hemoroid ameliyati. Dogum sonrasi doktor bana acilden yatis verip simsiyah bi serum taktirmisti 8 e dusmustu kanim. Hemen yukselmisti onunla. En kotu kullanmasam doktorla konusup sonrasinda ya da ola ki sezaryen olsam oncesinde takviye yapilabilir mi ki? Cunku 5 tane daha dogursam ama bi hemoroid ameliyati daha olmasam die dusunuyorum
hareketlerini hissetmeye basladinizmi bebegin ben gobek cevremde biseyler hissediyorum ama anlamiyorum daha bide 3.hamileligimBeni ne arayan ne soran var tetonozu kizimda 5 snee once vuruldum koruyormus hala nasil oluyosa vurmadilar .. kalp icinde aramadilar .. Allaha emant gidiyoruz .. doktor muanemde nisanin ilk haftasina kaldi Allahtan tahlillerim iyi bebegimin hareketide varda ordan biraz rahat nesef aliyorum
Benimde 3. Hamilelik hergun hareket etmiyo amahareketlerini hissetmeye basladinizmi bebegin ben gobek cevremde biseyler hissediyorum ama anlamiyorum daha bide 3.hamileligim
Evet okkali tekmeler icin erken henuz bende de arada biseyler oluyor ama emin olamiyorumBenimde 3. Hamilelik hergun hareket etmiyo amaben tam gobegimin hemen altinda hissediyorum pıt pıt .. daha guclu bi tekmesi falan gelmedi soyle beni bi sarsacak
Bende emin olamiyodum cunku cok gaz vardi hala var kasiklarda olan hareketlere aldirmiyorum cunku bagirsak hareketi onlar .. her harekrtte gaz gele gele ogrendim onu gobek altimdaki kesin bebek hareketi ama ondan eminim artik zaten elimi koydugumda orda sertligini hissediyorumEvet okkali tekmeler icin erken henuz bende de arada biseyler oluyor ama emin olamiyorum
coledan D vitamini, demir, imom omega 3 günde bir.Arkadaşlar vitamin olarak neler kullanıyorsunuz?
demir ilacını bırakmak istedim bu yüzdenDemir ilacı bende kabızlık yapıyor ama mecburen almak zorunda kalıyorum
üzdü :)Olmaz canım vodefone yanımda uygılaması indiriceksin üyelik acıcanorda e bebek satıcı olarak var hepsiburada vs gibi yapmıslar.
Benimde öyle. Sırt üstü uzun süre yatamıyorum. Canım acıyor resmen. Aslında sadece bende olmaması rahatlatıyor beni bu belirtilerinBenim de karnımın içi cok acıyor dokunamıyorym. Normal tuvalete egilemiyorum. Sırt üstü bacaklarımı uzatıp yatamıyorum. Bazen otururken sıkısınca sancı yapıyor agrıyor, yoruldugumda hep sancı yapıyor
TMam ben hallettim onuVodafone olman sart degil uygulamasindan giriceksin
ahahah gördüm konunu :) aynı durumu ben tatilde otelde yaşamıştım eşimle kalırken. gerçekten sinir bozucu olabiliyor. ama sorunun cevabını bilmiyorum :)Kadınlar kulübünde bir konu açınca biz silemiyor muyuzBir konu açtım hassas bir konu ama maşallah ne cevaplar geldi öyle ya konu saptiriliyor burda konuşmak için konuşan ne çok üye varmış
Otel bir nebzeahahah gördüm konunu :) aynı durumu ben tatilde otelde yaşamıştım eşimle kalırken. gerçekten sinir bozucu olabiliyor. ama sorunun cevabını bilmiyorum :)
anasayfada en son yazılan mesajlarda :) herkesin ilgisini çekti başlık tabi girip yazanlar oluyor sürekli demekki :)Otel bir nebzeanlaşılır. Ayyy bı konu açayım dedim hurraaa . Bu kadar cevap beklemiyordum daha da açmam ama şimdi o konuyu herkes görecek mi ya profilimde mi görünüyor nerde o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?