2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben kovid degilim bence sadece burnum tikali ve bogazim aciyodu dün her haltta kovidden süphelenir olduk kovid oldugumda geberiyordum ağrıdan

zeynpbo Profil sayfası & Dolap.com linki bu

Ben yuruyus yaptim 1 saat gecti cok sukur o gün simdi göbegim sanciyor her gün biryerim sızlıyor

Arkadaşlar vitamin olarak neler kullanıyorsunuz?
Ben hiç bir şey kullanmıyorum bu ay. Kan sonuçlarıma göre hiç bir şey vermedi. Sağlık ocağının verdiği demiri alayım mı dedim yok dedi değerin çok iyi fazlasını istemiyoruz dedi.

Ayyy çok geçmiş olsuun ne zordurrrr. Annem de olmuştu.

Valla bu konu hakkinda hic bi fikrim yok canim en iyiisi doktorunla hareket etmen olur heralde neyi gerek ve uygun gorurse sende oyle ilerle .. kan ilaci 1 2 gun beni ishal yapti sonra normale dondum kabiz olmadim hic .. demek herkeste bir olmuyo

hareketlerini hissetmeye basladinizmi bebegin ben gobek cevremde biseyler hissediyorum ama anlamiyorum daha bide 3.hamileligim

hareketlerini hissetmeye basladinizmi bebegin ben gobek cevremde biseyler hissediyorum ama anlamiyorum daha bide 3.hamileligim
Benimde 3. Hamilelik hergun hareket etmiyo ama ben tam gobegimin hemen altinda hissediyorum pıt pıt .. daha guclu bi tekmesi falan gelmedi soyle beni bi sarsacak

Benimde 3. Hamilelik hergun hareket etmiyo ama ben tam gobegimin hemen altinda hissediyorum pıt pıt .. daha guclu bi tekmesi falan gelmedi soyle beni bi sarsacak
Evet okkali tekmeler icin erken henuz bende de arada biseyler oluyor ama emin olamiyorum

Evet okkali tekmeler icin erken henuz bende de arada biseyler oluyor ama emin olamiyorum
Bende emin olamiyodum cunku cok gaz vardi hala var kasiklarda olan hareketlere aldirmiyorum cunku bagirsak hareketi onlar .. her harekrtte gaz gele gele ogrendim onu gobek altimdaki kesin bebek hareketi ama ondan eminim artik zaten elimi koydugumda orda sertligini hissediyorum

Benimde öyle. Sırt üstü uzun süre yatamıyorum. Canım acıyor resmen. Aslında sadece bende olmaması rahatlatıyor beni bu belirtilerin

Kadınlar kulübünde bir konu açınca biz silemiyor muyuz Bir konu açtım hassas bir konu ama maşallah ne cevaplar geldi öyle ya konu saptiriliyor burda konuşmak için konuşan ne çok üye varmış

Kadınlar kulübünde bir konu açınca biz silemiyor muyuz Bir konu açtım hassas bir konu ama maşallah ne cevaplar geldi öyle ya konu saptiriliyor burda konuşmak için konuşan ne çok üye varmış
ahahah gördüm konunu :) aynı durumu ben tatilde otelde yaşamıştım eşimle kalırken. gerçekten sinir bozucu olabiliyor. ama sorunun cevabını bilmiyorum :)

ahahah gördüm konunu :) aynı durumu ben tatilde otelde yaşamıştım eşimle kalırken. gerçekten sinir bozucu olabiliyor. ama sorunun cevabını bilmiyorum :)
Otel bir nebze anlaşılır. Ayyy bı konu açayım dedim hurraaa . Bu kadar cevap beklemiyordum daha da açmam ama şimdi o konuyu herkes görecek mi ya profilimde mi görünüyor nerde o

Otel bir nebze anlaşılır. Ayyy bı konu açayım dedim hurraaa . Bu kadar cevap beklemiyordum daha da açmam ama şimdi o konuyu herkes görecek mi ya profilimde mi görünüyor nerde o
anasayfada en son yazılan mesajlarda :) herkesin ilgisini çekti başlık tabi girip yazanlar oluyor sürekli demekki :)

Kk da konular silinmiyor kapatılıyormuş sadece uyhh artık sevgili komşumla sorunumuz bu hesapla beraber ölümsüzleşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…