Sonucunuz nasıl çıktı acabaMerhaba yazınızı bıraz önce okudum testleri yaptırmayacagınızı soylemıssın bence de en mantıklısıymış 36 yaşındayım 2 evladım var şuan 3. Evladıma hamileyım 2’li test yaptırdım yaptırmaz olaydım 32/1 riskim çıktı 12 ocaktan beri yaşadığım stres akıttığım göz yaşının haddı hesabı yok benım çok ılgınc oldu 3-20 Ocak arası yapılması gerektıgını soyledı dr randevu alıp 12 ocakta gıttım 2’li yapacak dr yarın gelsen bu test yapılmazdı günün dolmuş dedı nasıl olur falan dıye anlatmaya çalışsamda 13+5 günlük bebek dedı halbuki ben 12 haftalardaydım ondan mı rıskım yüksek çıktı anlamış degılım sonrasında 4 tane kadın doğum dr gıttım hepsı normal haftamı olctu ama rısk çıktığı ıcın hepsı amınosentez onerdı en son 3 şubatta perınatolojı uzmanına gıttım benek haftasıyla uyumlu ense burun vs oluşmuş parlama (bagırsak) görünmüyor ama rısk cıktıgı ıcın göz aradı edemeyız dedı fakat bız yurt dışına gonderılen kan tahlılınden yaptırmak ıstedıgımızı soyledık kan verdık sonuç beklıyoruz bu 1 ay bana nasıl gectı ne yaptım ne kendıme ne evlatlarıma tam bakamadım yanı demem o kı 2’li yaptırmak mı ıyı yaptırmamak mı bılemedım fakat Allah kımseye bu sıkıntıyı yaşatmasın dıye dua edıyorum güzel haberler beklıyorum
Günaydın balım pazartesi gidecegim bende muhtemelen doktor söylemez ama usg yi atarım sizeGünaydın kızlarr nasıl gidiyor hamileliklersalı günü randevum var benimde afp testi mi ne yapacakmıs bakalım.
maviss_34 kız cinsiyet öğrenemedin mi daha sen
Bak sen videoya al onu nubu yakalar yakalamaz ss al bana at ben söylerimGünaydın balım pazartesi gidecegim bende muhtemelen doktor söylemez ama usg yi atarım size
Selam ben kiza benzettim amacokta anlamam zaten kelin merhemi olsamisali bende daha ogrenemedim
Ben kız diyorum
Kızdır belki genelde kız gizliyor sanırım.
BildinizzzBence kız
Ne demek efendiiim hayırlı olsuun kızçen sağlıkla kucağına al inşallahBildinizzz❤ doktordan çıktım şimdi hanımefendi bugün gösterdi annesiyle babasına yıldönümü hediyesi vermek istedi sanırım teşekkür ediyorum
Sağlıkla gelsinBildinizzz❤ doktordan çıktım şimdi hanımefendi bugün gösterdi annesiyle babasına yıldönümü hediyesi vermek istedi sanırım teşekkür ediyorum
Harika haberrrBildinizzz❤ doktordan çıktım şimdi hanımefendi bugün gösterdi annesiyle babasına yıldönümü hediyesi vermek istedi sanırım teşekkür ediyorum
evet bu sabah gittim aşımı oldum takiplerimi yaptılar. üstelik kalbini de dinletti. güzeldi en azından içim rahatlamış oldu 2 gündür sanki hareketini hissetmiyo gibiydimNe güzel aktiflermis beni bir kere aradılar sonrası yok. Yarın bir gideyim bakalım
Sen kız diyince zaten tamam demiştimNe demek efendiiim hayırlı olsuun kızçen sağlıkla kucağına al inşallahben alıştım artık doğru tahminlere
Amin hepimizinki İnşallah çok teşekkürlerSağlıkla gelsin
Teşekkürler teyzesi Amin İnşallahHarika haberrrSağlıkla gelsin prensesss.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı problemi yaşıyoruz ben hemoroid ameliyatı olmaya korkuyorum o illetle yaşıyorum hamilelikte iyice kötü oluyorSmdi kizlar durum su. Degerlerim iyi kac oldugunu hatirlamiyorum. Ama oglumda kullanip zaten olan kabizligimi daha da ileri tasimistim. Sonrasi 20. Haftada hemoroid ameliyati. Dogum sonrasi doktor bana acilden yatis verip simsiyah bi serum taktirmisti 8 e dusmustu kanim. Hemen yukselmisti onunla. En kotu kullanmasam doktorla konusup sonrasinda ya da ola ki sezaryen olsam oncesinde takviye yapilabilir mi ki? Cunku 5 tane daha dogursam ama bi hemoroid ameliyati daha olmasam die dusunuyorum
Ben de çok özledim yavrumu. Allah'tan hareketlerini gün içinde bir iki de olsa hissediyorum. çarşamba günü randevum var bakalımevet bu sabah gittim aşımı oldum takiplerimi yaptılar. üstelik kalbini de dinletti. güzeldi en azından içim rahatlamış oldu 2 gündür sanki hareketini hissetmiyo gibiydim
Benimde bütün değerlerim iyiydi neden verdi acabaBen hiç bir şey kullanmıyorum bu ay. Kan sonuçlarıma göre hiç bir şey vermedi. Sağlık ocağının verdiği demiri alayım mı dedim yok dedi değerin çok iyi fazlasını istemiyoruz dedi.
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah kucagınıza almayı nasip etsinBildinizzz❤ doktordan çıktım şimdi hanımefendi bugün gösterdi annesiyle babasına yıldönümü hediyesi vermek istedi sanırım teşekkür ediyorum
O zaman bende covid olmadım benimde boğazım ağrıdı burnum tıkandi sadece ama boğazım hala ağrıyor burnumda hala tıkanıyor hala devam mı ediyor diye düşünmüyor değilimBen kovid degilim bence sadece burnum tikali ve bogazim aciyodu dün her haltta kovidden süphelenir oldukkovid oldugumda geberiyordum ağrıdan
Eskisiydi aslinda caktirmaTMam ben hallettim onuyeni nick güzel olmus
Ben gece yatarken anca yada arada bacak bacak üstüne atınca öyle cok şiddetli degil ama onun oynayışı oldugunu hissediyorumBebişlerini hisseden arkadaşlar uzanırken falanmı hissediyorsunuz, ben de arada deniyorum ama hiç hissetmiyorum henüz5.ayda hissedilir demişkerdi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?