2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlarr nasıl gidiyor hamilelikler salı günü randevum var benimde afp testi mi ne yapacakmıs bakalım.
maviss_34 kız cinsiyet öğrenemedin mi daha sen

Sonucunuz nasıl çıktı acaba

Günaydın kızlarr nasıl gidiyor hamilelikler salı günü randevum var benimde afp testi mi ne yapacakmıs bakalım.
maviss_34 kız cinsiyet öğrenemedin mi daha sen
Günaydın balım pazartesi gidecegim bende muhtemelen doktor söylemez ama usg yi atarım size

Günaydın balım pazartesi gidecegim bende muhtemelen doktor söylemez ama usg yi atarım size
Bak sen videoya al onu nubu yakalar yakalamaz ss al bana at ben söylerim benımde doktor bana söylemedi ben doktora söyledim 1 hafta önceden cinsiyeti ajdjsjsjs

Selam ben kiza benzettim amacokta anlamam zaten kelin merhemi olsamisali bende daha ogrenemedim

Ben kız diyorum

Kızdır belki genelde kız gizliyor sanırım.

Bildinizzz ❤ doktordan çıktım şimdi hanımefendi bugün gösterdi annesiyle babasına yıldönümü hediyesi vermek istedi sanırım teşekkür ediyorum

Bildinizzz ❤ doktordan çıktım şimdi hanımefendi bugün gösterdi annesiyle babasına yıldönümü hediyesi vermek istedi sanırım teşekkür ediyorum
Ne demek efendiiim hayırlı olsuun kızçen sağlıkla kucağına al inşallah ben alıştım artık doğru tahminlere

Harika haberrr Sağlıkla gelsin prensesss.

Ne güzel aktiflermis beni bir kere aradılar sonrası yok. Yarın bir gideyim bakalım
evet bu sabah gittim aşımı oldum takiplerimi yaptılar. üstelik kalbini de dinletti. güzeldi en azından içim rahatlamış oldu 2 gündür sanki hareketini hissetmiyo gibiydim

Ne demek efendiiim hayırlı olsuun kızçen sağlıkla kucağına al inşallah ben alıştım artık doğru tahminlere
Sen kız diyince zaten tamam demiştim Çok teşekkür ederim teyzesi amin hepimiz İnşallah sağlıkla alalım kucağımıza

Seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı problemi yaşıyoruz ben hemoroid ameliyatı olmaya korkuyorum o illetle yaşıyorum hamilelikte iyice kötü oluyor toplardamardan serum şeklinde demir tedavisi damr içine uygulanan demir, hızlı bir şekilde demir depolarını doldurur ve demirin bağırsaklardan emilim problemini ortadan kaldırıp hemoglobin düzeylerini daha kısa sürede artıran bir uygulamadır doktorunla konuşursun belki böyle bir şey yapılır

evet bu sabah gittim aşımı oldum takiplerimi yaptılar. üstelik kalbini de dinletti. güzeldi en azından içim rahatlamış oldu 2 gündür sanki hareketini hissetmiyo gibiydim
Ben de çok özledim yavrumu. Allah'tan hareketlerini gün içinde bir iki de olsa hissediyorum. çarşamba günü randevum var bakalım

Ben hiç bir şey kullanmıyorum bu ay. Kan sonuçlarıma göre hiç bir şey vermedi. Sağlık ocağının verdiği demiri alayım mı dedim yok dedi değerin çok iyi fazlasını istemiyoruz dedi.
Benimde bütün değerlerim iyiydi neden verdi acaba her doktorun çalışma şekli farklı galiba bana doğumdan sonra da en az 6 ay kullan dedi

Bebişlerini hisseden arkadaşlar uzanırken falanmı hissediyorsunuz, ben de arada deniyorum ama hiç hissetmiyorum henüz 5.ayda hissedilir demişkerdi bana

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah kucagınıza almayı nasip etsin

Ben kovid degilim bence sadece burnum tikali ve bogazim aciyodu dün her haltta kovidden süphelenir olduk kovid oldugumda geberiyordum ağrıdan
O zaman bende covid olmadım benimde boğazım ağrıdı burnum tıkandi sadece ama boğazım hala ağrıyor burnumda hala tıkanıyor hala devam mı ediyor diye düşünmüyor değilim eşimin ateşi çıkmıştı 5_6 gün sürdü eşimin testi pozitif çıktı kızımda da aynısı oldu iştahsızlık oldu tat kaybı değilde ağzının acı olması ve hala devam eden halsizlik vardı ya da değişiklik gösteren varyantlardan biri

Bebişlerini hisseden arkadaşlar uzanırken falanmı hissediyorsunuz, ben de arada deniyorum ama hiç hissetmiyorum henüz 5.ayda hissedilir demişkerdi bana
Ben gece yatarken anca yada arada bacak bacak üstüne atınca öyle cok şiddetli degil ama onun oynayışı oldugunu hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…