- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
Doktorunuz mu için dedi magnezyumucoledan D vitamini, demir, imom omega 3 günde bir.
1-2 gün kasıklarımda ağrı olmuştu ocean magnezyum almıştım 1 yada 2 kez içtim ağrılarım geçti.
Aç mi içiyorsunuz tok mu bilmiyorum ben Sabah aç karnına içiyorum bol su ile sanki yavaş yavaş düzeliyor kabızlığım deneyin isterseniz gerçekten çok önemli kızımda kullanmamıştım o zaman ishal ediyordu ama tok karnına alıyordum doktor bırak dedi her yeni denemede aynı problemi yaşadım birden bütün vitaminlerim sıfırlandı 30. haftada ardından preeklampsi geçirdim 32. haftada kızım doğdudemir ilacını bırakmak istedim bu yüzdençok kabızlık çekiyorum ama doktorum önemli dedi
evet magnezyum alın bol su için dinlenin demişti. o gün çok yorulmuştum işte o yüzden ağrım olmuştu sanırım. daha sonra kullanmadım magnezyumuDoktorunuz mu için dedi magnezyumu
İlk gebeliğinmi senin cnm, ikincide daha erken hissediliyormuş benimki ilk ondanmı acaba, yada benim bebiş tembelBen gece yatarken anca yada arada bacak bacak üstüne atınca öyle cok şiddetli degil ama onun oynayışı oldugunu hissediyorum
Aç mi içiyorsunuz tok mu bilmiyorum ben Sabah aç karnına içiyorum bol su ile sanki yavaş yavaş düzeliyor kabızlığım deneyin isterseniz gerçekten çok önemli kızımda kullanmamıştım o zaman ishal ediyordu ama tok karnına alıyordum doktor bırak dedi her yeni denemede aynı problemi yaşadım birden bütün vitaminlerim sıfırlandı 30. haftada ardından preeklampsi geçirdim 32. haftada kızım doğdu
Yok canım bu 3 gebeliğim ilkinde geç hissedersin ayırt edemezsin ikincide daha erken hissediyorsunİlk gebeliğinmi senin cnm, ikincide daha erken hissediliyormuş benimki ilk ondanmı acaba, yada benim bebiş tembel
Ayy valla çok doğru benim ilk hamilelikte denemediğim kan ilacı kalmadı hepsi ishal ediyordu üstelik 10_15 gün bıraktırdı doktorlar bu hamilelikte ise kabız oluyorum , yeni yeni arada düzeliyor sonra kabızlığa dönüyorValla bu konu hakkinda hic bi fikrim yok canim en iyiisi doktorunla hareket etmen olur heralde neyi gerek ve uygun gorurse sende oyle ilerle .. kan ilaci 1 2 gun beni ishal yapti sonra normale dondum kabiz olmadim hic .. demek herkeste bir olmuyo
Zordu gercektenAyyy çok geçmiş olsuunne zordurrrr. Annem de olmuştu.
Benimki onunla yasanacak durumda degildi 4. Evreydi artk oturmak yurumek yatmak imkansizdi. Hele tuvalete cikmak. Yuruyerek girip surunerek cikiodum tuvaletten. Mecbur oldum 4 uzmana gorundum ankarada mevlut hoca var ona gidip oldum. Iyilesmek cok zordu hamile oldugum icin. 20. Haftada olup 37. Haftada ancak iyilestim. Ama dogumda falan tazelemedi. Normal dogum yapamazsin dedi herkes ama yaptimSeni o kadar iyi anlıyorum ki aynı problemi yaşıyoruz ben hemoroid ameliyatı olmaya korkuyorum o illetle yaşıyorum hamilelikte iyice kötü oluyortoplardamardan serum şeklinde demir tedavisi damr içine uygulanan demir, hızlı bir şekilde demir depolarını doldurur ve demirin bağırsaklardan emilim problemini ortadan kaldırıp hemoglobin düzeylerini daha kısa sürede artıran bir uygulamadır doktorunla konuşursun belki böyle bir şey yapılır
Aynen bende oyleyim ama cok rahatsiz etmiyo simdilik baslarda hep kabizdim fenaydim o kadr degilim sukurAyy valla çok doğru benim ilk hamilelikte denemediğim kan ilacı kalmadı hepsi ishal ediyordu üstelik 10_15 gün bıraktırdı doktorlar bu hamilelikte ise kabız oluyorum , yeni yeni arada düzeliyor sonra kabızlığa dönüyor
Merhaba hanimlar bende augstos 2022 anne olacamZorunlu degil imza atip yaptirmicam diyebiliyosun.
Hanimlar ultrasyon fotoma bakarmsiiniz cinsiyet tahmininiz varmi? 18 haftalik doktorumuz kiza benzetti. Sizce ?Günaydın kızlarr nasıl gidiyor hamileliklersalı günü randevum var benimde afp testi mi ne yapacakmıs bakalım.
@maviss_34 kız cinsiyet öğrenemedin mi daha sen
Evet bestiron organik kızımda damlasını kullanıyordum ama yine kabız oluyordusabah aç karnına midemi bulandırıyor, öğlen aç karnına içiyorum. doktoruma sızlandım baya 1 hafta bırak sonra bestiron organik demir deneyelim dedi.
Çok sabırsızım biran önce hissetmek istiyorum bendeYok canım bu 3 gebeliğim ilkinde geç hissedersin ayırt edemezsin ikincide daha erken hissediyorsun
Benim de ilk hamileliğim sanki ufak ufak hissediyorum karnımda bi pıt bişi hissediyorum :)Çok sabırsızım biran önce hissetmek istiyorum bende
Hissedersin canım tatlı bişeyler ye yarımsaat sonra yat kendini dinle cok derinden gelir Bi anlık olabilirÇok sabırsızım biran önce hissetmek istiyorum bende
Bana da kız gibi geldi, sağlıkla alın kucağınızaMerhaba hanimlar bende augstos 2022 anne olacam18 haftaligiz doktorumuz kiza benzetti cinsiyeti. Sizde bi bakarmisiniz fotolara rica etsem
Tsk ederim ins cumlemizBana da kız gibi geldi, sağlıkla alın kucağınıza
Ayy maşallahZordu gercekten
Benimki onunla yasanacak durumda degildi 4. Evreydi artk oturmak yurumek yatmak imkansizdi. Hele tuvalete cikmak. Yuruyerek girip surunerek cikiodum tuvaletten. Mecbur oldum 4 uzmana gorundum ankarada mevlut hoca var ona gidip oldum. Iyilesmek cok zordu hamile oldugum icin. 20. Haftada olup 37. Haftada ancak iyilestim. Ama dogumda falan tazelemedi. Normal dogum yapamazsin dedi herkes ama yaptim
sanirim aradaki kordon pipinin ucu biraz daha sivri oluyor gibiHanimlar ultrasyon fotoma bakarmsiiniz cinsiyet tahmininiz varmi? 18 haftalik doktorumuz kiza benzetti. Sizce ?
Gazda çok oluyor bende ayırt etmek zor o yüzden sanırım ama denicemHissedersin canım tatlı bişeyler ye yarımsaat sonra yat kendini dinle cok derinden gelir Bi anlık olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?