2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

demir ilacını bırakmak istedim bu yüzden çok kabızlık çekiyorum ama doktorum önemli dedi
Aç mi içiyorsunuz tok mu bilmiyorum ben Sabah aç karnına içiyorum bol su ile sanki yavaş yavaş düzeliyor kabızlığım deneyin isterseniz gerçekten çok önemli kızımda kullanmamıştım o zaman ishal ediyordu ama tok karnına alıyordum doktor bırak dedi her yeni denemede aynı problemi yaşadım birden bütün vitaminlerim sıfırlandı 30. haftada ardından preeklampsi geçirdim 32. haftada kızım doğdu

Ben gece yatarken anca yada arada bacak bacak üstüne atınca öyle cok şiddetli degil ama onun oynayışı oldugunu hissediyorum
İlk gebeliğinmi senin cnm, ikincide daha erken hissediliyormuş benimki ilk ondanmı acaba, yada benim bebiş tembel

sabah aç karnına midemi bulandırıyor, öğlen aç karnına içiyorum. doktoruma sızlandım baya 1 hafta bırak sonra bestiron organik demir deneyelim dedi.

İlk gebeliğinmi senin cnm, ikincide daha erken hissediliyormuş benimki ilk ondanmı acaba, yada benim bebiş tembel
Yok canım bu 3 gebeliğim ilkinde geç hissedersin ayırt edemezsin ikincide daha erken hissediyorsun

Valla bu konu hakkinda hic bi fikrim yok canim en iyiisi doktorunla hareket etmen olur heralde neyi gerek ve uygun gorurse sende oyle ilerle .. kan ilaci 1 2 gun beni ishal yapti sonra normale dondum kabiz olmadim hic .. demek herkeste bir olmuyo
Ayy valla çok doğru benim ilk hamilelikte denemediğim kan ilacı kalmadı hepsi ishal ediyordu üstelik 10_15 gün bıraktırdı doktorlar bu hamilelikte ise kabız oluyorum , yeni yeni arada düzeliyor sonra kabızlığa dönüyor

Ayyy çok geçmiş olsuun ne zordurrrr. Annem de olmuştu.
Zordu gercekten
Benimki onunla yasanacak durumda degildi 4. Evreydi artk oturmak yurumek yatmak imkansizdi. Hele tuvalete cikmak. Yuruyerek girip surunerek cikiodum tuvaletten. Mecbur oldum 4 uzmana gorundum ankarada mevlut hoca var ona gidip oldum. Iyilesmek cok zordu hamile oldugum icin. 20. Haftada olup 37. Haftada ancak iyilestim. Ama dogumda falan tazelemedi. Normal dogum yapamazsin dedi herkes ama yaptim

Aynen bende oyleyim ama cok rahatsiz etmiyo simdilik baslarda hep kabizdim fenaydim o kadr degilim sukur

Zorunlu degil imza atip yaptirmicam diyebiliyosun.
Merhaba hanimlar bende augstos 2022 anne olacam 18 haftaligiz doktorumuz kiza benzetti cinsiyeti. Sizde bi bakarmisiniz fotolara rica etsem

Eklentiler

• 20220309_113404.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 60
  • 20220309_113410.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 58
Günaydın kızlarr nasıl gidiyor hamilelikler salı günü randevum var benimde afp testi mi ne yapacakmıs bakalım.
@maviss_34 kız cinsiyet öğrenemedin mi daha sen
Hanimlar ultrasyon fotoma bakarmsiiniz cinsiyet tahmininiz varmi? 18 haftalik doktorumuz kiza benzetti. Sizce ?

Eklentiler

• 20220309_113410.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 59
  • 20220309_113404.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 55
Ayy maşallah benimde baya kötü ama çok korkuyorum ağrısız hemoroid ameliyatı oluyor ama sonucu nasıl hiç bilmiyorum size çok çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…