2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hanımlar merhaba detaylı ultrason yaptınızmı acaba yada yaptıracakmısınız 2 çocuk anneleri sizce gerekli mi?

Hanımlar merhaba detaylı ultrason yaptınızmı acaba yada yaptıracakmısınız 2 çocuk anneleri sizce gerekli mi?
Ben ilk çocuğumda da yaptırdım kesinlikle yaptırmak gerekli Allah korusun ama küçük bir sıkıntı çıktığında en azından bebek doğduğunda doktorlar bunu bilip ona göre tedbir alıyor bir böbrek rahatsızlığı, kalp , bağırsak , dudağı yarik olabilir Rabbim herkese ve bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah bunu öncesinde farketmek önemli ikinci bebeğimde fetal DNA testi yaptırdım yaşım 37 ve tüp bebek ama detaylı USG de baktiracagiz nasip olursa inşallah 3 hafta sonra

İlk gebeliğinmi senin cnm, ikincide daha erken hissediliyormuş benimki ilk ondanmı acaba, yada benim bebiş tembel
Benim ikinci gebeligim sirt üstü uzandigimda çok net hissediyorum bazen çok oturursamda kızıyor galiba rahatsız oluyor hemen tepki gösteriyor sizde yakında hissedersiniz inşallah

Bebişlerini hisseden arkadaşlar uzanırken falanmı hissediyorsunuz, ben de arada deniyorum ama hiç hissetmiyorum henüz 5.ayda hissedilir demişkerdi bana
Benim ikinci gebeligim sirt üstü uzandigimda çok net hissediyorum bazen de çok oturursam ya da meyve yersem çikolata yersem tepki gösteriyor

Hayırlısi olsun bazıları bana gerek yok dedi arada kaldm açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…