2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
32
32+4 teyim canim
Yok ben sordum sıkınti yok dedi kemdi bisey söylemedi,ama icime kurt düstü bikere
Burdaki annelere sormak istedim
BPD
AC
FL
ölcümleri tam uyumlumu cikiyor yoksa sizlerdede farkliliklar varmi
Bende bugün kontrole gittim baş çevresi 36+2 ama kilosu ve boyu 37+6 normal olmamız gerekende 36+1. Doktor normal her şeyi dedi. Bence sizinde normaldir.

Teşekkür ederim benim ilk sezeryanimi da 38+2 de yapmıştık işte korktum bı an küçük mu olur diye. İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza

Ben de sizinle aynı durumdayım her hafta çağırdı bundan sonra ama 30 Kasım 37+5 günlük olacak o gün alacak ama küçük mu olur diye düşünüyorum
Canım benim oğlumu 37+6’da almıştı doktorum, 3355 gram doğmuştu çok şükür hiç sorun yaşamadık direkt yanıma verdiler odaya

Benimkinde o aralik yazmiyor canm,seninle ayniydik,senindemi öyle hepsi farkli farklimi
Cevabin icin tesekkurler
Blr tane ultrason kağıdı örneği paylaşayım canım aralığı da görmüş olursun en son ultrasonum 31+2 günlük burada bebiş

Eklentiler

• AC708114-4C25-47DA-861D-F313D10173B7.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 83
Şimdi baktım bizim de öndeymis şuan geriye düşmüş. Sıkıntı olsa doktor söylerdi ama. Belki bir süre sonra büyüme azaliyodur baş çevresi icin
Anladim canm cok saol rahatlattin beni,senin simdi kac gün geri atmis benim 3 gün geri atmis,ama hep 4-5 gün ileriydi o yuzden tedirgin oldum

Merhaba canım benim de boy kısa çıktı doktorum 3 haftadan sonrasını biz dikkate alıyoruz dedi bende çok araştırdım kaç doktora sordum ama ölçümle alakalı vs de olabilir yanılmalar oluyor içini ferah tut doktor aksi bi durum görse söylerdi mutlaka

Hayırlısı olsun hakkimiz da inşallah

Allalah benm de ikimci doğumum ama 38+2’ye gün verdi. Neden açılsın ki dikişler. Hiç duymamıştım böyle bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…