- 9 Nisan 2019
- 424
- 344
- 103
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #27.961
Bende bugün kontrole gittim baş çevresi 36+2 ama kilosu ve boyu 37+6 normal olmamız gerekende 36+1. Doktor normal her şeyi dedi. Bence sizinde normaldir.32
32+4 teyim canim
Yok ben sordum sıkınti yok dedi kemdi bisey söylemedi,ama icime kurt düstü bikere
Burdaki annelere sormak istedim
BPD
AC
FL
ölcümleri tam uyumlumu cikiyor yoksa sizlerdede farkliliklar varmi
Merhabalar canm,peki daha öncede biraz kücukmüydü bu haftami öyle ciktiBende bugün kontrole gittim baş çevresi 36+2 ama kilosu ve boyu 37+6 normal olmamız gerekende 36+1. Doktor normal her şeyi dedi. Bence sizinde normaldir.
Ben yanlis anladim,senin ileri cikmis degilmiBende bugün kontrole gittim baş çevresi 36+2 ama kilosu ve boyu 37+6 normal olmamız gerekende 36+1. Doktor normal her şeyi dedi. Bence sizinde normaldir.
Ya işte sabah büyük tuvaletimi yaparken istemsiz su geldi idrarmı sumı ayırt edemedim doktor hemen gel dedi gittim su normal ama iki gün sonra tekrar bakıcaklar nstde iyi dediAaaa noldu kuzu
Şimdi baktım bizim de öndeymis şuan geriye düşmüş. Sıkıntı olsa doktor söylerdi ama. Belki bir süre sonra büyüme azaliyodur baş çevresi icinMerhabalar canm,peki daha öncede biraz kücukmüydü bu haftami öyle cikti
Benim nirmalden ileriydi bu hafta biraz kucük cikti
Teşekkür ederim benim ilk sezeryanimi da 38+2 de yapmıştık işte korktum bı an küçük mu olur diye. İnşallah sağlıkla alırız kucağımızaBenim arkadaşlarım hep 2. Sezeryanlarını 37+ da oldular canım eğer bebeğin kilosu gelişimi de iyiyse bir sıkıntı olmaz ben de Sezeryan düşünüyorum ilk bebeğim tahmini 38+2 gibi olacak doğum yani aramızda sadece 3/4 gün fark olmuş olacak
Canım benim oğlumu 37+6’da almıştı doktorum, 3355 gram doğmuştu çok şükür hiç sorun yaşamadık direkt yanıma verdiler odayaBen de sizinle aynı durumdayım her hafta çağırdı bundan sonra ama 30 Kasım 37+5 günlük olacak o gün alacak ama küçük mu olur diye düşünüyorum
Blr tane ultrason kağıdı örneği paylaşayım canım aralığı da görmüş olursun en son ultrasonum 31+2 günlük burada bebişBenimkinde o aralik yazmiyor canm,seninle ayniydik,senindemi öyle hepsi farkli farklimi
Cevabin icin tesekkurler
Anladim canm cok saol rahatlattin beni,senin simdi kac gün geri atmis benim 3 gün geri atmis,ama hep 4-5 gün ileriydi o yuzden tedirgin oldumŞimdi baktım bizim de öndeymis şuan geriye düşmüş. Sıkıntı olsa doktor söylerdi ama. Belki bir süre sonra büyüme azaliyodur baş çevresi icin
Yaaa cok saol canm,rabbim saglikla kavustursun insallahBlr tane ultrason kağıdı örneği paylaşayım canım aralığı da görmüş olursun en son ultrasonum 31+2 günlük burada bebiş
Merhaba canım benim de boy kısa çıktı doktorum 3 haftadan sonrasını biz dikkate alıyoruz dedi bende çok araştırdım kaç doktora sordum ama ölçümle alakalı vs de olabilir yanılmalar oluyor içini ferah tut doktor aksi bi durum görse söylerdi mutlakaKizlar merhabalar,dün kontrolüm vardi 32+4 teyim
Bebegimin basi 3 gün bacagi 5 gün geri
Karin cevresi 7 gün ileri,ben endiselindim doktor normal olabilir dedi sizlerdende böyle durumda olanlar varmi yazarsaniz cok sevinirim dünden beri cok tedirginim
Baştaki gerilik canimi sıktı biraz cünkü hep ileri gidiyordu
Bizim baş bir gün ileri ama kilo ve boy nerdeyse iki hafta öndeAnladim canm cok saol rahatlattin beni,senin simdi kac gün geri atmis benim 3 gün geri atmis,ama hep 4-5 gün ileriydi o yuzden tedirgin oldum
Anladim canm,yani senin öncei ölcumlere göremi geri atmis,suandada geri degil sükürBizim baş bir gün ileri ama kilo ve boy nerdeyse iki hafta önde
Evet öncekine göre buyume az olmusAnladim canm,yani senin öncei ölcumlere göremi geri atmis,suandada geri degil sükür
Anladim canim cok saol,rahatlattin beni,benim doktorum aslinda iyi diye gidiyrm ama cok dikkatli degil gibi o yuzden sizlere sordum,insallah bebisini saglikla kucakla canmEvet öncekine göre buyume az olmus
Sen de sağol hepimiz sağlıkla alalım inşallahAnladim canim cok saol,rahatlattin beni,benim doktorum aslinda iyi diye gidiyrm ama cok dikkatli degil gibi o yuzden sizlere sordum,insallah bebisini saglikla kucakla canm
Bu antibiyotikle alakalı değil ama doktorum da kesin Sezeryan demedi zaten vajinal bakacak ona göre karar vereceğiz artık ama suni sancı olayı da beni çok geriyor aslında en güzeli normal sonrası çok rahat ama bakalım doktorum ne diyecek ben kendim yazdım çizdim böyle
Yaa su değil demek ki. Amnusure yapmadı mı?Ya işte sabah büyük tuvaletimi yaparken istemsiz su geldi idrarmı sumı ayırt edemedim doktor hemen gel dedi gittim su normal ama iki gün sonra tekrar bakıcaklar nstde iyi dedi
Allalah benm de ikimci doğumum ama 38+2’ye gün verdi. Neden açılsın ki dikişler. Hiç duymamıştım böyle bişey.Merhaba arkadaşlar bir önceki doğumum sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacak.34+4 günlüğüz bugün doktor gün verdi 30 kasıma . Yani 37+5 oluyor. Erken değil mi? Önceki dikişlerin açılır falan dedi aranızda bu konuda bilgisi,deneyimi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?