- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.881
- 108
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #27.981
Arasında ne kadar var ki ? Benim 2 yıl var. 39u doldurmayız dedi bana ama 38+4 gibi alacakMerhaba arkadaşlar bir önceki doğumum sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacak.34+4 günlüğüz bugün doktor gün verdi 30 kasıma . Yani 37+5 oluyor. Erken değil mi? Önceki dikişlerin açılır falan dedi aranızda bu konuda bilgisi,deneyimi olan var mı?
Yalancı kasılmalar nst de çıkmıyormuş. Belki öyledir. Hastane arasını düşünme benim 1 saat yolÇıktım kontrolden. Sabahtan beri gaz sancısı vardı. Muayeneyi beklerken kasıklarım regl gibi ağrıdı. Nst de bir tane çıktı sancı ama kasılma var. Nst beni anlamıyorsıklaşırsa sancı gel dedi Dr. Bence vaktim geldi gibi ama hayırlısı. Hastane 30 dk inşaallah yolda doğurmam. Bu arada çocuk yine dönmüş makat geliş dedi. içerisi çok mu büyük anlamadım takla atıp duruyor. 36+3 bugün 2700 kilosu dedi. Ölçümler doğruysa minik olacak galiba. Doğumu cuma konuşuruz dedi
30+5 de haftasından 4 gün ileri idi 31+6 da haftasından 1 hafta geri çıktı. 1550 idi 1675 çıktı. Doktor normal dediMerhabalar canm,peki daha öncede biraz kücukmüydü bu haftami öyle cikti
Benim nirmalden ileriydi bu hafta biraz kucük cikti
Yapılmadı o nasıl yapılıyor cnmYaa su değil demek ki. Amnusure yapmadı mı?
Haftalarımız aynı değil ama genelde dışarı çıktığımda daha bir rahatsız ettiğini, baskı yaptığını hissediyorum. Genelde tam kaburgama baskı yapıyor bazen nefesimi kesecek zannediyorum, vajinada baskı da oluyor ama sanırım pozisyon değiştirdikće oluyor çünkü sürekli yapmıyor.Kızlar herkes bebek hareketlerinin azaldığından bahsetmiş bizde durum tam tersi diraridayken bile kıyafetten belli oluyor hareketleri sert sert. Bir de karnım genelde sert ve vajinada da hareketlilik hissediyorum Perşembe randevum var diye sabrediyoeum ama arada hastanenin yolunu tutasim geliyor. Tam da kızımın okuldan geleceği vakitlere yakın cozutuyor ağrılar bekleyeyim diyorum bel ağrısı zaten bir süredir sürekli var. Böyle vajinada baloncuk patlaması gibi bir hissi baskıyla beraber hisseden var mı.bir de benim mideme hala baskı var o yüzden kafasını pelvise indirmedi gibi düşünüyorum çünkü hıçkırık da o kadar aşağıda hissedilmiyor
Canım gelince yorumlarını bekliyorum. Fiyatı çok Uygun geldi çikolatası da lezzetli ise buradan sipariş vereyim ben deBebek Çikolatası (@bebekcikolatasi) • Instagram photos and videos
115K Followers, 6,523 Following, 10K Posts - See Instagram photos and videos from Bebek Çikolatası (@bebekcikolatasi)instagram.com
Şu sayfaya yaptırdım ben çikolatayı da magneti de , daha uygundu piyasadan . Bi iki güne gelir atarım canım buraya
Tedirgin olma canım ileri geri oynuyor değerler hepsi bir olmuyorAnladim canm cok saol rahatlattin beni,senin simdi kac gün geri atmis benim 3 gün geri atmis,ama hep 4-5 gün ileriydi o yuzden tedirgin oldum
Bir test kuzu sürüntü alıyorlar, teste sokuyptlar. Gebelik testi mantığı, eğer amniyon sıvısı varsa çift çizgi çıkıyorYapılmadı o nasıl yapılıyor cnm
Beş yıl var ama biraz bebek iri dediArasında ne kadar var ki ? Benim 2 yıl var. 39u doldurmayız dedi bana ama 38+4 gibi alacak
Ay bilemedim ya biraz iriymis bebek boyut olarak 39 haftanın içinde olacak dedi onun deyimiyleAllalah benm de ikimci doğumum ama 38+2’ye gün verdi. Neden açılsın ki dikişler. Hiç duymamıştım böyle bişey.
İnşallah benim de sıkıntı olmaz son kontrollerde kilosu ne kadar çıkıyordu doğru çıktı mı?Canım benim oğlumu 37+6’da almıştı doktorum, 3355 gram doğmuştu çok şükür hiç sorun yaşamadık direkt yanıma verdiler odaya
Ay Maasallah kilosu falan da iyi. Cok az kaldiBenide ultrasona aldılar,şükür bebeğe giden akışta bir sorun yokmuş 1800 küsürdü şimdi 2162 küsür çıktı kilosu başıda aşşağıda,doktor tansiyon ilaçları işe yararsa 37+2’de en geç alırız dedi,yani haftaya salı 15 kasım gibi.Umarım işe yarar.sezeryana gerek yok suni sancı ve epiduralle doğum yaptırırız sana dedi.Yani ilk oğlumda olduğu gibi.Çok fena bişey o suni sancı dedim ben geçen sefer sonlara doğru almıştım ve kendim teklif etmiştim.Doktor bu sefer tanaiyonunu daha iyi dengelememiz gerektiği için biz daha erkenden vericez ve pamuk gibi olacaksın dedi,bakalım gakkımızda hayırlısı,şimdi yarın hastanede doğuma kadar kalıp kalmayacağıma karar vereceklermiş.Umarım kalırım,burada el altında olmak güven veriyor açıkcası,eşim ve oğlumda aklım ama en azından iyiler diye teselli buluyorum.Hastanede olmanın tek kötü yanı etraftaki sancı çekenler,inleyen eden,insanın sinirleri bozuluyor
Sonucu hemen çıkıyor değil mi canım benim de dün suyum geldi sandım ama idrar da olabilir devamı da gelmeyince gitmedim hastaneye perşembe gideceğim o zaman soracağım doktoraBir test kuzu sürüntü alıyorlar, teste sokuyptlar. Gebelik testi mantığı, eğer amniyon sıvısı varsa çift çizgi çıkıyor
İleri geri çıkıyor canım mesela benim bugün kontrolüm vardi 36 haftayı doldurduk. Geçen hafta BPD ölçümü 35 hafta ile uyumluydu bu hafta 1 hafta geçmesine rağmen 34+5 çıktı BPD ölçümü doktor normal dedi ben de dikkat etmedim. Eve gelip karşılaştırdım ultrason kağıtlarını doktora yazdım 1 haftada cocugun kafası mı küçülmüş diye o da "Küçülmez aşağı indikce çapı daralır" yazmış içim rahatladı.32
32+4 teyim canim
Yok ben sordum sıkınti yok dedi kemdi bisey söylemedi,ama icime kurt düstü bikere
Burdaki annelere sormak istedim
BPD
AC
FL
ölcümleri tam uyumlumu cikiyor yoksa sizlerdede farkliliklar varmi
Selam , zeynom toparlamaya başladı. Kendi solunumunda artık desteği de çıkarttılar. 2 gündür kanguru bakımı kucağıma alıyorum. Çok şükür iyi gidiyoruz.
Yaaa çok güzel canım maşallah hızlıca toparladı güçlüden Zeynep, en kısa zamanda yuvasında annesinin kucağında uykulara dalar inşallahSelam , zeynom toparlamaya başladı. Kendi solunumunda artık desteği de çıkarttılar. 2 gündür kanguru bakımı kucağıma alıyorum. Çok şükür iyi gidiyoruz.teşekkür ederim sorduğun iÇin.
İsminizi kim olduğunuzu yaşadığınuz yeri bilmiyorum ama sık sık aklıma geliyorsunuz çok sevindim bebeğin iyi olmasına umarım kısa zamanda yuvanıza dönersiniz var mı tahmini bi tarih çıkış içinSelam , zeynom toparlamaya başladı. Kendi solunumunda artık desteği de çıkarttılar. 2 gündür kanguru bakımı kucağıma alıyorum. Çok şükür iyi gidiyoruz.teşekkür ederim sorduğun iÇin.
Aminnnn, eve daha zamanımız var ama bugün ilk defa kucağımda uyuya kaldı. Muhteşem bir duyguymuş. Ara ara ağız şapırdattıkça kahkahayı bastım yoğun bakımda. Bütün anneler kanguru bakımındaydı bugün aynı anda allahtan. Hepimiz neşeliydik çok şükürYaaa çok güzel canım maşallah hızlıca toparladı güçlüden Zeynep, en kısa zamanda yuvasında annesinin kucağında uykulara dalar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?