2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Sonucu hemen çıkıyor değil mi canım benim de dün suyum geldi sandım ama idrar da olabilir devamı da gelmeyince gitmedim hastaneye perşembe gideceğim o zaman soracağım doktora
Evet canım 5 dk içinde sonuç veriyor. Ama eczaneden aldırdılar bize 350 tl fiyatı pahalı biraz maalesef

Siz ne güzel yoldaşsınız bana . Çok teşekkür ederim. Tahmini 80 günü tamamlarsınız diyorlar genel olarak. 29 gün oldu bugün. Herşey yolunda ve sağlam adımlarla gitsin geçiyormuş bir şekilde.

İyi akşamlar kızlar, yarın kontrol günüm tekrar. Bebe iyice kasıyor kendini canım yakıyor bazen.

Sabah çok kötü uyandım, çünkü gece bebeğin hareketini hissetmedim, genelde sabah tekme ile uyandırırdı 8 gibi bir uyandım saat 10.. Hareket yok bebede ben bir stres oldum kalktım göbeği sallıyorum yok, sağa sola dönüyorum yok. Gerçekten emdişelendim. Aç karnına 5 tane tutku yiyip üstüne de su içtim yattım hala hareket etmedi, ağlayacaktım o derece. Eşim bir elimi yüzümü yıkayayım da doktora gidelim dedi kalktı yanımdan tam o sırada pat vurdu bir tane, hayatımın en mutlu anını yaşadım diyebilirim sıpaaaaaaaaaa çok korkuttu beni

Anladim canm senin bebek inise gecmis demek
Benimki döndümü bilmiyrm ki onuda söylemedi bana ama 32de dönmez daha heralde

Kızlarcım benimde 2 gündür bel bacak vajina ağrısı var sanki adet öncesi gibi ama bayağı yoğun. Onun dışında su nişan gibi hiçbiriey yok. Acaba havalardan mı bilemedim. Dün pilates topu sipariş verdim artık gün içinde biraz hareketler yapacağım bakaljm belki iyi gelir.

Ayrıca basur memesi iyice büyüdü hafif hafif kan da geliyor arada. Kantaron yağı koyuyorum sürekli ağrısı azaldı ama geçer inşallah

Ayrıca bebişlerimize kavuşmaya az kaldı

Ah canım benim de ağrılar iyice belirginleşti. Tüm karnıma kramplar giriyor hatta bişiler batıyor gibi. 32 ye kadar pamuk gibi geldim, birden sağdan soldan gelmeye başladılar

İnşallah benim de sıkıntı olmaz son kontrollerde kilosu ne kadar çıkıyordu doğru çıktı mı?
Yok canım doğru çıkmadı. Doktoruma göre 4 kiloyu geçmişti oo tosuncuk zaten belinde sakatlık olmasa da normal doğamazdı, olmuş bu olmuş alalım beklemeye gerek yok dedi. Ben zaten korkuyordum beklemek istemiyordum eltim bi gün daha bi gün daha derken bebeğini kaybetmişti, kakasını yapmış. Çok etkilenmiştim. Doktor öyle deyince hemen kabul ettim o yüzden. Ve doğar doğmaz her yere kakasını yaptı, devam etmeden önce bütün setleri her yeri temizlemek zorunda kaldılar. Bilmiyorum doğmanın stresinden mi yaptı yoksa o gün sezaryen olmasaydım içerde mi yapacaktı. Ben bu kez de en geç 38’de alın dedim daha erken alalım derse de hayır demem.. yine 2 hafta civarı önden gidiyor çünkü bebek. 37yi bi görsem sağ salim
Ama erken olduğunu düşünüyorsan doktorunla açık açık konuş bence endişeni anlat, o da sana neden 37+6’da istediğini anlatır aklına yatmazsa yeni bi tarih belirlersiniz senin huzurla içine sinerek doğuma girmen en güzeli olur

Selam , zeynom toparlamaya başladı. Kendi solunumunda artık desteği de çıkarttılar. 2 gündür kanguru bakımı kucağıma alıyorum. Çok şükür iyi gidiyoruz. teşekkür ederim sorduğun iÇin.
Aslında biz yogunsunuz diye sürekli sormak istemiyoruz
Siz arada bize iyi haberler verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…