- 18 Nisan 2021
- 14.896
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.489
- 548
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #28.001
Evet canım 5 dk içinde sonuç veriyor. Ama eczaneden aldırdılar bize 350 tl fiyatı pahalı biraz maalesefSonucu hemen çıkıyor değil mi canım benim de dün suyum geldi sandım ama idrar da olabilir devamı da gelmeyince gitmedim hastaneye perşembe gideceğim o zaman soracağım doktora
Özel mi devlet mi canımEvet canım 5 dk içinde sonuç veriyor. Ama eczaneden aldırdılar bize 350 tl fiyatı pahalı biraz maalesef
Devlet canım üniversite hastanesi, özelde bedava yaparlar belkiÖzel mi devlet mi canım
Siz ne güzel yoldaşsınız bana . Çok teşekkür ederim. Tahmini 80 günü tamamlarsınız diyorlar genel olarak. 29 gün oldu bugün. Herşey yolunda ve sağlam adımlarla gitsin geçiyormuş bir şekilde.İsminizi kim olduğunuzu yaşadığınuz yeri bilmiyorum ama sık sık aklıma geliyorsunuz çok sevindim bebeğin iyi olmasına umarım kısa zamanda yuvanıza dönersiniz var mı tahmini bi tarih çıkış için
Bedavaya mıDevlet canım üniversite hastanesi, özelde bedava yaparlar belki
Sanmıyorum canım bence gayet iyi tabi benişin kilosu gelişimi de iyiyseBen de sizinle aynı durumdayım her hafta çağırdı bundan sonra ama 30 Kasım 37+5 günlük olacak o gün alacak ama küçük mu olur diye düşünüyorum
Anladim canm senin bebek inise gecmis demekİleri geri çıkıyor canım mesela benim bugün kontrolüm vardi 36 haftayı doldurduk. Geçen hafta BPD ölçümü 35 hafta ile uyumluydu bu hafta 1 hafta geçmesine rağmen 34+5 çıktı BPD ölçümü doktor normal dedi ben de dikkat etmedim. Eve gelip karşılaştırdım ultrason kağıtlarını doktora yazdım 1 haftada cocugun kafası mı küçülmüş diye o da "Küçülmez aşağı indikce çapı daralır" yazmış içim rahatladı.
Çatı muayenesi de oldum kızlar korktuğum gibi bir durum yokmuş zor bir islem degildi kemik yapım iyiymiş ama şu anda bebis birazcık tombik gibi 2900 gr olmuş ona göre ilerleyen haftalarda doğum şekli netleşecek, NST'de sancı da çıkmadı pek gelmeye niyeti yokmuş beyefendinin Aralık ayını görecek gibiymiş.
Çatı muayenesini de sadece normal düşünen hastalar için yapıyor doktorlar, sezaryen olacaklara yapılmıyor. Sonrasında lekelenme vs olabilir dedi ama olmadı çok şükür.
Ah canım benim de ağrılar iyice belirginleşti. Tüm karnıma kramplar giriyor hatta bişiler batıyor gibi. 32 ye kadar pamuk gibi geldim, birden sağdan soldan gelmeye başladılarKızlarcım benimde 2 gündür bel bacak vajina ağrısı var sanki adet öncesi gibi ama bayağı yoğun. Onun dışında su nişan gibi hiçbiriey yok. Acaba havalardan mı bilemedim. Dün pilates topu sipariş verdim artık gün içinde biraz hareketler yapacağım bakaljm belki iyi gelir.
Ayrıca basur memesi iyice büyüdü hafif hafif kan da geliyor arada. Kantaron yağı koyuyorum sürekli ağrısı azaldı ama geçer inşallah
Ayrıca bebişlerimize kavuşmaya az kaldı
Güzel günlerde kullanın inşBebek bakım çantası siparişi de verildi yolda geliyorherkes aldı mı?
Yok canım doğru çıkmadı. Doktoruma göre 4 kiloyu geçmişti oo tosuncuk zaten belinde sakatlık olmasa da normal doğamazdı, olmuş bu olmuş alalım beklemeye gerek yok dedi. Ben zaten korkuyordum beklemek istemiyordum eltim bi gün daha bi gün daha derken bebeğini kaybetmişti, kakasını yapmış. Çok etkilenmiştim. Doktor öyle deyince hemen kabul ettim o yüzden. Ve doğar doğmaz her yere kakasını yaptı, devam etmeden önce bütün setleri her yeri temizlemek zorunda kaldılar. Bilmiyorum doğmanın stresinden mi yaptı yoksa o gün sezaryen olmasaydım içerde mi yapacaktı. Ben bu kez de en geç 38’de alın dedim daha erken alalım derse de hayır demem.. yine 2 hafta civarı önden gidiyor çünkü bebek. 37yi bi görsem sağ salimİnşallah benim de sıkıntı olmaz son kontrollerde kilosu ne kadar çıkıyordu doğru çıktı mı?
Aslında biz yogunsunuz diye sürekli sormak istemiyoruzSelam , zeynom toparlamaya başladı. Kendi solunumunda artık desteği de çıkarttılar. 2 gündür kanguru bakımı kucağıma alıyorum. Çok şükür iyi gidiyoruz.teşekkür ederim sorduğun iÇin.
Sorma ya bi ara oh herşey Süt liman ilerliyordu. Sonra teker teker gelmeye başladıAh canım benim de ağrılar iyice belirginleşti. Tüm karnıma kramplar giriyor hatta bişiler batıyor gibi. 32 ye kadar pamuk gibi geldim, birden sağdan soldan gelmeye başladılar
Yetişir inşallahGüzel günlerde kullanın inş
Bebişin beşiği dolabı yok bizdekargoyu bekliyoruz firma 2 haftaya gelir dedi
Nasil bisey aldin kuzum?Bebek bakım çantası siparişi de verildi yolda geliyorherkes aldı mı?
Benim 28'den beri baş aşağı pozisyonda canım simdi de çok aşağıda olmasa da yavaş yavaş iniyor sanırım.Anladim canm senin bebek inise gecmis demek
Benimki döndümü bilmiyrm ki onuda söylemedi bana ama 32de dönmez daha heralde
+1Aysima tınısı çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?