- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #28.021
Bizim mobilyacı telefonları açmıyor artıkYetişir inşallah
Yaa çok sevindim canımmSelam , zeynom toparlamaya başladı. Kendi solunumunda artık desteği de çıkarttılar. 2 gündür kanguru bakımı kucağıma alıyorum. Çok şükür iyi gidiyoruz.teşekkür ederim sorduğun iÇin.
Nasil bisey aldin kuzum?
Çok güzelmiş canım çanta
1 ay olduYetişir inşallah
Bizde unuttuk unutucaz mobilya aldığımızıBizim mobilyacı telefonları açmıyor artıkbu gidişle dolapsız yolumuza devam edicez
Ben de elisa Nur koymayı planlıyorumKızlar bende artık Kapı süsü çikolata isimli bişeyler yaptırmak istiyorum her gün bi isim kararsızlığındayım bana fikir verinsize düşündüğüm isimleri yazıyım lütfen sizde beğendiğinizi yada başka isimde olabilir yardımcı olun
1. Aysima
2. Elisa
3.Serenay
4.Eslina
Sağlıkla gelsin inşallah canım 37 haftalık olması iyi olur artık vaktiyle doğmuş oluyor. Artık iyice az kaldı doğumlaraBenide ultrasona aldılar,şükür bebeğe giden akışta bir sorun yokmuş 1800 küsürdü şimdi 2162 küsür çıktı kilosu başıda aşşağıda,doktor tansiyon ilaçları işe yararsa 37+2’de en geç alırız dedi,yani haftaya salı 15 kasım gibi.Umarım işe yarar.sezeryana gerek yok suni sancı ve epiduralle doğum yaptırırız sana dedi.Yani ilk oğlumda olduğu gibi.Çok fena bişey o suni sancı dedim ben geçen sefer sonlara doğru almıştım ve kendim teklif etmiştim.Doktor bu sefer tanaiyonunu daha iyi dengelememiz gerektiği için biz daha erkenden vericez ve pamuk gibi olacaksın dedi,bakalım gakkımızda hayırlısı,şimdi yarın hastanede doğuma kadar kalıp kalmayacağıma karar vereceklermiş.Umarım kalırım,burada el altında olmak güven veriyor açıkcası,eşim ve oğlumda aklım ama en azından iyiler diye teselli buluyorum.Hastanede olmanın tek kötü yanı etraftaki sancı çekenler,inleyen eden,insanın sinirleri bozuluyor
Anladim canm,hafi bakalim guzelliklerle gelsin melegin insallahBenim 28'den beri baş aşağı pozisyonda canım simdi de çok aşağıda olmasa da yavaş yavaş iniyor sanırım.
Benim de son kontrollere kadar önde diyorlardı şimdi haftasıyla uyumlu diyorlarŞimdi baktım bizim de öndeymis şuan geriye düşmüş. Sıkıntı olsa doktor söylerdi ama. Belki bir süre sonra büyüme azaliyodur baş çevresi icin
Ne demek canım hepimiz bebişleri sağlıkla sıhhatle gelsinler dünyaya inşallahAnladim canm,hafi bakalim guzelliklerle gelsin melegin insallah
Bana birsey söylemedi doktor,yarin baska bir doktora gidecegim ona sorayim
Cevaplarin icin tesekkur ederim ⚘
Doğumu engellemek için ilaç vs verdiler mi canım hastanede misin şu an?Kızlar ben 36 haftalık hamileym ve 2 cm acıklık var doktor dogum başlayabilir dedi sizce ne kadar sonra dogum olur
Hayir Hic birşey vermedi doktor dogum olabilir bebegin herşeye hazır oldunu soylediDoğumu engellemek için ilaç vs verdiler mi canım hastanede misin şu an?
hastaneye yatış ta vermedi anlamadımDoğumu engellemek için ilaç vs verdiler mi canım hastanede misin şu an?
Bebek bakım çantası siparişi de verildi yolda geliyorherkes aldı mı?
Strepsils boğaz pastili yumuşatıyor ihlamurlu olan özellikle öksürüğe iyi geliyor ancak yine de doktora gitmeni öneririm ilk zaman sadece kızarıklık bile olsa zamanla bakteriyel enfeksiyona evrilebilir. Son zamanlarımızdayiz artık kanda yükselecek crp bebeğe de zarar verebilir o yüzden. Doktora gitmek en iyisi gerekliyse antibiyotik kullanmaktan çekinilmemeliDün kontrolüm vardı benim de her hafta kontrole gideceğim ve 30 Kasıma gün verdi ekstra bi durum olmazsa o gün kavuşucaz kızımlabide bugün öksürük ve boğaz ağrısı başladı ne yapabilirim bu konuda fikri olan varmı?
Canım arkadaşım 37 haftanın son demlerindeydi kontrole birlikte gittik cuma günü 2 cm açıklığı olduğunu söyledi doktoru eli kulağında demişti. Ultrasonda da yüzünün tamamını göremedi doğum kanalına girmiş yanlış hatırlamıyorsam cumartesi ya da Pazar doğurmuştu. İnşallah sağlıkla gelsin deKızlar ben 36 haftalık hamileym ve 2 cm acıklık var doktor dogum başlayabilir dedi sizce ne kadar sonra dogum olur
Bir saat miYalancı kasılmalar nst de çıkmıyormuş. Belki öyledir. Hastane arasını düşünme benim 1 saat yolbir şey olmaz
Gerçekten gün nasıl başlıyor nasıl bitiyor anlamıyorum. Hergün kızımı görmeye gidiyorum. Düzenli süt sağıyorum ve bebek yanımdaymış kadar zamanımı alıyor. Tatlı bir yorgunluk. Çok şükür ilk stresli zaman bitti. Artık kavuşma iÇin sabır zamanı. Aslında her gün hepinizi takip ediyorum. Kalbim sizinleAslında biz yogunsunuz diye sürekli sormak istemiyoruz
Siz arada bize iyi haberler verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?