2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Hayir Hic birşey vermedi doktor dogum olabilir bebegin herşeye hazır oldunu soyledi
Canım belki de haftan iyi diyedir, benim 34+0da doğum riskim oldu doktorum 2 hafta daha tut şu çocuğu demişti 36 dolunca gelecek olanları engellemiyo olabilirler 37-40 haftalar zaten zamanında olmuş satılıyor. İnşallah 37yi doldurur bebiş ama artık gelirse de sıkıntı çekmez.
Benim kafası kasığımda çok aşağıda bunu biliyorum ama direkt kafasını bile hissetmiyorum, göbeğimden de vuruyor bazen aslında anlamıyorum neresiyle vurduğunu ama kaşığa doğruysa kolu göbeğe doğruysa bacaktir diyorum duruşunu bildiğim için eğer karnimda bir top oluşuyorsa da götüdür çünkü kafası kasıkta

Geçmiş olsun canım. En doğru zamanda en kolay şekilde sağlıkla bebeğini kucağına alırsın umarım. Her şey çok güzel olacak yakında hepsi bitecek..

Evet gerçekten geçer geçer diye beklerken mahvetti beni iltihap simdi 3 gun olacak antibiyotik kullanıyorum çok şükür geçiyor . Bilseydim basta beklemezdim ama iste gecer diye bekledim bende bos yere ilac kullanmamak için

Valla canım bak ben şuan 36+3 üm şu gün olmuş hala hareket ettiğinde dokunduğumda falan elime sertlik gelse de hala neresi kafası neresi dötü eli ayağı hala anlayamıyorum

Kesinlikle çok haklısın bebeğin hareketleri konusunda

Bu konuda bana fikir verebilecek olan yok mu kafam çok karışık.

Bu konuda bana fikir verebilecek olan yok mu kafam çok karışık.
Canım benim de 40 haftam 2 ocakta doluyor ama daha erken alacaklar tabi.yıl sonu olmasını bende istemiyorum ama 40 haftayı da beklemek istemiyorum.bu sefer bebeğin kakasını yutma ihtimali var o da bir sürü riski peşinden getiriyor.yıl sonu da olsa 2 ocağı beklemeden doğuma gireceğim.okullarda zaten ay hesabından kayıt yapılıyor bizimkiler yıl sonunda doğduğu için 1 sene geç gidebilirler okula o da daha iyi.ben şeyi de sordum nüfusa 1 ocak yazdırabiliyor muyuz diye.29 aralıkta doğum yapan arkadaşım var ona sordum.evde ebe doğurttu dersen 1 ocak diye yazıyorlarmış ama o öyle bişey yapmadı doğduğu tarihi yazdırdı.gerçi onun Kızı 10 yaşında şuan hala öyle midir bilmiyorum ama nüfusla bu durumu görüşebilirsin çok problemse senin için

kızlar sezeryan olacaklar illaki çatı muayenesi yapılıyormu yine de ? korktum şimdi
İlk doğumumda gelişim geriliği su azlığı bebeğin kalp atışlarında yavaşlama sebeplerinden dolayı planlı sezaryen oldum 37. Haftada. Ve ameliyat onlugunu giydiğim halde açıklık muayenesi yapıldı bana. Prosedür gereği dedi yapan doktor araştırma hastanesiydi. Böyle saçma bir doktora denk gelmezseniz vajinal muayene yapılmaz

Geçen ben tedirgin olup doktora gittim ,acilden giriş yapıldı diye bakmak zorundayım dedi . Ama çok da sıkıntılı bi durum değil bence yani 2 dakika bile sürmedi ağrı falan da olmadı buradaki yorumları görünce farklı bi şey mi diye baktım da bana yapılanmış çatı muayenesi . Tedirgin olmanıza gerek yok bence

En sona biz kalicaz herhalde. Ilk bebek, kendimi kurbanlik koyun gibi hissediyorum

Ben çok hazirliksizdim. Zaten sıkıntılı bir şekilde doğuma girerken öyle muayenesi yapılması beni rahatsız etmişti. Kendimi çok kastım. Gülerek zaten normal doguramazmissin dedi normal zamanda olsa çok rahatsız edici bir muayene olduğunu düşünmüyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…