2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Gereksiz olmuş cidden doğuma giderken yapmaları , ama mecbur tahammül ediyoruz hepsine maalesef

bende şiddetli bel ağrısı ile acile gittim geçen haftalarda o zaman yaptılar çatı muayenesi baştan ne yaptıklarını söyleseler rahatsız etmeyecekte koca bir el habersizce yoklayınca insan bi n’oluyor oluyor

Yaa bende cok tedirgin oldum burda yazilanlardan sonra halbuki cok muayene oldum alttan yani, ameliyat gecirdim her hafta alttan bakiyolardi bi araa, tup bebek tedavisindede alttan bakiyolardi, ondan farkli degildir herhalde ne bilimm, hicte aci cekmedim oyle yarinde benim doktor yapicak cati muayenesi, ne bekliyor acaba beni diye merak ediyorum

Benim doktorum bugün beklemem dedi. İlki sezaryen ise 39 dolmadan alırım dedi. Özellikle sordum. Eski ameliyattan rahim geriliyor. Ben doğru bulmuyorum dedi.

Selam güzel anneler kontrolden geldik 35+2yiz 3kilo olmuş tosunum bide annesine bi gülümsedi o anı görmek paha biçilemezdi herşey çok şükür yolunda umarım sizin için de öyledir haftada bire düştü kontroller daha fazla görebilcem yavrumu doğumla alakalı bişey demedi doktorum. Ne zaman planlarız ne yaparız dedim o kendi istediği zaman gelecek dedi çok sıkıldım hamilelikten 38de doğurtun beni dedim ama nafile bebek iyi çok şükür de ben baya kötüyüm ağırlaştım iyice uykular deseniz haram oldu resmen günde 2-3 saat anca uyuyabiliyorum zombi gibi geziyorum resmen bizde durumlar böyle anlıcağınız

Ayy bide aynı bana benziyor fotokopim resmen

Yok yok için rahat olsun

kızlar , varis çorabı alacakmısınız ya da giyecekmsiniz sezeryan olacaklar
pıhtı atmasını önlüyormuş burada okumuştum
acaba kesin alıp giymek lazımmı sizin fikrinizi merak ettim

Ben ilk sezaryanda kullanmadim. Hastaneden de öyle bir sey kullan diyen olmamisti. Yani haberim yoktu. Bunda da demezlerse kullanmam sanirim.

Ben Yarin alacagim zaten uc gunlugune alti saatlik bir yere gidiyoruz, yolda da takacagim artik

Ben ilk sezaryanda kullanmadim. Hastaneden de öyle bir sey kullan diyen olmamisti. Yani haberim yoktu. Bunda da demezlerse kullanmam sanirim.

Ben Yarin alacagim zaten uc gunlugune alti saatlik bir yere gidiyoruz, yolda da takacagim artik

bende bi doktoruma sorcam kızlar
çünkü bende hamilelikte baya varis çıktı
belki bu da önemli bi detaydır

bende bi doktoruma sorcam kızlar
çünkü bende hamilelikte baya varis çıktı
belki bu da önemli bi detaydır
Tabi ki olabilir. Ben ilk dogumumu 41. Haftada sezaryanla yapmama ragmen hic varis olmadi. Bunda da henüz yok. Zaten 38 dolunca alacagi icin sanirim yine varis olmaz. Ama ben de sorayim.

Benim de artti, hele birtanesi sisti bildigin. Ben de sorayim yarin, her halükarda alacagim ama

Tabi ki olabilir. Ben ilk dogumumu 41. Haftada sezaryanla yapmama ragmen hic varis olmadi. Bunda da henüz yok. Zaten 38 dolunca alacagi icin sanirim yine varis olmaz. Ama ben de sorayim.
mutlaka soracağım kızlar gittiğimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…