- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #28.061
Gereksiz olmuş cidden doğuma giderken yapmaları , ama mecbur tahammül ediyoruz hepsine maalesefBen çok hazirliksizdim. Zaten sıkıntılı bir şekilde doğuma girerken öyle muayenesi yapılması beni rahatsız etmişti. Kendimi çok kastım. Gülerek zaten normal doguramazmissin dedinormal zamanda olsa çok rahatsız edici bir muayene olduğunu düşünmüyorum ben de
Yaa bende cok tedirgin oldum burda yazilanlardan sonraGeçen ben tedirgin olup doktora gittim ,acilden giriş yapıldı diye bakmak zorundayım dedi . Ama çok da sıkıntılı bi durum değil bence yani 2 dakika bile sürmedi ağrı falan da olmadı buradaki yorumları görünce farklı bi şey mi diye baktım da bana yapılanmış çatı muayenesi . Tedirgin olmanıza gerek yok bence
Çok şükür iyiyiz simdilik ama artık agrilar kramplar epey zorluyoooGünaydın aralık anneleri. Yolunda mı herşey
Biz en sondayizbsanirimEn sona biz kalicaz herhalde. Ilk bebek, kendimi kurbanlik koyun gibi hissediyorum
Benim doktorum bugün beklemem dedi. İlki sezaryen ise 39 dolmadan alırım dedi. Özellikle sordum. Eski ameliyattan rahim geriliyor. Ben doğru bulmuyorum dedi.Biz bugün 32+3 olduk. Geçen cuma doktora gittim çalışabilir raporu almak için. Şekerden dolayı amniyon sıvısı fazlaydı. Hala aynı şekilde devam ediyormuş. Normal sınır 200 seninki 280 dedi.
Bir de doğumu sordum ilk kez. Benim ilk doğumum sezeryan olduğundan bu da sezeryan olacak. Doktorum 39 hafta dolunca alıyorum ben dedi. Bu da 26 Aralık’a denk geliyor. Bende yol sonu olması sebebiyle Ocak başına denk getirebilir miyiz diye sordum. Tabi sen istiyorsan 2 Ocak a kadar bekleyebilirim dedi. 40+3 oluyor o da. Biraz kafam karıştı açıkçası. İlk doğumum 38 haftada olmuştu doktorumun kararıyla. Beklemek mi beklememek mi mantıklı bilemedim. Bu arada bir de normal doğum başlarsa o arada ne olacak diye sordum sezeryana çeviririz problem olmaz dedi. Siz ne düşünürdünüz? Beklemek de riskli aslında.
Ayy bide aynı bana benziyor fotokopim resmenSelam güzel annelerkontrolden geldik 35+2yiz 3kilo olmuş tosunum bide annesine bi gülümsedi o anı görmek paha biçilemezdi herşey çok şükür yolunda umarım sizin için de öyledir haftada bire düştü kontroller daha fazla görebilcem yavrumu doğumla alakalı bişey demedi doktorum. Ne zaman planlarız ne yaparız dedim o kendi istediği zaman gelecek dedi çok sıkıldım hamilelikten 38de doğurtun beni dedim ama nafile bebek iyi çok şükür de ben baya kötüyüm ağırlaştım iyice uykular deseniz haram oldu resmen günde 2-3 saat anca uyuyabiliyorum zombi gibi geziyorum resmen bizde durumlar böyle anlıcağınız
Yok yok için rahat olsunYaa bende cok tedirgin oldum burda yazilanlardan sonrahalbuki cok muayene oldum alttan yani, ameliyat gecirdim her hafta alttan bakiyolardi bi araa, tup bebek tedavisindede alttan bakiyolardi, ondan farkli degildir herhalde ne bilimm, hicte aci cekmedim oyle yarinde benim doktor yapicak cati muayenesi, ne bekliyor acaba beni diye merak ediyorum
Bebişler beklerse kapanışı yaparızBiz en sondayizbsanirim
yaa sağol canım içim rahatladı , ben herkese yapılıyor sandım bi anBana geçen sefer hiç yapılmadı çatı muayenesi. Ama baştan belliydi sezeryan olacağım.
artık rahat rahat günlerini geçirebilirsin kuzumSelam herkese kontrolden çıktım. 2.300 Gr olmuşuz bile2 kg psikolojik sınırını geçtim ben de. Çok şükür. Bir sıkıntı da görmedik.
Ben ilk sezaryanda kullanmadim. Hastaneden de öyle bir sey kullan diyen olmamisti. Yani haberim yoktu. Bunda da demezlerse kullanmam sanirim.kızlar , varis çorabı alacakmısınız ya da giyecekmsiniz sezeryan olacaklar
pıhtı atmasını önlüyormuş burada okumuştum
acaba kesin alıp giymek lazımmı sizin fikrinizi merak ettim
Ben Yarin alacagim zaten uc gunlugune alti saatlik bir yere gidiyoruz, yolda da takacagim artikkızlar , varis çorabı alacakmısınız ya da giyecekmsiniz sezeryan olacaklar
pıhtı atmasını önlüyormuş burada okumuştum
acaba kesin alıp giymek lazımmı sizin fikrinizi merak ettim
Ben ilk sezaryanda kullanmadim. Hastaneden de öyle bir sey kullan diyen olmamisti. Yani haberim yoktu. Bunda da demezlerse kullanmam sanirim.
Ben Yarin alacagim zaten uc gunlugune alti saatlik bir yere gidiyoruz, yolda da takacagim artik
Benim de artti, hele birtanesi sisti bildigin. Ben de sorayim yarin, her halükarda alacagim amabende bi doktoruma sorcam kızlar
çünkü bende hamilelikte baya varis çıktı
belki bu da önemli bi detaydır
Tabi ki olabilir. Ben ilk dogumumu 41. Haftada sezaryanla yapmama ragmen hic varis olmadi. Bunda da henüz yok. Zaten 38 dolunca alacagi icin sanirim yine varis olmaz. Ama ben de sorayim.bende bi doktoruma sorcam kızlar
çünkü bende hamilelikte baya varis çıktı
belki bu da önemli bi detaydır
Benim de artti, hele birtanesi sisti bildigin. Ben de sorayim yarin, her halükarda alacagim ama
mutlaka soracağım kızlar gittiğimdeTabi ki olabilir. Ben ilk dogumumu 41. Haftada sezaryanla yapmama ragmen hic varis olmadi. Bunda da henüz yok. Zaten 38 dolunca alacagi icin sanirim yine varis olmaz. Ama ben de sorayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?