- 18 Nisan 2022
- 915
- 1.882
- 33
- 42
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #28.081
ilk doğumumda hastanede giydirmişlerdi. Bunda da doktorum neyi uygun görürse. Ya hastaneden giydirirler alın derlerse de hemen bir medikalciden alırız. öncesinde almayacağım.kızlar , varis çorabı alacakmısınız ya da giyecekmsiniz sezeryan olacaklar
pıhtı atmasını önlüyormuş burada okumuştum
acaba kesin alıp giymek lazımmı sizin fikrinizi merak ettim
Geldim hastaneye kontrolü bekliyorum bakalım canım haber vericem inşallah gününü de netleştiririz doğumunGünaydın kızlaaarBugün kontrolü olanlar güzel haberlerle gelsin inşaAllaah rinapera seninde haberini bekliyorum canıım inşaAllah hayırlı güzel haberlerle gel bize
Evet bende de olduuKızlar sizde de sayfanın rengi temanın rengi falan mavi oldu mu yaa ? Yoksa bir tek ben de mi oldu ?
Ben ilkte kullandım. Şimdi ki hastane vermiyormuş dün kendim aldım medicalden. Bacağı ölçüp ona göre beden ayarliyorlar. Ben 200 tl ye aldım. Varis olmasından ziyade pıhtı atma ihtimaline karşı giyiliyorkızlar , varis çorabı alacakmısınız ya da giyecekmsiniz sezeryan olacaklar
Maşallah çok sevindim gözün aydın :) Bizim aramızda az vardı ben de heyecan yaptım ptesi günü kontrol günümüz inşallah 2 yi geçmişizdir biz de :)Selam herkese kontrolden çıktım. 2.300 Gr olmuşuz bile2 kg psikolojik sınırını geçtim ben de. Çok şükür. Bir sıkıntı da görmedik.
Benim doktorum aşırı detaycı, yapılması gereken her şeyi söyledi ama varis çorabı demedikızlar , varis çorabı alacakmısınız ya da giyecekmsiniz sezeryan olacaklar
pıhtılaşma var mıydı sizde? yoksa o yüzden dememiştir. gerçi benimki de demedi ama soracağım :)Benim doktorum aşırı detaycı, yapılması gereken her şeyi söyledi ama varis çorabı demedi
Benim baya minnaktı 1675 idi 15 gün önce. Geçmiştir senin deMaşallah çok sevindim gözün aydın :) Bizim aramızda az vardı ben de heyecan yaptım ptesi günü kontrol günümüz inşallah 2 yi geçmişizdir biz de :)
Kan sulandırıcı iğne kullanıyordum. Belki ondandırpıhtılaşma var mıydı sizde? yoksa o yüzden dememiştir. gerçi benimki de demedi ama soracağım :)
teşekkür ederim canım , bende doktoruma sorup alacağım baya önemli sanırım bu varis çorabıBen ilkte kullandım. Şimdi ki hastane vermiyormuş dün kendim aldım medicalden. Bacağı ölçüp ona göre beden ayarliyorlar. Ben 200 tl ye aldım. Varis olmasından ziyade pıhtı atma ihtimaline karşı giyiliyor
tamam canım , tabikide yazarım alacağımdakızlar varis çorabı için alacağınız markayı buradan da paylaşır mısınız? Bir de doktorunuzun ne dediğini :) ben de soracağım ama daha var kontrolüme. M _Mayra_TheDandelion
Canım bu arada bu süreçte nasıl beslendin maşallah gayet güzel kilo almış var mı önerin neler yaptınBenim baya minnaktı 1675 idi 15 gün önce. Geçmiştir senin de
Benim baya minnaktı 1675 idi 15 gün önce. Geçmiştir senin de
Fıstık ezmesi ceviz muz yedim. Kaşarlı tost yedim. 2 gün et 2 gün bakliyat 2 gün sebze yedim 1 gün de balık. Aslında çok farklı birşey yemedim. Sabah akşam yedim öğlen bi beslenme yapmadım.Canım bu arada bu süreçte nasıl beslendin maşallah gayet güzel kilo almış var mı önerin neler yaptın
ohh maşallah kuzucuğa annesi yaaDün bugün bir kontrolüm vardı. 2.100 gr olmuş kızım. Her şey yolunda. O kadar hareketliydi ki dün Nts bir saat sürdü durmadan kaçtığı içintansiyonum da bir tuhaf. Yani normal 10/05 falan görüyorum bu hafta. Ama en son lisede falan gördüm o tansiyonu
Bende bu tahin pekmez muz ceviz yiyorum bu hafta daha çok kilo almıştıCanım bu arada bu süreçte nasıl beslendin maşallah gayet güzel kilo almış var mı önerin neler yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?