2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
kızlar , varis çorabı alacakmısınız ya da giyecekmsiniz sezeryan olacaklar
pıhtı atmasını önlüyormuş burada okumuştum
acaba kesin alıp giymek lazımmı sizin fikrinizi merak ettim
ilk doğumumda hastanede giydirmişlerdi. Bunda da doktorum neyi uygun görürse. Ya hastaneden giydirirler alın derlerse de hemen bir medikalciden alırız. öncesinde almayacağım.

Selam kızlar kontrolden yeni çıktım. 34+2deyim. Tansiyonum Bi kaç haftadır 13.8 çıkıyor doktorum kana baktı urik asit sınırı 5.0 iken 6.6 çıktı. Gebelik zehirlenmesi olmaması için progesteron kesti alfamet tansiyon ilacı başladı hergün tansiyon takibi yapacaksın dedi. Bol su icicem ve yürüyüş önerdi. Gebeliğin başından beri düşük tehlikesi, covid, rahim ağzı yetmezliği için serklaj ameliyati oldum. Şimdide gebelik zehirlenmesi riski diyince korktum moralim bozuldu açıkçası. Aranızda gebelik zehirlenmesi yaşayan var mı neler yaptiniz bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

Günaydın kızlaaar Bugün kontrolü olanlar güzel haberlerle gelsin inşaAllaah rinapera seninde haberini bekliyorum canıım inşaAllah hayırlı güzel haberlerle gel bize
Geldim hastaneye kontrolü bekliyorum bakalım canım haber vericem inşallah gününü de netleştiririz doğumun
Kızlar sizde de sayfanın rengi temanın rengi falan mavi oldu mu yaa ? Yoksa bir tek ben de mi oldu ?
Evet bende de olduu

Ben ilkte kullandım. Şimdi ki hastane vermiyormuş dün kendim aldım medicalden. Bacağı ölçüp ona göre beden ayarliyorlar. Ben 200 tl ye aldım. Varis olmasından ziyade pıhtı atma ihtimaline karşı giyiliyor

Selam herkese kontrolden çıktım. 2.300 Gr olmuşuz bile 2 kg psikolojik sınırını geçtim ben de. Çok şükür. Bir sıkıntı da görmedik.
Maşallah çok sevindim gözün aydın :) Bizim aramızda az vardı ben de heyecan yaptım ptesi günü kontrol günümüz inşallah 2 yi geçmişizdir biz de :)

Benim doktorum aşırı detaycı, yapılması gereken her şeyi söyledi ama varis çorabı demedi

teşekkür ederim canım , bende doktoruma sorup alacağım baya önemli sanırım bu varis çorabı

Canım bu arada bu süreçte nasıl beslendin maşallah gayet güzel kilo almış var mı önerin neler yaptın
Fıstık ezmesi ceviz muz yedim. Kaşarlı tost yedim. 2 gün et 2 gün bakliyat 2 gün sebze yedim 1 gün de balık. Aslında çok farklı birşey yemedim. Sabah akşam yedim öğlen bi beslenme yapmadım.

ohh maşallah kuzucuğa annesi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…