- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #28.101
ben de kullanıyorum ama varis çorabı da mantıklı geldi. siz kan sulandıcı iğneyi kaç gün önceden kestiniz peki doğumdanKan sulandırıcı iğne kullanıyordum. Belki ondandır
Benim de son kontrollere kadar önde diyorlardı şimdi haftasıyla uyumlu diyo
Demekki hepimizin normal ama annelik işte stres yapıyoruzBenim de son kontrollere kadar önde diyorlardı şimdi haftasıyla uyumlu diyorlar
ben bir paket aldım içinde 16 tane vardı sanırımkızlar depend külot alacağım da
sizce 1 paket yetermi ?sizler aldınızmı kaç tane aldınız?
inşallah canım maşallah o zaman iyi toparlamış :) Ekstra bir şeyler yiyip içtin mi kilosu için? Benim oğlan minnak doğdu 37. haftada doğdu, 2400 dü. Bari kız 3 olsun diyorum fazlasında gözüm yokBenim baya minnaktı 1675 idi 15 gün önce. Geçmiştir senin de
aa yazmışsın şimdi fark ettim :) Ben kaşar yiyemiyorum midemi bulandırıyor ama süt ve muz tüketiyorum bol bol. Baklagil et tavuk balık akşamları yiyorum düzenli olarak. Ptesi göreceğiz bakalımFıstık ezmesi ceviz muz yedim. Kaşarlı tost yedim. 2 gün et 2 gün bakliyat 2 gün sebze yedim 1 gün de balık. Aslında çok farklı birşey yemedim. Sabah akşam yedim öğlen bi beslenme yapmadım.
1 paket bile fazla geliyor. Maksimum ilk 2 gün kullanılıyor. bende 2-3 tane ped artmıştı paketten.kızlar depend külot alacağım da
ben 4 buçuk yıl önce almıştım ilk doğumumda. Kalmıştı şimdi 2. doğum için koydum hastane çantama. Yani 1 paket yeter bencekızlar depend külot alacağım da
Maşallah, sizin haftanız kaçtıFıstık ezmesi ceviz muz yedim. Kaşarlı tost yedim. 2 gün et 2 gün bakliyat 2 gün sebze yedim 1 gün de balık. Aslında çok farklı birşey yemedim. Sabah akşam yedim öğlen bi beslenme yapmadım.
33+6 bugünMaşallah, sizin haftanız kaçtı
benm sezaryendi. Evet emici külottan bahsediyorum bende. İlk birkaç gün onu kullanıp sonra normal pede geçersiniz. Öyle aşırı bir kanama olmuyor zaten 2.günden sonra.seritose kahveseverlerden normal doğum muydu sizin sezaryen mi? bir de ben emici külot aldım ama bezden farklı mı ki? emici külot yeterli midir?
ben bir paket aldım içinde 16 tane vardı sanırım
1 paket bile fazla geliyor. Maksimum ilk 2 gün kullanılıyor. bende 2-3 tane ped artmıştı paketten.
teşekkür ediyorum bal kızlarımben 4 buçuk yıl önce almıştım ilk doğumumda. Kalmıştı şimdi 2. doğum için koydum hastane çantama. Yani 1 paket yeter bence
benim normal doğumdu farkını bilemiyorum :)seritose kahveseverlerden normal doğum muydu sizin sezaryen mi? bir de ben emici külot aldım ama bezden farklı mı ki? emici külot yeterli midir?
Canım ben bir paket aldım m beden 10'lu şahsen yeteceğini düşünüyorum. Sonrasında zaten zor olur diye düşünüyorum külot gibi olduğu için. Lohusa pedi de alacağım çok daha pratik olur diye düşünüyorum. Tabi ilk doğumum tecrübeliler varsa önerilere açığım:)kızlar depend külot alacağım da
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı bizlere, kızımı görmeden özledim yaaKızlar 8 gün sonra bu saatlerde kızımla tanışmış olacağız17 Kasım'a gün verdi doktorum. 2818 gram 50 cm olmuş doğuma kadar ultrason kilosu 3ü görür herhalde. Bebek daha da aşağı inmiş zaten çok durmayacak, umarım gününden önce gelmez az kaldı çok dikkat edeceğim. NST'de yine sancı çıktı ama bu sefer yatış vermedi doktor ilacımı artırdı. Cumartesi tekrar NST, sezaryenden önceki gün de anestezi için kontrol randevum var. Heyecanlandım netleşince
Yaaa maşallah kızçeyeKızlar 8 gün sonra bu saatlerde kızımla tanışmış olacağız17 Kasım'a gün verdi doktorum. 2818 gram 50 cm olmuş doğuma kadar ultrason kilosu 3ü görür herhalde. Bebek daha da aşağı inmiş zaten çok durmayacak, umarım gününden önce gelmez az kaldı çok dikkat edeceğim. NST'de yine sancı çıktı ama bu sefer yatış vermedi doktor ilacımı artırdı. Cumartesi tekrar NST, sezaryenden önceki gün de anestezi için kontrol randevum var. Heyecanlandım netleşince
Maşallah çok az kalmış yaa ne güzel. Sağlıkla gelsin inşallahKızlar 8 gün sonra bu saatlerde kızımla tanışmış olacağız17 Kasım'a gün verdi doktorum. 2818 gram 50 cm olmuş doğuma kadar ultrason kilosu 3ü görür herhalde. Bebek daha da aşağı inmiş zaten çok durmayacak, umarım gününden önce gelmez az kaldı çok dikkat edeceğim. NST'de yine sancı çıktı ama bu sefer yatış vermedi doktor ilacımı artırdı. Cumartesi tekrar NST, sezaryenden önceki gün de anestezi için kontrol randevum var. Heyecanlandım netleşince
Bir hafta sonra sağlıkla kucağına gelsin bebeğin. O zamana kadar da içeride büyümeye devam etsin..Kızlar 8 gün sonra bu saatlerde kızımla tanışmış olacağız17 Kasım'a gün verdi doktorum. 2818 gram 50 cm olmuş doğuma kadar ultrason kilosu 3ü görür herhalde. Bebek daha da aşağı inmiş zaten çok durmayacak, umarım gününden önce gelmez az kaldı çok dikkat edeceğim. NST'de yine sancı çıktı ama bu sefer yatış vermedi doktor ilacımı artırdı. Cumartesi tekrar NST, sezaryenden önceki gün de anestezi için kontrol randevum var. Heyecanlandım netleşince
17 Kasım da kaç haftalık oluyor kuzumKızlar 8 gün sonra bu saatlerde kızımla tanışmış olacağız17 Kasım'a gün verdi doktorum. 2818 gram 50 cm olmuş doğuma kadar ultrason kilosu 3ü görür herhalde. Bebek daha da aşağı inmiş zaten çok durmayacak, umarım gününden önce gelmez az kaldı çok dikkat edeceğim. NST'de yine sancı çıktı ama bu sefer yatış vermedi doktor ilacımı artırdı. Cumartesi tekrar NST, sezaryenden önceki gün de anestezi için kontrol randevum var. Heyecanlandım netleşince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?