2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Fıstık ezmesi ceviz muz yedim. Kaşarlı tost yedim. 2 gün et 2 gün bakliyat 2 gün sebze yedim 1 gün de balık. Aslında çok farklı birşey yemedim. Sabah akşam yedim öğlen bi beslenme yapmadım.
aa yazmışsın şimdi fark ettim :) Ben kaşar yiyemiyorum midemi bulandırıyor ama süt ve muz tüketiyorum bol bol. Baklagil et tavuk balık akşamları yiyorum düzenli olarak. Ptesi göreceğiz bakalım

seritose kahveseverlerden normal doğum muydu sizin sezaryen mi? bir de ben emici külot aldım ama bezden farklı mı ki? emici külot yeterli midir?
benm sezaryendi. Evet emici külottan bahsediyorum bende. İlk birkaç gün onu kullanıp sonra normal pede geçersiniz. Öyle aşırı bir kanama olmuyor zaten 2.günden sonra.

Kızlar 8 gün sonra bu saatlerde kızımla tanışmış olacağız 17 Kasım'a gün verdi doktorum. 2818 gram 50 cm olmuş doğuma kadar ultrason kilosu 3ü görür herhalde. Bebek daha da aşağı inmiş zaten çok durmayacak, umarım gününden önce gelmez az kaldı çok dikkat edeceğim. NST'de yine sancı çıktı ama bu sefer yatış vermedi doktor ilacımı artırdı. Cumartesi tekrar NST, sezaryenden önceki gün de anestezi için kontrol randevum var. Heyecanlandım netleşince

kızlar depend külot alacağım da
sizce 1 paket yetermi ?sizler aldınızmı kaç tane aldınız?
Canım ben bir paket aldım m beden 10'lu şahsen yeteceğini düşünüyorum. Sonrasında zaten zor olur diye düşünüyorum külot gibi olduğu için. Lohusa pedi de alacağım çok daha pratik olur diye düşünüyorum. Tabi ilk doğumum tecrübeliler varsa önerilere açığım:)

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı bizlere, kızımı görmeden özledim yaa

Yaaa maşallah kızçeye aramızda 2 gün var sezaryende de öyle olur diye konuşmalarımız sanki dün gibi benim kızçe bekler inşallah gününü, haftaya doğum iznine ayrılıyorum 3 5 gün dinlenmek hayalim

Maşallah çok az kalmış yaa ne güzel. Sağlıkla gelsin inşallah

Bir hafta sonra sağlıkla kucağına gelsin bebeğin. O zamana kadar da içeride büyümeye devam etsin..

17 Kasım da kaç haftalık oluyor kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…