2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
kızlar depend külot alacağım da
sizce 1 paket yetermi ?sizler aldınızmı kaç tane aldınız?
Kanama miktarına göre değişiyor sanırım
Doğum sonrası videoları izliyotum biri 2 3 tane kullandım paket bitmedi eve çıkınca normal pede geçtim diyor
Biri paket bitti diyor
Biri hiç kullanmamış almanıza gerek yok gece pedi yetti diyor
Bi paket xl aldım ben çantaya koydum

17 Kasım da kaç haftalık oluyor kuzum
37+1 oluyor canım ama benim zaten erken doğum riskim var artık oturamiyorum bile bebek aşırı aşağıda, doktorum 3 gün yurtdışında olcak pazara kadar mesela o süre içinde doğmayacağından bile emin değiliz. Mecburen haftaya olacak doğum yoksa kendisi gelecek zaten baskısı çok arttı bana. Böyle olmasaydı 27si gibi olacaktı doğumum. Şükür ki kilosu boyu ve gelişimi iyi, haftasıyla da uyumlu. Ciğer geliştirici de yapıldı 34+0'da iki doz. Alabildiğimiz kadar önlem aldık

Ayy heyecanlandım maşallah canım. gelişimi de çok iyi kızının zaten. Benim ilk kızım da 16 kasım doğumlu. Minik bir akrep daha geliyor çok şanslısın

Gayet güzel direndi lena haftası çok güzel olacak umarım tam planladığın zamanda olacak canım çok sevindim

Ayy heyecanlandım maşallah canım. gelişimi de çok iyi kızının zaten. Benim ilk kızım da 16 kasım doğumlu. Minik bir akrep daha geliyor çok şanslısın
Ya cidden günü netleşince bir garip hissettim şimdi duygulandım hep daha çok var gibi geliyordu yolun sonundayız
Gayet güzel direndi lena haftası çok güzel olacak umarım tam planladığın zamanda olacak canım çok sevindim
Evet canım cidden 3 hafta dayanmış olacak 34'teki ataktan sonra. Hastaneye evimiz de uzak çok tedirgindim günü netleşince rahatladım biraz umarım 8 günden erken gelmez artık ama o kadar yattım doğmaz inşallah. Çok istiyorum hastaneye rahat rahat girip gününde olmasını

Sağ ol içimi rahatlattın biraz

Ya çok heyecanlı inş peşinden ben geliyorum

Çok güzel bir duygu, inşallah sağlıkla kavuşun

Aaayy sağlıkla
kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Kızlar belki saçma bi soru olucak ama karnından çatır çutur ses gelen var mı ? hani bileğin çıtlar ya öyle bi ses ve bebek hareket ettikçe geliyor 1 haftadır. Bugün kontrol vardı ama sormayı unuttum ya

Selam kizlar bugün kış temizliğini yaptık ve bebeğimin odasını Düzenledik.Cok yorgun hissediyorum kendimi bebek aşağı inmiş gibi bir ağrı oluştu Birde kasıklarımda ateş gibi sıcaklık

İyi akşamlar kızlar, bugün kontrol vardı. Doktorum bebeğin gelişiminin yavaş olduğunu düşünüyor, enfeksiyon sebep oluyor olabilir dedi. Kontrol 2 günde 1 e düştü. En ufak şüphede acil sezeryan, en geç 36 dedi tekrar. Stres bastı. 35. Haftadayım ama bebek 32 sanırım. Cuma günü her şeyi çok detaylı konuşacağız.

Canim Cok guzel haberler duy Insallah Cuma günü.

Bebeğin olması gereken zamanda sağlıkla kucağına gelsin canım. Bazen dışarısı bazen anne karnı daha güvenli oluyor. Yakın takipte olman çok iyi bu dönemde.. enfeksiyon tamamen geçti mi peki ? İlaç kullanıyordun en son..

Sağlıkla kucaklayacağız hepimiz bebişleri inşallah cok güzel haberlerle dönersin cuma günü

Stres yapma desekte insanın elinde değil inşallah güzel olacak her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…