- 23 Mart 2022
- 1.293
- 1.463
- 48
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #28.121
Kanama miktarına göre değişiyor sanırımkızlar depend külot alacağım da
sizce 1 paket yetermi ?sizler aldınızmı kaç tane aldınız?
37+1 oluyor canım ama benim zaten erken doğum riskim var artık oturamiyorum bile bebek aşırı aşağıda, doktorum 3 gün yurtdışında olcak pazara kadar mesela o süre içinde doğmayacağından bile emin değiliz. Mecburen haftaya olacak doğum yoksa kendisi gelecek zaten baskısı çok arttı bana. Böyle olmasaydı 27si gibi olacaktı doğumum. Şükür ki kilosu boyu ve gelişimi iyi, haftasıyla da uyumlu. Ciğer geliştirici de yapıldı 34+0'da iki doz. Alabildiğimiz kadar önlem aldık17 Kasım da kaç haftalık oluyor kuzum
Ben 16lı aldım bir paket hepsini de bavula koydum belki çok sık değiştirmem gerekir diyekızlar depend külot alacağım da
sizce 1 paket yetermi ?sizler aldınızmı kaç tane aldınız?
Ayy heyecanlandım maşallah canım. gelişimi de çok iyi kızının zaten. Benim ilk kızım da 16 kasım doğumlu. Minik bir akrep daha geliyor çok şanslısınKızlar 8 gün sonra bu saatlerde kızımla tanışmış olacağız17 Kasım'a gün verdi doktorum. 2818 gram 50 cm olmuş doğuma kadar ultrason kilosu 3ü görür herhalde. Bebek daha da aşağı inmiş zaten çok durmayacak, umarım gününden önce gelmez az kaldı çok dikkat edeceğim. NST'de yine sancı çıktı ama bu sefer yatış vermedi doktor ilacımı artırdı. Cumartesi tekrar NST, sezaryenden önceki gün de anestezi için kontrol randevum var. Heyecanlandım netleşince
Gayet güzel direndi lena haftası çok güzel olacak umarım tam planladığın zamanda olacak canım çok sevindim37+1 oluyor canım ama benim zaten erken doğum riskim var artık oturamiyorum bile bebek aşırı aşağıda, doktorum 3 gün yurtdışında olcak pazara kadar mesela o süre içinde doğmayacağından bile emin değiliz. Mecburen haftaya olacak doğum yoksa kendisi gelecek zaten baskısı çok arttı bana. Böyle olmasaydı 27si gibi olacaktı doğumum. Şükür ki kilosu boyu ve gelişimi iyi, haftasıyla da uyumlu. Ciğer geliştirici de yapıldı 34+0'da iki doz. Alabildiğimiz kadar önlem aldık
Ya cidden günü netleşince bir garip hissettim şimdi duygulandım hep daha çok var gibi geliyordu yolun sonundayızAyy heyecanlandım maşallah canım. gelişimi de çok iyi kızının zaten. Benim ilk kızım da 16 kasım doğumlu. Minik bir akrep daha geliyor çok şanslısın
Evet canım cidden 3 hafta dayanmış olacak 34'teki ataktan sonra. Hastaneye evimiz de uzak çok tedirgindim günü netleşince rahatladım biraz umarım 8 günden erken gelmez artık ama o kadar yattım doğmaz inşallah. Çok istiyorum hastaneye rahat rahat girip gününde olmasınıGayet güzel direndi lena haftası çok güzel olacak umarım tam planladığın zamanda olacak canım çok sevindim
Sağ ol içimi rahatlattın birazYok canım doğru çıkmadı. Doktoruma göre 4 kiloyu geçmişti oo tosuncuk zaten belinde sakatlık olmasa da normal doğamazdı, olmuş bu olmuş alalım beklemeye gerek yok dedi. Ben zaten korkuyordum beklemek istemiyordum eltim bi gün daha bi gün daha derken bebeğini kaybetmişti, kakasını yapmış. Çok etkilenmiştim. Doktor öyle deyince hemen kabul ettim o yüzden. Ve doğar doğmaz her yere kakasını yaptı, devam etmeden önce bütün setleri her yeri temizlemek zorunda kaldılar. Bilmiyorum doğmanın stresinden mi yaptı yoksa o gün sezaryen olmasaydım içerde mi yapacaktı. Ben bu kez de en geç 38’de alın dedim daha erken alalım derse de hayır demem.. yine 2 hafta civarı önden gidiyor çünkü bebek. 37yi bi görsem sağ salim
Ama erken olduğunu düşünüyorsan doktorunla açık açık konuş bence endişeni anlat, o da sana neden 37+6’da istediğini anlatır aklına yatmazsa yeni bi tarih belirlersinizsenin huzurla içine sinerek doğuma girmen en güzeli olur
Ya çok heyecanlıKızlar 8 gün sonra bu saatlerde kızımla tanışmış olacağız17 Kasım'a gün verdi doktorum. 2818 gram 50 cm olmuş doğuma kadar ultrason kilosu 3ü görür herhalde. Bebek daha da aşağı inmiş zaten çok durmayacak, umarım gününden önce gelmez az kaldı çok dikkat edeceğim. NST'de yine sancı çıktı ama bu sefer yatış vermedi doktor ilacımı artırdı. Cumartesi tekrar NST, sezaryenden önceki gün de anestezi için kontrol randevum var. Heyecanlandım netleşince
Çok güzel bir duygu, inşallah sağlıkla kavuşunKızlar 8 gün sonra bu saatlerde kızımla tanışmış olacağız17 Kasım'a gün verdi doktorum. 2818 gram 50 cm olmuş doğuma kadar ultrason kilosu 3ü görür herhalde. Bebek daha da aşağı inmiş zaten çok durmayacak, umarım gününden önce gelmez az kaldı çok dikkat edeceğim. NST'de yine sancı çıktı ama bu sefer yatış vermedi doktor ilacımı artırdı. Cumartesi tekrar NST, sezaryenden önceki gün de anestezi için kontrol randevum var. Heyecanlandım netleşince
kucağına almayı nasip etsin RabbimKızlar 8 gün sonra bu saatlerde kızımla tanışmış olacağız17 Kasım'a gün verdi doktorum. 2818 gram 50 cm olmuş doğuma kadar ultrason kilosu 3ü görür herhalde. Bebek daha da aşağı inmiş zaten çok durmayacak, umarım gününden önce gelmez az kaldı çok dikkat edeceğim. NST'de yine sancı çıktı ama bu sefer yatış vermedi doktor ilacımı artırdı. Cumartesi tekrar NST, sezaryenden önceki gün de anestezi için kontrol randevum var. Heyecanlandım netleşince
İnşallah canım, sağlıkla gelsin de nasıl oluyorsa olsun tek temennim buSelizay Kuzum hayırlısı ne ise öyle ilerlesin inşallah. Keşke bir yardımımız olsa. Rabbim gönlünü ferahlatacak şeyler duymanı nasip etsin.
Canim Cok guzel haberler duy Insallah Cuma günü.İyi akşamlar kızlar, bugün kontrol vardı. Doktorum bebeğin gelişiminin yavaş olduğunu düşünüyor, enfeksiyon sebep oluyor olabilir dedi. Kontrol 2 günde 1 e düştü. En ufak şüphede acil sezeryan, en geç 36 dedi tekrar. Stres bastı. 35. Haftadayım ama bebek 32 sanırım. Cuma günü her şeyi çok detaylı konuşacağız.
Bebeğin olması gereken zamanda sağlıkla kucağına gelsin canım. Bazen dışarısı bazen anne karnı daha güvenli oluyor. Yakın takipte olman çok iyi bu dönemde.. enfeksiyon tamamen geçti mi peki ? İlaç kullanıyordun en son..İyi akşamlar kızlar, bugün kontrol vardı. Doktorum bebeğin gelişiminin yavaş olduğunu düşünüyor, enfeksiyon sebep oluyor olabilir dedi. Kontrol 2 günde 1 e düştü. En ufak şüphede acil sezeryan, en geç 36 dedi tekrar. Stres bastı. 35. Haftadayım ama bebek 32 sanırım. Cuma günü her şeyi çok detaylı konuşacağız.
Sağlıkla kucaklayacağız hepimiz bebişleriİyi akşamlar kızlar, bugün kontrol vardı. Doktorum bebeğin gelişiminin yavaş olduğunu düşünüyor, enfeksiyon sebep oluyor olabilir dedi. Kontrol 2 günde 1 e düştü. En ufak şüphede acil sezeryan, en geç 36 dedi tekrar. Stres bastı. 35. Haftadayım ama bebek 32 sanırım. Cuma günü her şeyi çok detaylı konuşacağız.
Stres yapma desekte insanın elinde değil inşallah güzel olacak her şeyİyi akşamlar kızlar, bugün kontrol vardı. Doktorum bebeğin gelişiminin yavaş olduğunu düşünüyor, enfeksiyon sebep oluyor olabilir dedi. Kontrol 2 günde 1 e düştü. En ufak şüphede acil sezeryan, en geç 36 dedi tekrar. Stres bastı. 35. Haftadayım ama bebek 32 sanırım. Cuma günü her şeyi çok detaylı konuşacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?