2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Antibiyotik kullanıyorum hala 2 gün kaldı. 10 da değer şuan

Suyun konusunda birşey dedi mi ? Su azlığı da gelişimi yavaşlatır belki ondandır. 2 kg yu geçsin gitsin hemencik inş.

Kızlar belki saçma bi soru olucak ama karnından çatır çutur ses gelen var mı ? hani bileğin çıtlar ya öyle bi ses ve bebek hareket ettikçe geliyor 1 haftadır. Bugün kontrol vardı ama sormayı unuttum ya
Bende yok ama bi yerde okumuştum birine olmuştu ve doktoru çocupun eklemleri onlar demişti

Kızlar belki saçma bi soru olucak ama karnından çatır çutur ses gelen var mı ? hani bileğin çıtlar ya öyle bi ses ve bebek hareket ettikçe geliyor 1 haftadır. Bugün kontrol vardı ama sormayı unuttum ya

Geçenler de biri bu grupta yazmıştı ve doktora sorup öğrendiğini burada paylaşmıştı. Bebeğin eklemlerinden geliyormuş o sesler ve normalmiş onun dediğine göre
Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda 36 erken değil :)

Maşallah çok sevindim bu kadar bekleyip zamanında geleceğine. Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

Bende yok ama bi yerde okumuştum birine olmuştu ve doktoru çocupun eklemleri onlar demişti
Endişelendim ya çıtır çıtır ses geliyo çok tuhaf gerçekten etrafımda da bilen kimse çıkmayınca size sorayım dedim.
Ay ben onu atlamışım görmedim başıma gelince sorayım dedim. Normalse sorun değil :)

Kızlar yazmış ilk kez duydum böyle bir şey. Belki de içeride parmaklarını kırtlatıyordur hahha

Maşallah gelişimi çok güzel inşaallah sağlıcakla alırsın kucağına. Ben de 14ü pazartesi istiyordum cuma netleşecek günü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…