- 18 Nisan 2021
- 14.896
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.489
- 548
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #28.141
Antibiyotik kullanıyorum hala 2 gün kaldı. 10 da değer şuanBebeğin olması gereken zamanda sağlıkla kucağına gelsin canım. Bazen dışarısı bazen anne karnı daha güvenli oluyor. Yakın takipte olman çok iyi bu dönemde.. enfeksiyon tamamen geçti mi peki ? İlaç kullanıyordun en son..
Suyun konusunda birşey dedi mi ? Su azlığı da gelişimi yavaşlatır belki ondandır.İyi akşamlar kızlar, bugün kontrol vardı. Doktorum bebeğin gelişiminin yavaş olduğunu düşünüyor, enfeksiyon sebep oluyor olabilir dedi. Kontrol 2 günde 1 e düştü. En ufak şüphede acil sezeryan, en geç 36 dedi tekrar. Stres bastı. 35. Haftadayım ama bebek 32 sanırım. Cuma günü her şeyi çok detaylı konuşacağız.
Ben owli aldımKızlar korseleri nerden hallettiniz
Suyu az evet. 1910 gr şuanSuyun konusunda birşey dedi mi ? Su azlığı da gelişimi yavaşlatır belki ondandır.2 kg yu geçsin gitsin hemencik inş.
Havuç suyu alabilirsen al. Bol bol sıvı tüket canım.Suyu az evet. 1910 gr şuan
Ya bende bedene karar veremiyorum hangi beden almak lazım ki şu an bedenimi bile bilmiyorum önceden s idim:)teşekkür ediyorum bal kızlarım
1 paket aldım
Bende yok ama bi yerde okumuştum birine olmuştu ve doktoru çocupun eklemleri onlar demiştiKızlar belki saçma bi soru olucak ama karnından çatır çutur ses gelen var mı ?hani bileğin çıtlar ya öyle bi ses ve bebek hareket ettikçe geliyor 1 haftadır. Bugün kontrol vardı ama sormayı unuttum ya
Kızlar belki saçma bi soru olucak ama karnından çatır çutur ses gelen var mı ?hani bileğin çıtlar ya öyle bi ses ve bebek hareket ettikçe geliyor 1 haftadır. Bugün kontrol vardı ama sormayı unuttum ya
Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda 36 erken değil :)İyi akşamlar kızlar, bugün kontrol vardı. Doktorum bebeğin gelişiminin yavaş olduğunu düşünüyor, enfeksiyon sebep oluyor olabilir dedi. Kontrol 2 günde 1 e düştü. En ufak şüphede acil sezeryan, en geç 36 dedi tekrar. Stres bastı. 35. Haftadayım ama bebek 32 sanırım. Cuma günü her şeyi çok detaylı konuşacağız.
Maşallah çok sevindim bu kadar bekleyip zamanında geleceğine. Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsinKızlar 8 gün sonra bu saatlerde kızımla tanışmış olacağız17 Kasım'a gün verdi doktorum. 2818 gram 50 cm olmuş doğuma kadar ultrason kilosu 3ü görür herhalde. Bebek daha da aşağı inmiş zaten çok durmayacak, umarım gününden önce gelmez az kaldı çok dikkat edeceğim. NST'de yine sancı çıktı ama bu sefer yatış vermedi doktor ilacımı artırdı. Cumartesi tekrar NST, sezaryenden önceki gün de anestezi için kontrol randevum var. Heyecanlandım netleşince
Endişelendim ya çıtır çıtır ses geliyo çok tuhaf gerçekten etrafımda da bilen kimse çıkmayınca size sorayım dedim.Bende yok ama bi yerde okumuştum birine olmuştu ve doktoru çocupun eklemleri onlar demişti
Ay ben onu atlamışım görmedim başıma gelince sorayım dedim. Normalse sorun değil :)Geçenler de biri bu grupta yazmıştı ve doktora sorup öğrendiğini burada paylaşmıştı. Bebeğin eklemlerinden geliyormuş o sesler ve normalmiş onun dediğine göre
Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda 36 erken değil :)
Kızlar yazmış ilk kez duydum böyle bir şey. Belki de içeride parmaklarını kırtlatıyordur hahhaEndişelendim ya çıtır çıtır ses geliyo çok tuhaf gerçekten etrafımda da bilen kimse çıkmayınca size sorayım dedim.
Ay ben onu atlamışım görmedim başıma gelince sorayım dedim. Normalse sorun değil :)
Benden de geliyor o sesler canım.. sanki eklem sesi gibi :)Endişelendim ya çıtır çıtır ses geliyo çok tuhaf gerçekten etrafımda da bilen kimse çıkmayınca size sorayım dedim.
Ay ben onu atlamışım görmedim başıma gelince sorayım dedim. Normalse sorun değil :)
Canim Ciger gelistirici yapacaklar mi ne olur ne olmaz diye?Suyu az evet. 1910 gr şuan
Evet canım doğum derse 24 saat öncesinden yapılacakCanim Ciger gelistirici yapacaklar mi ne olur ne olmaz diye?
Aynısını ben de dedimKızlar yazmış ilk kez duydum böyle bir şey. Belki de içeride parmaklarını kırtlatıyordur hahha
Evet ya bide hareket ettiğinde geliyor sadece çok tuhaf gerçekten:)Benden de geliyor o sesler canım.. sanki eklem sesi gibi :)
Sendeki hangi deger acaba canım benimde idrar yolu enfeksiyonu sukur bitti sımdıde crp yuksek ve düşmüyoAntibiyotik kullanıyorum hala 2 gün kaldı. 10 da değer şuan
Maşallah gelişimi çok güzel inşaallah sağlıcakla alırsın kucağına. Ben de 14ü pazartesi istiyordum cuma netleşecek günü.Kızlar 8 gün sonra bu saatlerde kızımla tanışmış olacağız17 Kasım'a gün verdi doktorum. 2818 gram 50 cm olmuş doğuma kadar ultrason kilosu 3ü görür herhalde. Bebek daha da aşağı inmiş zaten çok durmayacak, umarım gününden önce gelmez az kaldı çok dikkat edeceğim. NST'de yine sancı çıktı ama bu sefer yatış vermedi doktor ilacımı artırdı. Cumartesi tekrar NST, sezaryenden önceki gün de anestezi için kontrol randevum var. Heyecanlandım netleşince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?