- 26 Temmuz 2016
- 651
- 655
- 103
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #12.761
Ben bile yeni bir şey aldığım da kesinlikle yikamadan giymiyorum kim bilir ne aşamalardan geçiyorKızlar bebişe aldığınız her şeyi giydirmeden önceyıkayacak mısınız? Eşim diyor ki o kadar hassas yetiştirmeyelim fikriniz nedir bu konuda
Tekstilde çalışan bir akrabamız dikilen ürünler yerlerde geziniyor yıkamadan kullanmayın demişti. Bende o gün bugündür yeni alınan herşeyi yıkıyorum. Kızımınkileri özellikle ütülüyordum 4 yaşına kadar son 1 yıldır bıraktımKızlar bebişe aldığınız her şeyi giydirmeden önceyıkayacak mısınız? Eşim diyor ki o kadar hassas yetiştirmeyelim fikriniz nedir bu konuda
Burada en çok takıldıkları şey iki hafta oyalamaları.. kanı verene sorsunlar bir de o saçma durumuBen bişey demeden doktorum laboratuvarı değiştirmiş , bekliyoruz bakalım , hemşeri ilk defa başımıza böyle birşey geldi , ama iki hafta sonra söylemeleri sıradışı dedi . Doktor labı değiştirdiğine göre onun da içine sinmedi demekki, bekliyoruz biz yine
Canım bana doktorum kasığığinda geçmeyen ağrı ya da baskı hissedersen muhakkak gel demişti. Serviks uzunluğu ve rahim ağzı bakarız dedi. Dinlen bakalım belki geçerMerhaba kızlar bugün 16+5 günlük hamileyim ama sabahtan beri kasık ağrım var bacaklarıma vuruyor sanki adet ağrısı gibi. Doktorla randevumu öne aldım yarın gidecegim. Ama bunu yaşayan var mı korktum açıkçası.
Bana bebek aşağı doğru kasık ağrım çok olur dedi geçen gidişimde. Ama bacaklarıma vurması beni endişelendirdi ayağıma çorap giydim biraz hafifledi ama geçmedi. İdrar yolu enfeksiyonu olduğunu düşünüyorum ama inşallah kötü bir şey yokturCanım bana doktorum kasığığinda geçmeyen ağrı ya da baskı hissedersen muhakkak gel demişti. Serviks uzunluğu ve rahim ağzı bakarız dedi. Dinlen bakalım belki geçer
Canım yenidogan bu . Her şeye cok acık . Tabiki mutlaka yıkanmalı bence tartışmaya acık degil bu konu. Sonraları büyüdüğünde insan esniyor ister istemez. Ama bence mutlaka yıkanmalı ve anti alerjik ürünler kullanılmalı . Çünkü artık çocuklar cok alerjik . Tabi sunu da belirtmeliyim herkesin kendi kararıKızlar bebişe aldığınız her şeyi giydirmeden önceyıkayacak mısınız? Eşim diyor ki o kadar hassas yetiştirmeyelim fikriniz nedir bu konuda
Belirgin şişlik yok ama his olarak şiş gibi hissediyorum. Az yemek yesem bile midem çok rahatsız oluyor bu histen dolayı. Bugün kontrole gittim bir sorun yoktu dediğin gibi rahim yukarı çıkmaya başladığı için olabilir canımKızlar göbek deliğinin üstünde şişliği olan var mı ? Dün kontrolde sordum kasığın ağırmıyorsa o sorun değil dedi. Ama böyle mideme vuruyor ağrısı. Rahim yukarı çıkıyor ondan falan denildi de. Yemek yiyemiyorum bu ağrıdan.
Benimde karnım ağrıyor kaşık değil sanki böyle ishal olucak gibi ara ara şiddetli karın ağrısı vuruyor geçiyor doktorada bayramdan sonra gidicemBana bebek aşağı doğru kasık ağrım çok olur dedi geçen gidişimde. Ama bacaklarıma vurması beni endişelendirdi ayağıma çorap giydim biraz hafifledi ama geçmedi. İdrar yolu enfeksiyonu olduğunu düşünüyorum ama inşallah kötü bir şey yoktur
Saol Dennis İnşallah sonucumuz güzel gelsin yeter ki, daha ailelere dostlara söylemedik . Sonucu bekliyoruz göbeğimi saklayamıyorum artıkBurada en çok takıldıkları şey iki hafta oyalamaları.. kanı verene sorsunlar bir de o saçma durumuyeni anlaştığı yer ile hızlıca sonuç gelir umarım. Bu beklemeye de güzel bir sonuç yakışır
Sagol canım benim İnşaallahGözün aydın canım, kızını sağlıkla kucağına al inşallah
Gözün aydın canım, oğlusunu sağlıkla kucağına al inşallah
Çok tatlı bir sürpriz oldu. Maşallah paşalara, sağlıkla kucağına al oğluşlarını inşallah
Merhaba kızlar bugün 16+5 günlük hamileyim ama sabahtan beri kasık ağrım var bacaklarıma vuruyor sanki adet ağrısı gibi. Doktorla randevumu öne aldım yarın gidecegim. Ama bunu yaşayan var mı korktum açıkçası.
Kızlar göbek deliğinin üstünde şişliği olan var mı ? Dün kontrolde sordum kasığın ağırmıyorsa o sorun değil dedi. Ama böyle mideme vuruyor ağrısı. Rahim yukarı çıkıyor ondan falan denildi de. Yemek yiyemiyorum bu ağrıdan.
Benim de dün karın ve Kasık ağrım oldu ama bugün pek olmadı genelde uzanıyorum zaten çok arada iğne batar gibi oluyor ama tuvaletimi yaparken blr baskı hissediyorum inşallah enfeksiyon olmamıştır ancak ayın 20 sine randevu buldum bakalım 2 hafta sonra gideceğimBenimde karnım ağrıyor kaşık değil sanki böyle ishal olucak gibi ara ara şiddetli karın ağrısı vuruyor geçiyor doktorada bayramdan sonra gidicem
Canim senin bebişler ikiz değil miydi yanlış hatırlıyorsam kusura bakma sağlıkla gelsin kızınFetal DNA sonucum çıktı çok şükür hersey yolunda kızım olacak
Fetal fraksiyon oranı düşük olunca tekrarlanıyor ama bu haftalarda öyle bir durum olmaz senin canım kayıp oldu herhaldeKizlar tam iki hafta once fetal DNA testi icin kan verdim, bugun aradilar bir daha kan Vermem gerekiyormus, bebek dnası bulamamıslar:/// donduk yine basa. Sonucu Alana kadar bebek dogacak bu gidisle
Canım ne zararı varmış ki noodlein ben yiyiyorum. Tamam çok faydalı değil ama karidesli falan değil sade sebzeli vs yiyiyorum arada. Özel bir sebebi varsa yenmemesinin yemeyeyimBen hamilelik oncesindede yedigim kcin hamileligimin ilk aylarinda da yiyodum ama artik yemiyorum su son iki aydir falan. Zarari olabilir diye yemiyorum. Yoksa yesem yerim yaani. Bi zarari olmayacagini bilsem yerim
Bu Türkiye'deki firma denilen hangisi ya ben sadece genox biliyorum oraya yaptırdım aşırı da titizlerdi eve gelip yapıyorlar ayrıca kutulaniyor bütün testler kişisel bilgilerle birlikte ve laboratuvara da ertesi gün ulaşıyor. Hangi firma için deniliyor bu acaba birkaç kez duydum da genox oldugunu sanmıyorumYa benim en büyük korkum buydu. Bana da doktorum Türkiye'deki firma kanı kaybettiklerinde bunu bahane olarak söylüyorlar demiştibi kaç hastasında başına gelmiş. yani DNA bulamadılar diye meraklanma.
Ben bile giymiyorum canım yıkamadan bebeğime hayatta giydirmem. Yerlerde sürünüyor onlar mağazalardaKızlar bebişe aldığınız her şeyi giydirmeden önceyıkayacak mısınız? Eşim diyor ki o kadar hassas yetiştirmeyelim fikriniz nedir bu konuda
Evet özellikle çok geç cikmissan baskı oluyor şuan hatta diardayim arada bir vuruyor karın ağrısı nefesimi kesiyor sonra geçiyor daha devam etse hastahneye gidersin yani kaşık ta Ağrı yok ben decavit içmiştim galiba ondan oldu bana dokundu baş ağrısı yaptı sonra karın ağrısı ondan şüpheleniyorumBenim de dün karın ve Kasık ağrım oldu ama bugün pek olmadı genelde uzanıyorum zaten çok arada iğne batar gibi oluyor ama tuvaletimi yaparken blr baskı hissediyorum inşallah enfeksiyon olmamıştır ancak ayın 20 sine randevu buldum bakalım 2 hafta sonra gideceğim
İsim bilmiyorum ya. Ama doktorum söyledi panik yapma öyle olursa falan dedi. Çok kez başına gelmiş. Sonra ben de Amerikaya gönderdim biz göremeyiz bundan sonra gördüğümüz ile kaldık kanı bari bi yurtdışı görsünCanim senin bebişler ikiz değil miydi yanlış hatırlıyorsam kusura bakma sağlıkla gelsin kızın
Fetal fraksiyon oranı düşük olunca tekrarlanıyor ama bu haftalarda öyle bir durum olmaz senin canım kayıp oldu herhalde
Canım ne zararı varmış ki noodlein ben yiyiyorum. Tamam çok faydalı değil ama karidesli falan değil sade sebzeli vs yiyiyorum arada. Özel bir sebebi varsa yenmemesinin yemeyeyim
Bu Türkiye'deki firma denilen hangisi ya ben sadece genox biliyorum oraya yaptırdım aşırı da titizlerdi eve gelip yapıyorlar ayrıca kutulaniyor bütün testler kişisel bilgilerle birlikte ve laboratuvara da ertesi gün ulaşıyor. Hangi firma için deniliyor bu acaba birkaç kez duydum da genox oldugunu sanmıyorum
Ben bile giymiyorum canım yıkamadan bebeğime hayatta giydirmem. Yerlerde sürünüyor onlar mağazalarda
Ya korkum kızımda benim kaburgam yamulmuştu baya baya ayaklarını oraya koyuyordu otururken nefes alamadığım zamanlar olmuştu. Bunda da yine bir yerlerim mi sıkışıyor dedimBelirgin şişlik yok ama his olarak şiş gibi hissediyorum. Az yemek yesem bile midem çok rahatsız oluyor bu histen dolayı. Bugün kontrole gittim bir sorun yoktu dediğin gibi rahim yukarı çıkmaya başladığı için olabilir canım
Ah ah biz bittik günlerdir evimizde neşe kalmadı gözpınarlarım kurudu hala sonuç bekliyorumKizlar selam,benim bir oglum daha oluyormus.Birde bi takim sikintilardan dolayi genetik testi ve fetal dna istendi,aglamaktan icim sisti,sabahtan beri,sanirim bir sure kendime gelene ve birseyleri kabul edene kadar buralarda olamayacagim,umarim hepiniz hamileliklerinizi sorunsuz gecirirsiniz.Dualarinizi bekliyorum.
İnşallah değildir ya daha küçükler eğer öyleyse büyüdükçe mahvoluruzYa korkum kızımda benim kaburgam yamulmuştu baya baya ayaklarını oraya koyuyordu otururken nefes alamadığım zamanlar olmuştu. Bunda da yine bir yerlerim mi sıkışıyor dedim
Kaç gün oldu siz kanı vereli . Ben cumq vermiştim sonraki hafta cuma çıkmıştı sonucumAh ah biz bittik günlerdir evimizde neşe kalmadı gözpınarlarım kurudu hala sonuç bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?