2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ben de endişelendim yarına boşluk varmış gidicem hemen

Benimde karnım ağrıyor kaşık değil sanki böyle ishal olucak gibi ara ara şiddetli karın ağrısı vuruyor geçiyor doktorada bayramdan sonra gidicem
Ben yarın boşluk buldum gidicem inşallah benimki ara ara değil sürekli sanki adet olacakmisim gibi. Adet olmadan öncede bacağıma vurur aynı ağrı.

Decavit yapmış olabilir canım duymuştum buna benzer bir şeyler onunla ilgili doktoruna söyle istersen değiştirin başka bir multivitamin iç

Ayıptı söylemesi benimki gaz sancısıymış anlaşılan wc ye çıkınca sorunum çözüldü

Ben yarın boşluk buldum gidicem inşallah benimki ara ara değil sürekli sanki adet olacakmisim gibi. Adet olmadan öncede bacağıma vurur aynı ağrı.
dinlenince gecmiyormu yarın gidersiniz içiniz rahatlar

evet belli bağırsak ağrısı fena ama böyle bir vuruyor nefesin kesiliyor bıraktım icmicem multivtamin de zaten bana göre bulamıyorum ayrı alırım vitamin iyotsuz aradım bulamadım

Geçmiyor azalıyor biraz

Çok soruyorum ama siz kendinizmi istediniz benim pişmanlığım keşke 11.haftada yaptırsaydım şimdi 15+4 üz
Rica ederim. Doktorum önermişti bize, bence 15. Haftada yapılmasında da bir sakınca yok. Ben de bekleye bekleye 15 oldum zaten :) Güzel haberinizi paylaşmanızı dilerim burda

Cnm iKili test yüksek riskli çıktı.Fetal DNA verdik sonucu bekliyoruz kombine risk 1/51 çıktı.
Ah lütfen nolur lendinize zehir etmeyin. Benim hamileligim zehir oldu bu olaylar yüzünden. Mis gibi gelir cogu zaman sonuç. Yanılma payları yüksek
Bence mis gibi gelecek sonuç

Gözün aydın canım, kızını sağlıkla kucağına al inşallah
Canım Allahın izniyle güzel haberlerle döneceğine inanıyorum. Rabbim yardımcınız olsun.
Ah ah biz bittik günlerdir evimizde neşe kalmadı gözpınarlarım kurudu hala sonuç bekliyorum
Az kaldı kuzucum bugün yarın güzel haber alacaksın inşallah

İki embriyo transfer edilmişti ikiz çok istiyorduk ama nasip değilmiş bir tanecik kızımızı bekliyoruz geçi eşimin cinsiyetinden haberi yok bayramdan sonra cinsiyet partisinde öğrenecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…