- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #12.781
Alllah yardımcınız olsun olumsunkonusurlar doğumda birşeyi çıkmaz ins size ne dedilerAh ah biz bittik günlerdir evimizde neşe kalmadı gözpınarlarım kurudu hala sonuç bekliyorum
Ben de endişelendim yarına boşluk varmış gidicem hemenBenim de dün karın ve Kasık ağrım oldu ama bugün pek olmadı genelde uzanıyorum zaten çok arada iğne batar gibi oluyor ama tuvaletimi yaparken blr baskı hissediyorum inşallah enfeksiyon olmamıştır ancak ayın 20 sine randevu buldum bakalım 2 hafta sonra gideceğim
Ben yarın boşluk buldum gidicem inşallah benimki ara ara değil sürekli sanki adet olacakmisim gibi. Adet olmadan öncede bacağıma vurur aynı ağrı.Benimde karnım ağrıyor kaşık değil sanki böyle ishal olucak gibi ara ara şiddetli karın ağrısı vuruyor geçiyor doktorada bayramdan sonra gidicem
Decavit yapmış olabilir canım duymuştum buna benzer bir şeyler onunla ilgili doktoruna söyle istersen değiştirin başka bir multivitamin içEvet özellikle çok geç cikmissan baskı oluyor şuan hatta diardayim arada bir vuruyor karın ağrısı nefesimi kesiyor sonra geçiyor daha devam etse hastahneye gidersin yani kaşık ta Ağrı yok ben decavit içmiştim galiba ondan oldu bana dokundu baş ağrısı yaptı sonra karın ağrısı ondan şüpheleniyorum
Git tabi canım için rahat etmiş olur inşallah ciddi bir şey yoktur zaten bize de yazıp haber verirsinBen de endişelendim yarına boşluk varmış gidicem hemen
dinlenince gecmiyormu yarın gidersiniz içiniz rahatlarBen yarın boşluk buldum gidicem inşallah benimki ara ara değil sürekli sanki adet olacakmisim gibi. Adet olmadan öncede bacağıma vurur aynı ağrı.
evet belli bağırsak ağrısı fena ama böyle bir vuruyor nefesin kesiliyor bıraktım icmicem multivtamin de zaten bana göre bulamıyorum ayrı alırım vitamin iyotsuz aradım bulamadımDecavit yapmış olabilir canım duymuştum buna benzer bir şeyler onunla ilgili doktoruna söyle istersen değiştirin başka bir multivitamin iç
Ayıptı söylemesi benimki gaz sancısıymış anlaşılan wc ye çıkınca sorunum çözüldü
Cnm iKili test yüksek riskli çıktı.Fetal DNA verdik sonucu bekliyoruz kombine risk 1/51 çıktı.Alllah yardımcınız olsun olumsunkonusurlar doğumda birşeyi çıkmaz ins size ne dediler
Pazartesi ulaştı cumartesi kanı verdim cnmKaç gün oldu siz kanı vereli . Ben cumq vermiştim sonraki hafta cuma çıkmıştı sonucum
Sizdemi fetal DNA baktırmak için kan verdinizSaol Dennis İnşallah sonucumuz güzel gelsin yeter ki, daha ailelere dostlara söylemedik . Sonucu bekliyoruz göbeğimi saklayamıyorum artık
İnşallah çok teşekkür ederimGit tabi canım için rahat etmiş olur inşallah ciddi bir şey yoktur zaten bize de yazıp haber verirsin
Geçmiyor azalıyor birazdinlenince gecmiyormu yarın gidersiniz içiniz rahatlar
evet belli bağırsak ağrısı fena ama böyle bir vuruyor nefesin kesiliyor bıraktım icmicem multivtamin de zaten bana göre bulamıyorum ayrı alırım vitamin iyotsuz aradım bulamadım
Evet, ileri yaş gebe olduğum içinSizdemi fetal DNA baktırmak için kan verdiniz
Çok soruyorum ama siz kendinizmi istediniz benim pişmanlığım keşke 11.haftada yaptırsaydım şimdi 15+4 üz
Rica ederim. Doktorum önermişti bize, bence 15. Haftada yapılmasında da bir sakınca yok. Ben de bekleye bekleye 15 oldum zaten :) Güzel haberinizi paylaşmanızı dilerim burdaÇok soruyorum ama siz kendinizmi istediniz benim pişmanlığım keşke 11.haftada yaptırsaydım şimdi 15+4 üz
Cuma günü güzel haberleri bekliyoruzPazartesi ulaştı cumartesi kanı verdim cnm
Ah lütfen nolur lendinize zehir etmeyin. Benim hamileligim zehir oldu bu olaylar yüzünden. Mis gibi gelir cogu zaman sonuç. Yanılma payları yüksekCnm iKili test yüksek riskli çıktı.Fetal DNA verdik sonucu bekliyoruz kombine risk 1/51 çıktı.
Gözün aydın canım, kızını sağlıkla kucağına al inşallahÜşenmedim tam 100 sayfa mesaj okudum artık helal olsun mu dersiniz işsiz mı bilememEpeydir aktif değilim güzel haberlerle geldim. 14+2 günlük bebeğim 99 gr olmuş ve cinsiyeti söyledi kızım oluyor çok mutluyum 11+4 haftalıkken erkeğe benzetmişti, Nub teorisine göre falan herkes erkek dedi ama kızım ters köşe yaptı bacak arasını falan gösterdi pipi ya da testis olsa net bir şekilde görmemiz gerekirdi diye düşünüyorum değişmez dimi bundan sonra her gittiğimizde cinsiyet sorarım artık
Canım Allahın izniyle güzel haberlerle döneceğine inanıyorum. Rabbim yardımcınız olsun.Kizlar selam,benim bir oglum daha oluyormus.Birde bi takim sikintilardan dolayi genetik testi ve fetal dna istendi,aglamaktan icim sisti,sabahtan beri,sanirim bir sure kendime gelene ve birseyleri kabul edene kadar buralarda olamayacagim,umarim hepiniz hamileliklerinizi sorunsuz gecirirsiniz.Dualarinizi bekliyorum.
Az kaldı kuzucum bugün yarın güzel haber alacaksın inşallahAh ah biz bittik günlerdir evimizde neşe kalmadı gözpınarlarım kurudu hala sonuç bekliyorum
İki embriyo transfer edilmişti ikiz çok istiyorduk ama nasip değilmiş bir tanecik kızımızı bekliyoruz geçi eşimin cinsiyetinden haberi yok bayramdan sonra cinsiyet partisinde öğrenecekCanim senin bebişler ikiz değil miydi yanlış hatırlıyorsam kusura bakma sağlıkla gelsin kızın
Fetal fraksiyon oranı düşük olunca tekrarlanıyor ama bu haftalarda öyle bir durum olmaz senin canım kayıp oldu herhalde
Canım ne zararı varmış ki noodlein ben yiyiyorum. Tamam çok faydalı değil ama karidesli falan değil sade sebzeli vs yiyiyorum arada. Özel bir sebebi varsa yenmemesinin yemeyeyim
Bu Türkiye'deki firma denilen hangisi ya ben sadece genox biliyorum oraya yaptırdım aşırı da titizlerdi eve gelip yapıyorlar ayrıca kutulaniyor bütün testler kişisel bilgilerle birlikte ve laboratuvara da ertesi gün ulaşıyor. Hangi firma için deniliyor bu acaba birkaç kez duydum da genox oldugunu sanmıyorum
Ben bile giymiyorum canım yıkamadan bebeğime hayatta giydirmem. Yerlerde sürünüyor onlar mağazalarda
Güzel sonuçlarda buluşuruz inşallah sağolunRica ederim. Doktorum önermişti bize, bence 15. Haftada yapılmasında da bir sakınca yok. Ben de bekleye bekleye 15 oldum zaten :) Güzel haberinizi paylaşmanızı dilerim burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?