- 8 Ağustos 2020
- 2.794
- 3.295
- 83
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #12.801
Radyoloji uzmanı galiba canım. Hastane Kütahya da Özel AnadoluPerinatolog mu yapıyor acaba? Bir de hangi hastane?
Canım normalde 5. Haftadan sonra risk yokAy canım ya ben de tam bugün bunu soracaktım. Ya bize yasak demedi doktor ama serbestte demedi. Hiçbir şey demedi. Bebişi öğrendiğimizden beri hiç beraber olmadık. Ben biraz korkuyorum. Eşim de hem korkuyor hem de bebiş var diye çekiniyorne yapacağız 9ay böyle olmaz bunun lohusalığı falan da var rüyalarıma giriyor valla
Radyoloji uzmanı canım galiba. Neden içinize sinmiyor hastane Kütahya dasenin hastane nersi bir de perinatolog mu radyolog mu yapiyor benim hastaned3 radyolog yaptigi icin
Valla canım doktorum bir de vajinismus terapimi veren doktorum ama yine de soramadıkKız niye utanıyorsunuz doktordan ben çat diye sorardım valla nolcak
Haftaya randevum var gidişata göre bakıcam canım artıkBen genel olarak yasakları kalktı mı diye sordum. Sehayat de yasaktı. Her şey kalktı dedi. Biz de kaldırdık. Bir şey de olmadı şükür. Öyle sorulabilir belki.
Zararı var mı yok mu bilmiyorum ama sürekli ondan yemek istiyorumBen hamilelik oncesindede yedigim kcin hamileligimin ilk aylarinda da yiyodum ama artik yemiyorum su son iki aydir falan. Zarari olabilir diye yemiyorum. Yoksa yesem yerim yaani. Bi zarari olmayacagini bilsem yerim
Amin inşallahGözün aydın canım, kızını sağlıkla kucağına al inşallah
Canım Allahın izniyle güzel haberlerle döneceğine inanıyorum. Rabbim yardımcınız olsun.
Az kaldı kuzucum bugün yarın güzel haber alacaksın inşallah
Meraba bendede 4. Aydan beridir tıkanıklık gar iyicede arttı burnum boğazım tıkanılydı bi de kulak da başladı zorla nefes alıyorum bnde de var alerjiHerkese merhaba hamilelikte alerji yaşayan var mi 2gündur cok kötuyum hapşirmaktan burun tıkanikligindan mahvoldum hamilelik öncesindede alerjim vardi ama bu kadar yoğun degildi
Meraba bnmde oldu 11. Haftada adet olmuş gibi uykuda kanamam gelmişti düşük oldu sandm bi hafta yattm hastanede üç haftada evde yattm bi tek wcye kalktm yataktan hep yTtım. Kese altında kanama alanı vardı bebek büyükçe yok oldu iğne ve progestan kullandm 5 aya kadar şimdi 7 ay olduk. Sende yorma kendini iç ilacını aksatma sakın fazla gezinme yat devamlı eNeredeyse bir haftadır giremiyorum konuşmaları takipte edemedim. Size bir sorum var. Kanamam oldu benim de. Cumartesi gecesi acildeydik. Ultrasonla vs bakıldı. Her şey normal dedi. Ama bugün bile hala koyu renk bir lekelenmem olmaya devam ediyor. Sizin nasıldı yaşayan varsa destek olabilir mi? Şuan progestan kullanmıyorum doktor bir daha olursa tedaviye başlayacağız dedi. Ama bu lekelenmeleri dikkate almalı mıyım yoksa sadece kalanlar mı atılıyor o günkü kanamadan onu anlayamadım
anlatıp rahatlamak istersen dök içini burayaKızlar iyi geceler. Çok zor bir gün geçirdim. Stres üzüntü üstümden geçti desem yeridir. Şimdi de bu kadar üzüldüğüme ve bebeğimin etkilenmiş olmasına üzülüyorum. Bu kadar hisseden bir insan değildim sanırım hamilelikten dolayı böyle hassaslaştım. Gerçi yaşadığım şey biraz kafamdaki planları vs bozacak gibi ama bozmama ihtimali de var ve sabretmekten baska çarem de yok gibi. Bütün bunları tek başıma yüklenmek de çok zoruma gidiyor. Böyle iç döküş gibi oldu ama gerçekten kimseyle konuşamadım adam akıllı uyuyamadım da burada buldum kendimi
Aa bu durumu duşta fazla yaşıyorum her duşta kramplar bıçaklar giriyoKasıklarda ve rahimde ağrı hissettiğin an yatıp dinlen çünkü vücut uyarı veriyormuş bu is bana fazla geldi diye. Ama ağrı sızı yoksa devam edebilirsin . Kagan kocatepe videosunda böyle anlatıyordu
Ya çok basit aslında tayin isteyecektim başka durumlar hasıl oldu bir anda başka okula geçti kadrom(kendim istemiştim ama üstünden zaman geçince olmadı sanmıştım) şimdi bu durum tayinime engel olur mu olmaz mı bilmiyorum kimse adam akıllı bilgi de vermiyor. Evde eşya kolileri vs birbirimize bakar haldeyiz.anlatıp rahatlamak istersen dök içini buraya
Eğer eş durumu ile gideceksen bir sorun olmaz canım ama il dışı veya il içinde sorun oluşturabilir tabi çok fikrim yokYa çok basit aslında tayin isteyecektim başka durumlar hasıl oldu bir anda başka okula geçti kadrom(kendim istemiştim ama üstünden zaman geçince olmadı sanmıştım) şimdi bu durum tayinime engel olur mu olmaz mı bilmiyorum kimse adam akıllı bilgi de vermiyor. Evde eşya kolileri vs birbirimize bakar haldeyiz.
Özeller de iş bırakma yok diye biliyorum canım devlet için geçerliKızlar ya yarın randevum vardı iş bırakma eylemi var ya ne olur ki acaba? Yarın randevusu olan var mı başka
Devlete gidiyorumÖzeller de iş bırakma yok diye biliyorum canım devlet için geçerli
O zaman büyük ihtimalle olmaz canım ama uzak değilse yine de git istersenDevlete gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?