2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Canım normalde 5. Haftadan sonra risk yok ama bize yasaktı

Ben hamilelik oncesindede yedigim kcin hamileligimin ilk aylarinda da yiyodum ama artik yemiyorum su son iki aydir falan. Zarari olabilir diye yemiyorum. Yoksa yesem yerim yaani. Bi zarari olmayacagini bilsem yerim
Zararı var mı yok mu bilmiyorum ama sürekli ondan yemek istiyorum

Kızlar konudan bağımsız ama bu parfümü nerden bulabiliriz ya

Eklentiler

• 97EEF0A4-1121-4DFF-BAF6-07E96AD25A09.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 72
Herkese merhaba hamilelikte alerji yaşayan var mi 2gündur cok kötuyum hapşirmaktan burun tıkanikligindan mahvoldum hamilelik öncesindede alerjim vardi ama bu kadar yoğun degildi
Meraba bendede 4. Aydan beridir tıkanıklık gar iyicede arttı burnum boğazım tıkanılydı bi de kulak da başladı zorla nefes alıyorum bnde de var alerji

Kızlar iyi geceler. Çok zor bir gün geçirdim. Stres üzüntü üstümden geçti desem yeridir. Şimdi de bu kadar üzüldüğüme ve bebeğimin etkilenmiş olmasına üzülüyorum. Bu kadar hisseden bir insan değildim sanırım hamilelikten dolayı böyle hassaslaştım. Gerçi yaşadığım şey biraz kafamdaki planları vs bozacak gibi ama bozmama ihtimali de var ve sabretmekten baska çarem de yok gibi. Bütün bunları tek başıma yüklenmek de çok zoruma gidiyor. Böyle iç döküş gibi oldu ama gerçekten kimseyle konuşamadım adam akıllı uyuyamadım da burada buldum kendimi

Meraba bnmde oldu 11. Haftada adet olmuş gibi uykuda kanamam gelmişti düşük oldu sandm bi hafta yattm hastanede üç haftada evde yattm bi tek wcye kalktm yataktan hep yTtım. Kese altında kanama alanı vardı bebek büyükçe yok oldu iğne ve progestan kullandm 5 aya kadar şimdi 7 ay olduk. Sende yorma kendini iç ilacını aksatma sakın fazla gezinme yat devamlı e

anlatıp rahatlamak istersen dök içini buraya

anlatıp rahatlamak istersen dök içini buraya
Ya çok basit aslında tayin isteyecektim başka durumlar hasıl oldu bir anda başka okula geçti kadrom(kendim istemiştim ama üstünden zaman geçince olmadı sanmıştım) şimdi bu durum tayinime engel olur mu olmaz mı bilmiyorum kimse adam akıllı bilgi de vermiyor. Evde eşya kolileri vs birbirimize bakar haldeyiz.

Kızlar ya yarın randevum vardı iş bırakma eylemi var ya ne olur ki acaba? Yarın randevusu olan var mı başka

Eğer eş durumu ile gideceksen bir sorun olmaz canım ama il dışı veya il içinde sorun oluşturabilir tabi çok fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…