- 4 Şubat 2015
- 370
- 576
- 103
- 27
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #12.821
Ya iste zaten norml bi insana bile zararrli diye duymustum da hamilelere ozellikle zarari var mi onu bilmiyorum. Yoksa zarari olmayacagini bilsem yerim bende köri soslu olanindan yiyodum sadece onu seviyodum ama biraktim.Canim senin bebişler ikiz değil miydi yanlış hatırlıyorsam kusura bakma sağlıkla gelsin kızın
Fetal fraksiyon oranı düşük olunca tekrarlanıyor ama bu haftalarda öyle bir durum olmaz senin canım kayıp oldu herhalde
Canım ne zararı varmış ki noodlein ben yiyiyorum. Tamam çok faydalı değil ama karidesli falan değil sade sebzeli vs yiyiyorum arada. Özel bir sebebi varsa yenmemesinin yemeyeyim
Bu Türkiye'deki firma denilen hangisi ya ben sadece genox biliyorum oraya yaptırdım aşırı da titizlerdi eve gelip yapıyorlar ayrıca kutulaniyor bütün testler kişisel bilgilerle birlikte ve laboratuvara da ertesi gün ulaşıyor. Hangi firma için deniliyor bu acaba birkaç kez duydum da genox oldugunu sanmıyorum
Ben bile giymiyorum canım yıkamadan bebeğime hayatta giydirmem. Yerlerde sürünüyor onlar mağazalarda
Valla ben bugun spagetti yaptim kendime. Yarinda ondan yicem napayimZararı var mı yok mu bilmiyorum ama sürekli ondan yemek istiyorum
Özel miydi doktorun özeller açık geneldeDoktorumu aradım gelme heryer kapalı dedi. Canım çok sıkkın. Bayram girecek araya. Ben hala cinsiyeti öğrenemedim. Bugün aile arasında kutlama yapacaktık
Acile git sancim var.belim agriyo de bisey de en azindan muayene ederler cinsiyette soylerlrr belki kuzum☺Doktorumu aradım gelme heryer kapalı dedi. Canım çok sıkkın. Bayram girecek araya. Ben hala cinsiyeti öğrenemedim. Bugün aile arasında kutlama yapacaktık
Benim de bugün üçlü tarama için ultrason randevum vardı ama hiç boşuna gelmesin dedi hastanedekiler.Randevuları arayıp iptal ediyorlarmış zatenKızlar ya yarın randevum vardı iş bırakma eylemi var ya ne olur ki acaba? Yarın randevusu olan var mı başka
Bu durum çok zor biliyorum ama bebişini düşün ve üzme kendiniYa çok basit aslında tayin isteyecektim başka durumlar hasıl oldu bir anda başka okula geçti kadrom(kendim istemiştim ama üstünden zaman geçince olmadı sanmıştım) şimdi bu durum tayinime engel olur mu olmaz mı bilmiyorum kimse adam akıllı bilgi de vermiyor. Evde eşya kolileri vs birbirimize bakar haldeyiz.
Yok canım devletÖzel miydi doktorun özeller açık genelde
Hastaneler de karışıkmış. Ameliyatı olanları bile ameliyata almıyorlarmış. Hasta yakınları da çıldırmış. Böyle bir ortama gitmekte istemedim şimdi.Acile git sancim var.belim agriyo de bisey de en azindan muayene ederler cinsiyette soylerlrr belki kuzum☺
ŞansımızBenim de bugün üçlü tarama için ultrason randevum vardı ama hiç boşuna gelmesin dedi hastanedekiler.Randevuları arayıp iptal ediyorlarmış zaten
Tiroid ilacı normalde ne içiyorsun benimde 7 ye çıkmıştı bir gün 75 bir gün 100 içtim 2 ye düştü çıkıyor bu ara biraz ams seninki yüksek değil 3.5 iyi yani yeni grip vs geçirdi mi cep ondan öyle olabiliyorGünaydın
Dün sağlık ocağında tahlil yaptırmıştım bugün çıktı neyse ki idrar temiz geldi şekerim 80 e düşmüşama tsh 3,5 olmuş dahiliyeye gitmem lazım ilaç yeterli gelmedi anlaşılan ama aklıma takılan CRP 8,27 normal aralık 0-5 bir tık fazla geldi panik yapmalı mıyım
oda dogru haklısın canm mecbur bayram sonrasını beklicen artkYok canım devlet
Hastaneler de karışıkmış. Ameliyatı olanları bile ameliyata almıyorlarmış. Hasta yakınları da çıldırmış. Böyle bir ortama gitmekte istemedim şimdi.
Şansımız
25lik kullanıyordum canım en düşük doz zaten bayramdan sonra gideceğim doktora artık grip değil ama boğaz ağrısı gibi oldu belki o yükseltmiştirTiroid ilacı normalde ne içiyorsun benimde 7 ye çıkmıştı bir gün 75 bir gün 100 içtim 2 ye düştü çıkıyor bu ara biraz ams seninki yüksek değil 3.5 iyi yani yeni grip vs geçirdi mi cep ondan öyle olabiliyor
Canım bir özele git, bayram tatilinde içinde kalmasın bebek acaba iyi mi diyeDoktorumu aradım gelme heryer kapalı dedi. Canım çok sıkkın. Bayram girecek araya. Ben hala cinsiyeti öğrenemedim. Bugün aile arasında kutlama yapacaktık
Canım çooook hafif bir enfeksiyon var belki de geçmek üzere ama sıkıntı edilecek kadar değil endişelenmeGünaydın
Dün sağlık ocağında tahlil yaptırmıştım bugün çıktı neyse ki idrar temiz geldi şekerim 80 e düşmüşama tsh 3,5 olmuş dahiliyeye gitmem lazım ilaç yeterli gelmedi anlaşılan ama aklıma takılan CRP 8,27 normal aralık 0-5 bir tık fazla geldi panik yapmalı mıyım
ilk hamileliğimdeki doktorum 3.aydan sonra demişti bu doktor da 4.aydan sonra dedi. Geçen hafta boyattım ben.Doktor kontrolunden ciktim kizlar hersey yolunda cok sukur. Doktorum sac boyasina izin vermedi ya. Sizin doktorlarin yorumu ne bu konuda?
Hamilelikte önce saçımın alt kısmı maviydiDoktor kontrolunden ciktim kizlar hersey yolunda cok sukur. Doktorum sac boyasina izin vermedi ya. Sizin doktorlarin yorumu ne bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?