- 29 Mart 2021
- 1.074
- 1.683
- 53
- 32
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #12.841
Hayırlı haberlerle gel canım. Benim de göbek hiç çıkmadı kilom da aynı. Ama bebek büyümüş gelişmiş sorun yoktu geçen hafta gittik canım. Ben de göbeğim çıkmıyor benek büyümüyor nu diyr endişeleniyordum da biraz vücut yapısı ile alakalı sanırım yaGünaydın kızlar 11 de kontrol var çok heyecanlıyım. Bebeğin cinsiyetini net olarak öğreneceğiz bugün. İnşallah iyidir minik, göbek çok yok hala bende büyümeyi bıraktı mı diye endişe ediyorumher kontrol öncesi aynı stres. Hiç bitmeyecek sanırım
Doktorlar yok canım yani grevdelerDün sağlık ocağı aradı beni. Gebe izlemi ve tetanoz aşısı için bugün öğleden sonraya randevu verdiler.
Grev kararı ne zaman alındı? Sağlık ocakları grev yapmıyorlar mı?
Bayramdan sonra gideceğim doktora canım o zaman sorarım artık inşallah geçmek üzere olan bir enfeksiyondurCanım çooook hafif bir enfeksiyon var belki de geçmek üzere ama sıkıntı edilecek kadar değil endişelenme
Cok kafana takma bence covidi canim, dikkat edelim tabi o ayri konu ama piskolojik olarak yorma kendini. Istersen hic evden cikma kapinca kapiyosun bi sekilde cunkuKızlar aylardır memleketimize gitmiyoruz tatil de uzun olunca gitme kararı aldık. Aslında bayram dışında bi tatikde gitmek isterdim covid çok artmıl yeniden vakaları duymaya başladık çok korkuyorum covide yakalanmaktan. Geçen yıl ateşli ve ağır geçirmiştim. Hamile iken covid olan sorunsuz atlatan oldu mu çevrenizde? Ben dikkat etsem eşimin ailesinin evinde kalıcaz illaki dikkat etmeyen olacak gerçekten korkuyorum
başta 2 haftada 1 gittim canım tüp bebek diye ilk kontroller çok sıktı şimdi 3haftaya çıktı :)Selamlarr umarım herkes güzel haberlerle gelir. Ya benim son kontrol 13 haftalıkkendi diğeri 17 haftalıkken . 4 hafta verdi doktorum zaman geçmiyor. Sizlerin muayene aralıklaeı nasıl
Önce biraz ağladım sinirlerim bozuldu sonra ayarladım özelde bir randevu 1.30da gideceğim canım. Dediğin gibi bayram tatili geçmez yoksa. İnşallah güzel haberlerle döneriz bugünCanım bir özele git, bayram tatilinde içinde kalmasın bebek acaba iyi mi diye
bu haftaya kadar 2 haftada birdi. Ama bu hafta 3 hafta sonra çağırdı detaylı ultrason için.Selamlarr umarım herkes güzel haberlerle gelir. Ya benim son kontrol 13 haftalıkkendi diğeri 17 haftalıkken . 4 hafta verdi doktorum zaman geçmiyor. Sizlerin muayene aralıklaeı nasıl
Eğer eş durumu ile gideceksen bir sorun olmaz canım ama il dışı veya il içinde sorun oluşturabilir tabi çok fikrim yok
Kızlar teşekkür ederim biraz araştırdım. Eş durumuyla gitmeyeceğim eşimle beraber gideceğiz. Bu ilde 5 yıldır çalıştığım için proje okuluna kabul edilmem il dışına gitmemi engellemezmiş direkt bakanlıktan biriyle konuştum. Biraz içime su serpildi işlerimi halledeceğim bugün inşallah sonrasına Allah büyüktürBu durum çok zor biliyorum ama bebişini düşün ve üzme kendiniben başka bir bakanlıkta memurum, normalde il içinde yer değiştirmeler il dışı tayin süresini etkilemiyor ama meb biraz farklı süreç nasıl ilerler bilmiyorum. Eğer eş durumu isteyeceksen onda zaten sıkıntı yok ama il dışı isteyeceksen biraz araştır, sizde de etkilemez diye düşünüyorum, heleki aynı ilçe deysen sadece okul değiştiyse
Canim organik boya ile mi boyattin pekiilk hamileliğimdeki doktorum 3.aydan sonra demişti bu doktor da 4.aydan sonra dedi. Geçen hafta boyattım ben.
Benim de 1 aydı hep 7 12 16 oldu. İlk defa bu sefer 3 haftaya düştük 19 da çağırdı.Selamlarr umarım herkes güzel haberlerle gelir. Ya benim son kontrol 13 haftalıkkendi diğeri 17 haftalıkken . 4 hafta verdi doktorum zaman geçmiyor. Sizlerin muayene aralıklaeı nasıl
evet canm organik boyayla. Diğerinde de hep organikle boyatmıştım.Canim organik boya ile mi boyattin peki
Normal canım gebelikte 10 a kadar normal. Çünkü kan akışımız artıyor crp de vücuttaki beyaz savaşçı hücreler ile ilgili. Biraz artış normal sayılıyor gebelikte. Wbc ve lym değerlerine de bak. Bunlar artmışsa kanda enfeksiyon var demektir. Ama sanmıyorum 8 hamilelikte idealGünaydın
Dün sağlık ocağında tahlil yaptırmıştım bugün çıktı neyse ki idrar temiz geldi şekerim 80 e düşmüşama tsh 3,5 olmuş dahiliyeye gitmem lazım ilaç yeterli gelmedi anlaşılan ama aklıma takılan CRP 8,27 normal aralık 0-5 bir tık fazla geldi panik yapmalı mıyım
Pentinin gece indirimleri var Trendyolda bu aralar (iki gecedir var devam eder mi bilmiyorum ama tavsiye ederim bi bakın). Emzirme sütyenleri indirimde. Ekstra olarak 300 tl ye 100 tl indirim var ben denemek için aldım.Tşk ederim canım
Benim 12+3 te söylediler cinsiyetini kız dediler sonra 16. Haftamda netleştirmek için sorduğumda erkek dedilerÜşenmedim tam 100 sayfa mesaj okudum artık helal olsun mu dersiniz işsiz mı bilememEpeydir aktif değilim güzel haberlerle geldim. 14+2 günlük bebeğim 99 gr olmuş ve cinsiyeti söyledi kızım oluyor çok mutluyum 11+4 haftalıkken erkeğe benzetmişti, Nub teorisine göre falan herkes erkek dedi ama kızım ters köşe yaptı bacak arasını falan gösterdi pipi ya da testis olsa net bir şekilde görmemiz gerekirdi diye düşünüyorum değişmez dimi bundan sonra her gittiğimizde cinsiyet sorarım artık
İyi bari içim rahatladı biraz :)Cok kafana takma bence covidi canim, dikkat edelim tabi o ayri konu ama piskolojik olarak yorma kendini. Istersen hic evden cikma kapinca kapiyosun bi sekilde cunku
Ve hamileyken 2/3 kisi var tanidigim covid olmuslardi, hicbisey olmadi cok sukurasisizlar bide
Been. Hic covid olmamistim. Hamilelikte yakalandım. İlaç kullanmadan 2-3 günde atlattim. Bebeğe virüs bulasmiyor zatenKızlar aylardır memleketimize gitmiyoruz tatil de uzun olunca gitme kararı aldık. Aslında bayram dışında bi tatikde gitmek isterdim covid çok artmıl yeniden vakaları duymaya başladık çok korkuyorum covide yakalanmaktan. Geçen yıl ateşli ve ağır geçirmiştim. Hamile iken covid olan sorunsuz atlatan oldu mu çevrenizde? Ben dikkat etsem eşimin ailesinin evinde kalıcaz illaki dikkat etmeyen olacak gerçekten korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?