2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Hayırlı haberlerle gel canım. Benim de göbek hiç çıkmadı kilom da aynı. Ama bebek büyümüş gelişmiş sorun yoktu geçen hafta gittik canım. Ben de göbeğim çıkmıyor benek büyümüyor nu diyr endişeleniyordum da biraz vücut yapısı ile alakalı sanırım ya

Kızlar aylardır memleketimize gitmiyoruz tatil de uzun olunca gitme kararı aldık. Aslında bayram dışında bi tatikde gitmek isterdim covid çok artmıl yeniden vakaları duymaya başladık çok korkuyorum covide yakalanmaktan. Geçen yıl ateşli ve ağır geçirmiştim. Hamile iken covid olan sorunsuz atlatan oldu mu çevrenizde? Ben dikkat etsem eşimin ailesinin evinde kalıcaz illaki dikkat etmeyen olacak gerçekten korkuyorum

Dün sağlık ocağı aradı beni. Gebe izlemi ve tetanoz aşısı için bugün öğleden sonraya randevu verdiler.
Grev kararı ne zaman alındı? Sağlık ocakları grev yapmıyorlar mı?
Doktorlar yok canım yani grevdeler
Canım çooook hafif bir enfeksiyon var belki de geçmek üzere ama sıkıntı edilecek kadar değil endişelenme
Bayramdan sonra gideceğim doktora canım o zaman sorarım artık inşallah geçmek üzere olan bir enfeksiyondur

Cok kafana takma bence covidi canim, dikkat edelim tabi o ayri konu ama piskolojik olarak yorma kendini. Istersen hic evden cikma kapinca kapiyosun bi sekilde cunku

Ve hamileyken 2/3 kisi var tanidigim covid olmuslardi, hicbisey olmadi cok sukur asisizlar bide

Selamlarr umarım herkes güzel haberlerle gelir. Ya benim son kontrol 13 haftalıkkendi diğeri 17 haftalıkken . 4 hafta verdi doktorum zaman geçmiyor. Sizlerin muayene aralıklaeı nasıl

Selamlarr umarım herkes güzel haberlerle gelir. Ya benim son kontrol 13 haftalıkkendi diğeri 17 haftalıkken . 4 hafta verdi doktorum zaman geçmiyor. Sizlerin muayene aralıklaeı nasıl
başta 2 haftada 1 gittim canım tüp bebek diye ilk kontroller çok sıktı şimdi 3haftaya çıktı :)

bu haftaya kadar 2 haftada birdi. Ama bu hafta 3 hafta sonra çağırdı detaylı ultrason için.

Eğer eş durumu ile gideceksen bir sorun olmaz canım ama il dışı veya il içinde sorun oluşturabilir tabi çok fikrim yok

Kızlar teşekkür ederim biraz araştırdım. Eş durumuyla gitmeyeceğim eşimle beraber gideceğiz. Bu ilde 5 yıldır çalıştığım için proje okuluna kabul edilmem il dışına gitmemi engellemezmiş direkt bakanlıktan biriyle konuştum. Biraz içime su serpildi işlerimi halledeceğim bugün inşallah sonrasına Allah büyüktür

Normal canım gebelikte 10 a kadar normal. Çünkü kan akışımız artıyor crp de vücuttaki beyaz savaşçı hücreler ile ilgili. Biraz artış normal sayılıyor gebelikte. Wbc ve lym değerlerine de bak. Bunlar artmışsa kanda enfeksiyon var demektir. Ama sanmıyorum 8 hamilelikte ideal

Benim 12+3 te söylediler cinsiyetini kız dediler sonra 16. Haftamda netleştirmek için sorduğumda erkek dediler ama doktorumla alakalıydı pazartedi günü tekrar baktırdıım ve kızım olacak. Yani eğer bacak arasını görebildiyse değişmiyor. İkili test doktorum çok ilgiliydi ve o zaman öğrendim ben.

Herkese güzel bir gün diliyorum. Ben bugün talihsiz bir olay yaşadım sabahları rutin yürüyüşler yapıyorum bu sabah dönüş yolunda hızlı da olmama rağmen ayağım takıldı birbirine dolandı yere düştüm dizlerim dirseklerimde ufak kanamalar oldu diyebilirim, refleksle sanırım karın bölgem değmedi ama bugün için bilmediğim bir doktora randevu aldım ailemin yanındayım, içim rahatlasın diye inşallah bir sorun yoktur, hersey bir anda oldu çocuk gibi düştüm, sinirden gülüyorum artık

Selam canlarım çıktım randevudan, benimki kıpraşıyordu yine elleri yüzünde oynuyordu

16+5 çıktı.

Veee cinsiyeti öğrenemedik bugün erkek olabilir çıkıntı var dedi ben şok tam kız da diyemiyorum erkek de diyemiyorum kızın klitorisi de olabilir dedi baya baktı. 1 ay sonra tekrar bakalım dedi offf, bayramdan sonra üniversiteye gidicem dayanamam

İyi bari içim rahatladı biraz :)

Been. Hic covid olmamistim. Hamilelikte yakalandım. İlaç kullanmadan 2-3 günde atlattim. Bebeğe virüs bulasmiyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…