2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kız bence :) seni takibe devam. Bakalım hangi cinsiyet kesinleşecek

doktora bak ya 16+5'te bacak arasını gördüğü halde nasıl kesin bir yorum yapamaz. Doğduğunda söylesin cinsiyeti oldu olacak :) Sen git mutlaka başka doktora canm.

Yay burcu asiliğiyle ünlüymüş sanırım çok astrolojiden anlamam ama

Benim göbek deliğimin sağında vardı. Bebek oradaydı benimde karaciğerime ağrı yapıyordu baskıladığı için. Doktora sordum o da bebek o tarafa baskı yapıyor sol tarafına yat dedi.

Yok canım devlet

Hastaneler de karışıkmış. Ameliyatı olanları bile ameliyata almıyorlarmış. Hasta yakınları da çıldırmış. Böyle bir ortama gitmekte istemedim şimdi.

Şansımız
Yarı özel devlet hastaneleri var fiyattları özellere göre çok uygun. Eğer çevrende öyle bir hastane bulabilirsen aynı güne randevu alabiliyorsun. Ben ultrason ücreti ayrı zannediyordum. Muayeneye o da dahilmiş. Bugün için eğer çok hayal kurduysan bende aynı durumdaydım böyle bir seçenek düşünebilirsin belki.

Sanırım hepimizin endişesi aynı ben bi de hareketlerini hissedemiyorum. Acaba bir sorun mu var endişesindeyim devamlı

ilk hamileliğimdeki doktorum 3.aydan sonra demişti bu doktor da 4.aydan sonra dedi. Geçen hafta boyattım ben.
Mrb kuaföre mi boyattiniz. Dip boyası da izin verdi mi yoksa dibe degdirmeden sadece uçları mi. Ayrıca doğal boya mi kullandınız ben de boyatacagim bunları çok merak ediyorum

Merhaba kızlar kontrolden geldim. Herşey yolunda çok şükür haftasıyla uyumlu 200 gr olmuş inatçı sıpam yine cinsiyet göstermedi
Aha bi cinsiyet mağduru daha ahaha nolcak bizim halimiz bana niye gram söylemiyor yaa tüh sormadım hiç

Rahim ağzı uzunluğu aklıma geldi onu sordum sadece 4,5 cm dedi

Mrb kuaföre mi boyattiniz. Dip boyası da izin verdi mi yoksa dibe degdirmeden sadece uçları mi. Ayrıca doğal boya mi kullandınız ben de boyatacagim bunları çok merak ediyorum
Merhaba evet kuaföre boyattım. Organik boyayla dip boya yaptırdım. Doktorum dip yada uökara diye bir ayrım yapmadı. 4.aydan sonra istediğin gibi boyatabilirsin dedi. Son aylarda ombre yaptıracağım :) ilk hamileliğimde de yaptırmıştım hiç bir sorun olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…