- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 83
- 39
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #12.861
Kız bence :) seni takibe devam. Bakalım hangi cinsiyet kesinleşecekSelam canlarım çıktım randevudan, benimki kıpraşıyordu yine elleri yüzünde oynuyordu
16+5 çıktı.
Veee cinsiyeti öğrenemedik bugün erkek olabilir çıkıntı var dedi ben şoktam kız da diyemiyorum erkek de diyemiyorum kızın klitorisi de olabilir dedi baya baktı. 1 ay sonra tekrar bakalım dedi offf, bayramdan sonra üniversiteye gidicem dayanamam
Anacım hepsine razıyım da net bişi deselerdiKız bence :) seni takibe devam. Bakalım hangi cinsiyet kesinleşecek
Sana fetal dna yaptir demistim. Değişmez bir sonuçla şimdi karşımızdaydınAnacım hepsine razıyım da net bişi deselerdi
doktora bak ya 16+5'te bacak arasını gördüğü halde nasıl kesin bir yorum yapamaz. Doğduğunda söylesin cinsiyeti oldu olacak :) Sen git mutlaka başka doktora canm.Selam canlarım çıktım randevudan, benimki kıpraşıyordu yine elleri yüzünde oynuyordu
16+5 çıktı.
Veee cinsiyeti öğrenemedik bugün erkek olabilir çıkıntı var dedi ben şoktam kız da diyemiyorum erkek de diyemiyorum kızın klitorisi de olabilir dedi baya baktı. 1 ay sonra tekrar bakalım dedi offf, bayramdan sonra üniversiteye gidicem dayanamam
Yay burcu asiliğiyle ünlüymüş sanırım çok astrolojiden anlamam amaAlışveriş yapmak için 35. Haftayı bekliyorum35 de yapacağım pazarlık yapıyorum 38e kadar kalacaksın ancak eksik tamamlanır yoksa donsuz gezersin kış günü diyorum her akşam bi pazarlığımız mevcut. İnş anası gibi asi değildir
Benim yükselenim yay. Burcum ikizler. Ben de anlamamYay burcu asiliğiyle ünlüymüş sanırım çok astrolojiden anlamam ama
Benim göbek deliğimin sağında vardı. Bebek oradaydıKızlar göbek deliğinin üstünde şişliği olan var mı ? Dün kontrolde sordum kasığın ağırmıyorsa o sorun değil dedi. Ama böyle mideme vuruyor ağrısı. Rahim yukarı çıkıyor ondan falan denildi de. Yemek yiyemiyorum bu ağrıdan.
Ya bi tarafi değil komple üstü şiş. Sanırım midem orası benim deBenim göbek deliğimin sağında vardı. Bebek oradaydıbenimde karaciğerime ağrı yapıyordu baskıladığı için. Doktora sordum o da bebek o tarafa baskı yapıyor sol tarafına yat dedi.
Yarı özel devlet hastaneleri var fiyattları özellere göre çok uygun. Eğer çevrende öyle bir hastane bulabilirsen aynı güne randevu alabiliyorsun. Ben ultrason ücreti ayrı zannediyordum. Muayeneye o da dahilmiş. Bugün için eğer çok hayal kurduysan bende aynı durumdaydım böyle bir seçenek düşünebilirsin belki.Yok canım devlet
Hastaneler de karışıkmış. Ameliyatı olanları bile ameliyata almıyorlarmış. Hasta yakınları da çıldırmış. Böyle bir ortama gitmekte istemedim şimdi.
Şansımız
Seninde midene baskı yapıyor olabilir diye düşğnmültüm ama içini ferah tut doktor önemli bişey olsaydı bilgilendirirdi seni. Tabi ağrı çok huzursuz ediyordur ama en azından endişeye kapılma.Ya bi tarafi değil komple üstü şiş. Sanırım midem orası benim de
Sanırım hepimizin endişesi aynıGünaydın kızlar 11 de kontrol var çok heyecanlıyım. Bebeğin cinsiyetini net olarak öğreneceğiz bugün. İnşallah iyidir minik, göbek çok yok hala bende büyümeyi bıraktı mı diye endişe ediyorumher kontrol öncesi aynı stres. Hiç bitmeyecek sanırım
Mrb kuaföre mi boyattiniz. Dip boyası da izin verdi mi yoksa dibe degdirmeden sadece uçları mi. Ayrıca doğal boya mi kullandınız ben de boyatacagim bunları çok merak ediyorumilk hamileliğimdeki doktorum 3.aydan sonra demişti bu doktor da 4.aydan sonra dedi. Geçen hafta boyattım ben.
Yay burcu asi degildir ya ben degilim sahsen kim uydurmus onuYay burcu asiliğiyle ünlüymüş sanırım çok astrolojiden anlamam ama
Aha bi cinsiyet mağduru daha ahaha nolcak bizim halimizMerhaba kızlar kontrolden geldim. Herşey yolunda çok şükür haftasıyla uyumlu 200 gr olmuş inatçı sıpam yine cinsiyet göstermedi
Ben doktora sordum ayak bacak ağrısı var mı dedi yok dedim vermedi bir şeyKizlar magnezyum hapina basladiniz mi ben dun itibari ile gunde 1 tane magosite basladim
Merhaba evet kuaföre boyattım. Organik boyayla dip boya yaptırdım. Doktorum dip yada uökara diye bir ayrım yapmadı. 4.aydan sonra istediğin gibi boyatabilirsin dedi. Son aylarda ombre yaptıracağım :) ilk hamileliğimde de yaptırmıştım hiç bir sorun olmadı.Mrb kuaföre mi boyattiniz. Dip boyası da izin verdi mi yoksa dibe degdirmeden sadece uçları mi. Ayrıca doğal boya mi kullandınız ben de boyatacagim bunları çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?