- 18 Nisan 2022
- 915
- 1.882
- 33
- 41
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #12.881
Henüz bacak kasılmalarım başlamadı o yüzden magnezyuma da başlamadık.Kizlar magnezyum hapina basladiniz mi ben dun itibari ile gunde 1 tane magosite basladim
Evet her gittiğimde muayeneye girmeden hemşiresi kilo ve tansiyon ölçümü yapıp dosyamdaki çizelgeye yazıyor. 10-5 yada 9-4 genelde düşük. Ama sorun yok yeterki yüksek olmasın diyor doktorKızlar size gittiğinizde tansiyon ölçülüyor mu? Bende ölçmüyorlar. Bir defa ölçmüşlerdi sadece
Yahu benimkiler hiç bakmıyor sinir oldum bak şimdi, bir de hiç kan ve idrar istemedi bir daha ilk öğrendiğimde vermiştim bir şeyler o kadarEvet her gittiğimde muayeneye girmeden hemşiresi kilo ve tansiyon ölçümü yapıp dosyamdaki çizelgeye yazıyor. 10-5 yada 9-4 genelde düşük. Ama sorun yok yeterki yüksek olmasın diyor doktor
Evet her gidişimde tansiyon ve kilo takibi yapılıyorKızlar size gittiğinizde tansiyon ölçülüyor mu? Bende ölçmüyorlar. Bir defa ölçmüşlerdi sadece
Valla nasıl bir hastaneye düştüm anlamadım ben ya, evde tansiyon aletim var ben ölçeyim bariEvet her gidişimde tansiyon ve kilo takibi yapılıyor
Ara ara kendin ölçüp kontrol edebilirsin. Devlet hastanesine gidiyorum ben her gidişimde bakılıyor. Kan da 3 kez istedi kontrol içinValla nasıl bir hastaneye düştüm anlamadım ben ya, evde tansiyon aletim var ben ölçeyim bari
Canım sen detaylıya girdin mi?Ara ara kendin ölçüp kontrol edebilirsin. Devlet hastanesine gidiyorum ben her gidişimde bakılıyor. Kan da 3 kez istedi kontrol için
20-22 hafta da en uygun zaman dedi ozamana randevu alıcamCanım sen detaylıya girdin mi?
Doktorum kendi bakmıyormuş detaylı, radyolojiye yönlendiriyoruz dedi. Özel hastanenin radyoloğu bakacağına üniversiteden baktırayım bari perinatolog falan bakar belki20-22 hafta da en uygun zaman dedi ozamana randevu alıcam
Oğlumda kendi doktorum bakmıştı özel hastaneydi. Radyolog önermiyorum demişti. Kesinlikle üniv. hastaneleri daha güvenilir.Doktorum kendi bakmıyormuş detaylı, radyolojiye yönlendiriyoruz dedi. Özel hastanenin radyoloğu bakacağına üniversiteden baktırayım bari perinatolog falan bakar belki
Aminnnn inşallahHerkese merhabalaaaar biraz gecikmeyle de olsa sonunda bende katılabildim aranızaRabbim hepimize bebişleri sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤
Bende de yok kasilma ama plasenta asagida diyemi erken baslatti acabaHenüz bacak kasılmalarım başlamadı o yüzden magnezyuma da başlamadık.
Hoşbuldumm tahmini tarih 3 ocak diyor ama 40 haftaya kadsr durmaz dimi gitmiyim ben buradanAminnnn inşallahhoşgeldiniz
Şimdiki bebelerin ne yapacağı belli olmuyor kiHoşbuldumm tahmini tarih 3 ocak diyor ama 40 haftaya kadsr durmaz dimi gitmiyim ben buradan
Canım o zaman 40 haftadan önce doğan bütün bebekler 8 aylık oluyor senin hesabına göre, 41. Haftada olursa 9 aylık oluyor sadece. Gebelik hesabı daha farklı bazı ayların 4 bazılarının 5 hafta sürmesi de saçma normal yaş hesabına göre ama gebelikte öyle. Trimesterlarin da hafta sayısı farklı 13-14-13 diye gidiyor.
Canim eger dusunuyorsan veya sezeryan olmak zorunda kalirsan muhtemelen 40 ı bulmayabilir. Bende 40 ı bulsun istiyodum ama sezeryan istediğim icin bulamicak gibiHoşbuldumm tahmini tarih 3 ocak diyor ama 40 haftaya kadsr durmaz dimi gitmiyim ben buradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?