2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar size gittiğinizde tansiyon ölçülüyor mu? Bende ölçmüyorlar. Bir defa ölçmüşlerdi sadece
Evet her gittiğimde muayeneye girmeden hemşiresi kilo ve tansiyon ölçümü yapıp dosyamdaki çizelgeye yazıyor. 10-5 yada 9-4 genelde düşük. Ama sorun yok yeterki yüksek olmasın diyor doktor

Şöyle bilgiler var ultrason kağıdında tutarsız şeyler ne ki bu 1250 gram değildir bebeğim heralde

Evet her gittiğimde muayeneye girmeden hemşiresi kilo ve tansiyon ölçümü yapıp dosyamdaki çizelgeye yazıyor. 10-5 yada 9-4 genelde düşük. Ama sorun yok yeterki yüksek olmasın diyor doktor
Yahu benimkiler hiç bakmıyor sinir oldum bak şimdi, bir de hiç kan ve idrar istemedi bir daha ilk öğrendiğimde vermiştim bir şeyler o kadar

Doktorum kendi bakmıyormuş detaylı, radyolojiye yönlendiriyoruz dedi. Özel hastanenin radyoloğu bakacağına üniversiteden baktırayım bari perinatolog falan bakar belki
Oğlumda kendi doktorum bakmıştı özel hastaneydi. Radyolog önermiyorum demişti. Kesinlikle üniv. hastaneleri daha güvenilir.

Ay gerçekten de 5 aylığa girmisiiiiz

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-07-15-11-56-206_com.android.chrome.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…