- 5 Mayıs 2021
- 224
- 398
- 53
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #12.901
Ayyy ben ikisini de istemiyorum aslında amaCanim eger dusunuyorsan veya sezeryan olmak zorunda kalirsan muhtemelen 40 ı bulmayabilir. Bende 40 ı bulsun istiyodum ama sezeryan istediğim icin bulamicak gibi
Az önce yorumum yarim olmus. Sezeryan düşünüyorsan demek istemistimHoşbuldumm tahmini tarih 3 ocak diyor ama 40 haftaya kadsr durmaz dimi gitmiyim ben buradan
Hayirlisiyla saglikla gelsin insaAllaahAyyy ben ikisini de istemiyorum aslında amao nasıl gelmek isterse artık
Sağlık ocağındaki hemşire 5. haftada bakmıştı, 16+6 da tekrar çağırdı herşeye baktı, bir de 26 27 haftalıkken çağıracakmış, o yüzden doktorum istemedi tekrar tahlil onun sonuçlarına bakıyor. Tansiyon ölçme olayı da bir sıkıntın var mı diye sorduğunda tansiyonum düşük diyorum bir bakalım deyip ölçüyorYahu benimkiler hiç bakmıyor sinir oldum bak şimdi, bir de hiç kan ve idrar istemedi bir daha ilk öğrendiğimde vermiştim bir şeyler o kadar
o zaman bende sendenimBu arada ben Aralık görünümlü Kasım anası olucam38 haftada alırız acil bişey olmazsa dedi doktor.
Üniversite hastanesinde 2li test yaptırdığımda radyolojiden detaylı için randevu vermişlerdi ama doktoruma sorduğumda önceliğim perinatoloji, eğer o yoksa radyoloji olabilir demişti. Sebebini de, radyologlar teşhis koyamıyor bir sorun gördüğünde yine perinatologa yönlendiriyor, şeklinde açıklamıştı. Bende o yüzden perinatolog kovalıyorum şimdiDoktorum kendi bakmıyormuş detaylı, radyolojiye yönlendiriyoruz dedi. Özel hastanenin radyoloğu bakacağına üniversiteden baktırayım bari perinatolog falan bakar belki
Ben yaptırdım sansa yaptırdığım yer söyleniyormus jsjsjssj. Erkek dedi doktor da bana ama hiç süper yoktu . Benim de kafam karısmalı mı acabaSana fetal dna yaptir demistim. Değişmez bir sonuçla şimdi karşımızdaydınbekle simdi pipiyi ya da kutuyu açsın göstersin
Bugün söyledi canım 38 de alırız anormal bi durum olmazsa dedi çünkü oğlumun suyu bitmişti acil 36 haftalık doğmuştu ondan korktu sanırımSağlık ocağındaki hemşire 5. haftada bakmıştı, 16+6 da tekrar çağırdı herşeye baktı, bir de 26 27 haftalıkken çağıracakmış, o yüzden doktorum istemedi tekrar tahlil onun sonuçlarına bakıyor. Tansiyon ölçme olayı da bir sıkıntın var mı diye sorduğunda tansiyonum düşük diyorum bir bakalım deyip ölçüyor
o zaman bende sendenimben bir terslik olmazsa 39+0 a kadar beklerler diye düşünüyordum ama beklemiyorlar mı ya? daha zamanını konuşmadık doktorla
Üniversite hastanesinde 2li test yaptırdığımda radyolojiden detaylı için randevu vermişlerdi ama doktoruma sorduğumda önceliğim perinatoloji, eğer o yoksa radyoloji olabilir demişti. Sebebini de, radyologlar teşhis koyamıyor bir sorun gördüğünde yine perinatologa yönlendiriyor, şeklinde açıklamıştı. Bende o yüzden perinatolog kovalıyorum şimdi
28 +1 yazıyor burda. Bi önceki hastanın bilgileri herakdeŞöyle bilgiler var ultrason kağıdında tutarsız şeyler ne ki bu 1250 gram değildir bebeğim heralde
Eki Görüntüle 3095280
Anladım canım inşallah bu sefer böyle bir sıkıntıyla karşılaşmazsınBugün söyledi canım 38 de alırız anormal bi durum olmazsa dedi çünkü oğlumun suyu bitmişti acil 36 haftalık doğmuştu ondan korktu sanırım
Sonomede yaptırmıştım ben oyle memnun kaldım ki. Kocaman bi dosya verdiler her bir organ İcin el ayak fotoğrafları detaylı ultrasonda. İsterseniz görselleri paylaşırım hala saklıyorumOğlumda kendi doktorum bakmıştı özel hastaneydi. Radyolog önermiyorum demişti. Kesinlikle üniv. hastaneleri daha güvenilir.
Bende 16 dolana kadar 3 dedimKızlar ben 3 aylık hamileyim diyorum herkese. 14+6 yım. Ama sanki 4 olması için ısrarla 16 olması gerekiyor gibi
Yay burcu asi degildir ya ben degilim sahsen kim uydurmus onu
Fetal DNA yapılmasa ben de bilmeyecektim. Ne detaylı ultrasonda ne rutin kontrolümde göstermedi. Bırak göstermeyi uyumaktan başka bir şey de yapmadı. Doktorum son kontrolde kan testi var neyse ki yine cinsiyet göremeyecektik diyorduAha bi cinsiyet mağduru daha ahaha nolcak bizim halimizbana niye gram söylemiyor yaa tüh sormadım hiç
Rahim ağzı uzunluğu aklıma geldi onu sordum sadece 4,5 cm dedi
Anaamm tembel olacak bunlar, aynı performansı doğduktan sonra da bekliyoruz. O zaman da yerinde duramazlar hahahFetal DNA yapılmasa ben de bilmeyecektim. Ne detaylı ultrasonda ne rutin kontrolümde göstermedi. Bırak göstermeyi uyumaktan başka bir şey de yapmadı. Doktorum son kontrolde kan testi var neyse ki yine cinsiyet göremeyecektik diyorduhatta boyunu bile ölçemedi, sırtını dönmüş kıvrılmış yatıyordu.
Banada dun doktor tedirgin oldum ama gecebilen bisey dediBu arada benim plasenta aşağıda rahim ağzına yakın bir yerdeydi. Şimdi yukarı çıkmış sorun yok dedi doktor
Cok biliyo onlar korkmaValla bildiğim bişey değil. kime bebeğin olası burcunu söylesem yandın diyor
Benim kontrolüm geçen haftaydı öncesi bir migren atağı gibi ağrılarım oldu. Söylediğim için mi ölçtü rutin mi bilmiyorum. Orada ölçtüğünde 14 çıktı. Bir hafta tansiyon takibi yaptırdı, tuzu kesti, yüksek çıksa başka doktora yönlendirecekti ama yükselmedi ve ara ara ölçmeye devam et dedi.Kızlar size gittiğinizde tansiyon ölçülüyor mu? Bende ölçmüyorlar. Bir defa ölçmüşlerdi sadece
Bence de, doğduğunda aşırı hareketlenirse çok bozulacağımAnaamm tembel olacak bunlar, aynı performansı doğduktan sonra da bekliyoruz. O zaman da yerinde duramazlar hahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?