2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Yahu benimkiler hiç bakmıyor sinir oldum bak şimdi, bir de hiç kan ve idrar istemedi bir daha ilk öğrendiğimde vermiştim bir şeyler o kadar
Sağlık ocağındaki hemşire 5. haftada bakmıştı, 16+6 da tekrar çağırdı herşeye baktı, bir de 26 27 haftalıkken çağıracakmış, o yüzden doktorum istemedi tekrar tahlil onun sonuçlarına bakıyor. Tansiyon ölçme olayı da bir sıkıntın var mı diye sorduğunda tansiyonum düşük diyorum bir bakalım deyip ölçüyor
Bu arada ben Aralık görünümlü Kasım anası olucam 38 haftada alırız acil bişey olmazsa dedi doktor.
o zaman bende sendenim ben bir terslik olmazsa 39+0 a kadar beklerler diye düşünüyordum ama beklemiyorlar mı ya? daha zamanını konuşmadık doktorla
Doktorum kendi bakmıyormuş detaylı, radyolojiye yönlendiriyoruz dedi. Özel hastanenin radyoloğu bakacağına üniversiteden baktırayım bari perinatolog falan bakar belki
Üniversite hastanesinde 2li test yaptırdığımda radyolojiden detaylı için randevu vermişlerdi ama doktoruma sorduğumda önceliğim perinatoloji, eğer o yoksa radyoloji olabilir demişti. Sebebini de, radyologlar teşhis koyamıyor bir sorun gördüğünde yine perinatologa yönlendiriyor, şeklinde açıklamıştı. Bende o yüzden perinatolog kovalıyorum şimdi

Sana fetal dna yaptir demistim. Değişmez bir sonuçla şimdi karşımızdaydın bekle simdi pipiyi ya da kutuyu açsın göstersin
Ben yaptırdım sansa yaptırdığım yer söyleniyormus jsjsjssj. Erkek dedi doktor da bana ama hiç süper yoktu . Benim de kafam karısmalı mı acaba

Bugün söyledi canım 38 de alırız anormal bi durum olmazsa dedi çünkü oğlumun suyu bitmişti acil 36 haftalık doğmuştu ondan korktu sanırım

Bugün söyledi canım 38 de alırız anormal bi durum olmazsa dedi çünkü oğlumun suyu bitmişti acil 36 haftalık doğmuştu ondan korktu sanırım
Anladım canım inşallah bu sefer böyle bir sıkıntıyla karşılaşmazsın ben ilkinde 40+3 te olmuştum o yüzden bir şansımı deneyeyim bakalım

Oğlumda kendi doktorum bakmıştı özel hastaneydi. Radyolog önermiyorum demişti. Kesinlikle üniv. hastaneleri daha güvenilir.
Sonomede yaptırmıştım ben oyle memnun kaldım ki. Kocaman bi dosya verdiler her bir organ İcin el ayak fotoğrafları detaylı ultrasonda. İsterseniz görselleri paylaşırım hala saklıyorum

Kızlar ben 3 aylık hamileyim diyorum herkese. 14+6 yım. Ama sanki 4 olması için ısrarla 16 olması gerekiyor gibi

Kızlar benimle haftası aynı olanlar bebeğinizi hissetmeye başladınız mı ve ilk hamileliği olmayanlar off yarında yola çıkacağız eşimin memlekete bişey olmasa bari

Aha bi cinsiyet mağduru daha ahaha nolcak bizim halimiz bana niye gram söylemiyor yaa tüh sormadım hiç

Rahim ağzı uzunluğu aklıma geldi onu sordum sadece 4,5 cm dedi
Fetal DNA yapılmasa ben de bilmeyecektim. Ne detaylı ultrasonda ne rutin kontrolümde göstermedi. Bırak göstermeyi uyumaktan başka bir şey de yapmadı. Doktorum son kontrolde kan testi var neyse ki yine cinsiyet göremeyecektik diyordu hatta boyunu bile ölçemedi, sırtını dönmüş kıvrılmış yatıyordu.

Anaamm tembel olacak bunlar, aynı performansı doğduktan sonra da bekliyoruz. O zaman da yerinde duramazlar hahah

Kızlar size gittiğinizde tansiyon ölçülüyor mu? Bende ölçmüyorlar. Bir defa ölçmüşlerdi sadece
Benim kontrolüm geçen haftaydı öncesi bir migren atağı gibi ağrılarım oldu. Söylediğim için mi ölçtü rutin mi bilmiyorum. Orada ölçtüğünde 14 çıktı. Bir hafta tansiyon takibi yaptırdı, tuzu kesti, yüksek çıksa başka doktora yönlendirecekti ama yükselmedi ve ara ara ölçmeye devam et dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…