2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar benimle haftası aynı olanlar bebeğinizi hissetmeye başladınız mı ve ilk hamileliği olmayanlar off yarında yola çıkacağız eşimin memlekete bişey olmasa bari
Canım bugün 18+5 olduk çok net hissediyorum ilk hamileliğim hatta birkaç kere karnımı izlerken dışardanda belli oldu sen kaç haftalıksın bu arada ilk hareketleri 17 de başladı küçük pıt pıt gibi belli belirsiz

Maşallah çok sevindim canım darısı diğer arkadaşımızın da başına inşallah o da temiz sonucunu alır rahatlar güzel bir bayram geçirecek olmana çok sevindim

Selamlarr umarım herkes güzel haberlerle gelir. Ya benim son kontrol 13 haftalıkkendi diğeri 17 haftalıkken . 4 hafta verdi doktorum zaman geçmiyor. Sizlerin muayene aralıklaeı nasıl
Benim genelde 3 hafta aralıklarla oluyor yine 3 hafta üzerine gideceğim bayramdan sonra
Doktoruma da yazdım bakalım inşallah yoktur enfeksiyon wbc de sıkıntı yok ama lym biraz yükselmiş dişten şüpheleniyorum geçen akşam blraz ağrı yapmıştı
Anaamm tembel olacak bunlar, aynı performansı doğduktan sonra da bekliyoruz. O zaman da yerinde duramazlar hahah
Hem de ne tembel yahu ne zaman gitsem yatıyor en son gittiğimde de oturuyordu doktor ne kadar dürtse de kıpırdatamadık gerçekten doğumdan sonra eğer tembellik yapmazsa bozuşuruz biz de eğer vajinal ultrasonla bakmasaydık öğrenmeyecektik cinsiyeti

Evet bacak arasını çevirdi ben bile anladım ama çıkıntı yoktu olsa anlardım diye düşünüyorum. Doktorum da iyi bir doktor ve kullandığı cihazlar da çok iyi. Yine de Allah bilir ilk kez bir parça kıyafet aldım ama acaba dedim

Ben yaptırdım sansa yaptırdığım yer söyleniyormus jsjsjssj. Erkek dedi doktor da bana ama hiç süper yoktu . Benim de kafam karısmalı mı acaba
Ne demek söylemiyormus yaptirmadan sormadın mı? Raporda yazılması yasak ama arayınca söylüyorlar. Doktorun söylediği değişir mi bilmem ama nipt sonucunu öğrenebilirsen asla değişmez

Kızlar ben kaşınıyorum ya. Herhalde çok kaşıyorum bacağımda kaşıdığım yerler kırmızı nokta nokta oldu. Sadece karnım değil sırtım boynum kollarım bacaklarım. Sizde de var mı böyle bir şey yine hamilelikle mi ilgili ki

Ateşlendin mi canım çok geçmiş olsun ateşten korkuyorum
Bi kere 38 yapti atesim, kendiliğinden hemen düstü sonra Onun disinda ateslenmdim. Doktorum ısrarcı ates olursa parol kullan, yoksa bir şey kullanma demisti. Hiç ilaç kullanmama gerek olmadı. Daha önce çok kez bronşit geçirmis biri olarak covid yaninda nezle gibiydi

Henüz bacak kasılmalarım başlamadı o yüzden magnezyuma da başlamadık.
Benim var. Acil Ortapedi kas zedelenmesi olabilir dedi. Hamile olduğun için hiçbişi vermedi. Bazen sol bacağımın üstüne basamıyorum çok acıyo. Ağrı değilde acı oluyo. Kadın doğum doktoruma daha gözükmedimde ben. Acaba magnezyuma başlatırmı benide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…