- 26 Temmuz 2016
- 651
- 655
- 103
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #12.921
Suyun derecisi Fazla mi sicak geliyor acaba ?Aa bu durumu duşta fazla yaşıyorum her duşta kramplar bıçaklar giriyo
İlk doğumunuz normal doğum muydu?Anladım canım inşallah bu sefer böyle bir sıkıntıyla karşılaşmazsınben ilkinde 40+3 te olmuştum o yüzden bir şansımı deneyeyim bakalım
Ben yaptırmak için gittim ama 20 haftalık olmadan yapmıyoruz diyerek geri gönderdilerTontiklerim selamlar tetenoz yaptırdınız mı
Saglık ocağı haber verecekti arayıp ses yok suan. Ay ne kol agrısı yapıyor korkuyorum vallaBen yaptırmak için gittim ama 20 haftalık olmadan yapmıyoruz diyerek geri gönderdiler
Canım bugün 18+5 olduk çok net hissediyorum ilk hamileliğim hatta birkaç kere karnımı izlerken dışardanda belli oldu sen kaç haftalıksın bu arada ilk hareketleri 17 de başladı küçük pıt pıt gibi belli belirsizKızlar benimle haftası aynı olanlar bebeğinizi hissetmeye başladınız mı ve ilk hamileliği olmayanlaroff yarında yola çıkacağız eşimin memlekete bişey olmasa bari
Bende ölçüyorlar her seferinde bi uzan istersen diyorlarKızlar size gittiğinizde tansiyon ölçülüyor mu? Bende ölçmüyorlar. Bir defa ölçmüşlerdi sadece
Direk hissetmiyorum tekme falan ama içimi bayıyor sürüngenKızlar benimle haftası aynı olanlar bebeğinizi hissetmeye başladınız mı ve ilk hamileliği olmayanlaroff yarında yola çıkacağız eşimin memlekete bişey olmasa bari
5 cmle acil sezaryene aldılar, ikinmam erken geldiği için bebeğin kafası sismeye başlamıştı. Hidrosefali riski olabilir dedi hem doğum hemde cocuk doktoru riske atmak istemedikİlk doğumunuz normal doğum muydu?
Sıcak olmamasına özellikle dikkat ediyorum ama bilemedimSuyun derecisi Fazla mi sicak geliyor acaba ?
Çok sevindim canımKader arkadaşlarım herkese merhaba sonuçlarım için aradılar temiz geldi tüm güzel yüreklerin kalbinden öperim dilerimki hepimiz sağlıcakla alırız çocuklarımızı elimize hepinizden Allah razı olsun
Maşallah çok sevindim canım darısı diğer arkadaşımızın da başına inşallah o da temiz sonucunu alır rahatlar güzel bir bayram geçirecek olmana çok sevindimKader arkadaşlarım herkese merhaba sonuçlarım için aradılar temiz geldi tüm güzel yüreklerin kalbinden öperim dilerimki hepimiz sağlıcakla alırız çocuklarımızı elimize hepinizden Allah razı olsun
Benim genelde 3 hafta aralıklarla oluyor yine 3 hafta üzerine gideceğim bayramdan sonraSelamlarr umarım herkes güzel haberlerle gelir. Ya benim son kontrol 13 haftalıkkendi diğeri 17 haftalıkken . 4 hafta verdi doktorum zaman geçmiyor. Sizlerin muayene aralıklaeı nasıl
Doktoruma da yazdım bakalım inşallah yoktur enfeksiyon wbc de sıkıntı yok ama lym biraz yükselmiş dişten şüpheleniyorum geçen akşam blraz ağrı yapmıştıNormal canım gebelikte 10 a kadar normal. Çünkü kan akışımız artıyor crp de vücuttaki beyaz savaşçı hücreler ile ilgili. Biraz artış normal sayılıyor gebelikte. Wbc ve lym değerlerine de bak. Bunlar artmışsa kanda enfeksiyon var demektir. Ama sanmıyorum 8 hamilelikte ideal
Hem de ne tembel yahu ne zaman gitsem yatıyor en son gittiğimde de oturuyorduAnaamm tembel olacak bunlar, aynı performansı doğduktan sonra da bekliyoruz. O zaman da yerinde duramazlar hahah
Evet bacak arasını çevirdi ben bile anladım ama çıkıntı yoktu olsa anlardım diye düşünüyorum. Doktorum da iyi bir doktor ve kullandığı cihazlar da çok iyi. Yine de Allah bilir ilk kez bir parça kıyafet aldım ama acaba dedimBenim 12+3 te söylediler cinsiyetini kız dediler sonra 16. Haftamda netleştirmek için sorduğumda erkek dedilerama doktorumla alakalıydı pazartedi günü tekrar baktırdıım ve kızım olacak. Yani eğer bacak arasını görebildiyse değişmiyor. İkili test doktorum çok ilgiliydi ve o zaman öğrendim ben.
Ne demek söylemiyormusBen yaptırdım sansa yaptırdığım yer söyleniyormus jsjsjssj. Erkek dedi doktor da bana ama hiç süper yoktu . Benim de kafam karısmalı mı acaba
Ateşlendin mi canım çok geçmiş olsun ateşten korkuyorumBeen. Hic covid olmamistim. Hamilelikte yakalandım. İlaç kullanmadan 2-3 günde atlattim. Bebeğe virüs bulasmiyor zaten
Bi kere 38 yapti atesim, kendiliğinden hemen düstü sonraAteşlendin mi canım çok geçmiş olsun ateşten korkuyorum
Benim var. Acil Ortapedi kas zedelenmesi olabilir dedi. Hamile olduğun için hiçbişi vermedi. Bazen sol bacağımın üstüne basamıyorum çok acıyo. Ağrı değilde acı oluyo. Kadın doğum doktoruma daha gözükmedimde ben. Acaba magnezyuma başlatırmı benideHenüz bacak kasılmalarım başlamadı o yüzden magnezyuma da başlamadık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?